Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bluethooth ile attığım dosyaları telefon nereye kaydediyor bulamadım bir türlü birazda sinir bozucu hale geldi android ile yeni tanışık biri için uğraşmak baya sıkıcı oluyor :)
  • beyler telin şarj durumundan memnun musunuz ?
  • 3 saat şajda kaldı 1 gündür kullanıyorum dosya aktarımı mp3 internet sitelerinde gezinme vs işlemlerden sonra şuanda pil durumu %15 civarı aktif kullanımla 20 saat gibi bir performans sunar. Eğer normal kullanıcı isen 1.5 günü bulur rahat bir şekilde
  • arkadaşlar zagg marka ekran koruması nereden temin edebilirim. araştırdım ama bulamadım.
  • Arkadaslar boyle parca parca soruyoruz kusra bakmayın,yeni yeni tanımaya baslıyoruz.

bu telefonda uygulamalar cok kalabalıklastı bunları nasıl klasorluycez ?
    oyunlar ayrı,programlar ayrı,... lar ayrı bi klasorde olsun istiyorum ?
    klasor veya resimlerimi nasıl şifrelerim baskalarıda gormesın dıye ?
  • arkadaşlar tekrar sorayım telefonu cepten çıkarken meşgule düşmesi veya kendi kendine açılmasını nasıl engelleriz bi fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: patrain

beyler telin şarj durumundan memnun musunuz ?

iki gün tam gitti bana. zaman zaman tv seyrettim. internet bağlantısı oyun filan derken totalde yarım saatlik konuşma ile birlikte.

arkadaşlar birde şunu sorayım görüşme esnasında kulağınıza gelen ses yeterli mi? sanki bana az gibi geliyor yükseltiyorum sesi fakat yinede az gibi ne dersiniz?

kulaklıkla alakalı olarak da şunu sorayım bu kulaklıklar sizin kulaklarınıza uyuyor mu yoksa benim kulaklarım çok mu küçük?
  • @gkhan1757
    widget ten blootooth adlı dosya içine atıyor .o dosyayı ekranlardan birine eklerseniz açıp bakabilirsiniz
  • bende bugun aldım telefonu ve beğendim suan için bi sorun yok ama actığım proglamlar hafızada kalıo,girip kapatmaya calışıyom olmuyo,
    bunla ilgili wacht dog killer diye bi program vardı onu bulamadım(arka plandakileri otomatik kapatmak için) ne yapaliriz bunula ilgili?
    bide kloserleme olayını bulamadım,sarjı bitirdim suan. kapalı olarak sarj etcem 8 saat uygundur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: goyildirim

quote:

iki gün tam gitti bana. zaman zaman tv seyrettim. internet bağlantısı oyun filan derken totalde yarım saatlik konuşma ile birlikte.

arkadaşlar birde şunu sorayım görüşme esnasında kulağınıza gelen ses yeterli mi? sanki bana az gibi geliyor yükseltiyorum sesi fakat yinede az gibi ne dersiniz?

kulaklıkla alakalı olarak da şunu sorayım bu kulaklıklar sizin kulaklarınıza uyuyor mu yoksa benim kulaklarım çok mu küçük?

ses banada yetersiz geliyor konuşurken hoporlörde ve kulaklıkta ses yetersiz bence ve kulaklık da biraz büyük gibi

• Orijinalden alıntı: goyildirim

Telefonun şarjını 2 gün dayandırmayı nasıl başardın biraz daha ayrıntılı anlatır mısın ? mesala 48 saat dayandı diyorsun yarım saat mı konuştun sadece yani günde 15 dakika ? oyun ve internette gezin me sürelerin nedir ayrıca internete nerden bağlandın?
  • kulaklık takabilirsin cepten çıkarmadan konuşursun ama kimin aradığını göremezsin tabii ya da belli kişilere özel zil sesi aparsın ordan tanırsın..
  • sabah olsada telefon elıme gecse yatcaz kalkcaz telefona sahıp olacam ınş. daha once 2g,3g ve arkadasların gazıyla x6 kullandım daha dogrusu kullanamadım Iphone kullanan bırısı olarak bu cıhazı cook merak edıyorum sabah ola hayrola androıd ıyıdır ıyı
  • Yarın kontör alıp internet paketi yapacağım. Hattımda internet paketi varsa nete nasıl bağlanacağım. Ayarları nasıl yapabilirim arkadaşlar?
  • teşekkürler onu gördüm ama ben dosyayı istediğim gibi silip taşıyamıyorum malesef :S Dosya yöneticisi yok galiba telefon içinde baktım ama bulamadım. Extra olarak bir dosya yöneticisi kurmak gerekiyor siz ne öneriyorsunuz ? Ya da bütün bu işlevleri nasıl yapabiliriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhan1757 -- 16 Haziran 2011; 4:10:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goyildirim

