Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows
    Arkadaşlar cihazı yurt dışından gelme -spot- olarak almayı düşünüyorum. Dolayısıyla Türkiye'de garantisi olmayacak. HTC'lerde uluslararası garanti var mı? Yahut teknik desteği garanti dışında nasıldır, spot Desire S alırken neye dikkat etmem gerekiyor?

Cihaz spot olacağı için, açtıktan sonra ekranın kalkması vs gibi bir problemle karşılaşırsam ne yapamam gerekiyor? Bu problemi yaşayanların videolarından link verirseniz; karşılaşırsak nasıl anlarız, öğrenmek için temsil olur.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Yurt disi fiyati dubai sim free 800 lira. Turkiye'de garantisi islemiyor. Padaport kaydi sart turkce menu yoksa yazilim atilacak onun fiyati nedir bilmiyorum.

• Ama garantide şuda var :) Eğer düşürüp camı kırarsanız tamir yapılmıyor size sıfır ürünü biraz daha düşük fiyatla veriyorlar.yani sakın ama sakın telefonu düşürmeyin Yani 100 liraya hal olacak sorun 700 liraya kadar patlayabilir bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavkan

quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows
    Arkadaşlar cihazı yurt dışından gelme -spot- olarak almayı düşünüyorum. Dolayısıyla Türkiye'de garantisi olmayacak. HTC'lerde uluslararası garanti var mı? Yahut teknik desteği garanti dışında nasıldır, spot Desire S alırken neye dikkat etmem gerekiyor?

Cihaz spot olacağı için, açtıktan sonra ekranın kalkması vs gibi bir problemle karşılaşırsam ne yapamam gerekiyor? Bu problemi yaşayanların videolarından link verirseniz; karşılaşırsak nasıl anlarız, öğrenmek için temsil olur.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Yurt disi fiyati dubai sim free 800 lira. Turkiye'de garantisi islemiyor. Padaport kaydi sart turkce menu yoksa yazilim atilacak onun fiyati nedir bilmiyorum.

sahibinden.com'da uygun fiyata satan bir satıcı var. fiyatı 820TL. şu an aklımdaki soru işareti herhangi bir teknik arızayla karşılaştığımda, cihazın uluslararası garantisi var mıdır, iPhone'larda olduğu gibi. ya da teknik bir arızayla karşılaştığımda hiçbir garantisi yoksa nasıl çözerim.

• herkese selam. iki hafta once aldigim desire s imi bu pazar gunu biraz olsun kurcalayabildim.
    android marketi gezerken autocad WS programina gozum takildi. isim geregi bu uygulamayi indirmek istiyorum.
    fakat ekranin ust kisminda ''Bu öğe HTC HTC Desire S cihazınızla uyumlu değil.'' yaziyor. HTC desire bile bu
    programi calistirabilirken, HTC nin ''Yilin telefonu, gelisti'' diye ovdugu Desire S nasil bu programi calistiramiyor
    anlam veremedim. yardimci olursaniz cok sevinirim.
  • siz google servislerini kullanabiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercantun22

herkese selam. iki hafta once aldigim desire s imi bu pazar gunu biraz olsun kurcalayabildim.
    android marketi gezerken autocad WS programina gozum takildi. isim geregi bu uygulamayi indirmek istiyorum.
    fakat ekranin ust kisminda ''Bu öğe HTC HTC Desire S cihazınızla uyumlu değil.'' yaziyor. HTC desire bile bu
    programi calistirabilirken, HTC nin ''Yilin telefonu, gelisti'' diye ovdugu Desire S nasil bu programi calistiramiyor

Bu durumun çalıştıramamakla ilgili olduğunu sanmıyorum. Bununla ilgili olarak HTC destek hattına e-posta göndermiştim, gelen cevapta bir telefon numarası vermişler, hafta içi burayı arayın demişler. Önümüzdeki hafta bir arayıp soracağım, bakalım durum neymiş.

Gelen e-postada şöyle yazıyor:

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti vermek ve her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Konu ile ilgili, lutfen asagida belirtmis oldugumuz musteri hizmetleri numaramizdan destek aliniz. Lutfen sabit hatlardan arayiniz.

