Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paylaşmanda bi sakınca yok paylaş link vereceksin zaten :-)
  • o zaman benim dropboxdan indirip kullanmak icin burdan

http://db.tt/QZcZIRF

14 haziranda cikti bu surum yani.denyin bakalim belki memnun kalan olur

edit:sanirim 1000.mesajim
  • Benim arama arayüzüm değişti birden bire. Arama ekle, durdur gibi tuşlar peydahlandı. Bunu nasıl eski haline getirebilirim?
  • sifir wave ile takas ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco555555
    sifir wave ile takas ettim

wave 2 değilse çok büyük zarar etmişsnz
  • sifir wave aldim sirf ekrani icin aldim su an cok memnunum wave 2ekrani ile alirken karsilastirdim bence cok fark var ben teli 7 ay kullanip sifir cihazlq degistirip nasil zarar ettim onu anlamadim
  • Hocam hayırlı olsun, desire seni kesmiyordu zaten, boşver...
  • tesekkurler hocam su an icin memnunum bir eksisini gormedim desirede guzel teldi ama super amoled ekran bir baska oluyor hayirlisi olsun artik foto ve video cekimine bayildim super
  • iphone4'ü 3-4 aya herkesin elinde goreceksin, (ancak en iyi oldugu icin degil, cok iyi bir pazarlaması oldugu icin) htc desire ise ancak bilenler kullanacak. belkide en buyuk fark bu
  • Appleın iPhone 5 ile çıkışından sonra sözleşme ile 3G S'i bedava , 4üde daha uygun fiyatla rakiplerinin belini bukmeyi ve onumuzdeki sene satış hedefi 65 milyondan 130 milyona çıkartmayi hedefliyor . Appleın bu çıkışından sonra diğer markalar ağaçtan apple toplayacak halleri yok yani boş durmayıp birşeyler yaparlar mutlaka
  • bildigim icin aldim noldu hicbisey cok iyi telefon ama sikildim ve sogudum desireden su an cok memnunum wave den ikinci gun pil yaridan fazlasi duruyor
  • Bende severek kullanıyorum galiba sensation kullanabilirim yakında , yinede desire'ı hiçbir şeye değiştirmem yada htcyi değiştirmem
  • Arkadaşlar şu ara mobil internet kullanıyorum bazen 3g bazen 2g şebekesinde sanki telefonda biraz ısınma oldu bugün elimde yada hava sıcak ondan ötürü mü bilmiyorum kısacası mobil internet kullanımı telefonda ısınma yaparmı bide o kadar fazla kullanmıyorum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsima -- 3 Temmuz 2011; 18:02:32 >
  • quote:

bildigim icin aldim noldu hicbisey cok iyi telefon ama sikildim ve sogudum desireden su an cok memnunum wave den ikinci gun pil yaridan fazlasi duruyor

Önemli olan isteklerini karşılamasıdır hayırlı olsun sadece telefon görüşmesi yapmak için iPhone almanın bi mantığı yoksa buda öyle birşey bana bada yeter şarjda sıkıntı çekmeyım multimedia ozelliklerinede önem veriyorum diyorsan iyi yapmışsın ama ben isterimki telefonu kendime göre ayarlayım yani sistem kısıtlaması olmasın android de böyle birşey sistem kısıtlaması yok program destekli vs bi şekilde ayarlıyorsun hayırlı olsun yinede bencede zarar gibi geldi ama dediğim gibi senin isteklerini karşılıyorsa sıkıntı yoktur hatta karda bile sayılırsin :-):-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsima
    Arkadaşlar şu ara mobil internet kullanıyorum bazen 3g bazen 2g şebekesinde sanki telefonda biraz ısınma oldu bugün elimde yada hava sıcak ondan ötürü mü bilmiyorum kısacası mobil internet kullanımı telefonda ısınma yaparmı bide o kadar fazla kullanmıyorum yani

internetdd dolasırken ve oyun oynarken avuç içi sıcaklığıyla beraber baya ısınıyor tel hocam :-)
  • quote:

quote:

bildigim icin aldim noldu hicbisey cok iyi telefon ama sikildim ve sogudum desireden su an cok memnunum wave den ikinci gun pil yaridan fazlasi duruyor

Önemli olan isteklerini karşılamasıdır hayırlı olsun sadece telefon görüşmesi yapmak için iPhone almanın bi mantığı yoksa buda öyle birşey bana bada yeter şarjda sıkıntı çekmeyım multimedia ozelliklerinede önem veriyorum diyorsan iyi yapmışsın ama ben isterimki telefonu kendime göre ayarlayım yani sistem kısıtlaması olmasın android de böyle birşey sistem kısıtlaması yok program destekli vs bi şekilde ayarlıyorsun hayırlı olsun yinede bencede zarar gibi geldi ama dediğim gibi senin isteklerini karşılıyorsa sıkıntı yoktur hatta karda bile sayılırsin :-):-)

vallaha hocam simdilik desirenin yapip bunun yapmadigi bisey goremedim kamera olarak muazzam bisey ekrani harika boyle bi netlik yok desirede cok iyi ama sogumustum bi kere.wave 2 ye baktim wave den ekran kalitesi dusuk wave daha cekici geldi o an.iyikide almisim su an cok mutluyum:):)bununlada bi alti ay takilirim galaksy s 3 alirim sonra.bide yanimda fotograf makinqsi tasiyomusum gibi geliyo cok net video ve foto cekimi var akillara zarar desireden sonra super geldi

• Anlaşıldı multimedia önemli senin için zaten önemli olanda isteklerine hitap etmesidir kimisi blackbery yi iPhone a değişmez yani öyle insanlar gördüm :-):-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

o zaman benim dropboxdan indirip kullanmak icin burdan

Arkadaşım bunun ölçümleri nasıl mesela ben vodafone paketi kullanıyorum sorgulama kodunu bu telefonlar çalıştırmıyor yani harcama miktarını özgün olarak veriyor mu mesela 60 saniyede 1 dakka mi atıyor onun ayarı varmı yada herhangi bir dakikanın içine girince otomatik olarak onu 1 dakika olarak mı kabul ediyor??

• Desire için güncelleme ne durumda arkadaşlar bilgisi olan varmı acaba??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

o zaman benim dropboxdan indirip kullanmak icin burdan

Arkadaşım bunun ölçümleri nasıl mesela ben vodafone paketi kullanıyorum sorgulama kodunu bu telefonlar çalıştırmıyor yani harcama miktarını özgün olarak veriyor mu mesela 60 saniyede 1 dakka mi atıyor onun ayarı varmı yada herhangi bir dakikanın içine girince otomatik olarak onu 1 dakika olarak mı kabul ediyor??

ben sadece ne kadar veri alinmis ona bakiyorum hocam..simdi ne desem yalan olur ayarlarini kurcalamadim bile
    guncelleme ile ilgili ortalik sessizzzz

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.