Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imza toplanıyor katılmakta yarar var böyle şeylere özellikle htc de.

http://www.groubal.com/bring-htc-sense-3-0-to-older-htc-devices-such-as-the-desire-hd-and-others/#signatures
  • arkadaşlar önereciğiz güzel programlar oyunlar vs. varsa paylaşın,çok uyglama var neyin olduğunu bilmiyoruz ve bi çoğu gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

imza toplanıyor katılmakta yarar var böyle şeylere özellikle htc de.

http://www.groubal.com/bring-htc-sense-3-0-to-older-htc-devices-such-as-the-desire-hd-and-others/#signatures
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonzalez45

Açik olan programları kapatmak için advanced yazı killer tavsiye ederim

Nasıl kullanıldığını anlatır mısınız? Şimdi programı telefona kurdum açtığımda ne yapmalıyım?
  • Bende bugün vodefone'dan aldım desire s'imi sonunda. Karar biraz zor oldu ama güzel olduğu kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasvet

quote:

Orijinalden alıntı: gonzalez45

Açik olan programları kapatmak için advanced yazı killer tavsiye ederim

Nasıl kullanıldığını anlatır mısınız? Şimdi programı telefona kurdum açtığımda ne yapmalıyım?

Bu tür programların güncel Android sürümlerinde tamamen gereksiz olduğu birçok yerde yazıyor. Android Linux tabanlı olduğu için, yazılımlar sadece önbelleğe atılıyor ve orada bekletiliyor, telefonun işlemcisine yük bindirmiyormuş. Gerektiği anda ise hızlıca çalıştırılabiliyormuş. Hatta Task killer tarzı programlar bu uygulamaları kapattıktan sonra Android sistemi bunları tekrar kendiliğinden açtığı için, bırakın pil tasarrufunu, daha fazla pil harcanıyormuş.

• Çok güzel telefon ya iyiki almışım hastası oldum bağımlılık yaptı elimden bırakamıyorum :D
  • Ben bırakmak zorunda kaldım. Şarj bitti Telefon kapalı şarjdayken sadece kırmızı ışık yanıyo. Bu normal mi. Birde tekrar çıkarmak sorun olmasın diye arka kapağı takmadım. Hattım lazımdı malum. Arka kapak sadece anten görevi görüyo değil mi?
  • Cihazı bugün aldım. Gsm şebeke üzerinden internete giremiyorum. Ayarları üzerinde yapılmış gibi ama bağlanamıyor. Ne dersiniz?
  • Cihazı kapatıp açınız. Bendede bu şekilde olmuştu..
    quote:

Orijinalden alıntı: _alex_

Cihazı bugün aldım. Gsm şebeke üzerinden internete giremiyorum. Ayarları üzerinde yapılmış gibi ama bağlanamıyor. Ne dersiniz?
  • Bu telefonun ağ ayarları nerede DNS yi değiştireceğim. Shoutcast a ulaşamıyorum. Mahkeme engellemiş meğer..
  • Bende böyle sorunlar olmadı neyse ki. Cihaz güncellemeleri yaptı Android markete üye oldum tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Cihazı kapatıp açınız. Bendede bu şekilde olmuştu..
    quote:

Orijinalden alıntı: _alex_

Cihazı bugün aldım. Gsm şebeke üzerinden internete giremiyorum. Ayarları üzerinde yapılmış gibi ama bağlanamıyor. Ne dersiniz?

Kapatıp açtım malesef olmadı, benim ekranın en üstte veri iletişimine dair bir sembol de yok, 3G veya EDGE gibi, işin tuhafı....
    Sizde nasıl bir sembol var? Müşteri hizmetlerini aramak gerekebilir, data iletimi kapalı galiba.
  • bu telefon pis öh kaka Bu telefonu burada öveni vururum Herkesin eline düşmesin telefon duyarlı olmaya davet ediyorum sizi arkadaşlar
  • quote:

bu telefon pis öh kaka

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Bu telefonun ağ ayarları nerede DNS yi değiştireceğim. Shoutcast a ulaşamıyorum. Mahkeme engellemiş meğer..

Wifi ayarları'na girince, menüye basarsan Gelişmiş diye bir yer göreceksin. Oradan ayarlayabilirsin.

quote:

bu telefon pis öh kaka Bu telefonu burada öveni vururum Herkesin eline düşmesin telefon duyarlı olmaya davet ediyorum sizi arkadaşlar

Evet, Iphone daha iyi, onu alın

• Arkadaşlar invisible phone guard ı uyguladım. Kurumasını bekliyorum şu anda . Başarılı gözüküyor. Dokunmatiğini yarın deneyeceğim Onu da yazarım. Ama ekranın çizilmemesi benim için önemli o yüzden tercih etmeyenleriniz de oluyordur mutlaka. İster istemez çiziliyor ve bir saatten sonra can sıkıcı olabiliyor.
  • Bende kılıflara bakıp duruyorum. nasıl birşey alsam karar veremedim. Var mı tavsiyeleriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitall06 -- 17 Haziran 2011; 23:35:51 >
  • kılıf yerine full body koruyucu kullanmanızı tavsiye edebilirim.
  • Peki onların sert olanları mı yoksa yumuşak olanları mı daha kullanışlı olur. Birde ön arka ve sadece arka olanları var.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.