Musteri hizmetleri numaramiz : 081-128-800-12 (kod: 3115) Pazartesi- Cuma 09:00 am - 9:00 pm Ucrestiz Hat

• electro wordun sitesinde gözükmüyo, mağazada olma ihtimali olurmu acaba?
  • Arkadaşlar canlı tv için önereceğiniz programlar varmı ?? Yalnız telefondaki marketten indireceğim, önerilerinizi bekliyorum...
  • garanti konusunda tereddtlrm var.sıkıntı yasarsın diolar,parçası pahalı,dışardan geldiği için cok beklersin diolar. doğrumu ,bilgisi olan varmı?
  • bugün vodafone'dan kontratlı alarak katıldım aranıza.
    yalnız ilk android deneyimim. henüz alışamadım telefona.
    temaları filan nasıl ve nereden indiriyoruz? applaneti nerden ve nasıl indirip kuruyoruz?
    birde evdeki kablosuz modemime bağlanmak istiyorum ancak uzun uzun "ağ adresi alınıyor" gibi bir uyarı verip duruyor, bağlanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berden -- 11 Haziran 2011; 22:32:27 >
  • Marketten 2 - 3 tane oyun indirmek istedim. Markete girdim ve oyunlari sectim. Indire bastim fakat bildirier bolumunde duraklatildi dedi. Cozum yolu nedir?
  • Arkadaşlar merhaba , dün itibariyle bende HTC Desire S sahibi oldum.
    ilk izlenimlerim; telefonu aldıktan sonra şarj bitene kadar kullandım sonra 11 saat kapalı konumda şarj ettim.tabi sabah kullanmaya başlayınca bayağı bir kullanmış olmalayım ki telefon ancak 8 saat dayandı :(
    şarj çok sorun olcak gibi. düşük yoğunluklu kullanıp ilerde kalibrasyon olayını denemeyi düşünüyorum ya da şarj cihazıyla gezebilirim (neyseki oldukça küçük)
    ilk defa dokunmatik ve akıllı bir telefon kullanıyorum gerçekten çok güzel bir olay ama maalesef diğer telefonlarla kıyaslayamıyorum.
    wi-fi de sorun yok ama telefonun üstünden tutunca (normal bir tutuş bence) 3g de sinyal kaybı görülüyor ama bu pek birşeyi etkiliyor gibi gelmedi.
    eski telefonum nokia n72 idi ve defalarca düştü ses azaldı ama yinede bu telefondan daha iyi ses veriyordu.(kulaklıkla denemedim)
    micro sd kart telefona takılı geliyor (class 2 ) bende hemen çalışmadı. format da atamadım arkadaşın telefonuna taktık çalıştı sonra benimkinde de çalıştı ( samsung wave 2 de çalıştı ilk)
    Türkçe kullanım klavuzu htc ingilte sitesinde buldum telefona indirdim
    http://dl4.htc.com/web_materials/Manual/HTC_Desire_S/110331_Saga_HTC_Turkish_UM.pdf
    internete bağlantı hızı oldukça iyi hem wi-fi hem HSDPA da bağlantı hızlı.
    pil kapağı çok zor açılıyor ben 3 kere açmak zorunda kaldım ve çok çok azda olsa sağ tarafdaki tırnakta bir oynama var gibi geldi... fazla kurcalamak istemiyorum ama sd kart alıp takınca tekrar açmak zorunda kalcam.
    10 tl bir kılıf daha doğrusu bir kaplama aldım ekran açıkta kalıyor ama gövde taş gibi oldu kapağıda iyi tuttu.(bu kılıfı en az telefoncuya sordum ama yoktu desire s için üretilen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercantun22
    herkese selam. iki hafta once aldigim desire s imi bu pazar gunu biraz olsun kurcalayabildim.

Bu durum sanırım market kısıtlamalarından kaynaklanıyor. Belirttiğiniz uygulamanın güncel versiyonu aşağıda ki linkte mevcut ve telefonda sorunsuz çalışıyor.

* Uygulamanın çalışması için öncelikle ücretsiz kayıt olmanız gerekiyor. Sonra uygulama yaklaşık 10MB lık 3 bölümlük bir indirme gerçekleştiriyor ve çalışmaya hazır hale geliyor.

http://hotfile.com/dl/120559108/7727e5b/a103.rar.html

quote:

Orijinalden alıntı: civcivx
    Bu durumun çalıştıramamakla ilgili olduğunu sanmıyorum. Bununla ilgili olarak HTC destek hattına e-posta göndermiştim, gelen cevapta bir telefon numarası vermişler, hafta içi burayı arayın demişler. Önümüzdeki hafta bir arayıp soracağım, bakalım durum neymiş.

Gelen e-postada şöyle yazıyor:

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti vermek ve her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Konu ile ilgili, lutfen asagida belirtmis oldugumuz musteri hizmetleri numaramizdan destek aliniz. Lutfen sabit hatlardan arayiniz.

Musteri hizmetleri numaramiz : 081-128-800-12 (kod: 3115) Pazartesi- Cuma 09:00 am - 9:00 pm Ucrestiz Hat

Anladığım kadarı ile müşteri hizmetlerine yapılan çoğu başvuruya yoğunluk sebebi ile bu cevabı verip, başvuru kaydınızı kapatıp, size durumu takip etmeniz için bir başvuru kodu bildiriyorlar. Daha hızlı hizmet almak içinse ücretsiz telefon numarası üzerinden ulaşmanızı öneriyorlar.

