Şimdi Ara

HTC Desire Kapanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
41.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç saat önce vodafone'dan kampanyalı cihaz aldım. 3 saat şarjdan sonra telefonu açtım ve sim kodunu girdikten 5 saniye sonra telefon kendi kendine kapanıp açılıyor ve hep bunu yapıyor. sim kartı çıkartıp tekrar açtım 45 dakika kapanmadan durabildi(!). ve sonra tekrar kapanıp açılmaya çalıştı. Neden bunu yapmış olabilir ve çözümü nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: halojan54
    Birkaç saat önce vodafone'dan kampanyalı cihaz aldım. 3 saat şarjdan sonra telefonu açtım ve sim kodunu girdikten 5 saniye sonra telefon kendi kendine kapanıp açılıyor ve hep bunu yapıyor. sim kartı çıkartıp tekrar açtım 45 dakika kapanmadan durabildi(!). ve sonra tekrar kapanıp açılmaya çalıştı. Neden bunu yapmış olabilir ve çözümü nedir?

Sim kartin eski ise bu tür sorunlar yapabilir. Simin eski ise degistir ve Froyo güncellemesini yap istersen, düzelmezse aldigin yere gotur bence..

• yeni daha bugün aldım sim kartı. ya kendi kendine düzeldi diyebilirim şimdi güncellemeyi yapıyorum. umarım bi daha bu tarz birşeyle karşılaşmam.
  • telefon tekrar aynı sorunu yaptı. telefonda sim kart varken şarja taktığımda kafayı yiyor. ilk baştaki yeşil htc yazısı geliyor 3 saniye ekranda kalıyor sonra kararıyor sonra tekrar geliyor. az önce turkcell hattımla açtım telefonu hiç sorun yapmıyor. ama sim kartsızda denedim yine problem yaptı. lütfen yardım edin.
  • Kesinlikle vodafone sim karttan kaynaklaniyor arkadaslar. Desire icin hangi sim karti kullanmaliyim? 32kb? 64 kb? 128 kb?
  • sonuç saçma gelebilir ama bende bu sorunu daha önce yabancı forumlarda okudum hemde 10-15 farklı kişiden hepsinin ortak özelliği vodafone kullanmaları çok ilginç bir bug ama bazı telefonlarda oluyormuş bu çözüm ya başka hat yada götürüp adamlarına başına çal telefonu...
  • Bu sorun orange telefonlardada var sadece vodafone da degil. sim kart degisince sorunun cozulecegini zannediyorum. yani oyle umuyorum
  • etrafınızdan birisinin vodafoneden farklı kartını takıp deneyip sonucu bizimle paylaşırsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockboy -- 13 Aralık 2010; 21:43:40 >
  • denemediğim şey kalmadı ve hatsız durumdaykende donma takılma açılmama sorunlarını tekrarladı telefon. bende hiç uğraşmadan değişim talep ettim. sorun hatla alakalı falan değil arkadaşlar. bu telefon 2-3 görevi aynı anda yerine getiremicek kadar kötü. bu sorun donanımsalda olabilir rom dan dolayıda olabilir. android e o kadar hakim değilim ama bildiğim tek birşey ve bu telefonda sorun var. büyük bir sorun hemde. vodafone un tüm htc desireları toplaması lazım. milletin anakartlarını falan değiştirmişler yine çözüm yok yine çözüm yok. bakalım telefon servise gider yarın. eğer sizdede böyle bir sorun varsa direk değişim talebiyle telefonu aldığınız bayiye başvurun.

-sim kart takılıyken tel açılmıyor bile.
    -simsiz çalışırkende bikaç saat içinde mutlaka kendini kapatıyor
    -kendini kapattıktan sonra yeşil htc yazısı yanıp sönüyor ve saatlerce açılmıyor telefon
    -kameradayken kapanıyor.
    -turkcell ve avea sim kart denedim. sorunsuz gibi durmalarına rağmen onlardada bu kapanma ve açılmama olaylarını yaşadım.
    -ve ayrıca telefonda vodafone hat takılıyken şarj olmuyordu. şarja taktığımda tel kendini direk kapatıyordu ve yeşil htc yazılı ekranda donup kalıyordu.

