Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halbarad

apple bi şekilde yapıyor reklamını. onlar yapmasa bile bizim millet yapıyor. dizide yalıda yaşayan zenginin teki sinirleniyor, atıyor iphone'u duvara. sonra gören diyor ki vay be iphone kullanıyor. hürrem yüzüğü, bihter donu, bilmem kimin tokası gibi bi durum söz konusu oluyor sonra. kafede masanın üstünde duran bembeyaz iphone'u gören iyice bi bakıyor süzüyor.
    ben napıyorum, cebimde durur hep telefon. mesaj, konuşma flan olursa işimi halleder koyarım geri cebime. internette bi işim olursa sıkıntı çekmeden yapıyorum. youtube vs gibi keyif yapmam gerekirse onu da yapıyorum. filmin hoşuma giden kısımlarını izliyorum, indiriyorum, zil sesi yapıyorum. maile dosya geliyor, açıyor bakıyorum, gerekirse basitçe ftp'ye yüklüyorum. bazen televizyon filmde bi şarkı çalmaya başlıyor. koşuyorum televizyonun yanına, dinletiyorum şarkıyı buluyorum. facebook chat, msn falan hiç dememe bile gerek yok. sms ve konuşma loglarımı gmail hesabıma yedekliyorum. telefondan silsem bile hiç problem değil. giriyorum gmail hesabıma, ya şu gün şöyle bi adam aramıştı neydi telefon numarası diye bakıyorum. geçen gün bi resmi yazıyı 10sn falan içinde tarattım, sonra mail ile adamlara gönderdim. test your english diye güzel uygulamalar var, testler var içinde. kpds çalıştım onlarla. sleep droid miydi bi uygulama kullanmıştım, gece derin uyku hafif uyku süreleri, grafikleri vs oluşturuyor. runkeeper diye bi uygulama var, yürüme-koşma-bisiklet vs gibi bi çok seçeneği ile yaptığın aktivitenin ayrıntılarını döküyor çıkarıyor. ha yani olsa ne olur olmasa ne olur belki ama, zevk de veriyor dışarda yürüyüş yaparken bana. bunlar benim kullandığım özelliklerinin bi kısmı.

ve bunları yapabilmek için ne güncellemeye ihtiyaç var, ne de root-custom rom vs gibi işlere gerek var. güncelleme çıkarmadılar diye telefon hiç bi işlem yapmıyor sanılmasın.

Halbarad o müzik dinletip bulma programının adı neydi??

• quote:

Orijinalden alıntı: arsima

quote:

Orijinalden alıntı: halbarad

apple bi şekilde yapıyor reklamını. onlar yapmasa bile bizim millet yapıyor. dizide yalıda yaşayan zenginin teki sinirleniyor, atıyor iphone'u duvara. sonra gören diyor ki vay be iphone kullanıyor. hürrem yüzüğü, bihter donu, bilmem kimin tokası gibi bi durum söz konusu oluyor sonra. kafede masanın üstünde duran bembeyaz iphone'u gören iyice bi bakıyor süzüyor.
    ben napıyorum, cebimde durur hep telefon. mesaj, konuşma flan olursa işimi halleder koyarım geri cebime. internette bi işim olursa sıkıntı çekmeden yapıyorum. youtube vs gibi keyif yapmam gerekirse onu da yapıyorum. filmin hoşuma giden kısımlarını izliyorum, indiriyorum, zil sesi yapıyorum. maile dosya geliyor, açıyor bakıyorum, gerekirse basitçe ftp'ye yüklüyorum. bazen televizyon filmde bi şarkı çalmaya başlıyor. koşuyorum televizyonun yanına, dinletiyorum şarkıyı buluyorum. facebook chat, msn falan hiç dememe bile gerek yok. sms ve konuşma loglarımı gmail hesabıma yedekliyorum. telefondan silsem bile hiç problem değil. giriyorum gmail hesabıma, ya şu gün şöyle bi adam aramıştı neydi telefon numarası diye bakıyorum. geçen gün bi resmi yazıyı 10sn falan içinde tarattım, sonra mail ile adamlara gönderdim. test your english diye güzel uygulamalar var, testler var içinde. kpds çalıştım onlarla. sleep droid miydi bi uygulama kullanmıştım, gece derin uyku hafif uyku süreleri, grafikleri vs oluşturuyor. runkeeper diye bi uygulama var, yürüme-koşma-bisiklet vs gibi bi çok seçeneği ile yaptığın aktivitenin ayrıntılarını döküyor çıkarıyor. ha yani olsa ne olur olmasa ne olur belki ama, zevk de veriyor dışarda yürüyüş yaparken bana. bunlar benim kullandığım özelliklerinin bi kısmı.

ve bunları yapabilmek için ne güncellemeye ihtiyaç var, ne de root-custom rom vs gibi işlere gerek var. güncelleme çıkarmadılar diye telefon hiç bi işlem yapmıyor sanılmasın.

