Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WaShErE

stock kullanıyorum temp root yaptım.Söylediğim romu bu sayfada spartakus vermişti zaten dün update oldu sorunları halletmişler.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1040121

yoo benim verdiğim rom değil bu ayrıca romdan oldukça memnunum takılma kasılma söz konusu bile değil okadar zor değil flashlayıp deneyin ama dediğim gibi önce kart bölümlendirme yapmanız lazım yoksa rom kurulumdan sonra açılmayabilir bu korkulacak birşey değil yine eski romunuzu flashlarsınız olur biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_666 -- 4 Eylül 2011; 15:32:54 >

• arkadaşlar bende toshiba 16gb class4 hafıza kartı var. rom root işlemleri falan yapsam sıkıntı olurmu ? stabil çalışırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn_666

quote:

stock kullanıyorum temp root yaptım.Söylediğim romu bu sayfada spartakus vermişti zaten dün update oldu sorunları halletmişler.

yoo benim verdiğim rom değil bu ayrıca romdan oldukça memnunum takılma kasılma söz konusu bile değil okadar zor değil flashlayıp deneyin ama dediğim gibi önce kart bölümlendirme yapmanız lazım yoksa rom kurulumdan sonra açılmayabilir bu korkulacak birşey değil yine eski romunuzu flashlarsınız olur biter

Benim kart bölümlenmis ama 1 gb değil 755mb yeterli mi sence ve çok şarj yiyor mu bu rom yani full doldurma ile 1 gün rahat gider mi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: arsima

quote:

quote:

Benim kart bölümlenmis ama 1 gb değil 755mb yeterli mi sence ve çok şarj yiyor mu bu rom yani full doldurma ile 1 gün rahat gider mi ??

oyun oynamazsan sarjı 2 gün rahat gider belkide fazla hafıza kartın 2gb üzeriyse 1024mb yap yada 755mb bir dene olması lazım olmazsa dediğim gibi 1024 yap tekrar tekrar uğraşmamak ve bir kerede halletmek için romu kurmadan önce hafıza kartını baştan bölümlendir romu öyle kur yani işini sağlama al inan sabit romun olacak

• quote:

quote:

quote:

quote:

oyun oynamazsan sarjı 2 gün rahat gider belkide fazla hafıza kartın 2gb üzeriyse 1024mb yap yada 755mb bir dene olması lazım olmazsa dediğim gibi 1024 yap tekrar tekrar uğraşmamak ve bir kerede halletmek için romu kurmadan önce hafıza kartını baştan bölümlendir romu öyle kur yani işini sağlama al inan sabit romun olacak

Anladım akşam deneyecegim peki hafıza alanını ext kaç olması lazım 3 du benimkisi?? Ayrıca türkçe desteği varmı romda??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsima -- 5 Eylül 2011; 13:03:50 >

• quote:

Anladım akşam deneyecegim peki hafıza alanını ext kaç olması lazım 3 du benimkisi??

Ext4 daha hızlı olması bakımından tercih ediliyor.
  • ben telefon üzerinden kartı bölümlendirdiğim için bende ext 1 2 3 4 diye bir seçenek yok sadece bölümlendirme var normal bölümlendiriyorum ext kaç olduğu hakkında bir bilgim yok ama Bl00dyHell arkadaşın dediği gibi ext4 yapıp bir dene ve rom yüklemeden full wipe yap wipe cache falan iyice unutmadan türkçe desteği var full türkçe dene ve yorumlarını yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_666 -- 5 Eylül 2011; 13:39:56 >
  • quote:

ben telefon üzerinden kartı bölümlendirdiğim için bende ext 1 2 3 4 diye bir seçenek yok sadece bölümlendirme var normal bölümlendiriyorum ext kaç olduğu hakkında bir bilgim yok ama Bl00dyHell arkadaşın dediği gibi ext4 yapıp bir dene ve rom yüklemeden full wipe yap wipe cache falan iyice unutmadan türkçe desteği var full türkçe dene ve yorumlarını yaz

