Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cncsenol

beyler yedek batarya almayı düşünüyorumda sahibinden e baktım 2450 mAh batarya var O.o ne kadar sağlıklıdır görüşleriniz :)

orjinali kadar değer vermiyor. Mugen power haricinde üzerindeki değeri veren pil görmedim.
  • Arkadaşlar Telefon şarjı tam iken Kamera Bluetooth filan açıkken Pil birden bitiyor sanki hemen resetleniyor. Açıldığında batara simgesi kırmızı Pil olmuş %1 5 dakika anca.. Eskiden sürekli 3G müzik dinlerdim.. şimdi şarj gitmesin diye Telefonu akılsız konumda (Herşey kapalı) kullanıyorum..
    Pil 2 Sene olmadan ölür mü yoksa başka bir olay mı vardır?
    Afyonda bataryasını bulamadım.. Herhalde internet ten batarya bakacağım.
    Bir önceki yazıdan Mugen power almak lazım herhalde internete dalıp fiyatına bi bakayım. Umarım uçuk bişi değildir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Arkadaşlar Telefon şarjı tam iken Kamera Bluetooth filan açıkken Pil birden bitiyor sanki hemen resetleniyor. Açıldığında batara simgesi kırmızı Pil olmuş %1 5 dakika anca.. Eskiden sürekli 3G müzik dinlerdim.. şimdi şarj gitmesin diye Telefonu akılsız konumda (Herşey kapalı) kullanıyorum..
    Bir önceki yazıdan Mugen power almak lazım herhalde internete dalıp fiyatına bi bakayım. Umarım uçuk bişi değildir..

Bizede bilgi verirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mga93

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Arkadaşlar Telefon şarjı tam iken Kamera Bluetooth filan açıkken Pil birden bitiyor sanki hemen resetleniyor. Açıldığında batara simgesi kırmızı Pil olmuş %1 5 dakika anca.. Eskiden sürekli 3G müzik dinlerdim.. şimdi şarj gitmesin diye Telefonu akılsız konumda (Herşey kapalı) kullanıyorum..

Bizede bilgi verirmisin

http://www.ebay.com/itm/121073502963?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
    eBaydan ucuz pil sipariş verdi idim. Kapasitesi eskisi kadar olsa yeter. Umarım problem pilden dir. Telefon servis filan uğraşmak istemiyorum.. (Yada Tamir süresince muadil bir telefon veriyorlarsa Servisede gönderebilirim). Tabi gönderme sırasında can sıkan Telefonu formatlamak değilde, Bankacılık işlemleri için yüklenen şifre generetörlerin şubelerce iptal edilmesi, google şifre üreteci (Authenetör gibi karışık bir ismi var) ile kullanılan servislerin iptal edilmesi.. Sonra rootsuz telefonumun tekrar bir sürü ayar zahmeti..

• Arkadaşlar Eylül 2013 e kadar garantisi devam eden ikinci el desire s kaça alınsa iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter_06

Arkadaşlar Eylül 2013 e kadar garantisi devam eden ikinci el desire s kaça alınsa iyidir.

500 max . Ama benim garantisi bitti 500 yinede satmam

• desıre s te interneti actıgım zaman sınyal cubugu teke düşüyor.neti kapattıgım zaman nerdeyse ful oluyor.internet açıkken sinyali arttırabilirmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter_06

Arkadaşlar Eylül 2013 e kadar garantisi devam eden ikinci el desire s kaça alınsa iyidir.

http://forum.donanimhaber.com/m_73309260/tm.htm

kaçırmışsın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvtplz

desıre s te interneti actıgım zaman sınyal cubugu teke düşüyor.neti kapattıgım zaman nerdeyse ful oluyor.internet açıkken sinyali arttırabilirmiyiz.

sinyal seviyesi düşmüyor. bulunduğunuz yerde 3g sinyali zayıf sadece. Bunun tek negatif yani şarj çok tüketir. Mobil bağlantı ayarlarından sadece gsm seçip interneti açın internette E simgesi çıkar ve sinyal full gözükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cneydo

quote:

desıre s te interneti actıgım zaman sınyal cubugu teke düşüyor.neti kapattıgım zaman nerdeyse ful oluyor.internet açıkken sinyali arttırabilirmiyiz.

sinyal seviyesi düşmüyor. bulunduğunuz yerde 3g sinyali zayıf sadece. Bunun tek negatif yani şarj çok tüketir. Mobil bağlantı ayarlarından sadece gsm seçip interneti açın internette E simgesi çıkar ve sinyal full gözükür.

ilgine tesekkur ederım.ayarlardan gsm yi secersem internet hızı düşmezmi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cneydo

quote:

ilgine tesekkur ederım.ayarlardan gsm yi secersem internet hızı düşmezmi.

düşer tabiki ben sadece test amaçlı söyledim :) telefonun az çektiği yerlerde böyle yaparsanız sinyal kuvveti artıyor