Halbarad o müzik dinletip bulma programının adı neydi??

Soundhound kullanıyorum, bi de shazam varmış sanırım ama onu hiç kullanmadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

olurmu 3gs 8gb lar 800 tl necatibeyde htc desire 450-500 arasi aliyolar oda temiz ve garantili ise satislari 600 adamlarin.bir telefon bu kadar bitirilmezki desire sahipleri kizmasin denemesi bedava sorsunlar kaca alindigini ama su gercek cok guzel telefon o ayri

Önemli olan isteklerini karşılıyor mu o önemli olan konu gerisi çok para etmesi falan hikaye yani çok para etmesi özellikleri geri gidiyor anlamında değil heralde zaten hiçbir teknoloji ürününden kar edilmez :-):-)

hocam goz gore gorede aldiktan sonra ucte bire dusecegini bile bile almam ben sik telefon degistiririm aldigimi satip ustune para ekleyip almak daha cazip geliyor agactan para toplayaniniz varsa yada parasinin hesabini bilmeyen onlari ayri tutarim teknoloji cabuk eskiyor takip icin her seferinde binlerce lira sarsar bide sagolsun htc zirt pirt model cikardi htc yi bile takip edemez oldum desire hd bile eski model oldu siz dusunun artik htc marka telefonlarin halini

• quote:

quote:

quote:

olurmu 3gs 8gb lar 800 tl necatibeyde htc desire 450-500 arasi aliyolar oda temiz ve garantili ise satislari 600 adamlarin.bir telefon bu kadar bitirilmezki desire sahipleri kizmasin denemesi bedava sorsunlar kaca alindigini ama su gercek cok guzel telefon o ayri

Önemli olan isteklerini karşılıyor mu o önemli olan konu gerisi çok para etmesi falan hikaye yani çok para etmesi özellikleri geri gidiyor anlamında değil heralde zaten hiçbir teknoloji ürününden kar edilmez :-):-)

hocam goz gore gorede aldiktan sonra ucte bire dusecegini bile bile almam ben sik telefon degistiririm aldigimi satip ustune para ekleyip almak daha cazip geliyor agactan para toplayaniniz varsa yada parasinin hesabini bilmeyen onlari ayri tutarim teknoloji cabuk eskiyor takip icin her seferinde binlerce lira sarsar bide sagolsun htc zirt pirt model cikardi htc yi bile takip edemez oldum desire hd bile eski model oldu siz dusunun artik htc marka telefonlarin halini

sık sık telefon değiştirme :) samsung gibi olan romlar da var, birebir iphone uyarlamsı rom da var :) sıkıldıkça benim gibi rom denersin hocam, ister samsung gibi kullan ister iphone, paran da cebinde kalsın :)

• pes diyorum:)sen oyle yaparsin artik ama biraZ teselli eder gibisin ben aldigim hangi urun olursa olsun degerinin coook altina kisa zamanda dusmesine karsyim insan kendini keriz gibi hissediyor ona daha cok uzuluyorum ben desire cok guzel bir telefon ama sattigimada pisman degilim o ayri.degisiklik her zaman iyidir 8 ay kullandim sikildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

pes diyorum:)sen oyle yaparsin artik ama biraZ teselli eder gibisin ben aldigim hangi urun olursa olsun degerinin coook altina kisa zamanda dusmesine karsyim insan kendini keriz gibi hissediyor ona daha cok uzuluyorum ben desire cok guzel bir telefon ama sattigimada pisman degilim o ayri.degisiklik her zaman iyidir 8 ay kullandim sikildim

