Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (567. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 565566567568569
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kollaps

mavi video hd videoları tam ekran izlediğimizde oluyordu değil mi? biraz önce denedim düzelmiş galiba.

Dik hd video kayıt yapın.720p Video ayarlarinda seçili olsun. Sonra yan tutup seyretmeyi deneyin. Mavi ekran gelmiyor ise süper.

Son olarak fotoğraf çekimi yaparmisiniz.misal gazete çekin ve flahs açık olsun. Buraya yuklermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mga93

quote:

mavi video hd videoları tam ekran izlediğimizde oluyordu değil mi? biraz önce denedim düzelmiş galiba.

Dik hd video kayıt yapın.720p Video ayarlarinda seçili olsun. Sonra yan tutup seyretmeyi deneyin. Mavi ekran gelmiyor ise süper.

Son olarak fotoğraf çekimi yaparmisiniz.misal gazete çekin ve flahs açık olsun. Buraya yuklermisiniz

Şimdi tekrar denedim mavi ekran olayı yine var
    sabah yan çekmiştim sanırım
    fotografa bakmaya gerek kalmadı sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: johnsin

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan620

Bugün güncelleme geldi. Güncelleme adı kişiselleştirme. Kurdum pek bir değişiklik olmadı. Hatta açılıp kapatıp kuruyorum bile demedi. Hala güncellemenin sebebini anlayamadım. 4.1 gelecek diye ümit ettim veya sense 4.x arayuzune geciyorum diye dusundum ya da en azından bazı iyileştirmeler olur diye bekledim. Maalesef hiç birşey değişmedi. Eğer bir değişiklik farkeden olur da buradan paylaşırsa memnun olurum.

Birkaç yeni widget yüklenmiş onun dışında ben de farklı birşey göremedim,boşuna heyecan yapmışım

Hangi widgetler yeni? İsimlerini paylaşırsan memnun olurum. Ben öncekilerden farklı bir widget göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: suskun4449

quote:

quote:

Şimdi tekrar denedim mavi ekran olayı yine var
    sabah yan çekmiştim sanırım
    fotografa bakmaya gerek kalmadı sanırım

Fotoğraf çekiminden memnunmusunuz. Yoksa GB sürümü daha mı iyidi..

• Dün telefonla oynarken farkettim kendi kendine google ayarları adında bir application gelmiş telefonuma. Resmi android 2.3.5 sürümü ve htc sense 3.0 kullanıyorum. Bu durumu yaşayan herhangi biri var mı ayrıca gelen application uygulama kaldırma kısmında gözükmüyor. Bu olayı bilen duyan yardım edebilirse sevinirim.
  • Arkadaşlar geçen gün telefonumu karıştırırken telefona google ayarları diye yeni bir application geldiğini farkettim. Herkese standart geldi mi bu yoksa acaba telefonuma kötü amaçlı yazılım mı bulaşmış emin olamadım. Ayrıca application kaldırmak için silme sayfasına geldiğimde oradaki listede gözükmemesi de iyice huylandırdı beni. Bilen duyan varsa ne işe yaradığını açıklayabilirse sevinirim. Ayrıca android sürümü 2.3.5 htc sense 3.0 kullanıyorum.
  • Beyler dün playden bir oyun indirdim, bugün farkettim google ayarları diye birşey kurulmuş? uygulamalarda da gözükmüyor, android assistantla da baktım yok. google hizmetlerine dahil birşey heralde nedir bu?
  • google ayarları, benım hem telefona ve tablet pc.ye gelmiş,sanırım google market otomatik yüklemiş olmalı, pro yuklerken bize sorma greksinimleri bile yok :)
  • almayın bu telefonu 6 aydır uğraşıyorum ana kartında arıza varmış kullanıcı hatası dediler! :@ telefon daha yere düşmedi üstünde çizik dahi yok

bazen açılıyor bazen açılmıyor, telefoncuya gösterdim abi ana kartında çatlak var dedi, oha lan nasıl olur!!!

neyse gel zaman git zaman 3-4 kere garantiye gönderdik tüketici mahkemesine verdik, o dakka tüketici mahkemelerinin devletin maaşını yiyen insancıklar olduğunu anladım, ne telefonu açarlar ne işlem takibi yaparlar ne sorgulama yapılır yani dava dosyası bile vermiyorlar sana öyle söyliyim haber bekliyeceksin

en sonunda zorla ısrarlarım sonucu bizim dosyaya daha bakmamışlar sırada bekliyormuş 4 ay olmuş? ulan adliyede mahkemeye versen hakim 1 ay sonra makama çağırır anlat diye siz ne bok yiyonuz orda

6 ay sonra eve kağıt geldi, telefon bilirkişiden incelenmiş, ana kartında çatlak varmış ve bu benim hatammış (telefonu alıp ortadan ikiye bükme sonucu kasayla birlikte kırılmış sanki hala sinirim tepemde)

gelde sövme...

