Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba cıhazı 10 gun once eletroworld'den aldım 1150 tl world kart varsada pesın fıyatına 10 boluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: macropredator

cevap veren arkadaşlara teşekkürler,

şimdi cevahir vodafone aradım. ellerinde cihaz yokmuş. 2 güne geleceğini bildirdiler. satış fiyatı olarakda word karta 8 taksitli 1200 tl dediler. gayet uygun. telefon geldiğinde
    burada alınacak.

saygılarımla.

25 mayısta Vodafonedan kontratlı aldım ben, ama almadan önce Electroworlde incelemiştim, 1149 diye hatırlıyorum fiyatını.
    Hala satılıyordur herhalde Electroworld lerde, taksit imkanı da vardır. İmkanınız varsa gidin bir Electroworlde 2 gün beklememiş olursunuz...

Telefonu yeni almış arkadaşlar hayırlı olsun.
  • arkadaşlar cevap verecek kimse yok mu?
    cihazın kutusunda made in chine mi yazıyor sizinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goyildirim

arkadaşlar cevap verecek kimse yok mu?
    cihazın kutusunda made in chine mi yazıyor sizinde?

Evet kutunun arkasında en aşağıda sağda Made in China yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubSilentio -- 10 Haziran 2011; 20:36:58 >
  • Çin'de nüfus -iş gücü- çok diye genelde teknolojik aletler oradaki imalat hanelerinde yaptırtılıyor. Çin'de üretilmesi belki bu durumdan kaynaklanıyordur.
  • Hangi marka çin de üretim yapmıyor ki. İşcilik ucuz olduğu için artık herşey orada üretiliyor. Önemli olan malzeme kalitesi. O da tamamen markayla alakalı. Genel olarak desire s in malzeme kalitesi iyi bence. Ama böyle üretim hataları olabilir tabi önemli olan garantide sorun çıkarmayıp tüketiciyi mağdur etmemek.

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: aybüke138

quote:

arkadaşlar benim pil yuvasında gıcırdama var sizde var mı? Arkadan bakınca sol alt önden sağ alt. pil kapagının oradan

Benim pil kapağında da var. Aynı yerde. Bazı telefonlarda var bu sorun alırken dikkat etmek gerekiyor. Bir de ekranı kontrol etmek lazım.

Service vereceğim ben yeni oldu 2 gündür birşey yoktu. Canlı destekte servise verin dedi. Pazartesi veririm heralde. Garantide en güvendiğim firma htc. Bakalım ne olacak.

Gelişmeleri bildiriseniz sevinirim. Kapak önemli değil de ekran içime sinmiyor. Garantiye vermeye de üşeniyorum. Telefona çok alıştım. Bağımlılık yaptı resmen ayrılmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybüke138 -- 10 Haziran 2011; 21:53:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aybüke138
    Gelişmeleri bildiriseniz sevinirim. Kapak önemli değil de ekran içime sinmiyor. Garantiye vermeye de üşeniyorum. Telefona çok alıştım. Bağımlılık yaptı resmen ayrılmak istemiyorum.

Cidden ya ben de çok alıştım, meğer daha önce kullandıklarım telefon değil taşmış taş mübarek
  • arkadaşlar benim belirtmek istediğim aslında şuydu: youtubede desire s için seyrettiğim bir videoda ilk kutudan çıkma anını falan anlatıyordu dikkatemi çekti kutunun üstünde made in taiwan yazıyordu. sonra vodafone a gittim desire s in kutusuna baktım onda çin yazıyordu. acaba avrupaya orjinal gönderip Türkiyeye çakma desire s ler mi gönderiliyor?
    tamda telefonun siparişini verip beklemdeyken canımı sıktı bu durum.
    sizin yorumlarınız nedir acaba bu konuda?
  • quote:

arkadaşlar benim belirtmek istediğim aslında şuydu: youtubede desire s için seyrettiğim bir videoda ilk kutudan çıkma anını falan anlatıyordu dikkatemi çekti kutunun üstünde made in taiwan yazıyordu. sonra vodafone a gittim desire s in kutusuna baktım onda çin yazıyordu. acaba avrupaya orjinal gönderip Türkiyeye çakma desire s ler mi gönderiliyor?