Hocam sen severdin desire 'ı nasıl sattın :D
    Ve kaça verdin,

Ben de vodafonedan almıştım taahhütle, 700 gibi bir rakama satarsam , bir o kadar da üstüne koyup sensation alayım diyorum , desire i da uzun yıllar kullanirim diyordum ama sensation alıp onu uzun yıllar kullanirim diyorm.. sizce galaksi s2 mi sensation mu ?
    Ya da oturduğum yerde oturayım desire kullanmaya devam mi edeyim ?
  • Arkadaslar sizede sistemguncellemesi msji geldimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

pes diyorum:)sen oyle yaparsin artik ama biraZ teselli eder gibisin ben aldigim hangi urun olursa olsun degerinin coook altina kisa zamanda dusmesine karsyim insan kendini keriz gibi hissediyor ona daha cok uzuluyorum ben desire cok guzel bir telefon ama sattigimada pisman degilim o ayri.degisiklik her zaman iyidir 8 ay kullandim sikildim

Hocam sen severdin desire 'ı nasıl sattın :D
    Ve kaça verdin,

Ben de vodafonedan almıştım taahhütle, 700 gibi bir rakama satarsam , bir o kadar da üstüne koyup sensation alayım diyorum , desire i da uzun yıllar kullanirim diyordum ama sensation alıp onu uzun yıllar kullanirim diyorm.. sizce galaksi s2 mi sensation mu ?
    Ya da oturduğum yerde oturayım desire kullanmaya devam mi edeyim ?

seviyodum sogudum ama telden.5yuze satarsan sanslisin ikinci elini 3-4 aylik garantili olarak telefoncu 600 e satiyo ankara necatibeyde.gerisini sen dusun

• arkadaşlar şeytan benide dürtüyo satmak için ama mantıklı düşününce bu işin gerçekten sonu yok.... bu telefonu alırken de tamam artık bu son uzun süre hiç ihtiyacım olmaz demiştim... teknoloji o kadar hızlı gelişiyor ve biz tek meraklılarını öyle cezbediyorlar ki insan resmen oltaya geliyor ben bunu fark ettim... telefon konusunda kesinlikle mantıklı davrandığımı düşünmüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

Arkadaslar sizede sistemguncellemesi msji geldimi ?

gelmedi.. kontrol ettim güncelleme yok...
  • quote:

arkadaşlar şeytan benide dürtüyo satmak için ama mantıklı düşününce bu işin gerçekten sonu yok.... bu telefonu alırken de tamam artık bu son uzun süre hiç ihtiyacım olmaz demiştim... teknoloji o kadar hızlı gelişiyor ve biz tek meraklılarını öyle cezbediyorlar ki insan resmen oltaya geliyor ben bunu fark ettim... telefon konusunda kesinlikle mantıklı davrandığımı düşünmüyorum...

aynı kelimeleri ben de başka forumlara yazdım.. ben de aynılarını düşünüyorum. desire 'ı yılalrca kullanırım diyordum ama nerde.... 5 ay geçti adamın satıp sensation veya galaksi s2 alası geliyor.. şimdi de alırsam onları yıllarca kullanırım diyorum..
    ama teknoloji bizi esir alıyor.. sizce napmak lazım? satıp sensation alıp onu uzun yıllar kullanmak için kendimizi zorlasak mı yoksa "otur oturduğun yerde" mantığıyla desire mı kullansak?

• Benim bilgisayar alımında yıllarca kullandığım yöntem şöyle:

En üst teknoloji yerine belirli özellikleri içeren en düşük teknolojiyi seçmek. Çünkü en üstü kovalamak hiç bir zaman insanı tatmin etmez. Onun yerine ihtiyacı belirleyip, onu sağlayan minimumu seçmek daha mantıklı, sonuçta ne istiyordum, ne aldım dediğinizde elinizde somut veriler olacak.

Bu aletlerin de bilgisayar olduğunu düşünürsek en üstü kovalamak ancak cebe zarar getirir. Benim için Desire gayet yeterli bir telefon. Ancak bundan 2-3 sene sonra yine günün koşullarına uygun bir aletle değiştiririm.
  • arkadaşlar yeni 2.3 güncellemesi htc sense 2.1 ile mi gelecek ???
  • quote:

arkadaşlar yeni 2.3 güncellemesi htc sense 2.1 ile mi gelecek ???
    HTC son yaptığı açıklamada sense arayüzünün olmayacağını söylemişti. Nexus one ve S gibi saf android kullanılacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendaddy

quote:

arkadaşlar yeni 2.3 güncellemesi htc sense 2.1 ile mi gelecek ???
    HTC son yaptığı açıklamada sense arayüzünün olmayacağını söylemişti. Nexus one ve S gibi saf android kullanılacakmış.