Bende sense arayüzünde uygulamaları klasörleme ihtimalimiz var mı ? Diye sormuştum gelen cevap aynıydı !

• yurt dışından getirirsek uluslararası garantisi var mı burda sorun çıkarsa nasıl hallederim?
  • Ben çok telefon değiştiren birisi değilim. 2004 de aldığım Nokia 6600 kullanıyorum hala. Öncesinde 3210 vardı. Bir bankacılık programı yüklenememesinden dolayı zamanı geldi dedim. bol miktarda google servislerini kullandığımız için androide oldukça sıcak baktım. Bir arkadaşta HTC wirdfire (Adı böyle bişidi sanırım) çok amaçlı kullanımı bir problemle karşılaşmaması kalite yönünden olumlu bakmıştım. Araştırmadan avea dan vodafone ye geçiş işlemini bu akşam verdim. Geçiş tamamlanınca 49TLx24ay ile almayı planlıyordum. Bu akşamda foruma bakayım neler diyorlar bu telefon hakkında :)
    1- Ekran kayma ve gıcırdama problemi,
    2- Androidi Türk olduğumuz için adam akıllı kullanamama indirememe,
    3- 18 hazirandan itibaren 49 lira ödenmesi gereken tutarın 55 liraya çekilmesi (Eski sözleşmelilerde buna dahilmiş sanırım)
    4- Öndeki kameraya rağmen 3G Video görüşmesi yapılamama
    5- Pilin kısa ömürlü olması
    6- Ovi gibi bir navigasyon yüklü gelmemesi,
    7- .... kimbilir bilmediğim neler :)

Bu telefonda bir hayalim vardı, Cepnet sayesinde mp3 player misali, WinAmp ın ShoutCast servisindeki radyoları kulaklıkla dinlemek...
    Şu anda bu telefona şartlandığımdan gönlüm Desire S den yana... Daha cihazı bile fiziksel olarak görmeden bu kadar olumsuzluklardan sıkılmadım desem yalan olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Ben çok telefon değiştiren birisi değilim. 2004 de aldığım Nokia 6600 kullanıyorum hala. Öncesinde 3210 vardı. Bir bankacılık programı yüklenememesinden dolayı zamanı geldi dedim. bol miktarda google servislerini kullandığımız için androide oldukça sıcak baktım. Bir arkadaşta HTC wirdfire (Adı böyle bişidi sanırım) çok amaçlı kullanımı bir problemle karşılaşmaması kalite yönünden olumlu bakmıştım. Araştırmadan avea dan vodafone ye geçiş işlemini bu akşam verdim. Geçiş tamamlanınca 49TLx24ay ile almayı planlıyordum. Bu akşamda foruma bakayım neler diyorlar bu telefon hakkında :)
    1- Ekran kayma ve gıcırdama problemi,
    2- Androidi Türk olduğumuz için adam akıllı kullanamama indirememe,
    3- 18 hazirandan itibaren 49 lira ödenmesi gereken tutarın 55 liraya çekilmesi (Eski sözleşmelilerde buna dahilmiş sanırım)
    4- Öndeki kameraya rağmen 3G Video görüşmesi yapılamama
    5- Pilin kısa ömürlü olması
    6- Ovi gibi bir navigasyon yüklü gelmemesi,
    7- .... kimbilir bilmediğim neler :)

Bu telefonda bir hayalim vardı, Cepnet sayesinde mp3 player misali, WinAmp ın ShoutCast servisindeki radyoları kulaklıkla dinlemek...
    Şu anda bu telefona şartlandığımdan gönlüm Desire S den yana... Daha cihazı bile fiziksel olarak görmeden bu kadar olumsuzluklardan sıkılmadım desem yalan olur.

