Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (569. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mga93

android ICS 4.0.4 güzel ama gerçekten fotograf kalitesindeki noise oranı çok yüksek. Bu da resimlerdeki keskinliği yada yüz hatlarındaki keskinliği öldürüyor.

Ama onun dışında web performansı 2.3.5 e göre daha başarılı. Görselide başarılı. Foto olayını çözersem tamamdır

çözersen bizede bilgi verirsin artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elitemre

quote:

Orijinalden alıntı: maglor_33

quote:

quote:

selam arkadaslar bende htc desire s kullanıyorum 2 ay falan oldu alalı 2. el aldım cok memnunum telefondan. Yalnız sıkıntım batarya dolum süresinde %5'in altındayken koyuyorum sarja %100 olması tam 6-7 saat alıyor anlamıyorum neden bu kadar uzun sürüyor tüm desire s'ler mi böyle yoksa benımkı mı acaba? şarj aletim orjinal htc hd2 şarj aleti yalnız bunla bi alakası var mı bilmiyorum

bataryanda şişme mevcutsa değiştirmeni öneririm

dostum şişme falan yok ya zaten her turlu 1-2 gun sarj süresi var yani sade dolum süresi dedıgım gıbı cok suruyor ya sızın teller kaç saatte doluyor?

benim pilde şişme vardı yuvasına sıkıca giriyordu,garantiye gönderdim yeni pil ile değişim yapıldı. şimdi 2 saatte full dolum oluyor, bir tanede yedek bataryam var çinden sipariş onun dolması saatleri buluyor :)

eyw. kardesim yatarken koyuyorum sarja kalkana kadar anca doluo ya anlamadım wala napalım sımdı bole ıdare etcez şimdilik :) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

xda da elemanın biri bunu bizim telefona portlamaya çalışıyor görüşleriniz? :)

http://en.miui.com/thread-2279-1-1.html

Çok hoş görünüyor rom. Daha öncede MIUI'nin bir çok sürümünü kullanmıştım. Farklı bir deneyim oluyor tavsiye ederim. Bu görsel olarak daha da harika olmuş. Asıl kullandığım rom PACMAN olmasına rağmen bunu adam akıllı bizim telefona taşırlarsa bunu kullanmaya başlarım. Tek beğenmediğim yanı tüm uygulamaların ana ekran sayfalarında olması ve normal romlarda ki ana menü kısmının olmaması. Onu da farklı bir arayüz uygulaması ile giderebilirim aslında.(GO Launcher gibi)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

selam arkadaslar bende htc desire s kullanıyorum 2 ay falan oldu alalı 2. el aldım cok memnunum telefondan. Yalnız sıkıntım batarya dolum süresinde %5'in altındayken koyuyorum sarja %100 olması tam 6-7 saat alıyor anlamıyorum neden bu kadar uzun sürüyor tüm desire s'ler mi böyle yoksa benımkı mı acaba? şarj aletim orjinal htc hd2 şarj aleti yalnız bunla bi alakası var mı bilmiyorum

dostum şişme falan yok ya zaten her turlu 1-2 gun sarj süresi var yani sade dolum süresi dedıgım gıbı cok suruyor ya sızın teller kaç saatte doluyor?

benim pilde şişme vardı yuvasına sıkıca giriyordu,garantiye gönderdim yeni pil ile değişim yapıldı. şimdi 2 saatte full dolum oluyor, bir tanede yedek bataryam var çinden sipariş onun dolması saatleri buluyor :)

eyw. kardesim yatarken koyuyorum sarja kalkana kadar anca doluo ya anlamadım wala napalım sımdı bole ıdare etcez şimdilik :) :)

garanti devam ediyorsa servise gönder telefon için pil sağlığı önemli, bende önceden yatarken şarja koyuyor sabah alıyordum sonradan pil sapıttı. servis pili değiştirdi ve uyarı olarak pilinizi tam şarj olmadan çıkarmayın ve şarj dolduğunda prizden cıkarın uyarısı yapıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