son derken ?? sen hangi sondan bahsediyorsun bu ay sonu çıkacak ve sense olacak içinden bazı uygulamalar silinmiş ve sense kazandırılmış cihaza çok yerinde bi karar da vermişler ama sense 2,1 mi değilmi onu bilmiyorum inş 2,1 olarak gelir

• Arkadaşlar merhaba,

bir hafta önce Htc Desire aldım, yurt dışı cihazı kayıtsız ve pasaportuma kayıt ettiricem lakin sinirimi bozan bazı durumlar var ve sizinle paylaşmak istedim.

öncelikle evdeki kendi bilgisayarıma HTC Sync kurdum ama tanıma, sonra geldim iş yerindeki bilgisayarıma kurdum bu da tanımadı, USB kablosu şu an için sadece şarja yarıyor, bilgisayarlarım kesinlikle sync yapmıyor.

ikinci sorunum, dün gece 23.30 da şarj için bilgisayarıma taktım ( şarj aleti şarj etmedi mecbur kaldım ) sabah 8 de çektim, 8.30 iş yerimdeki bilgisayarıma taktım ve şu an saat 10:10 ve hala %93 olarak görünüyor. hala tam olarak dolmadı. bunun sebebi nedir çözemedim, bunun şarjının dolması bu kadar uzun mu sürüyor?

bunların ardına içimden pasaportuma işletesim hiç gelmiyor çünkü inanın sinirlerim gergin durumda. şimdi işleticem ve 2 yıl bir daha telefon işletemicem. burada satamazsam yurt dışında aldığımdan ucuza pahalıya bakmadan satıcam bir telefoncuya. pasaportumu kirlettiğime değmeyecek eğer bu böyle olacaksa.
    sonuçta bir telefonu şarj etmek 12 saat sürmemeli, 12 saat şarjın ardına 5 gün kullababilsem hadi eyvallah dicem ama o da yok. 12 saat şarj et sonra 20 saat kullan.
    ki işim icabı sürekli nette olmam lazım. daha önce 3gs kullanıyordum, açık kaynaklı diye android almak istedim ama pişman olmak üzereyim.

he usb orjinal değil ama bunun bu kadar etkileyeceğine ihtimal vermiyorum. sorun nedir acaba yardımı dokunacak arkadaşlara cidden çok teşekkür ederim.

• desirede kronik sarj sorunu var az internet az konusma az oyun ve ekran isigini kisarsan ve ayarlardan 3g yi kapatirsan 1.5-2 gun gider ama sen nete gun icinde girmem lazim sik sik dersen isin zor bir gun bile gitmez isini gormeyecekse bence telini takasta kullan galaksy s sana daha uygun bence karar senin tabi.ancak sik sarj etmeyi goze alirsan muazzam bir cihazdir desire
  • 3gs te de aynı sıkıntı vardı ama sık sık şarj ediyordum sorunum aslında tam olarak o değil.

şarjının dolması 12 saat sürüyor. asıl sorunum bu. eski lityum olmayan pillerin dolması bile bu kadar sürmüyordu.
    (usb kablosu ile bilgisayardan şarj ediyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

arkadaşlar şeytan benide dürtüyo satmak için ama mantıklı düşününce bu işin gerçekten sonu yok.... bu telefonu alırken de tamam artık bu son uzun süre hiç ihtiyacım olmaz demiştim... teknoloji o kadar hızlı gelişiyor ve biz tek meraklılarını öyle cezbediyorlar ki insan resmen oltaya geliyor ben bunu fark ettim... telefon konusunda kesinlikle mantıklı davrandığımı düşünmüyorum...

aynı kelimeleri ben de başka forumlara yazdım.. ben de aynılarını düşünüyorum. desire 'ı yılalrca kullanırım diyordum ama nerde.... 5 ay geçti adamın satıp sensation veya galaksi s2 alası geliyor.. şimdi de alırsam onları yıllarca kullanırım diyorum..
    ama teknoloji bizi esir alıyor.. sizce napmak lazım? satıp sensation alıp onu uzun yıllar kullanmak için kendimizi zorlasak mı yoksa "otur oturduğun yerde" mantığıyla desire mı kullansak?