• iyi günler arkadaşlar
    size bişey danışmak istiyorum
    bende de 1 adet desire s telefon var ve 1ila 2 ay önce htc nin kendi güncellemesi mi neymiş onu yükledim
    4.04 olanı
    ilk günler hoşuma gitmişti biraz ama şimdi pişmanım
    ilk günler şarjı sık kullanımda tam 2 gün gidiyordu
    şimdi ise akaşama dayanmı yo sadece bekleme modunda olsa bile
    neyse arkadaşlar gelelim asıl konuya ben rom yüklemek istiyorum ama hiç bişey hakkında doğru düzgün bi fikrim yok ne yazık ki . sof olsun root olsun bana ne yapmam gerektiğini ne yüklemem gerektiğini
    hangi romu nasıl yüklemem gerektiği hakkında bi yardımcı olurmusunuz size şimdiden çok teşşekkür ediyorum
    ı love donanım haber forum

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtrax -- 7 Nisan 2013; 22:24:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus

up..

selam bendede desıre s var.aynı sorunlar mevcut.essentıali kurduktam sonra nasıl çalıştırıyoruz biraz bilgi verirmisinin.
  • quote:

quote:

up..

selam bendede desıre s var.aynı sorunlar mevcut.essentıali kurduktam sonra nasıl çalıştırıyoruz biraz bilgi verirmisinin.

essential kur tele. çalıştır satellites de. sonra biraz uzun beklemen lazım ilk bağlantıda fixlenmesi için. telefonun kabı varsa çıkar, anteni kapatmasın. açık havada bekle 15 dk civarı. birsürü uydu bulup fixlendiğini görüceksin. bundan sonraki birkaç bağlantı gene uzun sürüyor, giderek zamanı azaltıyor.

• quote:

essential kur tele. çalıştır satellites de. sonra biraz uzun beklemen lazım ilk bağlantıda fixlenmesi için. telefonun kabı varsa çıkar, anteni kapatmasın. açık havada bekle 15 dk civarı. birsürü uydu bulup fixlendiğini görüceksin. bundan sonraki birkaç bağlantı gene uzun sürüyor, giderek zamanı azaltıyor.

Hocam ben hiçbir zaman 10-15 dakika beklemiyorum gps için. En fazla 1 dk. Açık havalarda 20 sn filan sürüyor. Marketten Fasterfix uygulamasını indirin. Telefonun root olması lazım. Listeden "custom" seçip tr.pool.ntp.org yazıp tamama tıklayın. Telefonu baştan başlatın. İlk bağlantıdan sonrası hep çok hızlı olacaktır.
  • MIUI V5 bizim telefonlar için çıktı. Denemek isteyenler buyursun: MIUI V5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

quote:

Hocam ben hiçbir zaman 10-15 dakika beklemiyorum gps için. En fazla 1 dk. Açık havalarda 20 sn filan sürüyor. Marketten Fasterfix uygulamasını indirin. Telefonun root olması lazım. Listeden "custom" seçip tr.pool.ntp.org yazıp tamama tıklayın. Telefonu baştan başlatın. İlk bağlantıdan sonrası hep çok hızlı olacaktır.

essentıali kurdum ama nereden ve nasıl baslatırız.satellites bolumundede zaten no fıx yazıyor.yardımcı olursan sevınırım.bırde telefonum rootlu degil.

• Desire s şarj konusunda yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.

durum ve olay gelişimi şöyle : dün akşam telefonla internete girdikten sonra şarjı azaldı ve şarja taktım.(yeni aldığım 2450 mah lık batarya ile.15 gündür sorunsuz kullanıyordum.) sabah kalktığımda 5.30 da kalkmam gerekirken 8.30 da uyandım (işe de geç klmam cabası :) çünkü telefon kapanmış,hiçbir yaşam ibaresi göstermeyen bir şekilde şarj kablosunu çıkarıp tekrar taktım 10 sn. kadar kırmızı ışığı yandı daha sonra da 3 dk. kadar kırmızı ve yeşil ışıkları yanıp sönmeye başladı ve 3 dk. sonra o da gitti. bu kırmızı ve yeşil ışık neden yanıyor bana ne demeye uğraşıyor bir türlü bulamadım.sabah eski orjinal bataryasını taktım( bu batarya çok çok kısa gidiyor tam şarj olma süresi de neredeyse 8 saati geçiyor. bir kaç kere kendiğilinden kapandı şarj göstergesi de dolu olmasına rağmen çok az gösteriyordu.işyerinde biraz şarja koydum mesaj yazarken yine kendiliğinden kapandı. yeni bataryada neden kırmızı yeşil ışık yanıp sönüyor neden şarj olmuyor böyle birşeyle karşılaşan ve çözen varmı? internette bu konuyla ilgili hiçbirşey yok??

• Stabil çalışan rom tavsiye edecek biri varmı .

• 
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.