Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (564. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero

quote:

Orijinalden alıntı: kalles_papaz

Ice Cream Sandwich 4.0.4. geçtiğimiz günlerde yükledim.
    pil süresi coştu :) son derece memnunum. birkaç küçük detay var sadece sorun olan...

ics'ye nasıl geçtiniz

htc.dev sitesinden. bu sayfada üst taraflarda biraz detay var. yeterli olacaktır.
  • quote:

quote:

quote:

pil süresi coştu :) son derece memnunum. birkaç küçük detay var sadece sorun olan...

ics'ye nasıl geçtiniz

htc.dev sitesinden. bu sayfada üst taraflarda biraz detay var. yeterli olacaktır.

Telefona otomatik yükleme olmıycak bilgisi vardı en son forumda HTCDEV den yükleme yapmazsak eski versiyonla devam edicez galiba bu saatten sonra güncelleme geliceğini sanmıyorum ..bi gelişme varmı bildiğiniz ?

• Benim büyük bir sorunum var ve muhtemelen de çözümü de yok, ama ben yine de sorayım dedim. Rehberin sime aktarılmış olduğunu düşündüğüm için yedeklemeden güncelleme yaptım ve rehber silindi. Var mı bir yolu geri getirmenin, yoksa üstüne soğuk suyumu içem mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: humatus

Benim büyük bir sorunum var ve muhtemelen de çözümü de yok, ama ben yine de sorayım dedim. Rehberin sime aktarılmış olduğunu düşündüğüm için yedeklemeden güncelleme yaptım ve rehber silindi. Var mı bir yolu geri getirmenin, yoksa üstüne soğuk suyumu içem mi?

rehberi google hesabına attıysan ne mutlu yok eğer telefon hafızasında ise bizim yaylada kaynak sular var buz gibi onu öneririm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler cevap ve kaynak suyu tavsiyesi için
  • Sabsa prime v14 tavsiye ederim arkadaşlar çok iyi olmuş. Full sense 4.1 gelmiş. Çok akıcı ve hızlı gibi ama tek sorunu var klavye baya bir küçülmüş eskiye göre. Onuda büyütürse tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFRA

quote:

quote:

quote:

ics'ye nasıl geçtiniz

Telefona otomatik yükleme olmıycak bilgisi vardı en son forumda HTCDEV den yükleme yapmazsak eski versiyonla devam edicez galiba bu saatten sonra güncelleme geliceğini sanmıyorum ..bi gelişme varmı bildiğiniz ?

bende güncelleme gelmeyeceğini düşündüğüm için yükledim. diğer romlar gibi s-off yapmanıza gerek yok.
    ben çok beğendim. pil ömrünü de bariz uzattığını düşünüyorum. bir kaç küçük kusur var ama sorun değil bence.

• Arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum ama beceremedim, Bi yardım edin lütfen..

Sensation telefonu s-off yapmak istiyorum.
    HBOOT- 1.27.0000
    eMMC-boot

HTCDEV sitesindeki adımları uyguladım fakat son aşamada telefonda bir değişiklik olmadı. PC de tamam gözüküyor. fakat hala s-on
    Farklı sitelerdeki programlar benim hboot sürümüne uymuyor.

Telefona benden önceki arkadaş farklı bir rom yüklemiş, hiç sevmedim. birçok eksiği var. Kendi orijinal rom una dönmek istiyorum.
    RUU ile yükleme yapamıyorum, içindeki rom usb ile sadece yığın depolama aygıtı diye gösteriyor, PC ye sync ile bağlanamıyorum. Boot ekranda Fastboot usb diye bağlanıyor, ruu yüklerken security hatası veriyor. galiba yine s-off olmadığı için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Sabsa prime v14 tavsiye ederim arkadaşlar çok iyi olmuş. Full sense 4.1 gelmiş. Çok akıcı ve hızlı gibi ama tek sorunu var klavye baya bir küçülmüş eskiye göre. Onuda büyütürse tadından yenmez.