şahsen beklemek taraftarıyım.. Alacağımız bahsettiğiniz telefonlar desiredan daha hızlı ve büyük onun dışında bir artısı yok. . android 2.3 ile kullanabiliyoruz desire ... o telefonlarda 2.3 ile gelecek... pek bir değişiklik olmayacak yani..

ben android işletim sisteminden köklü bir güncelleme bekliyorum. 2.4 2.5 gibi değil 3.1 v.s. gibi ciddi bir güncelleme yepyeni bir arayüz gelebilir. . ancak o zaman telefonu değiştirmeye mantıklı bakabilirım . .

açıkçası ciddi bir android fanı ve 2 telefondur android kullanıcısı olarak çok sevsemde bazı yönlerinden sıkıldım.. internal boyutunun küçüklüğü uygulamaları sd atmak, v.s. epey uğraştırdı. . ayrıca aşağı yukarı doğru slide ile telefon cevaplama çok sinirimi bozuyor. . çünkü cebimden her çıkarırken ya cevaplamış oluyorum yada yüzüne kapatmış oluyorum... şimdilik sorunu advanced telephone uygulamasıyla hallettim ama çok iyi bir çözüm değil....

uygulama olarak her geçen gün bilmem kaç bin arttı v.s. deniyor ancak vasıflı uygulama olarak hala çok zayıf.... i phone ile kıyaslanmayacak derecede zayıf market... doğru dürüst banka v.s. uygulamaların hiç biri yok. . i phone yemek sepetinden tut yurtiçi kargoya kadar gitti gidiyor a kadar uygulaması var. hepside oldukça mükemmel çalışıyor.

telefon ne kadar hızlı olursa olsun ios kadar stabil ve yağ gibi çalışmıyor. ... eğer ki telefon değiştirirsem bundan sonra i phone 4 u ciddi derecede düşüneceğim.... 5 gelince fiyatlarıda biraz iner zaten....

android için 3-4 sene geçmesi gerektiğini düşünüyorum. ancak o zaman tam anlamıyla ios la başabaş hatta daha üstün olabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: oeralp

Arkadaşlar merhaba,

bir hafta önce Htc Desire aldım, yurt dışı cihazı kayıtsız ve pasaportuma kayıt ettiricem lakin sinirimi bozan bazı durumlar var ve sizinle paylaşmak istedim.

öncelikle evdeki kendi bilgisayarıma HTC Sync kurdum ama tanıma, sonra geldim iş yerindeki bilgisayarıma kurdum bu da tanımadı, USB kablosu şu an için sadece şarja yarıyor, bilgisayarlarım kesinlikle sync yapmıyor.

ikinci sorunum, dün gece 23.30 da şarj için bilgisayarıma taktım ( şarj aleti şarj etmedi mecbur kaldım ) sabah 8 de çektim, 8.30 iş yerimdeki bilgisayarıma taktım ve şu an saat 10:10 ve hala %93 olarak görünüyor. hala tam olarak dolmadı. bunun sebebi nedir çözemedim, bunun şarjının dolması bu kadar uzun mu sürüyor?

bunların ardına içimden pasaportuma işletesim hiç gelmiyor çünkü inanın sinirlerim gergin durumda. şimdi işleticem ve 2 yıl bir daha telefon işletemicem. burada satamazsam yurt dışında aldığımdan ucuza pahalıya bakmadan satıcam bir telefoncuya. pasaportumu kirlettiğime değmeyecek eğer bu böyle olacaksa.
    sonuçta bir telefonu şarj etmek 12 saat sürmemeli, 12 saat şarjın ardına 5 gün kullababilsem hadi eyvallah dicem ama o da yok. 12 saat şarj et sonra 20 saat kullan.
    ki işim icabı sürekli nette olmam lazım. daha önce 3gs kullanıyordum, açık kaynaklı diye android almak istedim ama pişman olmak üzereyim.

he usb orjinal değil ama bunun bu kadar etkileyeceğine ihtimal vermiyorum. sorun nedir acaba yardımı dokunacak arkadaşlara cidden çok teşekkür ederim.

doğru driver yükleyince sorun hallolucaktır... işletim sisteminiz hangisi?

telefon bilgisayardan şarj edilince dolması daha uzun sürüyor.... adaptör ile çok daha çabuk doluyor.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.