sense arayüzlü romların çok şarj yedikleri konusunda ne düşünüyorsunuz ?
zira bir süredir sense arayüzünden mahrum olarak başka rom kullanıyorum ama sonuç olarak oda 1 gün gidiyor he sense yine fazla yiyor olabilir ama hizmetini de yapıyor en fazla 3 5 saaat ffark atıyordur öteki rom
sizce ????
quote:
Orijinalden alıntı: arsima
zira bir süredir sense arayüzünden mahrum olarak başka rom kullanıyorum ama sonuç olarak oda 1 gün gidiyor he sense yine fazla yiyor olabilir ama hizmetini de yapıyor en fazla 3 5 saaat ffark atıyordur öteki rom
sizce ????
sense romlar kullanıyorum hep. oxygen gibi sense içermeyen romlar da yükledim ama hiç batarya test edecek kadar uzun süreli kullanmadım. isterse 2 kat fazla şarj sunsun, ben şahsen kullanamıyorum :) telefonun donanımına yazık o kadar basit romlar kurmaya içim elvermiyor :)
bir sorunum var. usbyi pc ye bağladığımda ne telefona ne pc ye hiçbir uyarı gelmiyor. şarj aletini prize taktığımda gene uyarı gelmiyor ama şarj oluyor. şarj ettiğini göstermiyor. ve şarj göstergesi tamamen yeşil olduğunda dahi ana ekran ışığı yandığında batarya sanki boşmuş gibi kocaman collect your phone gibi bir uyarı veriyor. kafası karışmış gibi bir şey. bunu başka yaşayan oldu mu.
quote:
Orijinalden alıntı: arsima
sizce ????
Şahsen Sense'den vazgecemem hersey elimin ucunda oluyor. Bir iki gun sensesiz rom kullandim vallahi igrenc oluyor telefon. HTC yi HTC yapan bana gore Sense'dir.
quote:
Orijinalden alıntı: sivert
bir sorunum var. usbyi pc ye bağladığımda ne telefona ne pc ye hiçbir uyarı gelmiyor. şarj aletini prize taktığımda gene uyarı gelmiyor ama şarj oluyor. şarj ettiğini göstermiyor. ve şarj göstergesi tamamen yeşil olduğunda dahi ana ekran ışığı yandığında batarya sanki boşmuş gibi kocaman collect your phone gibi bir uyarı veriyor. kafası karışmış gibi bir şey. bunu başka yaşayan oldu mu.
Aynisi bendede oldu rom attim duzeldi.
quote:
custom rom mu kullanıyorsun orjinal rom mu hocam?
orjinal kullanıyorum. 2.4 güncellemesiyle düzelir inşallah bakalım onu bekliyorum.
htc zor gunceller eylulden once bide kirparak guncelleme yapcaklar nexus one duzgun kullaniyo ayni donanimla ne hikmetse desire kullanamayacak.sirf bu nedenle sattim desireyi 2.3 son guncellemesi olcak cunku bunu ile zoraki veriyorlar ikinci eli giderek dusuyor n8 ikinci eli bile 200 tl fazla.ankarada garantili 4aylik desireyi 600 tl ye veriyolar telde cizik yok necatibeyde isteyen bir baksin ucuza alirim derseniz.
Arkadaşlar belki biraz saçma olacak ama sürekli telefonun kilidini açmak için power tuşuna basıp açmak istemiyorum yani bundan önce başka bi rom vardı onda ortadaki tuşa basarakda açabiliyorum zira sürekli power tuşuna basmak istememdeki amaç hem biraz yukarda kalıyor bide çok kullandığım için uzun süre sonra yalama olacak :-):-):-) bozulacak başka bi tuş daha oluştursak onuda kullanarak kullanım ömrünü biraz arttırırız
Kullandığım rom orjinal 2.2 froyo root edilmiş hali
quote:
Orijinalden alıntı: muco555555
htc zor gunceller eylulden once bide kirparak guncelleme yapcaklar nexus one duzgun kullaniyo ayni donanimla ne hikmetse desire kullanamayacak.sirf bu nedenle sattim desireyi 2.3 son guncellemesi olcak cunku bunu ile zoraki veriyorlar ikinci eli giderek dusuyor n8 ikinci eli bile 200 tl fazla.ankarada garantili 4aylik desireyi 600 tl ye veriyolar telde cizik yok necatibeyde isteyen bir baksin ucuza alirim derseniz.
ben bunu dediimde linç ediyorlardı beni, o kadar cok yeni model cıkarıyorki htc, 1.5 senelik aletinizin üstünden 6-7 tane model gecmis oluyor ve değeri düşüyor, verdiği desteği kesmeside cabası. 3 senelik iphone 3gs ile nerdeyse aynı fiyata gidiyor desire şu an..
olurmu 3gs 8gb lar 800 tl necatibeyde htc desire 450-500 arasi aliyolar oda temiz ve garantili ise satislari 600 adamlarin.bir telefon bu kadar bitirilmezki desire sahipleri kizmasin denemesi bedava sorsunlar kaca alindigini ama su gercek cok guzel telefon o ayri
Arkadaslar android marketin yeni sürùmü yani v3.0.26 yi denemek isteyen olursa asagidaki linkten indirip kullanabilir.link benim dropboxtan http://db.tt/k9UiQnN
gorsel olarak cok hos olmus.ama nedense daha yavas geldi
quote:
olurmu 3gs 8gb lar 800 tl necatibeyde htc desire 450-500 arasi aliyolar oda temiz ve garantili ise satislari 600 adamlarin.bir telefon bu kadar bitirilmezki desire sahipleri kizmasin denemesi bedava sorsunlar kaca alindigini ama su gercek cok guzel telefon o ayri
Facia gibi bi olay yahu... satarken deli gibi fiyatlara satıyorlar, 1200 gibi rakamlarla, ama daha ben alalı 3 ay geçti telefon 600e düştü. Insaf yaw, iPhone değerini hiç kaybetmiyor. Htc neden böyle acaba ? Kimse bilmiyor, gideri olmayan telefonlar bu şekilde değer kaybediyor...