Sabsa Prime v12'yi Final olarak çıkarmıştı; çok tutunca sahnelerden inemedi desenize... Telefon servisten gelsin ilk işim bu ROM'u kurmak olacak.
    @Halfmoon37 arkadaşım, bu ROM ile ilgili olarak
    1. OTG USB host özelliğini hiç denedin mi, var mı? Flash Disk falan tanıyor mu?
    2. Görüntülü görüşme özelliği mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mga93

quote:

Orijinalden alıntı: budamigoldiil

quote:

Orijinalden alıntı: Cneydo

quote:

[ROM][15 JAN 13][JB 4.1.2] ParanoidAndroid 2.57-SAGA | Kernel 3 | Download On POST#3

[17th Aug] Nik Project X v4.1 (Desire S) By Nikhil007 a.k.a Nikhil Dhayatkar

NEW! [July 26] [Sense 3.5] Energy™ -.¸¸.·´¯ Sense 3.5 / Smooth / Themed

BUNLARI SEÇTİM

Bunları seçtim derken ??

Bende Sabsa Prime kullanıyorum bu arada pek hatasını görmedim şuana kadar ancak Stock GB kadar akıcı değil kesinlikle.

dostum sen telefonunu yeni almıştın galiba.recovery den stock gb yedeğini aldıydıysan paşlaşabilirmisin

Ben htc yi alali :) 1 yılı geçti. Romlari kurdum ama hep bir kusur buldum. I nedenle 2.3.5 gb orjinale geri döndüm.

Konusmada ses kalitesi
    Dışarıya verdigi ses
    Fotoğraf kalitesi
    Web hızı önemi olduğundan. Orjinale döndüm.

bende şuan 4.0.4 yüklü htcdev den kurdum ancak kasmalar yaşıyorum orjinal roma dönmek istiyorum nasıl 2.3.5 e geri dönebilirm?

• quote:

Orijinalden alıntı: CyBer_07
    bende şuan 4.0.4 yüklü htcdev den kurdum ancak kasmalar yaşıyorum orjinal roma dönmek istiyorum nasıl 2.3.5 e geri dönebilirm?

Madem buralara kadar geldin seni 4.1 veya 4.2 ye alalım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Sabsa prime v14 tavsiye ederim arkadaşlar çok iyi olmuş. Full sense 4.1 gelmiş. Çok akıcı ve hızlı gibi ama tek sorunu var klavye baya bir küçülmüş eskiye göre. Onuda büyütürse tadından yenmez.

Sabsa Prime v12'yi Final olarak çıkarmıştı; çok tutunca sahnelerden inemedi desenize... Telefon servisten gelsin ilk işim bu ROM'u kurmak olacak.
    @Halfmoon37 arkadaşım, bu ROM ile ilgili olarak
    1. OTG USB host özelliğini hiç denedin mi, var mı? Flash Disk falan tanıyor mu?
    2. Görüntülü görüşme özelliği mevcut mu?

Ben SabsaPrime V12 yi kullanıyordum, dün V14 ü yükledim fakat V14 önceki sürüm olan V12 kadar akıcı değil, üstelik batarya performansında da hafif bir düşme var. Uygulamaların açılışı hızlı fakat ekran geçişleri sıkıntılı. V12 daha iyiydi bu konuda. Neyse ki iyi bir haber var; cumartesi günü V15 geliyormuş ve yaşanan sıkıntıların hepsi çözülecekmiş. Sabırsızlıkla bekliyorum ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: okuzucu

Arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum ama beceremedim, Bi yardım edin lütfen..

HBOOT- 1.27.0000
    eMMC-boot

HTCDEV sitesindeki adımları uyguladım fakat son aşamada telefonda bir değişiklik olmadı. PC de tamam gözüküyor. fakat hala s-on

Telefona benden önceki arkadaş farklı bir rom yüklemiş, hiç sevmedim. birçok eksiği var. Kendi orijinal rom una dönmek istiyorum.
    RUU ile yükleme yapamıyorum, içindeki rom usb ile sadece yığın depolama aygıtı diye gösteriyor, PC ye sync ile bağlanamıyorum. Boot ekranda Fastboot usb diye bağlanıyor, ruu yüklerken security hatası veriyor. galiba yine s-off olmadığı için..

