Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (562. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moridosti -- 30 Ocak 2013; 11:53:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: budamigoldiil

dostum gb ye dönüş yapmışsın memnunsun sanırım ,geri dönüş için bayağıda açıklama yapmışsın, açıkçası bana karışık geldi. sorum şu cihazım s-off hbot.2 ve kilitte yok, fallout yüklü cihazımda biraz ağır çalışıyor stock gb denemek istiyorum recovery den normal rom yükler gibi yapabilirmiyim, ve senin upload ettiğinimi flaşlamak gerekli yoksa xda dan bulduklarımızı, şimdiden teşekkürler,

xda da iyi çalışan GB ler var. 2.3.5 versiyonlu. SD kartınızı gold kart yaptınız mı.

yapmışsanız S - Off sanız flashlamanıza gerek yok. İndirdiğiniz ROM u SD karta atıp sonrada telefonun recovery den direk romu seçip kurabiliyorsunuz diye biliyorum.

Yinede teyit alın ben S Off olamadım o yüzden her zaman flashlayıp kurdum.

• Orijinalden alıntı: mga93

Orijinalden alıntı: budamigoldiil

]
    xda da iyi çalışan GB ler var. 2.3.5 versiyonlu. SD kartınızı gold kart yaptınız mı.

yapmışsanız S - Off sanız flashlamanıza gerek yok. İndirdiğiniz ROM u SD karta atıp sonrada telefonun recovery den direk romu seçip kurabiliyorsunuz diye biliyorum.

Yinede teyit alın ben S Off olamadım o yüzden her zaman flashlayıp kurdum.

cihazı aldığımda s-off du ben htc den pek anlamıyorum açıkca, xdada custom gb rom denedim sorunlu olanları çok, sd yi gold yapmayı araştırayım bari teşekkürler
  • Şarj açısından en iyi custom rom hangisi sense arayüzü falan geçtim. Telefon uykudayken bile üç saatte %20 tüketiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR YARDIM...
    Bir haftadır kurtulamadım şu bildirimden (üst ekranda)........

""""VERİ KULLANIM UYARISI""""

Nasıl kapatacğım bunu bilen yazsın lütfen! Ama mutlaka bilen varsa yardım!!!
    Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musterhan -- 30 Ocak 2013; 22:00:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musterhan

ARKADAŞLAR YARDIM...
    Bir haftadır kurtulamadım şu bildirimden (üst ekranda)........

""""VERİ KULLANIM UYARISI""""

Nasıl kapatacğım bunu bilen yazsın lütfen! Ama mutlaka bilen varsa yardım!!!
    Şimdiden teşekkürler...

ayarlar > kablosuz özelliği ve ağlar > kullanım . buradan sıfırlanabilir uyarı gider diye düşünüyorum.

• desire s için yeni güncelleme geldimi arkadaşlar. ben gelmeyecek diye bi haber aldım sattımda telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

quote:

Orijinalden alıntı: kalles_papaz

quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

quote:

markette Snapseed diye bir program var. yüklemek istediğimde ''cihazınız bu sürümle uyumlu değil'' uyarısı çıkıyor.
    bu benim kullandığım son htc olacak muhtemelen. daha bir yıl oldu alalı ve şu düştüğümüz hale bak.
    Uygulama açıklamasında "Gereken Android sürümü: 4.0 ve üzeri" ibaresi var.
    Sizin kullandığınız rom nedir ?

orjinal 2.3.5 kullanıyorum. herhangibir işlem yapmadım.

http://htcdev.com/

Bu siteden HTC Desire S için Ice Cream Sandwich 4.0.4. indirip kurabilirsin. WWE olan versiyonu indireceksin. Tamamen HTC'nin kendi stock romu olup root falan gerektirmez. Telefonu bilgisayara bağlayıp dosyaya çift tıklaman yeterli. HTC'nin böyle yayınlamasının sebebi kullanıcıya seçenek sunması. Kimisi 2.3.5. bana yetiyor diyor. Ben ise ICS'i çok sevdim mesela, telefon için ideal bence. Yalnız mevcut programların siliniyor, haberin olsun. Tekrar yüklemen gerekir.