Avrupaya Tayvan, Türkiyeye Çin yapımı mı gönderiyorlar bilmiyorum ama çakma ya da arızalı olanları gönderiyorlar gibi bir düşünce gelmiyor aklıma.
    Her cihazda sorun çıkma ihtimali var, örneğin ekran kalkması ile ilgi sorun yaşayan avrupalı kullanıcılar var youtube da, Türkiyede de bu sorunu yaşayan kullanıcılar var.
    O nedenle içiniz rahat olsun, cihazını iyice inceleyin sorunu yoksa güle güle kullanın.

• Arkadaşlar cihazın batarya kapağını tutan tırnaklar gerçekten çok hassas.Dün batarya kapağını çıkarırken sol yandaki küçük olan tırnak kırıldı ve canım sıkıldı.Hani titiz de kullanan biriyim bu kadar dandik olmamalı bence.Tırnak kırıldığı için kapakta gıcırdamalar başladı biraz araştırdım ve gg de 70 TL ye satan birini buldum.Fiyatı çok fazla olmasa alacaktım ama çok pahalı.Bir kapak için 70TL de verilmez yani.Size tavsiyem kapakla çok fazla oynamayın elinizde kalabilme ihtimali hayli yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efe

Arkadaşlar cihazın batarya kapağını tutan tırnaklar gerçekten çok hassas.Dün batarya kapağını çıkarırken sol yandaki küçük olan tırnak kırıldı ve canım sıkıldı.Hani titiz de kullanan biriyim bu kadar dandik olmamalı bence.Tırnak kırıldığı için kapakta gıcırdamalar başladı biraz araştırdım ve gg de 70 TL ye satan birini buldum.Fiyatı çok fazla olmasa alacaktım ama çok pahalı.Bir kapak için 70TL de verilmez yani.Size tavsiyem kapakla çok fazla oynamayın elinizde kalabilme ihtimali hayli yüksek.

Benim oynamada ondan oldu sanırım. Pazartesi garantiye verip yaptırıcam kırılma yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 11 Haziran 2011; 0:35:28 >
  • İphone tercih etmemin en buyuk nedeni kasa kalitesinin cok iyi olmasi her bir parcasi butun seklinde yekpare olmasi.Kullanilan malzemeler cok kaliteli cam ve krom malzemeler cok şık dururken en ufak bir sikinti vermiyorlar.
    En gicik oldugum sey telefondaki gacirti gucurtu sesleri ve malzemenin kotu olmasi.
    Bence htc kaliteli malzeme kullaniyor ancak sikinti bu malzemelerin bir araya gelmesindeki baglanti problemleri. İki tirnakla beraber alt kismada bir kitleme sistemi konsa daha iyi olacak boylece yuk iki yer yerine uc yere dagilacak. İki ayakli bir sandalye olur mu olur ama dikkatli oturursan.
  • Arka tarafa kılıf alacağım. Önerdiğiniz model var mı? Şöyle sünger gibi olanlardan nerden bulabilirim? GG'da veya sahibinden.com'da var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasvet

Arka tarafa kılıf alacağım. Önerdiğiniz model var mı? Şöyle sünger gibi olanlardan nerden bulabilirim? GG'da veya sahibinden.com'da var mıdır?

Yurtdışından free shiping ile al. Ebaydan filan
  • arkadaşlar, sorumun cevabı geçmişte verilmişse özür dilerim ama ben bulamadım...
    .app uzantılı bi program var sürekli kullanmam gereken, hangi yolla kullanabilirim???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

quote:

arkadaşlar benim belirtmek istediğim aslında şuydu: youtubede desire s için seyrettiğim bir videoda ilk kutudan çıkma anını falan anlatıyordu dikkatemi çekti kutunun üstünde made in taiwan yazıyordu. sonra vodafone a gittim desire s in kutusuna baktım onda çin yazıyordu. acaba avrupaya orjinal gönderip Türkiyeye çakma desire s ler mi gönderiliyor?

Avrupaya Tayvan, Türkiyeye Çin yapımı mı gönderiyorlar bilmiyorum ama çakma ya da arızalı olanları gönderiyorlar gibi bir düşünce gelmiyor aklıma.
    Her cihazda sorun çıkma ihtimali var, örneğin ekran kalkması ile ilgi sorun yaşayan avrupalı kullanıcılar var youtube da, Türkiyede de bu sorunu yaşayan kullanıcılar var.
    O nedenle içiniz rahat olsun, cihazını iyice inceleyin sorunu yoksa güle güle kullanın.