Kardeşim HTCdev sitesinden cihazını UNLOCK yapıyorsun yani bootloader kilidini açıyorsun, S-OFF yapmıyorsun ama S-OFF dan hiç bir farkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyBer_07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: budamigoldiil

quote:

Orijinalden alıntı: Cneydo

quote:

[ROM][15 JAN 13][JB 4.1.2] ParanoidAndroid 2.57-SAGA | Kernel 3 | Download On POST#3

[17th Aug] Nik Project X v4.1 (Desire S) By Nikhil007 a.k.a Nikhil Dhayatkar

NEW! [July 26] [Sense 3.5] Energy™ -.¸¸.·´¯ Sense 3.5 / Smooth / Themed

BUNLARI SEÇTİM

Bunları seçtim derken ??

Bende Sabsa Prime kullanıyorum bu arada pek hatasını görmedim şuana kadar ancak Stock GB kadar akıcı değil kesinlikle.

dostum sen telefonunu yeni almıştın galiba.recovery den stock gb yedeğini aldıydıysan paşlaşabilirmisin

Ben htc yi alali :) 1 yılı geçti. Romlari kurdum ama hep bir kusur buldum. I nedenle 2.3.5 gb orjinale geri döndüm.

Konusmada ses kalitesi
    Dışarıya verdigi ses
    Fotoğraf kalitesi
    Web hızı önemi olduğundan. Orjinale döndüm.

PM gönderdim. Linktekileri uygularsan benim gibi dönersin GB e :)

• 2.3.5 GB dönmek isteyenler buradaki linklerden yararlanabilirler. Ben ilk link yöntemi ile yaptım.

Boşlukları siliniz.

cncsenol dostum çok yardımcı olmuştur.

www. 4 4 4 a n d r o i d .com/htc-desire-s-rom-paylasimlari-ve-incelemeleri/4025-2-3-5-gb-donmek-icin-gerekli-dosya-ve-yontemler.html

buda kısa yöntemi linki ama ben zaten dönmüştüm. hangi link kolay ve mantıklı ise onu uygularsın

www. 4 4 4 a n d r o i d .com/htc-desire-s-rom-paylasimlari-ve-incelemeleri/4202-hoot-1-16-0000-veya-2-00-s-iken-2-3-5-gb-donmek-alternatif.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: EternalFK

quote:

HBOOT- 1.27.0000
    eMMC-boot

Kardeşim HTCdev sitesinden cihazını UNLOCK yapıyorsun yani bootloader kilidini açıyorsun, S-OFF yapmıyorsun ama S-OFF dan hiç bir farkı yok.

Cevap için teşekkür ederim. Evet cihaz unlock görünüyor. Lakin htcsensationroms.com adresinde bulduğum romların bazıları cihaz s-off olmadığı için yüklenmiyor. Ben özellikle cihazımda radio, googleMaps, htc havadurumu vs. gibi özelliklerin çalışmasını istiyorum. Yükleyebildiğim romlarda hiç birşey yok. Telefonu usb den bağladığımda internet paylaşımı falan yapmam lazım. Orijinali olmasada bana bu özelliklerin çalıştığı rom lazım. Elegancia diye güzel bir rom buldum, yüklenirken herşey güzeldi ama açılış sayfasında kaldı, devam edip açılmadı.

• quote:

quote:

quote:

HBOOT- 1.27.0000
    eMMC-boot

Cevap için teşekkür ederim. Evet cihaz unlock görünüyor. Lakin htcsensationroms.com adresinde bulduğum romların bazıları cihaz s-off olmadığı için yüklenmiyor. Ben özellikle cihazımda radio, googleMaps, htc havadurumu vs. gibi özelliklerin çalışmasını istiyorum. Yükleyebildiğim romlarda hiç birşey yok. Telefonu usb den bağladığımda internet paylaşımı falan yapmam lazım. Orijinali olmasada bana bu özelliklerin çalıştığı rom lazım. Elegancia diye güzel bir rom buldum, yüklenirken herşey güzeldi ama açılış sayfasında kaldı, devam edip açılmadı.

Açılışta HTC yazısında kalıyorsa şunları uygulayacaksın;

"romu pc de klasöre çıkart ve c de oluşturduğun android klasörü içerisine kernel içindeki boot.img yi at sonra telefonu bootta bağlayıp fastboot usb konumda iken aşağıdaki komutu gir, boot u geçip telefonun açılacaktır.

android klasörü: bu klasör içinde başka boot.img olabilir onu silebilirsin. klasör pc de C: de ana dizinde olacak

komut: cd c:\android yaz entera bas
    fastboot flash boot boot.img komutunu yazıp enterlayın."

Alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opus Diabolicum -- 15 Şubat 2013; 11:06:54 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

HBOOT- 1.27.0000
    eMMC-boot

Açılışta HTC yazısında kalıyorsa şunları uygulayacaksın;

"romu pc de klasöre çıkart ve c de oluşturduğun android klasörü içerisine kernel içindeki boot.img yi at sonra telefonu bootta bağlayıp fastboot usb konumda iken aşağıdaki komutu gir, boot u geçip telefonun açılacaktır.

android klasörü: bu klasör içinde başka boot.img olabilir onu silebilirsin. klasör pc de C: de ana dizinde olacak

Alıntıdır.

Değerli arkadaşım, benim işimi sen çözeceksin gibime geldi, işimi halledersen sana küçük bir hediyemde olacak. Durumu şöyle izah edeyim;

Halen kullandığım DesireS telefonumdaki özellikleri istiyorum. Bu Sensation telefonuda ekranı ve kamerası için aldım. Uygun fiyatlı bulunca kaçırmamıştım.

boot ekranında şunlar yazıyor;
    unlocked
    Hboot-1.27.0000
    s-on

Aldığımda cyonegenMod diye bir şey yüklüydü. Eskiden bildiğim yöntem HTC HD gibi win. tabanlı telefonlarıma RUU ekranından rom yüklerdim. Şimdi işler değişmiş. Recovery yüklenmiş, o menüye girip bir kaç rom denedim ama hepsi birbirinin aynı.

Anladığım kadarıyla bu elegancia rom güzel, kurulum aşamasında HTC radio, facebook, htc havadurumu vs. istermisin gibi seçeneklerin tamamını işaretledim. Kurulum tamamlandı fakat HTC yazısında değilde bu romun açılış sayfasında kalıyor, belki geç açılacak diye yarım saat falan bekledim ama sonuç nafile. Şimdi tekrar cyonegenMOd mudur nedir onu bulup yükledim, telefon stabil çalışıyor gibi..

Ben HTC nin orijinali neyse onu yüklemek istiyorum yada bu rom ların düzgün çalışanını yani içinde googlemaps, htc radio, htc havadurumu vs. gibi alışkın olduğum şeylerin çalışmasını istiyorum. Böyle bir rom için link verebilirmisiniz?

Aşağıdaki yöntemde android klasörünün içine birde kernel diye kalasörmü açıyoruz?
    PC ye çıkararağımız dosya zip klasöründeki sadece boot.img mi olacak?

Bu kısımları anneye anlatır gibi anlatırsan sevinirim :)

"""romu pc de klasöre çıkart ve c de oluşturduğun android klasörü içerisine kernel içindeki boot.img yi at sonra telefonu bootta bağlayıp fastboot usb konumda iken aşağıdaki komutu gir, boot u geçip telefonun açılacaktır.

• @okuzucu
    boot.img ı zipten çıkarıp, direk android klasörünün içine atacaksınız. Yani android klasörü içene kernel vs. isimli dosya açmayacaksınız. Android klasöründe mevcut boot.img isimli dosya varsa ya önce onu silmeli yada aynı isimli dosya var uyarısına değiştir demelisiniz.

Sonra telefonu boot menüsünde açıp, fastboot menüsü üzerinde iken bir kez açma-kapama tuşuna basarak seçmelisiniz.

En sonunda ms-dos komutları ile boot.img dosyasını telefona flaşlayacaksınız.

Kolay gelsin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 15 Şubat 2013; 12:27:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

@okuzucu
    boot.img ı zipten çıkarıp, direk android klasörünün içine atacaksınız. Yani android klasörü içene kernel vs. isimli dosya açmayacaksınız. Android klasöründe mevcut boot.img isimli dosya varsa ya önce onu silmeli yada aynı isimli dosya var uyarısına değiştir demelisiniz.

Sonra telefonu boot menüsünde açıp, fastboot menüsü üzerinde iken bir kez açma-kapama tuşuna basarak seçmelisiniz.

En sonunda ms-dos komutları ile boot.img dosyasını telefona flaşlayacaksınız.

Kolay gelsin ...

Evet sizin yöntemlede denedim ama yine dediğim gibi romun açılış ekranında kaldı. Belkide bu romda hata var. Önerebileceğiniz stabil çalışan rom var mı?
  • 
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.