şimdi mahkemeye vereceğim

• 2.3.5 ten 4.0.4 e geçsem miki :) sanırım kaşıntı tuttu :)
  • quote:

2.3.5 ten 4.0.4 e geçsem miki :) sanırım kaşıntı tuttu :)

sırf winat9 için geçilir. bugün reklam geldi mi, eksik mi geldi, para yattı mı heyecanı için.
  • quote:

nandroit backup alınırken boot.img de yedekleniyor mu acaba öyle birşey olursa yükle derim ;)

ilk önce unlock olur gb yi yedekler sonra locked olup ics kurarsın beğenmez isen ister gb yi yedekten yüklersin istersen rom yüklersin hem bizim de işimize gelir. teorik olarak olabilitesi yüksek gözüküyor :/

• quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

quote:

nandroit backup alınırken boot.img de yedekleniyor mu acaba öyle birşey olursa yükle derim ;)

ilk önce unlock olur gb yi yedekler sonra locked olup ics kurarsın beğenmez isen ister gb yi yedekten yüklersin istersen rom yüklersin hem bizim de işimize gelir. teorik olarak olabilitesi yüksek gözüküyor :/

valla sadece exe yi çalıştırak bile zor geliyor sonrada programları kur ayarlar yap:)) birde unlock yap yedek al sonra tekrar locked yap oooo çok zor geliyor :)))

ben senin söylediğin yedeğin nasıl alınacağını bilmiyorum hadi araştırdım sonra nasıl yükleyeceğimi hiç bilmiyorum :) yedeği yüklemek için tekrar unlock muu olmak gerekiyor :(((

• quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

quote:

sırf winat9 için geçilir. bugün reklam geldi mi, eksik mi geldi, para yattı mı heyecanı için.

valla reklam ve para peşinde değilim sadece kafam dolu. telefonla uğraştım mı kafam rahatlıyor :))

adeta terapi gibi geliyor :)) sanki matrixs te yaşar buluyorum ve matrix in efendisi oluyorum :)))
  • Halâ git gel yaşıyorum Ics geçme konusunda

• quote:

Halâ git gel yaşıyorum Ics geçme konusunda

Direk JB ye geçin hocam. ICS de neye uğradığını şaşırsın

Şaka bir yana her yeni sürüm daha iyi olacak diye bir kural yok ama değişiklik iyi oluyor. Ben şuan custom romlar arasında dolaşıp, duruyorum. Hatta ilk zamanlar programları tekrar kurup, ayarları yapmak 4-5 saatimi alırken, şuan (titanium backupun da hakkını yememek lazım) 1 saate kadar her şeyi halletmiş oluyorum
  • quote:

quote:

quote:

valla sadece exe yi çalıştırak bile zor geliyor sonrada programları kur ayarlar yap:)) birde unlock yap yedek al sonra tekrar locked yap oooo çok zor geliyor :)))

ben senin söylediğin yedeğin nasıl alınacağını bilmiyorum hadi araştırdım sonra nasıl yükleyeceğimi hiç bilmiyorum :) yedeği yüklemek için tekrar unlock muu olmak gerekiyor :(((

bunları unlock kullanıcılar yedek alırken boot.img alabiliyorsa uygula

unlock kodun hala duruyordur onu cmd ile flaşlayıp unlock olursun sonra recovery yükler sistemi yedeklersin, xda da birşey gördüm direk tekrardan locked olunabiliyor çok kolay tabi locked olur ics ruu.exe yi kurarsın onuda unlock yapar recovery ile sistemi yedeklersin işine geleni kullanırsın hatta custom falan da yüklersin

eğer bu gerçekten çalışıyorsa başkalarına downgrade yaptırmak yerine senin yedeği veririz forum içinde uygun olur

• başka bi sorum daha olacak şuan benim cihaz revo... hboot 2.xx s-off

orjinal romlar bende çalışmıyor acaba başka bi hboot yükleyebilir miyim acaba? sanmıyorum ama telefon brick olur mu?

• Bu konu biraz önemli bir çok kişi bilmez hatta hiç kimse diyebilirim.

Bu olayda telefonda gömülü gelen uygulamaları nasıl devre dışı bırakacağınızı anlatacağım.
    Nasıl yapılır?

- Menü - Ayarlar - Uygulamalar - Tümü - ARA(tuş)

İşinize yaramayacak örnek uygulamalar;
    LinkedIn,
    Twitter widget,
    Trends widget,
    Posta,
    Picasa Web Albümleri,
    Peep,
    HTC Sense için Facebook,
    Hisseler,
    Hisseler Widget'i,
    Görevler,
    Google+ (BUNU KULLANMIYORSANIZ %100 KAPATIN ÇÜNKÜ HEP AKTİF),
    Google Talk (kullanmıyorsanız),
    Google Haritalar(BUNU KULLANMIYORSANIZ %100 KAPATIN ÇÜNKÜ HEP AKTİF),
    Galeri (BUNUN YERİNE QUİCKPİC ÖNERİRİM),
    Friend stream widget,
    Friend stream,
    Flickr,
    Fb Chat,
    Facebook Chat Widget'i,
    Facebook, (BUNU KULLANMIYORSANIZ %100 KAPATIN ÇÜNKÜ HEP AKTİF),
    Dropbox,
    ... gibi ''kullanmadığınız'' uygulamalara girip DEVREDIŞI seçeneğini seçerek uygulamayı pasif yapabilirsiniz.

• quote:

başka bi sorum daha olacak şuan benim cihaz revo... hboot 2.xx s-off

orjinal romlar bende çalışmıyor acaba başka bi hboot yükleyebilir miyim acaba? sanmıyorum ama telefon brick olur mu?

Valla yakın olsak atlar gelirim yanına. Telefonuma istediğini yaparsın :) bende izlerim:) çok zor geliyor dediklerini yapması.

Xda daki linki verirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 3 Mart 2013; 21:54:42 >
  • 
Sayfa: önceki 565566567568569
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.