Benim telin sorunları bunlardı. dövsem haklıyım sövsem gene haklıyım.

• Sorun vodafone romunda büyük ihtimal.
  • quote:

denemediğim şey kalmadı ve hatsız durumdaykende donma takılma açılmama sorunlarını tekrarladı telefon. bende hiç uğraşmadan değişim talep ettim. sorun hatla alakalı falan değil arkadaşlar. bu telefon 2-3 görevi aynı anda yerine getiremicek kadar kötü. bu sorun donanımsalda olabilir rom dan dolayıda olabilir. android e o kadar hakim değilim ama bildiğim tek birşey ve bu telefonda sorun var. büyük bir sorun hemde. vodafone un tüm htc desireları toplaması lazım. milletin anakartlarını falan değiştirmişler yine çözüm yok yine çözüm yok. bakalım telefon servise gider yarın. eğer sizdede böyle bir sorun varsa direk değişim talebiyle telefonu aldığınız bayiye başvurun.

AYARLAR DAN KABLOSUZ ÖZELLİĞİ VE AGLAR A GİR ORADANDA MOBİL SEBEKELERE GİRSEBEKE OPARATÖRÜNÜ SADECE VODAFONE OLARAK AYARLA.geçmiş olsun.Bende de yapmıstı daha sonra bunu yapınca geçti.Büyük ihtimal işini çözer

-kendini kapattıktan sonra yeşil htc yazısı yanıp sönüyor ve saatlerce açılmıyor telefon
    -kameradayken kapanıyor.
    -turkcell ve avea sim kart denedim. sorunsuz gibi durmalarına rağmen onlardada bu kapanma ve açılmama olaylarını yaşadım.
    -ve ayrıca telefonda vodafone hat takılıyken şarj olmuyordu. şarja taktığımda tel kendini direk kapatıyordu ve yeşil htc yazılı ekranda donup kalıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

quote:

denemediğim şey kalmadı ve hatsız durumdaykende donma takılma açılmama sorunlarını tekrarladı telefon. bende hiç uğraşmadan değişim talep ettim. sorun hatla alakalı falan değil arkadaşlar. bu telefon 2-3 görevi aynı anda yerine getiremicek kadar kötü. bu sorun donanımsalda olabilir rom dan dolayıda olabilir. android e o kadar hakim değilim ama bildiğim tek birşey ve bu telefonda sorun var. büyük bir sorun hemde. vodafone un tüm htc desireları toplaması lazım. milletin anakartlarını falan değiştirmişler yine çözüm yok yine çözüm yok. bakalım telefon servise gider yarın. eğer sizdede böyle bir sorun varsa direk değişim talebiyle telefonu aldığınız bayiye başvurun.

-kameradayken kapanıyor.

AYARLAR DAN KABLOSUZ ÖZELLİĞİ VE AGLAR A GİR ORADANDA MOBİL SEBEKELERE GİRSEBEKE OPARATÖRÜNÜ SADECE VODAFONE OLARAK AYARLA.geçmiş olsun.Bende de yapmıstı daha sonra bunu yapınca geçti.Büyük ihtimal işini çözer

Benim tel de sıkıntı hiç yok.2-3 işi aynı anda yapıyorum arka planda bazen 5 ayrı uygulama acık oluyor yinede bir yavaslama söz konusu değil.Belki size sıkıntılı bir telefon denk gelmiştir.İnanın cok memnunum ben cok zevkli bir telefon

• hafiza kartindan da olabilir bi ihtimal
  • bakalım telefon teleservice'e gitti. neler dicekler sizinle paylaşırım. 24 saat bile kullanmak nasip olmadı. ama kullandığım kadarıyla şunu diyebilirim iphone beklemediğime pişman olmadım. çok kral bir telefon.

bu tarz sorunları olan arkadaşlar çözüm paylaşırsalar çok mutlu olurum. ve telefonun servisten ne halde döneceğini çok merak ediyorum.
  • diyelimki sorun rom'da bu sorun nasıl düzeltilebilir. nokia'daki gibi yazılım yükleyerek rom sorunu giderilebilir mi android te?
  • Eğer problem rom' dan kaynaklanıyorsa yeni bir rom yüklenerek problem aşılabilir.