Eğer sorun çıkarsa ekran filan hiç korkmayın HTC ekran tamiri vs yapmıyor direk yeni cihaz veriyor.

Bu arada teleservice den arka pil kapağı fiyatınıda alacağım pazartesi günü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 11 Haziran 2011; 13:38:12 >

• Arkadaşlar cihazı yurt dışından gelme -spot- olarak almayı düşünüyorum. Dolayısıyla Türkiye'de garantisi olmayacak. HTC'lerde uluslararası garanti var mı? Yahut teknik desteği garanti dışında nasıldır, spot Desire S alırken neye dikkat etmem gerekiyor?

Cihaz spot olacağı için, açtıktan sonra ekranın kalkması vs gibi bir problemle karşılaşırsam ne yapamam gerekiyor? Bu problemi yaşayanların videolarından link verirseniz; karşılaşırsak nasıl anlarız, öğrenmek için temsil olur.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of the Shadows -- 11 Haziran 2011; 13:53:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efe
    Arkadaşlar cihazın batarya kapağını tutan tırnaklar gerçekten çok hassas.Dün batarya kapağını çıkarırken sol yandaki küçük olan tırnak kırıldı ve canım sıkıldı.Hani titiz de kullanan biriyim bu kadar dandik olmamalı bence.Tırnak kırıldığı için kapakta gıcırdamalar başladı biraz araştırdım ve gg de 70 TL ye satan birini buldum.Fiyatı çok fazla olmasa alacaktım ama çok pahalı.Bir kapak için 70TL de verilmez yani.Size tavsiyem kapakla çok fazla oynamayın elinizde kalabilme ihtimali hayli yüksek.

GG de dediğiniz gibi bir satıcı 70 TL istiyor. Ebayda fiyatlar kargo dahil 18,65$-23,20$ (Yaklaşık 30,00 TL-35,00 TL) aralığında !

Otterbox kılıf ebay fiyatları ortalama 50,00-TL ----> Türkiye'de 130,00-TL
    Batarya kapağı ebay fiyatları ortalama 35,00-TL ----> Türkiye'de 70,00-TL

Valla bu fiyatları görünce hazır Desire S parçalarıda pek yaygın değilken üçer beşer alıp satsam mı demiyor değilim
    Şaka bir yana bu fiyatlara el insaf demek lazım. Enaz %100 karla satış nerede görülmüş !

• selam arkdaslar şu an için nokia N82 kullanmaktayım ama dokunmatıke geçmenin zamanı geldi.benm telefonda aradgım en onemli özellikler ekrankalitesi,radyosunun iyi cekmesi ses kalitesi, tarayıcısının hızlı olması ve nette dolaşan vıdeo veya ses dosyalarını ızletebilcek dınletebilcek güzel bir telefon olması.aklımda iki model var biri galaxy s dıgerı desire s bu iki modelden hangısını tavsıye edersınız ? bütçe 1000 cıvarı ve ekranın buuklugu 4'' ten fazla olmasını ıstemıyorum daha buyuk bı ekranı cepte taşımak bıraz zor olur kanısındayım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

quote:

Eğer sorun çıkarsa ekran filan hiç korkmayın HTC ekran tamiri vs yapmıyor direk yeni cihaz veriyor.

Bu arada teleservice den arka pil kapağı fiyatınıda alacağım pazartesi günü.

İlk defa HTC kullanıyorum o nedenle garantisi nedir, nasıldır bilmiyorum ama dediğiniz gibiyse çok iyi.

@Lord of the Shadows

Hocam videoyu bulamadım, buradan bir arkadaş paylaşmıştı sanırım yada yanlış hatırlıyorum.
    Belki de Desire dı o cihaz kafam karıştı şimdi cidden. Ama şu konuda şöyle bir resim var ekranın sağ üstü kalkık.
    http://forum.donanimhaber.com/m_47867350/mpage_11/key_/tm.htm

Ekranın daha sonradan kalkacağını sanmıyorum, aldığınızda bir problem yoksa sorun olmaz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.