xda da elemanın biri bunu bizim telefona portlamaya çalışıyor görüşleriniz? :)

http://en.miui.com/thread-2279-1-1.html

Çok hoş görünüyor rom. Daha öncede MIUI'nin bir çok sürümünü kullanmıştım. Farklı bir deneyim oluyor tavsiye ederim. Bu görsel olarak daha da harika olmuş. Asıl kullandığım rom PACMAN olmasına rağmen bunu adam akıllı bizim telefona taşırlarsa bunu kullanmaya başlarım. Tek beğenmediğim yanı tüm uygulamaların ana ekran sayfalarında olması ve normal romlarda ki ana menü kısmının olmaması. Onu da farklı bir arayüz uygulaması ile giderebilirim aslında.(GO Launcher gibi)

bende ilk defa miui rom kullandım app drawer dediğiniz gibi yok ama her türlü zevkli bi telefon deneyimi yaşatıyor senseyi bana aratmadı diyebilirim

şu varki pacman, miui, cm10.1 her birisinin güncel versiyonlarını kullandım subway surfers oynarken en akıcı cm10.1 olmasına rağmen onda da pacman gibi tweak lar yok. miui ise işlemciyi 1.5 yapınca ancak pacman roma yetişiyor belkide 4.1 olduğu içindir. güncelleme bekliyoruz :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

garanti devam ediyorsa servise gönder telefon için pil sağlığı önemli, bende önceden yatarken şarja koyuyor sabah alıyordum sonradan pil sapıttı. servis pili değiştirdi ve uyarı olarak pilinizi tam şarj olmadan çıkarmayın ve şarj dolduğunda prizden cıkarın uyarısı yapıldı

cihaz yurtdısı kardesım ya :) gittiği yere kadar gider napalm artk

• Hala orijinal ICS kullanıyorum

• Pacman merak etmeye başladım

• selamlar arkadaslar ben 1bucuk seneye yakındır htc kullanıyorum son 1 haftadır telefon kendınce sarjı bıtıyor anlamsızca sonra tekrar actıgımda 70 olarak gosterıyor sarjı 15 dak kurcalıyorum gene kapanıyor tekrar yuzde 2 3 lerde gosterıyor tum gun neredeyse sarj ettım gece yattgımda 8 saat kadar gene sabah aynı sıkıntı yasandı sızce sorun nedır reset atmammı gerek yoksa baska brıseymı gerek yardımcı olurmusunuz arkadaslar
  • selamlar mıllet 1bcuk senedır kullanıyorum htc desri s ama son 1 haftadır telefon sapıttı sarj ettıgım halde telefon brıaz kullandıktan sonra kapanıyor acıyorum yuzde 2 3 oluyor sarjı sonra tekrar kapatıyorum acıyorum yuzde 75 oluyor sarj edıyorum kullanıyorm gene dusuyor 2 3 sapıtıyor neyapmam gerek bıldıgınız bırsey varsa solermısınız yapmam gereken tesekkurler sımdıden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snake1907 -- 11 Mart 2013; 17:11:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snake1907

selamlar mıllet 1bcuk senedır kullanıyorum htc desri s ama son 1 haftadır telefon sapıttı sarj ettıgım halde telefon brıaz kullandıktan sonra kapanıyor acıyorum yuzde 2 3 oluyor sarjı sonra tekrar kapatıyorum acıyorum yuzde 75 oluyor sarj edıyorum kullanıyorm gene dusuyor 2 3 sapıtıyor neyapmam gerek bıldıgınız bırsey varsa solermısınız yapmam gereken tesekkurler sımdıden

sebebi nedir hiçbir fikrim yok lakin telefonu unlock kullanıyorsan recovery den wipe batary stats, wipe cache, wipe dalvik cache yapmayı bi dene derim

