Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (557. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mga93

quote:

Orijinalden alıntı: professionaldreamer

Arkadaşlar merhaba ;

htcdev den unlock yapmaya çalışıyorum. Unlock_code.bin dosyası mail olarak geldi o kısma kadar geldim. Son bölümde şu hatayı alıyorum .

C:\Users\xxxx\Downloads\Android>fastboot flash unlockten Unlock_code.bin 
    sending 'unlockten' (0 KB)...
    OKAY [ 0.018s]
    writing 'unlockten'...
    (bootloader) signature checking...
    FAILED (remote: signature verify fail)
    finished. total time: 0.034s

Başına gelen var mı ? Tam unlock yapıcam son kısımda hata verdi ?

1. tep 11
    You will receive an email with the attachment: Unlock_code.bin. Save this file in the same folder as your fastboot files (For Example: C:\Android).
    If, after a short period of time, you have not yet received the mail, or you have received an email from HTC, but does not contain an attached file, it is possible that more stringent spam filters and anti-virus programs will block this mail or attachment.
    In order to ensure that you receive the email with the attachment, we suggest you consider using a non-corporate email server as corporate servers tend to have more stringent attachment policies. If you have not received the email at all, please check your spam folder in your email client to check if the email was filtered out.
    2. Step 12
    In the command prompt type: fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin. In the command prompt you will see the following message:

3. Step 13
    On your phone you will now see the disclaimer. Please read this carefully as this action may void your warranty. Use the Volume buttons to highlight your choice, and the Power button to make your selection. If you select Yes, your phone will be reset to its’ factory default settings, and your bootloader will be unlocked. If you select No, your phone will reboot and no modifications will have been made.
    4. Step 14
    To re-lock your bootloader, in the command prompt, type: fastboot oem lock.
    Note: This will not restore the factory default lock, but will simply re-lock the bootloader so no further changes can be made. Furthermore, if you want to unlock your bootloader again, simply repeat step 12 with your original unlock key file to unlock your phone again.
    5. You're Ready To Go!
    Congratulations! You have successfully unlocked your bootloader. Browse this site for further sample codes, examples, and tips.

Take me to the Developer Center
    Additional Resources

BUnu yaptık zaten olmadı.

• Arkadaşlar MIUI romun son iki versiyonundan herhangi birini deneyeniniz var mı? Telefon açılmıyor iki romda da. Acaba ben mi bişeyi yanlış yapıyorum.
    Romda hata var diye düşünmüştüm ama bu güncellemeden sonra da aynı sıkıntı devam edince kendimde hatayı aramaya başladım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cneydo

Arkadaşlar yurtdışından Desire S getirttim 2.3.7 fabrika yazılımı kurulu. Sanırım Rusya için çıkan GB versiyonu bu. Şimdi ViperSAGA v1.1.0 rom kurmak istiyorum. Bana yapmam gerekenleri maddeler halinde yazabilir misiniz lütfen ?

ilk adımda S-Off yapmam gerekiyor. Peki sonrasında ?

???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cneydo
    ???

PM
  • quote:

Arkadaşlar merhaba ;

htcdev den unlock yapmaya çalışıyorum. Unlock_code.bin dosyası mail olarak geldi o kısma kadar geldim. Son bölümde şu hatayı alıyorum .

C:\Users\xxxx\Downloads\Android>fastboot flash unlockten Unlock_code.bin 
    sending 'unlockten' (0 KB)...
    OKAY [ 0.018s]
    writing 'unlockten'...
    (bootloader) signature checking...
    FAILED (remote: signature verify fail)
    finished. total time: 0.034s

Başına gelen var mı ? Tam unlock yapıcam son kısımda hata verdi ?

Sorunu halletim. Başka pc lerde ve farklı usb portlarında deneyince sorun düzeldi. Usb den kaynaklanan bir sorunmuş.

• Dün gece biraz uğraştırmasına rağmen telefonu unlock edip , rootlamayı başardım. Önce htcev.com dan indirdiğim RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_EU romu kurmayı denedim. Bu romu kurarken hata verdi ve kurulamadı dedi HTC ekranında yarım kaldı. XDA den indirdiğim ViperSAGA_v1.0.0 android 4.0.4 romu kurdum ve kullanıyorum.

Şimdi bir sorum var tweaked XI kernel diyorlar. Benim kernel sürümüm 3.0.16-gba7324f ne fark var aralarında bunu nasıl değiştireceğiz ?
  • Dün gece biraz uğraştırmasına rağmen telefonu unlock edip , rootlamayı başardım. Önce htcev.com dan indirdiğim RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_EU romu kurmayı denedim. Bu romu kurarken hata verdi ve kurulamadı dedi HTC ekranında yarım kaldı. XDA den indirdiğim ViperSAGA_v1.0.0 android 4.0.4 romu kurdum ve kullanıyorum.