Ben yedi ay önce almıştım Desire' yi. Almanya' dan getirilmiş, Vodafone rom' a sahip bir cihazdı. Herhangi bir problemle karşılaşmamıştım. Telefonu aldığımda Android 1.2 rom' u yüklüydü. Bir ay sonra falan Android 2.2' yi yükledim. 2.2' yi yükledikten sonra telefon senin dediğin gibi iki-üç dakikada bir kendi kendine kapanıp-açılıyordu. Sorun rom' dan kaynaklanıyordu. 2.2 romunu tekrar düzgün bir şekilde yükledikten sonra problem ortadan kalktı.
  • Selam arkadaşlar,
    Ben de uzuuunnnn uğraşlardan sonra en sonunda Desire'de karar kıldım ve hattımın da vodafone olması nedeniyle bir adet edindim. Fakaaatttt...
    Daha bayide ilk kez telefonu açtıklarında bir dakika bile gitmeden bataryası bitti, normal olduğunu düşündüm ve iş yerine geldim. Bir zaman şarjdan sonra bir süre kullanıp sonra tekrar 16 saat süresince kapalı bir şekilde cihazı iş yerinde şarj ettim. Ertesi gün heyecanlı iş yerine geldim ve cihazı kurcalamaya başladım. O da ne reset atıyor, donuyor ve daha öğlen olmadan bataryası bitti. Bir süre forumlardan bataryanın bir kaç şarjdan sonra kendini toparladığı şeklinde yorumlar okuduğum için bir kaç defa şarj etmeye karar verdim. Ama malesef değişen bir şey olmadı, yine kilitlenme, çok çabuk ısınma ve bütün uygulamalar kapalı olduğu halde yarım gün gitmeyen bir batarya. Günlük 10 dakika görüşme, 10 dakika internet, 10 dakika oyun hepsi bu ama malesef batarya akşamı çıkarmadı bir türlü. En sonunda cihazı aldığım bayiye götürdüm ve İstanbul'a Teleservice firmasına göndereceklerini söylediler. Yazılımsal bir sorun olduğundan falan bahsettiler, daha bir hafta olmamıştı ki cihazı göndermeye karar verdim ve beş gündür bekliyorum bakalım. Teleservice henüz cihaza herhangi bir işlem yapmadı, internetten günlük (en az 10 defa) kontrol ediyorum, geldiğinde tekrar burda sonucu bildiririm. Yanlız bir arkadaş Teleservice gönderdğini yazmış ayın 15 inde hala bir ses yok mu, acaba son durumu hakkında bilgi verirse sevinirim.

• Telefonum servisten geldi. Değişim yapmışlar yeni telin şu an sorunsuz duruyor. Teleservice çok iyi bir izlenim bıraktı bende.
  • Teşekkür cevabın için. Arkadaşım kaç zaman sonra geldi ve direk olarak değişim mi yaptılar yani sorunun ne olduğu hakkında bilgi verdiler mi? acaba benim cihazda aynı sorundan mı muzdarip görüşün nedir bu konuda
  • telefonu 12 sinde aldım 13 ünde servise verdim.telefonum 16 sında servise ulaştı. 20 sinde istanbul merkezine transferi sağlandı. 20 sinden 25 ine kadar arıza tespiti yapıldığını söylediler. 2 sabah önce internetten kontrol ettiğimde telefonun değiştiğini gördüm. sonra tekrar ankaraya transfer ettiler. 2 gün içinde geldi bende gittim aldım yeni cihazımı. yukarda yaşadığım sorunları yazdım ve benim telefonumda üretim hatası vardı. hiç uğraştırmadan değiştirdiler. eğer çok sık şekilde kapanmalar. kapandığı zaman açılmamalar oluyorsa ve orjinal rom u kullanıyorsanız hiç beklemeden servise gidin. ama rom yüklediyseniz sizin hatanızdır kesinlikle. orjinal yazılımı yükleyip bi süre deneyin aynı sorunları yaparsa telefonu aldığınız bayiye gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halojan54 -- 29 Aralık 2010; 22:20:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.