Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serisonu

arkadaşlar cahilce bir soru, msj yazarken ilk bi kaç kelimede titriyor telefon daha sonra titremiyor, o kendine gelmesen telefonda çalsa titreşim devre dışı, romdan kaynaklanıyor sanırım, çok acemiyim bu rom olaylarını yapabilir miyim ? birisi yardımcı olursa çok sevinirim. tel desire. şimdiden tsk ettim.

arkadaşım rom olayını tabiki yapabilirsin ama son derece dikkatli brişekilde adımları izlersen zorlanmadan hatasız yapabilirsin .

uamrım vereceğim linkler işine yarar

http://www.ctrlpda.com/forumdisplay.php?191-HTC-Desire

• root yaptıktan sonra titanium backup,set cpu gibi başka hangi programları kullanıyorsunuz arkadaşlar birde vellamo diye bir bechmark programı var orada diğer teller ile karşılaştırma yapabiliyorsunuz benim desire 514puan aldı.deneyen olursa puanı buraya yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaShErE -- 30 Ağustos 2011; 22:17:05 >
  • Benim cihazda 510 puan aldı ama 2.2 yüklü 2.3 yüklü olduğunda biraz farklı puanlar veriyor zannedersem
  • Arkadaşlar telefona bi arama programı arıyorum örneğin bi metin girdiğim zaman o metin nerde olursa olsun hepsini göstersin mesela kişilere not yaziyorum bazen ama kişinin adını unutuyorum direk yazdığım notu hatırlıyorum arama yaptığımda o çıksın istiyorum varmı böyle bi program ??
  • slm arkadaşlar 2.3 normal htc nin yayınladığı romu kursam telefona sonra bu romu root edebilir miyim ?? yada custom olarak bunu nasıl bulabilirim bu internette leedroid falan yayınladığı romlardan kurdum ama gereğinden fazla şeyler dolduruyorlar telefona ve şarj süresi falan ciddi anlamda düşüyor...

Aslında android sürümü 2.3 olan ve gayet light bi sürüm yayınlasalar fena olmaycak ekran geçişlerinde canlandırmalar olan ama içersinde fazla uygulama olmayan vs...... yanlış mı düşünüyorum acaba ?
  • 2.3 developer'lar için yani geliştiriciler için kullananlar sıkıntı yaşadıklarını yazmış zaten çok farkı yok sense yine aynı sense sadece kırpmışlar programları ram açılsın diye onuda zaten titanium backup ve visionary ile geçici root yapıp çözdüm ben.çok fazla app yüklemedim ama herhalde yaklaşık 15-20 vardır 39mb tel hafızasında yer var.şimdi bu google map i hafıza kartına taşıma olayı var mı diye bir bakıcam facebook falan gibi onları kurup sd ye atarsam güzel yer açılcak.
  • Dahili hafizami sonunda arttirdim 2gb yaptim hafiza yetersizligi yuzunden telefonu satacaktim az kalsin ama cozumu buldum artik uygulama ve oyun manyagi oldum cihazi rootlu olan arkadaslara yardimci olurum rootlu olmayanlar ise hemen rootlasin :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn_666

Dahili hafizami sonunda arttirdim 2gb yaptim hafiza yetersizligi yuzunden telefonu satacaktim az kalsin ama cozumu buldum artik uygulama ve oyun manyagi oldum cihazi rootlu olan arkadaslara yardimci olurum rootlu olmayanlar ise hemen rootlasin :))