Tamam ama telefon üzerinden bölüm yapılmıyor recovery mod'da yapacağım 1 gb yaparım dediğin gibi
  • iyi akşamlar herkese rcmix romunu kurdum yanlız bu rom kurulurken anlamadığım konu şu oldu kurulurken diğer romlar gibi değilde daha değişik bi kurulum yaptı bir kısmını sd karta falan mı kurdu anlamadım ekranda sd kart falan birşeyler geçti birde bu romun hafızası neden bu kadar fazla yani 300mb bi rom için biraz fazla değilmi aslında romların bu kadar yüksek kapasiteli olmaması lazım standart şeylerin olması lazım o şekilde telefonun çalışması daha rahat olur diye düşünüyorum ben telefonun ilk açılışı çok uzun sürdü ve hala sürmekte yaklaşık 5 dakika oldu firing up diyor bu aşamada ne gerçekleştiriyor acaba??
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle rom süper tabiki 2.3.3 işletim sistemi ve 2.1 sense arayüz mevcut yanlız ben bu şekilde başka romlardan kurmustum şarj olayında kötü deneyimler yaşadım inş bu güzel olur bakalım deneme sürüyor :-)

• bugüne kadar kullandığın en iyi en stabil rom bu merak etme memnun kalacaksın hava durumuna falan baktınmı müzikçalarda srs surround ve dolby mobile özelliği bile var 300mb olmasının nedeni ise full program yüklü youtube facebok harita dahili gps prıgramı ne biliyim yok yok içinde o yüzden boyutu fazla birde her romun yüklenirken aynı yazılar yazmaz kiminde resim bile çıkıyor yüklerken yapman gerekn şey soğukkanlı olup beklemek ama başarmışın sevindim;) dediğim gibi foto yada video çekerken ekrandaki çekim butonunu kullan optik düğmeyi asla kullanma yoksa çektiğin tüm fotolar yanar söylemeyi unuttum çok önemli romun içinde A2SDGUI diye bir program var onu aç çıkan herşeye ok yes de ve kurcalamadan çık bu çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_666 -- 5 Eylül 2011; 22:27:16 >
  • quote:

bugüne kadar kullandığın en iyi en stabil rom bu merak etme memnun kalacaksın hava durumuna falan baktınmı müzikçalarda srs surround ve dolby mobile özelliği bile var 300mb olmasının nedeni ise full program yüklü youtube facebok harita dahili gps prıgramı ne biliyim yok yok içinde o yüzden boyutu fazla birde her romun yüklenirken aynı yazılar yazmaz kiminde resim bile çıkıyor yüklerken yapman gerekn şey soğukkanlı olup beklemek ama başarmışın sevindim;) dediğim gibi foto yada video çekerken ekrandaki çekim butonunu kullan optik düğmeyi asla kullanma yoksa çektiğin tüm fotolar yanar söylemeyi unuttum çok önemli romun içinde A2SDGUI diye bir program var onu aç çıkan herşeye ok yes de ve kurcalamadan çık bu çok önemli

Ya çok rom kurdum birşey olmuyor öyle kolay kolay :-) tedirgin olmadım'da söylediğin programı açtım çıkan iletiye yes dedim yanlız benim oluşturduğum alan ext3 orada bi uyarı gibi birşey vardı altındada convert ext4 falan yazıyordu şimdi o butona basmam gerekiyor mu??

• quote:

quote:

bugüne kadar kullandığın en iyi en stabil rom bu merak etme memnun kalacaksın hava durumuna falan baktınmı müzikçalarda srs surround ve dolby mobile özelliği bile var 300mb olmasının nedeni ise full program yüklü youtube facebok harita dahili gps prıgramı ne biliyim yok yok içinde o yüzden boyutu fazla birde her romun yüklenirken aynı yazılar yazmaz kiminde resim bile çıkıyor yüklerken yapman gerekn şey soğukkanlı olup beklemek ama başarmışın sevindim;) dediğim gibi foto yada video çekerken ekrandaki çekim butonunu kullan optik düğmeyi asla kullanma yoksa çektiğin tüm fotolar yanar söylemeyi unuttum çok önemli romun içinde A2SDGUI diye bir program var onu aç çıkan herşeye ok yes de ve kurcalamadan çık bu çok önemli

