Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (556. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JellyTime CM10 Saga R28.0 denemelisin google hizmetlerini sonrada flashlaman lazım
    http://goo.im/devs/blindndumb/JellyTime-CM10/JellyTime_CM10_Saga_R28.0-BLINDNDUMB.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: pogomania

Hiç bir launcher , widget yada uygulama hatta ne wp8 ne ios bunu bize veremez. Teşekkürler Htc,sense,android :)

Bu hangi rom acaba? Finaller bitince ilk custom rom deneyimi yapıcam :)

• ICE_DS_v.7.0 deneyen oldumu ...

oldu ise ;

111 konuşmada handsfree çalışıyor mu . Karşı taraf sesinizi net duyuyor mu.
    Y
    222 web browser hızlı mı.

333 foto çekiminde flahs çok patlıyor mu.

444 video çekiminde yan tuttunca mavi ekran olayı düzelilmiş mi :)

555 pil performansı nasıl. ana ekran 3D olayını kapatıp açma var mış :)

666 Antutu puanı nedir acaba :)

777 menu geçişleri hızlımı.

[ROM][23-12-12] ICE DS v 7.0 ICS 4.0.4 Sense 3.6 [4.14.405.2] Bug&Lag FREE, Tweaks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 10 Ocak 2013; 0:03:19 >
  • @mga93

- ViperSAGA v1.1.0 (Sense 4.1 - Android 4.0.4)
    - ICE DS v7.0 (Sense 3.6 - Android 4.0.4)
    - Desire XS RC 1 (Sense 4.1 lite - Android 4.0.4)
    - Sabsa Prime v12.0 Final (Sense 4.1 - Android 4.0.4)

Bu 4 romuda kurdum denedim ve benim tercih sıralamam verdiğim sıralama oldu. İçlerinde en yavaşı ICE DS + pili resmen sömürüyor Desire XS sense widget ve uygulamaları eksik. Sabsa Prime kamera çalışmıyor. Şuan için tercihim ViperSAGA. Şahsi kullanımıma yönelik hiç bir problemi yok. Romların ortak özelliği ise şarjı orjinal roma oranla kısa sürede bitirmeleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

@mga93

- ViperSAGA v1.1.0 (Sense 4.1 - Android 4.0.4)
    - ICE DS v7.0 (Sense 3.6 - Android 4.0.4)
    - Desire XS RC 1 (Sense 4.1 lite - Android 4.0.4)
    - Sabsa Prime v12.0 Final (Sense 4.1 - Android 4.0.4)

Bu 4 romuda kurdum denedim ve benim tercih sıralamam verdiğim sıralama oldu. İçlerinde en yavaşı ICE DS + pili resmen sömürüyor Desire XS sense widget ve uygulamaları eksik. Sabsa Prime kamera çalışmıyor. Şuan için tercihim ViperSAGA. Şahsi kullanımıma yönelik hiç bir problemi yok. Romların ortak özelliği ise şarjı orjinal roma oranla kısa sürede bitirmeleri...

ViperSAGA v1.1.0 da videosunda widgetler çok küçük ve tek düze renk görünüyor. Kurulumda bu değişiyormu . Örnek ekran görüntüsünü benimle paylaşırmısın.

Birde bug var mı bu ViperSAGA v1.1.0 romunda.

• @mga93 Şimdilik bug görmedim. Tabi bu dediğim gibi herkesin kullanımına göre değişir. Tek düze widget dediğiniz sanırım romu geliştirenlerin eklediği bir widget paketi. Ben onu kurulum seçeneklerinden kaldırarak kurmadım.

• HTC'nin gingerbread sürümünü kullanıyordum, OTA ile dağıtılan son sürüm yani. Ancak bazı sorunlarım vardı, Mesela notification'lar geç geliyordu. Örneğin google talk mesajından 2 gün sonra haberim oluyordu, bazen hiç olmuyordu. :) Ayrıca telefon her açılışta mesaj şeklinde Turkcell'den yer bildirimi alıyordu. Her açışta kapatmam gerekiyordu. Bu problemlere rağmen htvdev.com'daki orijinal Ice Cream Sandwich problemli mesajları yüzünden kurmadım aylardır.