Siz telefonu kullanmak için mi, yatırım yapmak için mi alıyorsunuz? Değeri tabi ki düşecek. Elektronik eşya sonuçta. Iphonedaki durum renault toros daki durum gibi. İyi değil, ama tutulduğu için para ediyor. Yine de sırf satarken zarar etmeyeceğim diye takoz gibi telefon kullanmanın da bence bir mantığı yok. Bundan edeceği zarar dokunacaksa pahalı telefon almayacak insan. Lüks tüketim bu.
teli kullanip sikilinca degistirirken modeli destek olsun kotumu olur yoksa her tel aldigimizda 1300-1400 verip eski teli kenarami koyalim satarkende uc de birine satinca insanin zoruna gidiyor.iphone un 3g modelini bile ikinci elde 400-450 tl ye satarsin ama 1200 tl verdigin teli dort ay sonra 450 tl ye zor satarsin bu kadarda olmaz biz ona kiziyoruz
apple bi şekilde yapıyor reklamını. onlar yapmasa bile bizim millet yapıyor. dizide yalıda yaşayan zenginin teki sinirleniyor, atıyor iphone'u duvara. sonra gören diyor ki vay be iphone kullanıyor. hürrem yüzüğü, bihter donu, bilmem kimin tokası gibi bi durum söz konusu oluyor sonra. kafede masanın üstünde duran bembeyaz iphone'u gören iyice bi bakıyor süzüyor. ben napıyorum, cebimde durur hep telefon. mesaj, konuşma flan olursa işimi halleder koyarım geri cebime. internette bi işim olursa sıkıntı çekmeden yapıyorum. youtube vs gibi keyif yapmam gerekirse onu da yapıyorum. filmin hoşuma giden kısımlarını izliyorum, indiriyorum, zil sesi yapıyorum. maile dosya geliyor, açıyor bakıyorum, gerekirse basitçe ftp'ye yüklüyorum. bazen televizyon filmde bi şarkı çalmaya başlıyor. koşuyorum televizyonun yanına, dinletiyorum şarkıyı buluyorum. facebook chat, msn falan hiç dememe bile gerek yok. sms ve konuşma loglarımı gmail hesabıma yedekliyorum. telefondan silsem bile hiç problem değil. giriyorum gmail hesabıma, ya şu gün şöyle bi adam aramıştı neydi telefon numarası diye bakıyorum. geçen gün bi resmi yazıyı 10sn falan içinde tarattım, sonra mail ile adamlara gönderdim. test your english diye güzel uygulamalar var, testler var içinde. kpds çalıştım onlarla. sleep droid miydi bi uygulama kullanmıştım, gece derin uyku hafif uyku süreleri, grafikleri vs oluşturuyor. runkeeper diye bi uygulama var, yürüme-koşma-bisiklet vs gibi bi çok seçeneği ile yaptığın aktivitenin ayrıntılarını döküyor çıkarıyor. ha yani olsa ne olur olmasa ne olur belki ama, zevk de veriyor dışarda yürüyüş yaparken bana. bunlar benim kullandığım özelliklerinin bi kısmı.
ve bunları yapabilmek için ne güncellemeye ihtiyaç var, ne de root-custom rom vs gibi işlere gerek var. güncelleme çıkarmadılar diye telefon hiç bi işlem yapmıyor sanılmasın.
quote:
orjinal kullanıyorum. 2.4 güncellemesiyle düzelir inşallah bakalım onu bekliyorum.
hocam senin sorun güncellemeyle belki düzelir belki düzelmez bilemem ama güncelleme olmasa bile çalışması gereken bi özellik. belki fabrika ayarlarına almak çözer, belki hiç ona bile gerek olmadan vardır bi çözüm. hiç fikrim yok benim ama bi araştırmak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: ULYSES
Siz telefonu kullanmak için mi, yatırım yapmak için mi alıyorsunuz? Değeri tabi ki düşecek. Elektronik eşya sonuçta. Iphonedaki durum renault toros daki durum gibi. İyi değil, ama tutulduğu için para ediyor. Yine de sırf satarken zarar etmeyeceğim diye takoz gibi telefon kullanmanın da bence bir mantığı yok. Bundan edeceği zarar dokunacaksa pahalı telefon almayacak insan. Lüks tüketim bu.
Ya kefene cep dikilmiyor diye biliyorum :-):-):-) bu yüzden israf noktasına gelmeyecek derecede müslüman olanında teknolojiden faydalanması gerekir :-):-) değeri düşmesi değil benim isteklerimi karşılaması önemli olan :-):-)
quote:
Önemli olan isteklerini karşılıyor mu o önemli olan konu gerisi çok para etmesi falan hikaye yani çok para etmesi özellikleri geri gidiyor anlamında değil heralde zaten hiçbir teknoloji ürününden kar edilmez :-):-)