Burdan yükledim ama telefon açılmıyor şu an siyah ekran geldi yarım saattir öyle bekliyorum. Bunu nasıl çözücem?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade37

desire s için yeni güncelleme geldimi arkadaşlar. ben gelmeyecek diye bi haber aldım sattımda telefonu

Güncelleme gelecek denince ne yapcan!
  • quote:

quote:

desire s için yeni güncelleme geldimi arkadaşlar. ben gelmeyecek diye bi haber aldım sattımda telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

quote:

quote:

one s aldım bile ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

quote:

quote:

one s aldım bile ;)

hayırlı olsun da
    sorman garip olmuş

• bende yükledim. yüklemez olaydım. telefon sürekli navigasyonu açıyor. deli olcam. birtürlü durduramıyorum. yardım.
  • kötü bi niyetle sormadım gelmesini isterim htc bu denli telefon için çıkartmasa ayıp eder. merak ettim sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreandinc

quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

quote:

markette Snapseed diye bir program var. yüklemek istediğimde ''cihazınız bu sürümle uyumlu değil'' uyarısı çıkıyor.
    bu benim kullandığım son htc olacak muhtemelen. daha bir yıl oldu alalı ve şu düştüğümüz hale bak.
    Uygulama açıklamasında "Gereken Android sürümü: 4.0 ve üzeri" ibaresi var.
    Sizin kullandığınız rom nedir ?

orjinal 2.3.5 kullanıyorum. herhangibir işlem yapmadım.

http://htcdev.com/

Bu siteden HTC Desire S için Ice Cream Sandwich 4.0.4. indirip kurabilirsin. WWE olan versiyonu indireceksin. Tamamen HTC'nin kendi stock romu olup root falan gerektirmez. Telefonu bilgisayara bağlayıp dosyaya çift tıklaman yeterli. HTC'nin böyle yayınlamasının sebebi kullanıcıya seçenek sunması. Kimisi 2.3.5. bana yetiyor diyor. Ben ise ICS'i çok sevdim mesela, telefon için ideal bence. Yalnız mevcut programların siliniyor, haberin olsun. Tekrar yüklemen gerekir.

Burdan yükledim ama telefon açılmıyor şu an siyah ekran geldi yarım saattir öyle bekliyorum. Bunu nasıl çözücem?

Htc snyc kurulu olsun ve htc driver kur.

Telefonun bataryasıni çıkarttın. Açma tuşuna 3/4 sefer basılı tut sonra pili tak. Kabloları bağla.

Sonra exe yi çalıştırın.sonrada telefonu acin. Exe den ıleri tıkayarak deneyin.

• benim bataryada da şişme oluşmuş, yüzde yüz dolu 3-4 saat sonra yüzde 10 lara düşüyor,bir batarya şart oldu. varmı batarya tavsiyesi ?
  • Arkadaşlar!
    neredeyse hergün artık telefon kendi kendine kapanıp açılıyor,
    ya da cebimden bi çıkarıyorum, kapalı...
    Ne olacak bu işin sonu, ya da çözümü...?

........................
    Bir de şu JS BACKUP programının lüzumunun büyüklüğünün tarifine gerek yok ancak,
    yedeklemeyi nasıl yapacağımızı kısaca tarif edebilecek varsa....
    LÜTFEN...

Çünkü ingilizce olması beni ne kadar zorladıysa da komple terceme edip baka baka yapmaya çalıştım, yine çözümlemekte aciz kaldım...
    Biri şu işe el atsa seviniCEZZZ... GOOGLEde arama yaptığımda böyle bir tarif bulamadım.

.....ve hala uğraşamaktayım...
    Yani kısaca ben hangi SEÇENEKLE telefonu pc ye kopyalamış olacağım. (bu arada drobox'u yeni kullanmaya başladım...)
    ..........

• quote:

Orijinalden alıntı: salih1907

bende yükledim. yüklemez olaydım. telefon sürekli navigasyonu açıyor. deli olcam. birtürlü durduramıyorum. yardım.

yardım edecek kimse yokmuuuuuuuuuu

• http://www.yesilcin.com/index.php?topic=15208.0
    HTC Resmi Olarak Yeşilcin'de Sorularınızı Cevaplıyor!

• quote:

quote:

bende yükledim. yüklemez olaydım. telefon sürekli navigasyonu açıyor. deli olcam. birtürlü durduramıyorum. yardım.

yardım edecek kimse yokmuuuuuuuuuu

devre dışı bırak o zaman :)

• 
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.