Dün artık sıkılıp kurmaya karar verdim. Ne kadar doğru bir karar almışım! Telefondaki bütün problemler ortadan kalktı. Batarya ömrü uzadı. Akıcılıkta en az gingerbread kadar, hatta daha akıcı olduğunu düşünüyorum. HTC Sense'in saçmasapan hava durumu efektlerini kapama şansı vermişler, kapadım kurtardım. Ayrıca yüz tanıma falan var. Resmen yeni bir telefon oldu. HTC Desire S sahipleri HTCDEV sitesindeki ICS 4.0.4. sürümünü mutlaka kursunlar.

• aynen ben de memnun kaldım. önceden telefonun şarjı 2 günü geçince seviniyordum şimdi eğer baya az kullanırsam 5 günü buluyor. normal kullandığımda da 3 gün gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

HTC'nin gingerbread sürümünü kullanıyordum, OTA ile dağıtılan son sürüm yani. Ancak bazı sorunlarım vardı, Mesela notification'lar geç geliyordu. Örneğin google talk mesajından 2 gün sonra haberim oluyordu, bazen hiç olmuyordu. :) Ayrıca telefon her açılışta mesaj şeklinde Turkcell'den yer bildirimi alıyordu. Her açışta kapatmam gerekiyordu. Bu problemlere rağmen htvdev.com'daki orijinal Ice Cream Sandwich problemli mesajları yüzünden kurmadım aylardır.

Dün artık sıkılıp kurmaya karar verdim. Ne kadar doğru bir karar almışım! Telefondaki bütün problemler ortadan kalktı. Batarya ömrü uzadı. Akıcılıkta en az gingerbread kadar, hatta daha akıcı olduğunu düşünüyorum. HTC Sense'in saçmasapan hava durumu efektlerini kapama şansı vermişler, kapadım kurtardım. Ayrıca yüz tanıma falan var. Resmen yeni bir telefon oldu. HTC Desire S sahipleri HTCDEV sitesindeki ICS 4.0.4. sürümünü mutlaka kursunlar.

bende sizin gibi düşünüyorum ama fotograf kalitesindeki düşüş birde browserdaki yavaşlıktan dolayı GB geri döndüm.

tabiki GB göre ICS ın da artıları var ama herkesin öncelikleri farklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mga93

quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

HTC'nin gingerbread sürümünü kullanıyordum, OTA ile dağıtılan son sürüm yani. Ancak bazı sorunlarım vardı, Mesela notification'lar geç geliyordu. Örneğin google talk mesajından 2 gün sonra haberim oluyordu, bazen hiç olmuyordu. :) Ayrıca telefon her açılışta mesaj şeklinde Turkcell'den yer bildirimi alıyordu. Her açışta kapatmam gerekiyordu. Bu problemlere rağmen htvdev.com'daki orijinal Ice Cream Sandwich problemli mesajları yüzünden kurmadım aylardır.

bende sizin gibi düşünüyorum ama fotograf kalitesindeki düşüş birde browserdaki yavaşlıktan dolayı GB geri döndüm.

tabiki GB göre ICS ın da artıları var ama herkesin öncelikleri farklıdır.

Ben zaten tel ile fotoğraf çekmiyorum, düşüş varsa haberim olmadı ama bir denerim. Browser'a gelince, kendi browser'ı yavaş ancak Opera Mobile ve Dolphin'in hızında hiçbir fark olmadı, ben zaten onları kullanıyordum.

• beyler bize 2.3.6 gelmemiş miydi ben cihazı geçen yıl vatan bilgisayardan almıştım yanlış hatırlamıyorsam 2.3.6 yüklü gelmişti ???

• quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

beyler bize 2.3.6 gelmemiş miydi ben cihazı geçen yıl vatan bilgisayardan almıştım yanlış hatırlamıyorsam 2.3.6 yüklü gelmişti ???

bende vatan dan iki adet almıştım ama farklı tarihlerde aldım. ona ragmen 2.3.5 vardı.
    ben ilk aldığımda GB yükseltmiştim. 6 ay sonra aynı telefondan eşime almıştım onunki 2.3.5 GB ile gelmişti.
  • 1 yıldan fazladır bende olan HTC Desire S 2.3.5 sense 3.0 telefonuma rom atmaya karar verdim

Hangi romu tavsiye edersiniz batarya performansı arttıran 4.0 bi rom var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi professionaldreamer -- 11 Ocak 2013; 15:50:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mga93

quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

beyler bize 2.3.6 gelmemiş miydi ben cihazı geçen yıl vatan bilgisayardan almıştım yanlış hatırlamıyorsam 2.3.6 yüklü gelmişti ???