• almak isteyen varsa satıyorum temizinden bir tane
  • bendede olmuştu pil ömrünü tamamlamış sanırım. pil değişince sıkıntı kalmadı
  • arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. 1,5 yıldır desire s kullanıyorum. hep 3G den konum hesaplatıyordum. geçen gün sygic kurdum.gps durum programıda yüklü. fakat sygic bağlanmıyor ve gps programı 2 uyduyu çok zor buluyor açık havada.
    HTC lerde gps problemi var mı? desire s te ne yapmalıyız? orjinal GB 2.3.5 kullanıyorum. telin garantisi bitmedi. servise mi götürmeliyim? yoksa kendim düzeltebileceğim bir kısmı var mı? canımı sıktı bu olay şimdi. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus

arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. 1,5 yıldır desire s kullanıyorum. hep 3G den konum hesaplatıyordum. geçen gün sygic kurdum.gps durum programıda yüklü. fakat sygic bağlanmıyor ve gps programı 2 uyduyu çok zor buluyor açık havada.
    HTC lerde gps problemi var mı? desire s te ne yapmalıyız? orjinal GB 2.3.5 kullanıyorum. telin garantisi bitmedi. servise mi götürmeliyim? yoksa kendim düzeltebileceğim bir kısmı var mı? canımı sıktı bu olay şimdi. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler..

Sorununuz hala devam ediyor mu bilmiyorum ama şunu belirtmek isterim;

Uyduları görüp görmemesi havanın açık olmasıyla alakalı olduğu gibi zamanla da alakalı. Çünkü uydular sürekli hareket halindedirler ve günün bazı saatlerinde çekim gücü normal olarak düşmektedir.

Sorununuz şayet tüm gün devam ediyorsa bununla alakalı değildir muhtemelen. Belki faydası olur diye bilgi vermek istedim.

Kolay gelsin.

• cevabın için saol arkadaş.
    başka forumlardan da araştırdım. GPS ESSENTİALS programını kurdum.gps açık halde baya beklemek gerekiyormuş ilk bağlantıda. neredeyse 30 dk ya yakın bekledim açık havada anca fix lendi. şimdi daha rahat bağlanıyor. gps sorunu yaşayan arkadaşlar bu şekilde denesin birde.
  • up..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus -- 20 Mart 2013; 15:20:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus

cevabın için saol arkadaş.
    başka forumlardan da araştırdım. GPS ESSENTİALS programını kurdum.gps açık halde baya beklemek gerekiyormuş ilk bağlantıda. neredeyse 30 dk ya yakın bekledim açık havada anca fix lendi. şimdi daha rahat bağlanıyor. gps sorunu yaşayan arkadaşlar bu şekilde denesin birde.

Telefonun ROOTlu ise marketten FasterFix uygulamasını indir. Listeden "custom" seç ve adres olarak "tr.pool.ntp.org" (tırnak olmadan) gir. Tamama tıkla. Telefonu baştan başlat. Bundan sonra sıkıntısız, ilk seferde dahi bağlanabilirsin.
  • GPS'te donanımsal bir sorun yoksa, açık alanda 10-15 sn. içinde uydulara bağlanması lazım. İlk bağlantıyı açık hava ve açık alanda yaparsanız, (ilk bağlantı biraz uzun sürebilir) sonraki bağlantılarınız hızlı olur.

GPS'i ilk olarak kapalı hava yada alanda denemişseniz, GPS uygulamanızın "save" klasör içeriğini komple silip, (favorileriniz, oluşturduğunuz rota vs. silinecektir) bağlanma işlemini uygun şartlarda yenilemenizi tavsiye ederim. Çünkü GPS uygulamaları ilk bağlantıda ilgili ayarları kaydeder ve bu ayarları sonra ki bağlantılar için referans olarak kullanır.

Bunun dışında (rootlu cihazlar için) Türkiye için yayınlanan gps fixi flaşlayabilirsiniz. Onu da google amcaya sorun o bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 21 Mart 2013; 11:40:48 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cihaz yurtdısı kardesım ya :) gittiği yere kadar gider napalm artk

Şarj cihazınız az güç veriyor olabilir.

• 
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.