Şimdi bir sorum var tweaked XI kernel diyorlar. Benim kernel sürümüm 3.0.16-gba7324f ne fark var aralarında bunu nasıl değiştireceğiz ?
  • quote:

Dün gece biraz uğraştırmasına rağmen telefonu unlock edip , rootlamayı başardım. Önce htcev.com dan indirdiğim RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_EU romu kurmayı denedim. Bu romu kurarken hata verdi ve kurulamadı dedi HTC ekranında yarım kaldı. XDA den indirdiğim ViperSAGA_v1.0.0 android 4.0.4 romu kurdum ve kullanıyorum.

Oda tweaked X kullanıyordu hatırlıyorsam bu daha güncel ve performans farkı yaratıyor

• Arkadaslar bende desire s kullanıyorum çok memnunum desire s gorilla glass değilmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tutkamun

Arkadaslar bende desire s kullanıyorum çok memnunum desire s gorilla glass değilmi ?

Ekranım çizildiğine göre Sanırım Gorilla Glass değildir..
  • Dayanıklı ama cizilmez degil :(

• quote:

Orijinalden alıntı: tutkamun

Arkadaslar bende desire s kullanıyorum çok memnunum desire s gorilla glass değilmi ?

Gorilla glass.

http://www.gsmarena.com/htc_desire_s-3776.php
  • Kaşıntım başladı GB ten ICS e mi geçsem acep :)

ama cutom rom olaylarına girmeyeceğim :)))
  • RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_Europe_14.01.401.2_Radio_20.76.30.0835_3831.19.00.110_release_275068_signed bunu vakti zamanında indirmiştim :))

acep kursam mı ki...

sanırım dışarı sesi ICS ta daha az dı.
    sanırım foto çekiminde aşırı flash patlaması vardı
    sanırım web browserı daha yavaştı
    sanırım yan video seyretmede mavi ekran sorunu vardı.
    sanırım video ses kalitesi kötü idi.
    push özelliği anlık çalışmıyor olması

sanırım 720p videoları rahat seyredebiliyordum.
    RAM daha fazla boşta kalıyordu.
    Pili daha uzun dayanıyordu.
    video kayıt daha netti.
    Animasyon klasör gruplama yapılıyor ( kilit ekranı dahil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 14 Ocak 2013; 23:33:39 >

• quote:

RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_Europe_14.01.401.2_Radio_20.76.30.0835_3831.19.00.110_release_275068_signed bunu vakti zamanında indirmiştim :))

acep kursam mı ki...

video kayıt daha netti.

sırf şu internete girme hızı ve flaş meselesini forumda onlarca defa sormuş olduğunu düşünürsek GB de kal bence

• quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

quote:

RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_Europe_14.01.401.2_Radio_20.76.30.0835_3831.19.00.110_release_275068_signed bunu vakti zamanında indirmiştim :))

acep kursam mı ki...

video kayıt daha netti.

sırf şu internete girme hızı ve flaş meselesini forumda onlarca defa sormuş olduğunu düşünürsek GB de kal bence

Kaldım gitti :))

• Tvgoo da star tv yada başka kanallarında ses kesik kesik geliyor.başına gelen var mı.

Wifi den bağlı.

Gb 2.3.5 kullaniyorum.

• quote:

Kaşıntım başladı GB ten ICS e mi geçsem acep :)

Ben geçtim, telefon kendine geldi. Bütün problemleri çözüldü, batarya süresi arttı. Sizin de aynı olur diye garanti veremem ama benim deneyimim son derece olumlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

quote:

Kaşıntım başladı GB ten ICS e mi geçsem acep :)

Ben geçtim, telefon kendine geldi. Bütün problemleri çözüldü, batarya süresi arttı. Sizin de aynı olur diye garanti veremem ama benim deneyimim son derece olumlu.

Peki aşağıdaki hatalar için ne dersiniz.

dışarı sesi vermesi daha az dı.
    foto çekiminde aşırı flash patlaması vardı . ( Özellikle yakın çekimlerde. Uzak çekimlerde insan suretleri fulu oluyor.
    web browserı daha yavaştı
    yan video seyretmede mavi ekran sorunu vardı.
    video çekimindeki ses kalitesi kötü idi. ( çok tiz kayıt yapması )

push özelliği anlık çalışmıyor olması ( genelde çalışmıyor hata veriyordu )

• Dışarı ses vermede bir farklılık olmadı bende.

Fotoğraf çekmiyorum ya da video çekmiyorum, belki olabilir dediğiniz gibi. Browser olarak zaten Dolphin ya da Opera kullanıyordum, bunlarda bir farklılık olmadı.

Eğer sorunlar bunlarsa, Gingerbread'de yaşadığım problemlere dönmektense bunları tercih ederim. Onların yanında çok hafif kalıyor. Gingerbread'de problemlerim: Bildirim diye bir kavram olmaması, atılan mesajın önceden bakılmış olduğu hallerde bile 2-3 gün sonra bildirilmesi. Telefonu her açışta SMS şeklinde gelen Turkcell yer bildirimlerinden kurtulmak için arama ayarlarına girip hücre bilgisi bölümünü kapatmak zorunda kalmam. Evet her açışta... Ayrıca ICS'te olmayan genel yavaşlık hali.

Tabii keşke HTC tüm problemleri çözen ultimate bir Jelly Bean çıkarsa şu cihaza, son sürüm o olsa muhteşem olurduç

• 
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.