bende vatan dan iki adet almıştım ama farklı tarihlerde aldım. ona ragmen 2.3.5 vardı.
    ben ilk aldığımda GB yükseltmiştim. 6 ay sonra aynı telefondan eşime almıştım onunki 2.3.5 GB ile gelmişti.

hmmm şuanki sürümün nedir 2.3.5 mi kullanıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: professionaldreamer

1 yıldan fazladır bende olan HTC Desire S 2.3.5 sense 3.0 telefonuma rom atmaya karar verdim

Hangi romu tavsiye edersiniz batarya performansı arttıran 4.0 bi rom var mı acaba ?

ben şahsen viber rom kullanıyorum full sense 4 rom, tweaked XI kernel ile oyunlar vs gayet performanslı çalışıyor. diğer romlar ile arasında pek bi batarya farkı görmedim.

Diğer bi önerim desirexs beta onunda bi sıkıntısı var ev ekranı 7 olacak şekilde romu flaşlama hatalar mevcut

• süper dostum harika
  • Arkadaşlar yurtdışından Desire S getirttim 2.3.7 fabrika yazılımı kurulu. Sanırım Rusya için çıkan GB versiyonu bu. Şimdi ViperSAGA v1.1.0 rom kurmak istiyorum. Bana yapmam gerekenleri maddeler halinde yazabilir misiniz lütfen ?

ilk adımda S-Off yapmam gerekiyor. Peki sonrasında ?
  • Arkadaşlar merhaba ;

htcdev den unlock yapmaya çalışıyorum. Unlock_code.bin dosyası mail olarak geldi o kısma kadar geldim. Son bölümde şu hatayı alıyorum .

C:\Users\xxxx\Downloads\Android>fastboot flash unlockten Unlock_code.bin 
    sending 'unlockten' (0 KB)...
    OKAY [ 0.018s]
    writing 'unlockten'...
    (bootloader) signature checking...
    FAILED (remote: signature verify fail)
    finished. total time: 0.034s

Başına gelen var mı ? Tam unlock yapıcam son kısımda hata verdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: professionaldreamer

Arkadaşlar merhaba ;

htcdev den unlock yapmaya çalışıyorum. Unlock_code.bin dosyası mail olarak geldi o kısma kadar geldim. Son bölümde şu hatayı alıyorum .

C:\Users\xxxx\Downloads\Android>fastboot flash unlockten Unlock_code.bin 
    sending 'unlockten' (0 KB)...
    OKAY [ 0.018s]
    writing 'unlockten'...
    (bootloader) signature checking...
    FAILED (remote: signature verify fail)
    finished. total time: 0.034s

Başına gelen var mı ? Tam unlock yapıcam son kısımda hata verdi ?

1. tep 11
    You will receive an email with the attachment: Unlock_code.bin. Save this file in the same folder as your fastboot files (For Example: C:\Android).
    If, after a short period of time, you have not yet received the mail, or you have received an email from HTC, but does not contain an attached file, it is possible that more stringent spam filters and anti-virus programs will block this mail or attachment.
    In order to ensure that you receive the email with the attachment, we suggest you consider using a non-corporate email server as corporate servers tend to have more stringent attachment policies. If you have not received the email at all, please check your spam folder in your email client to check if the email was filtered out.
    2. Step 12
    In the command prompt type: fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin. In the command prompt you will see the following message:

3. Step 13
    On your phone you will now see the disclaimer. Please read this carefully as this action may void your warranty. Use the Volume buttons to highlight your choice, and the Power button to make your selection. If you select Yes, your phone will be reset to its’ factory default settings, and your bootloader will be unlocked. If you select No, your phone will reboot and no modifications will have been made.
    4. Step 14
    To re-lock your bootloader, in the command prompt, type: fastboot oem lock.
    Note: This will not restore the factory default lock, but will simply re-lock the bootloader so no further changes can be made. Furthermore, if you want to unlock your bootloader again, simply repeat step 12 with your original unlock key file to unlock your phone again.
    5. You're Ready To Go!
    Congratulations! You have successfully unlocked your bootloader. Browse this site for further sample codes, examples, and tips.

Take me to the Developer Center
    Additional Resources

• 
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.