Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben dün itibari ile telefonu almış bulunmaktayım burdaki yorumların baya yardımı oldu öncelikle bunun için yorum yapan herkese teşekkürler. Size bir sorum olacak bu operatör fiyatları ile ilgili. Forumdaki arkadaşlardan biri 18inden sonra fiyatlar artacak ve 55 lira olacak gibi bir bilgi vermiş. Aynı telefondan arkadaşımda alacak ve bu artışa maruz kalmasını istemeyiz haliyle. Böyle bir şeyin gerçeklik payı var mıdır bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

İgo ile sorunsuz navigasyon yapabiliyorum telefonla.

Sarıkanarya567 IGO nun sürümü ne acaba? bende navigasyonlar tam çalışmıyor
    telefonun içinde gelen google maps de 1 aylık kullanım hakkı verdi ama onunda yol tarifi başarısız bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhan1757

beyler ben dün itibari ile telefonu almış bulunmaktayım burdaki yorumların baya yardımı oldu öncelikle bunun için yorum yapan herkese teşekkürler. Size bir sorum olacak bu operatör fiyatları ile ilgili. Forumdaki arkadaşlardan biri 18inden sonra fiyatlar artacak ve 55 lira olacak gibi bir bilgi vermiş. Aynı telefondan arkadaşımda alacak ve bu artışa maruz kalmasını istemeyiz haliyle. Böyle bir şeyin gerçeklik payı var mıdır bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

Telefonunuz hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bende almadan önce 2 bayi ile görüşmüştüm. 18 Hazirandan sonra fiyat 55TL olacak demişlerdi.
  • Yaklaşık 10 gündür bende vodafon hatice dizayır es kullanıyorum, marketten herşeyi indiremediğim için deli olmak dışında gayet memnunum, bataryası sabahtan akşama ancak gitse de... root olayını bekliyorum. yapan birileri çıksa ve bize önderlik etse diye. soft root olayı varmış, garantiyi delmiyormuş. hadi bakem...
  • Arkadaşlar Zagg marka gövde ve ekran koruması bulabilen, alabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemgc

Arkadaşlar Zagg marka gövde ve ekran koruması bulabilen, alabilen var mı?

Tuncay hocam almış. Sağ olsun banada sipariş etti. Şuan kargoda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasvet

quote:

Nereden aldınız. Bana da yardımcı olur musunuz alım konusunda
  • Htc desire patlamış. 2.3 güncellemesi çıkmayacakmış rom hafızası yetmiyormuş
  • benim cihaz guncellemesi 2.3.3 arkadaşlar son surum mu bu? değilse nasıl yukseltebiliriz?? htc sense surumu 2.1,
  • bu arada kılıf konusunda da yardımcı olur musunuz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

bu arada kılıf konusunda da yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

http://urun.gittigidiyor.com/HTC-Desire-S-Siyah-Delikli-Rubber-Kilifi-Filmi_W0QQidZZ40891724

ben bunu aldım
  • Arkadaslar sanirim tanismadigimiz icin cevap vermediniz. Bu sorularin cevaplarini aradim taradim bulamadim. O yuzden sizlerden yardim istedim. Uygun vaktiniz olursa ve bu konuda bilginiz varsa yardim ederseniz cok sevinirim.
    Sevgiler.
    quote:

Orijinalden alıntı: CooLSTuFF

Arkadaslar tekrar selam,

Bende yaklasik 1 haftadir kullaniyorum telefonu cozemedigim 2 tane problemim var.

1) Telefonda flash player 10.3 yuklu olmasina ragmen,youtube a girdigim zaman videolara klikledigim zaman dosyalar desteklenmiyor diyor.
    2) Marketten, ebuddy vs. indirmeye calistigim zaman Turkiye icin indirelemeyecegini soyluyor.

Bu 2 problemi nasil cozebiliriz bir b ilgisi olan var mi ?
  • Markette yoksa kendin indir hafıza kartına at yükle.
  • quote:

Arkadaslar sanirim tanismadigimiz icin cevap vermediniz. Bu sorularin cevaplarini aradim taradim bulamadim. O yuzden sizlerden yardim istedim. Uygun vaktiniz olursa ve bu konuda bilginiz varsa yardim ederseniz cok sevinirim.
    Sevgiler.
    quote:

Arkadaslar tekrar selam,

Bende yaklasik 1 haftadir kullaniyorum telefonu cozemedigim 2 tane problemim var.

1) Telefonda flash player 10.3 yuklu olmasina ragmen,youtube a girdigim zaman videolara klikledigim zaman dosyalar desteklenmiyor diyor.
    2) Marketten, ebuddy vs. indirmeye calistigim zaman Turkiye icin indirelemeyecegini soyluyor.