Cihaz root'da benim anlamadığım şey şu mesala cihazın üzerinde root olmayan bi rom varken onu root yapabiliyor muyuz yoksa root olmuş bir custom rom mu yüklemek gerek??
  • Arkadaşlar telefon için kırılmış oyunları nerden bulabiliriz??
  • Eşim de HTC isteyince onun adına Desire S aldım, sonra kendiminkini ona verdim. Artık Desire S kullanacağım. Çoğu şey benzer ama tabi hafıza derdine son.
  • Telefondaki mevcut kullandığım ROM a2SD destekliyor mu? Nasıl öğrenebilirim sanki uygulama yükledikçe azalıyor gibi birde ben buna ext-3 alanı oluşturdum birazda oradan kullanmış rom kurarken ext-3 destekli veya a2SD destekli olmasının ne farkı var?? Şunları açıklar mısınız?
  • Orjinal room u ben rootlu kullanıyorum. A2SD application to sd açıklaması yani uygulamaları kurulabilenleri hepsini değil sd karta kurması demek hoş onlarda bile telefon hafızasından birazcık yer işgal ediyor mecbur systeme yazdığı dosyalar oluyor.ext-3 destekli olanda hafıza kartını biçimlendirip telefon hafızasına ekleyip kullanabilirsun mesela sd kartta 1gb ayrı bir partition(bölüm) açıp onu sisteme telefon hafızası gibi gösteriyorsun.Market alternatifleride mevcut aptoide den faydalanabilirsin blaqkmarket var vs vs

DesireS hayırlı olsun ilk başka keşke böyle bir hata yapmayıpta yormasalardı şu hafıza işleri ile

Spawn benim rootlu ama orjinal rom var dolayısı ile olmuyor daha önceki mesajlarda halbarad açıklamıştı ama bir de senden dinleyelim en azından yeni gelenlerde senden öğrensinler

Bu arada bende desire'ı ikinci telefon yapmaya karar verdim apple dünyasına geri dönmeyi planlıyorum,andorid açıkcası hem tam oturmadı hemde desteği çabuk çekmeleri hoşuma gitmedi,sürekli çıkan modellerde cabası her ay telefon çıkıyor maaşallah eh noluyor ocakta aldığım desire güncellediğim haliyle cebimde geziyor.Daha yeni sensation çıkardılar arkadaşım almıştı onu inceleme şansım oldu güzel ram yerinde hafıza yerinde işlemci 10numara ama gel gelelim kullanılan ram e bakıyorum 80mb boşta diyor 768mb ram den dikkatinizi çekerim rom değil ram eh bu ne demek oluyor bir sense update gelse veya yeni versiyon rom çıktığında o makinada iptal olcak.Onuda geçtim sensation yeni çıktı evo 3d geldi satılıyor şimdi hepsiburada da yeni bir kaç modelleri daha varmış yolda,o yüzden pek mantıklı gelmiyor artık bana android ama yinede desire'ı seviyorum ne de olsa ilk göz ağrım Bir şey daha paylaşayim geçen gün market access indirdim ülke değiştiriyoruz onunlada market için ve paralı uygulamalar açılıyor neyse değiştirip ben markete girdim baktım değişiklik olmamıştı bi ara teli kapadım açtım baktım marketin ikonu değişti o günde tesadüf arkadaşla bu andorid mi os mi telde tartıştık,yok markette hala nie satın alma yok gibi neyse kapattık dedim bir markete gireyim dedim,bir baktım paralı uygulamalar şaşırdım tabi $ yazıyor daha sonra aklıma geldi market access kurdum kaldırdım ayarlar restarttan sonra aktif oluyormuş meğer hevesim kursağımda kaldı tabi diğer restartta gitmiş oldu,ayrıca diğer marketler ile türkiyedeki market arasında dağlar kadar fark var arkadaşlar onuda belirteyim.Ufak bir örnek daha vereyim bizim markette shotme arattım screenshot alıyor telefonda 180küsür uygulama buldu,telefonu kapatıp açmadan market accesslı iken arattım 3500küsür uygulama buldu.Enteresan değil mi?diyceksiniz ki paralıdır kalanı hadi 3500den ihtimal üstüde olsa 2000i paralı e 1500ü parasız bizde neden 180çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaShErE -- 3 Eylül 2011; 21:44:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arsima

quote:

Orijinalden alıntı: spawn_666

Dahili hafizami sonunda arttirdim 2gb yaptim hafiza yetersizligi yuzunden telefonu satacaktim az kalsin ama cozumu buldum artik uygulama ve oyun manyagi oldum cihazi rootlu olan arkadaslara yardimci olurum rootlu olmayanlar ise hemen rootlasin :))

Cihaz root'da benim anlamadığım şey şu mesala cihazın üzerinde root olmayan bi rom varken onu root yapabiliyor muyuz yoksa root olmuş bir custom rom mu yüklemek gerek??

root olmamış bir roma root yapabilirsin zaten root birkereye mahsus tabi orijinal htc programı ile update etmediğin sürece ayrıca sana pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaShErE

Orjinal room u ben rootlu kullanıyorum. A2SD application to sd açıklaması yani uygulamaları kurulabilenleri hepsini değil sd karta kurması demek hoş onlarda bile telefon hafızasından birazcık yer işgal ediyor mecbur systeme yazdığı dosyalar oluyor.ext-3 destekli olanda hafıza kartını biçimlendirip telefon hafızasına ekleyip kullanabilirsun mesela sd kartta 1gb ayrı bir partition(bölüm) açıp onu sisteme telefon hafızası gibi gösteriyorsun.Market alternatifleride mevcut aptoide den faydalanabilirsin blaqkmarket var vs vs

DesireS hayırlı olsun ilk başka keşke böyle bir hata yapmayıpta yormasalardı şu hafıza işleri ile

Spawn benim rootlu ama orjinal rom var dolayısı ile olmuyor daha önceki mesajlarda halbarad açıklamıştı ama bir de senden dinleyelim en azından yeni gelenlerde senden öğrensinler

Bu arada bende desire'ı ikinci telefon yapmaya karar verdim apple dünyasına geri dönmeyi planlıyorum,andorid açıkcası hem tam oturmadı hemde desteği çabuk çekmeleri hoşuma gitmedi,sürekli çıkan modellerde cabası her ay telefon çıkıyor maaşallah eh noluyor ocakta aldığım desire güncellediğim haliyle cebimde geziyor.Daha yeni sensation çıkardılar arkadaşım almıştı onu inceleme şansım oldu güzel ram yerinde hafıza yerinde işlemci 10numara ama gel gelelim kullanılan ram e bakıyorum 80mb boşta diyor 768mb ram den dikkatinizi çekerim rom değil ram eh bu ne demek oluyor bir sense update gelse veya yeni versiyon rom çıktığında o makinada iptal olcak.Onuda geçtim sensation yeni çıktı evo 3d geldi satılıyor şimdi hepsiburada da yeni bir kaç modelleri daha varmış yolda,o yüzden pek mantıklı gelmiyor artık bana android ama yinede desire'ı seviyorum ne de olsa ilk göz ağrım Bir şey daha paylaşayim geçen gün market access indirdim ülke değiştiriyoruz onunlada market için ve paralı uygulamalar açılıyor neyse değiştirip ben markete girdim baktım değişiklik olmamıştı bi ara teli kapadım açtım baktım marketin ikonu değişti o günde tesadüf arkadaşla bu andorid mi os mi telde tartıştık,yok markette hala nie satın alma yok gibi neyse kapattık dedim bir markete gireyim dedim,bir baktım paralı uygulamalar şaşırdım tabi $ yazıyor daha sonra aklıma geldi market access kurdum kaldırdım ayarlar restarttan sonra aktif oluyormuş meğer hevesim kursağımda kaldı tabi diğer restartta gitmiş oldu,ayrıca diğer marketler ile türkiyedeki market arasında dağlar kadar fark var arkadaşlar onuda belirteyim.Ufak bir örnek daha vereyim bizim markette shotme arattım screenshot alıyor telefonda 180küsür uygulama buldu,telefonu kapatıp açmadan market accesslı iken arattım 3500küsür uygulama buldu.Enteresan değil mi?diyceksiniz ki paralıdır kalanı hadi 3500den ihtimal üstüde olsa 2000i paralı e 1500ü parasız bizde neden 180çıkıyor