25 mayısta telefonu kontratlı olarak aldım, aldığım yerde kutusunu bile açıp kontrol etmedim,
    geldim akşam evde açtım ne bir ekran sorunu ne bir gıcırdama hiç bir şikayetim olmadı şimdiye kadar.
    Desire S kulubünde 20 üye var, tam emin değilim ama sanırım 3 (yanlışsam düzeltin lütfen) arkadaşımızın kapak ve ekran ile ilgili şikayeti var.
    Az bir sayı mı değil belki ama sorunlar daha çok dikkatimiz çekiyor.
    Market konusunda maalesef durum bu, Türkiyeden kullanım kısıtlı ama zamanında kullandığım javalı telefonlar için bile netten program bulurken android konusunda sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum.
    Gönül ister ki marketi hiç bir kısıtlama olmadan kullanalım ama farklı marketler var onlar da çok işe yarıyor.
    Vodafondan, yeni kampanya geçerli olmadan önce kontratla almış kullanıcıların ücretlerinde bir artış olacağını kesinlikle düşünmüyorum. 6 lira büyütülecek bir miktar mı belki değil ama böyle bir şey olursa başları çok ağırır. En azından ben üstüme düşeni ve ya elimden geleni yaparım bu konuda.
    Öndeki kameranın görüntülü görüşme yapıp yapmaması tamamen yazılımsal bir olay, bu da bütün android kullanıcılarının sorunu sadece Türkiyedekilerin değil.
    Google Talk ile görüşme yapılabilecek, isteseler direk şebeke üstünden de yaparlar,
    ama bana kalırsa amaç kullanıcıları cephelere ayırmak. GoogleTalk vs FaceTime Bilmiyorum belki de yanılıyorum
    Pil konusunda şunu söyleyebilirim tamamen kullanıma göre değişiyor bu, telefonu aldığım ilk günler 9-10 saat civarı bir batarya süresi vardı ama telefonu kurcalama, sürüyle uygulama ve oyun yükleme, bunları test etme, internette gezinme, video izleme, konuşma gibi bir çok şeye rağmen böyleydi. Giderek arttı bu süre, örneğin bugün artık dün oldu gerçi, sabah 10 gibi şarjdan çıkardım ekran parlaklığı %50 civarı Mobil şebeke sürekli aktif, twitter sürekli kontrol halinde, yaklaşık bir 15 dk internette gezinme, 30 dk civarı da telefon görüşmesi sonuç şu anda pil %30 gösteriyor. Bence gayet iyi.
    Navigasyon ilgili olarak pek kullandığım için bir şey söyleyemeyeceğim.

Ben son olarak şunu söyleyebilirim ki piyasadaki telefonlarla kıyasladığımda kesinlikle fiyatını hak eden bir cihaz.
    Umarım yardımı dokunur bu yazdıklarımın.

• arkadaşlar telefonun bldiğiniz kullanışlı kısayolları veya özellikleri var mı?
    mesela samsung telefonumda ters çevirince ses kesiliyordu vs. vs.
    böyle özellikler varsa paylaşırmısınız?
  • Daha önce Android cihazlara Bluetooth GPS modülü bağlanabiliyor mu diye sormuştum. Evet bağlanıyormuş. Markette bununla ilgili çeşitli uygulamalar var. Ben denemelerim sonucunda Bluetooth GPS Provider isimli uygulamanın gayet iyi olduğu sonucuna vardım. Bu sayede harici GPS cihazımı Desire S ile kullanabiliyorum. Ayrıca Bluetooth GPS isimli bir uygulama da var, o da iyi.

Yukarıda bir arkadaş telefonla navigasyon yazılımı gelmiyor demiş. Forumda daha önceden IGO linki verilmişti, gayet iyi çalışıyor. Nokia kullanırken de Ovi'yi hiç kullanmazdım, IGO kullanırdım.

@goyiyıldırım, bu telefonda da mesela çaldığı esnada eline alınca zil sesi oldukça azalıyor.
    Bir de "cepte ya da torbadayken zil sesini artır" diye birşey var ama nasıl çalıştığın hala çözemedim Belki benim zil sesi zaten en yüksek seviyede olduğu için bir fonksiyonu olmuyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 12 Haziran 2011; 10:10:12 >

• Kulübe adım yazılmış mı bilmiyorum; yazılmamışsa yazılsın lütfen. Netice de 31 Mayıs'tan beri kullanıyorum.

Bireysel bankacılık portföy yöneticisi olarak çalışıyorum ve işim gereği bir hayli fazla telefon görüşmesi e-posta ve kısa mesaj trafiği yaşıyorum; haliyle nişanlı faktörünü de hesaba,katın. Unutmadan 2G mobil şebekenin şubede, kablosuz ağ bağlantısının da evde sürekli açık olduğunu belirteyim. Bu haliyle telefonumun pil ömrü net 36 saat. Arada kuzenlerin Angry Birds oynamalarını da söylemedim.

Bu telefon da 4-5 yıl önce alıştığımız 3 günlük pil ömrünü aramak tam elma ile armutun kıyaslamakla bir; kısaca fazla ömür aramayın, ararsanız da gidin Ericsson A1018 kullanın.

Sıklıkla kullandığım internet erişimi (mobil şebeke ve kablosuz ağ bağlantısı) gerektiren uygulamalar ise: Twitter, Facebook, Google uygulamaları, Mustard, şube e-postası, internet...

Haliyle müzik dinleyip arada e-kitap okumak güzel bir keyif.

• Hazır banka lafı açılmışken bi sorayım. Şekerbank ın mobil şubesi bu telefona yüklenebiliyormu? Wildfire ye yüklenememişti. Yada bir yolu bulundumu?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.