1- Ben flashplayer güncellemesi yapmadım, sanırım 10.1 yüklü ama youtubeda herhangi bir takılma yada oynatamama yok.
    2- Market maalesef kısıtlı, hemde çok kısıtlı. Kendiniz .apk olarak indirip telefonunuza kuracaksınız ya da alternatif marketlere bakacaksınız.

Daha önceki sayfalarda alternatif market ile ilgili yazdığım mesajımı buraya tekrar yazıyorum.
    Özellikle Blapkmarket i tavsiye ederim. Siz sorunca buradan Ebuddy i indirdim az önce çalışıyor mu diye, hiç sorun yok.

Önceki mesajım

Evet arkadaşlar hali hazırda Android Marketi ve Applanet i verimli bir şekilde kullanamadığımız düşünerek, buradan ve çeşitli forumlardan bulduğum bir kaç market uygulamasını paylaşıyorum sizlerle.

Alternatif Marketler:

1-) Blapkmarket:

http://blapkmarket.com/en/

Öncelikle siteye üye olun onay maili geldikten (biraz geç geliyor) sonra siteye girin (Telden ya da PC den) ve download kısmından Blapk market.apk indirin.
    Telefondan girerseniz direk indirmeye başlıyor zaten.Programı çalıştırın ve ve siteye üye olurken aldığınız kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapın.
    Çok ayrıntılı incelemedim ama bir çok uygulama, program ve oyun içeriyor.

2-) apkmarketim.com:
    Sanırım bu da applanetin kaderini paylaşıyor, market stabil çalışmıyormuş okuduğum kadarıyla ama yine de paylaşıyorum.
    http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-apk-market-uygulamasi-version-1-0-3?pid=9134#pid9134

3-) Androidpazarı:
    Barkodu okutarak indirdim ben, buradan ulaşabilirsiniz sizde.
    http://www.androidpazari.com/tr/support/install
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Site olarak:

Güzel bir site, program ve oyunların açıklamalarıyla beraber ekran görüntülerini de görebiliyorsunuz.
    http://www.mydroid.info/category/android-apps/

Bu da başka bir site, pek düzenli ve anlaşılır değil ama işe yarayabilir.
    http://www.filecrop.com/search.php?w=android%20game%20apk&opt_t=1&opt_d=0&c=100&m=0&size_i=0&size_f=100000000&engine_r=1&engine_m=1&engine_h=1&pos=1&order=score&mod=dec

Genel olarak denedim öyle yazdım buraya ama takıldığımız yerler olursa hep beraber çözeriz diye düşünüyorum.
    Evet şimdilik bu kadar arkadaşlar.

• Cok Tesekkur ederim.. Elinize saglik. Son olarak, marketten uygulamanin yuklenecegi cihazi secin secenegine gelince "turkcell htc desire s" yaziyor. Ben telefonu turkcellden almadim, hepsiburada.com dan aldim. Cehaletime verin,acaba turkcell rom felan dedikleri olay mi var benim telefonda ?
    quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

quote:

Arkadaslar sanirim tanismadigimiz icin cevap vermediniz. Bu sorularin cevaplarini aradim taradim bulamadim. O yuzden sizlerden yardim istedim. Uygun vaktiniz olursa ve bu konuda bilginiz varsa yardim ederseniz cok sevinirim.
    Sevgiler.
    quote:

Arkadaslar tekrar selam,

1- Ben flashplayer güncellemesi yapmadım, sanırım 10.1 yüklü ama youtubeda herhangi bir takılma yada oynatamama yok.
    2- Market maalesef kısıtlı, hemde çok kısıtlı. Kendiniz .apk olarak indirip telefonunuza kuracaksınız ya da alternatif marketlere bakacaksınız.

Daha önceki sayfalarda alternatif market ile ilgili yazdığım mesajımı buraya tekrar yazıyorum.
    Özellikle Blapkmarket i tavsiye ederim. Siz sorunca buradan Ebuddy i indirdim az önce çalışıyor mu diye, hiç sorun yok.

Önceki mesajım

Evet arkadaşlar hali hazırda Android Marketi ve Applanet i verimli bir şekilde kullanamadığımız düşünerek, buradan ve çeşitli forumlardan bulduğum bir kaç market uygulamasını paylaşıyorum sizlerle.

Alternatif Marketler:

1-) Blapkmarket:

http://blapkmarket.com/en/

Öncelikle siteye üye olun onay maili geldikten (biraz geç geliyor) sonra siteye girin (Telden ya da PC den) ve download kısmından Blapk market.apk indirin.
    Telefondan girerseniz direk indirmeye başlıyor zaten.Programı çalıştırın ve ve siteye üye olurken aldığınız kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapın.
    Çok ayrıntılı incelemedim ama bir çok uygulama, program ve oyun içeriyor.