Konuşma sesi bana gayet yeterli geliyor. 5800'ı aratmıyor diyebilirim. Konuşurken ahizeyi tam kulağınıza tutmuyor olabilirsiniz. Ara sıra bana oluyor bu.
    Kulaklıklar benim kulaklarıma uygun geldi. Tabii ki her insanın anatomik yapısı farklı.

Uygulamaları klasörlemek için boş bir ekranda şu palet resmi olan butona basın. Klasör seçeneğine girin, Yeni klasöre tıklayın. Daha sonra bu klasörlere istediğiniz uygulamaları atıp gruplandırabilirsiniz.
    Klasör ismini değiştirmek için klasör simgesine dokunun, açılan pencerede başlığa biraz dokunup bekleyin, isim değiştirme diyaloğu çıkacak.

Uygulama yöneticisi olarak Astro File Manager oldukça kullanışlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: thecameraman
    quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567
    İgo ile sorunsuz navigasyon yapabiliyorum telefonla.

Sarıkanarya567 IGO nun sürümü ne acaba? bende navigasyonlar tam çalışmıyor
    telefonun içinde gelen google maps de 1 aylık kullanım hakkı verdi ama onunda yol tarifi başarısız bence

Bende iGo My Way v8.4.2.139242 ve sorunsuz!

quote:

Orijinalden alıntı: erdemgc
    arkadaşlar zagg marka ekran koruması nereden temin edebilirim. araştırdım ama bulamadım.

Ben ebaydan aldım. @Kasvet arkadaşa da oradan sipariş ettik.
    http://cgi.ebay.com/Zagg-Invisible-SHIELD-HTC-Desire-S-Full-Body-Maximum-/130531981715?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item1e644ff993
    Yurt içinde şöyle bir ürün var. Ürün sayfasını inceleyin. Ben zagg kadar kaliteli olduğu kanısına vardım!
    http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonu-aksesuarlari/invisible-phone-guard-htc-desire-s-gorunmez-cizilmez-full-body-kilif_02.021.9382.0199.htm

quote:

Orijinalden alıntı: infesta
    Arkadaslar boyle parca parca soruyoruz kusra bakmayın,yeni yeni tanımaya baslıyoruz.

bu telefonda uygulamalar cok kalabalıklastı bunları nasıl klasorluycez ?
    oyunlar ayrı,programlar ayrı,... lar ayrı bi klasorde olsun istiyorum ?
    klasor veya resimlerimi nasıl şifrelerim baskalarıda gormesın dıye ?

Sense arayüzünde klasörleme ile bende araştırma yaptım ancak anladığım şuan için bunu yapamıyoruz!
    Şifreleme ile ilgili bilgim ve ihtiyacım yok. Sadece arama motorlarında arama yapabilirsiniz diyebilirim

@goyildirim Konuşma esnasında gelen ses benim için çok iyi. Hatta arada kısıyorum
    Kulaklığı ise hiç denemedim.

• arkadaşlar desire s te radyo çekim kalitesi nasıl ? kardeşime monte aldık ama radyo ses olsun çekim kalitesi olsun çok kötü parazit var nerdeyse hemen her kanalda.başka bir arkaşımda galaxy s var radyosu çok güzel çekiyor ve ses kalitesi de çok iyi desire s almayı düşünüyorum ama bu radyo olayı çok önemli benim için.galaxy s kellanan biri karşılaştırma yapabilirmi ?
  • video yu kaydederken hangi formatta kayıt yapıyor ?
  • Açik olan programları kapatmak için advanced yazı killer tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.