telefonunda hangi romun olduğu önemli değil rootlu olup olmaması önemli zaten her rom bizim yapacağımız işlemle uyumlu değil dahili hafıza arttırma işleminide telefon üzerinden yapacağız recovery menüden bilgisayara bağlamadan çok basit bir şekilde ve bu işlemle beraber kullanacağınız bir romda önereceğim size orijinal romu bir kenara bırakın böyle bir rom görmemişinizdir herşeyiyle tam stabil 2.3.3 ve sense 3.0 özellikleri taşıyor inanın telefonunuz desire s ile aynı olacak.

• "telefonunda hangi romun olduğu önemli değil rootlu olup olmaması önemli zaten her rom bizim yapacağımız işlemle uyumlu değil" ikilemde kaldım şu cümlenden sonra Ben zaten biliyorum ne olduğunu da hangi rom olduğunu nasıl yapıldığını yazdığım gibi konuya yeni bakanlar veya telefonu yeni alanlar okusun bu arada 2.3.4 var sense 3.0 ile stabil çalışan.
  • quote:

"telefonunda hangi romun olduğu önemli değil rootlu olup olmaması önemli zaten her rom bizim yapacağımız işlemle uyumlu değil" ikilemde kaldım şu cümlenden sonra Ben zaten biliyorum ne olduğunu da hangi rom olduğunu nasıl yapıldığını yazdığım gibi konuya yeni bakanlar veya telefonu yeni alanlar okusun bu arada 2.3.4 var sense 3.0 ile stabil çalışan.

Elindeki rom'un radio rom ve kendisini link olarak paylaşabilir mısın **** piyasada çok rom var ama stabil olanı bulamadım ayrıca şarj durumu nasıl yani çok harcıyor mu??

• romun kendi sitesi var bence robocik üretimi romlar gayet iyi. .............sitesinden v2.0 version olanı seçin bu rom mükemmel şöyle bir ip ucuda vereyim fotoğraf yada video çekerken telefonun üzerindeki optik düğme ile çekmeyin kamera ekranındaki çekim tuşu ile çekim yapın şarj olayı gayet iyi gidiyor bu rom 1gb kart bölümlendirmesi ile gayet stabil ve hızlı çalışır kart bölümlendirme yapmayanlar denemesin romu yükledikten sonra telefonda yer kalmayabilir.ve rom S-ON cihazlar için son olarak radio sürümünüzü en son sürüm olarak değiştirin yoksa stabil çalışmaz onunda linkini verecektim ama kendi sitesinde sorun var sanırım sayfa açılmıyor şu anki en son sürüm ve benimde kullandığım 32.56.00.32U_5.17.05.23 radio rom sürümü bunu googleden aratıpta bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_666 -- 14 Eylül 2011; 22:28:15 >
  • quote:

"telefonunda hangi romun olduğu önemli değil rootlu olup olmaması önemli zaten her rom bizim yapacağımız işlemle uyumlu değil" ikilemde kaldım şu cümlenden sonra Ben zaten biliyorum ne olduğunu da hangi rom olduğunu nasıl yapıldığını yazdığım gibi konuya yeni bakanlar veya telefonu yeni alanlar okusun bu arada 2.3.4 var sense 3.0 ile stabil çalışan.

kullandığın romun linkini verirsen onada bir göz atalım
  • stock kullanıyorum temp root yaptım.Söylediğim romu bu sayfada spartakus vermişti zaten dün update oldu sorunları halletmişler.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1040121
  • kurduğun romdan ne kadar memnunsun ? takılmalar , şarj gibi konularda gözlemin nedir ?

eğer memnunsan bende yapmayı planlıyorum .

iyi çalışmalar , güle güle kullan arkadaşım .
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.