Ya çok rom kurdum birşey olmuyor öyle kolay kolay :-) tedirgin olmadım'da söylediğin programı açtım çıkan iletiye yes dedim yanlız benim oluşturduğum alan ext3 orada bi uyarı gibi birşey vardı altındada convert ext4 falan yazıyordu şimdi o butona basmam gerekiyor mu??

hayır elleme hiçbirşeyi olduğu gibi kalsın

• Tamam birşey daha soracağım şimdi bu sense arayüzleri üst versiyonlarında telefonun kapanıp açılmasında değişiklikler oluyor mesela 2.1 versiyonunda telefonu kapattığımızda açılması çok kısa sürmesi lazım yani uyku modundan çıkar gibi olması lazım ama bunda öyle birşey olmuyor?? Bilgin varmı bunla ilgili??
  • quote:

Tamam birşey daha soracağım şimdi bu sense arayüzleri üst versiyonlarında telefonun kapanıp açılmasında değişiklikler oluyor mesela 2.1 versiyonunda telefonu kapattığımızda açılması çok kısa sürmesi lazım yani uyku modundan çıkar gibi olması lazım ama bunda öyle birşey olmuyor?? Bilgin varmı bunla ilgili??

yoo buda çok hızlı pili çıkarıp takarsan ilk açılışta biraz uzun sürüyor ama ilk açılıştan sonra diğer açılmalarda gayet hızlı eğer sana yavaş geldiyse içindeki çalışan programlarla alakalı okadarda yavaş değil normal senin yüklediğin hangi romda youtube full navigasyon face book ne bileyim bunun gibi programlar vardı bilgisayar gibi düşüneceksin mantık aynı birde kullandığın killer yada temizleme programları varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_666 -- 6 Eylül 2011; 0:46:26 >

• arkadaşlar 3 günden beri uykusuzum root yüzünden. 2.3.3 ü nasıl root edeceğiz arkadaşlar? bilen biri bi yardımcı olsun Allah Rızası İçin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem0537

arkadaşlar 3 günden beri uykusuzum root yüzünden. 2.3.3 ü nasıl root edeceğiz arkadaşlar? bilen biri bi yardımcı olsun Allah Rızası İçin...

2.3.3 root oldumu bilmiyorum neden orijinal 2.3.3 yükledinki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_666 -- 6 Eylül 2011; 0:50:53 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar 3 günden beri uykusuzum root yüzünden. 2.3.3 ü nasıl root edeceğiz arkadaşlar? bilen biri bi yardımcı olsun Allah Rızası İçin...

orjinalden başka 2.3.3 varmıydı ki. ilk çıktığında yüklemiştim. artık daral geldi hafıza sorunundan ve sense 3.0 kullanamamaktan
    ne yapabiliriz bi önerin varmı 2.2 ye dönebilirmiyim sonra tekrar orjinal olmayan 2.3.3 e geçerim.
  • quote:

quote:

quote:

orjinalden başka 2.3.3 varmıydı ki. ilk çıktığında yüklemiştim. artık daral geldi hafıza sorunundan ve sense 3.0 kullanamamaktan
    ne yapabiliriz bi önerin varmı 2.2 ye dönebilirmiyim sonra tekrar orjinal olmayan 2.3.3 e geçerim.

orjinalden başka 2.3.3 olmazmı ya dolu zaten orijinal 2.3.3 ün üzerinde modifikasyon yapıyorlar cihazın vodafone mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

orjinalden başka 2.3.3 olmazmı ya dolu zaten orijinal 2.3.3 ün üzerinde modifikasyon yapıyorlar cihazın vodafone mu?

hayır vodafone falan hiçbirşey yazmıyor.
    bilmiyordum işte diğer romları. 2.3 güncellemesi gelince htc nin sitesinden indirdim yükledim.

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.