2-) apkmarketim.com:
    Sanırım bu da applanetin kaderini paylaşıyor, market stabil çalışmıyormuş okuduğum kadarıyla ama yine de paylaşıyorum.
    http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-apk-market-uygulamasi-version-1-0-3?pid=9134#pid9134

3-) Androidpazarı:
    Barkodu okutarak indirdim ben, buradan ulaşabilirsiniz sizde.
    http://www.androidpazari.com/tr/support/install
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Site olarak:

Güzel bir site, program ve oyunların açıklamalarıyla beraber ekran görüntülerini de görebiliyorsunuz.
    http://www.mydroid.info/category/android-apps/

Bu da başka bir site, pek düzenli ve anlaşılır değil ama işe yarayabilir.
    http://www.filecrop.com/search.php?w=android%20game%20apk&opt_t=1&opt_d=0&c=100&m=0&size_i=0&size_f=100000000&engine_r=1&engine_m=1&engine_h=1&pos=1&order=score&mod=dec

Genel olarak denedim öyle yazdım buraya ama takıldığımız yerler olursa hep beraber çözeriz diye düşünüyorum.
    Evet şimdilik bu kadar arkadaşlar.

• Sanırım Turkcell hat ile kullanıyorsunuz. Cihazın ilk ayarları yaparken sanırım markette yer alacak telefon takma ismi kullanılan operatöre göre belirleniyor. Markette Ayarlar kısmından bu isim istenilen şekilde değiştirilebiliyor.

quote:

Cok Tesekkur ederim.. Elinize saglik. Son olarak, marketten uygulamanin yuklenecegi cihazi secin secenegine gelince "turkcell htc desire s" yaziyor. Ben telefonu turkcellden almadim, hepsiburada.com dan aldim. Cehaletime verin,acaba turkcell rom felan dedikleri olay mi var benim telefonda ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kasvet

quote:

Nereden aldınız. Bana da yardımcı olur musunuz alım konusunda

arkadaşlar cevap yok mu buna?
  • Beyler bende telefonla ilgili bir kaç izlenimimi paylaşayım. Telefonu ilk aldığımda yaklaşık bir 2 3 dk kadar arkadaki kapağı çıkarmakla uğraştım gerçekten zor çıkıyor ama sağlamlık hissi uyandırıyor hiçbir oynama belirtisi olmaması beni mutlu etti. Telefonla direk sitelere girip video izlemeyi denedim kendi tarayıcısından youtube ' a girdim ilk önce rahatlıkla video izledim hatta akcent - my passion klibi :) bir çok uygulama yükledim kendimce yararlı olduğunu düşündüğüm. Biraz kastırmak içinde uğraştım telefonu işlemcisi cidden iyi performans verdi. Arkadaşımda galaxy s var onda aynı işlemleri yaptığımızda takılmalar kasmalar olmuştu desire s ' te böyle bir problemle karşılaşmadım isteyen arkadaşlara programlarıda yazarım. Kasma olmaması belki telefonu onun ki kadar program olmaması ile ilgili olabilir tam incelediğimde bunuda paylaşırım.
    Genel olarak telefon piyasadaki en iyi telefonlardan biri haliyle bunu hakediyor.
    Sizden yeni bir kullanıcı olarak telefonda kullandığınız güzel uygulamalar ya da programlar varsa bunları paylaşırsanız sevinirim. Şuanda kararsız bir şekilde herşeyi yüklemek istemiyorum markette gördüğüm :))

• Scan2pdf programı- resim çeker (renkli-renksiz) ve pdf dosyası olarak kayıt aynı zamanda emaildende gönderme imkanı var.
    Colornote-en iyi not uygulaması ,dilerseniz master password ile şifreli
    not tutabiliyor ve notlarını yedekleyebiliorsun.
    Wireless file transfer pro- uygulama ile cihazı pcye baglamadan WiFi üzerinden dosya yada herhangi birşeyi tele atabiliyorsunuz.
    Qickpic- daha düzenli bir görünüm ve resim albümündeki resimleri daha iyi zoom yapabilen bi resim editör.
    Imo- MSN kullanmak için görsellik acisindanda uygulama olarakta sanıyorum en iyisi.yanlız betasini değil bir üst sürümü deneyin.yani uygulamada beta yazmasın

Daha çok var.daha doğrusu marketlerde yok yok.sadece herşeyi telefonun marketinden aramayın yeter.
  • Teşekkürler hepsini indiriyorum
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.