Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (572. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mga93

Stabil çalışan rom tavsiye edecek biri varmı .

Pacman 6 ay kullandim kesinlikle en iyisi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TGYüksel

quote:

Hangi versiyonu.

• quote:

quote:

quote:

Hangi versiyonu.

Yani en güncel versiyonlarını kullanıyorum çıktıkça ayda bir güncelledim hep. Sadece kamera ve gps performansı biraz düşük ama hızına hayran kalacaksın özellikle tarayıcı performansı harika
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi versiyonu.

Yani en güncel versiyonlarını kullanıyorum çıktıkça ayda bir güncelledim hep. Sadece kamera ve gps performansı biraz düşük ama hızına hayran kalacaksın özellikle tarayıcı performansı harika

kamerasında ne sıkıntı var ki.

• Arkadaslar merhabalar. telefonumda hala android 2.3.5 ve sense 3.0 var. şu ana kadar hiç güncelleme yapmadım çünkü güncelleme yaapan arkadasların yorumları okuduğumda herkezin ayrı bir şikayeti vardı. ama artık telefonda değişklik istiyorum gerek bataryanın 1 gün bile gitmemesi gerek telefonun hızı bana sıkıntı yapmaya başladı. soruma gelince HTC nin sitesindeki güncellemeyi yüklersem herhangi sorunla karşılaşırmıyım veya bu güncellemenin eksiklikleri nelerdir. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: umutt06

Arkadaslar merhabalar. telefonumda hala android 2.3.5 ve sense 3.0 var. şu ana kadar hiç güncelleme yapmadım çünkü güncelleme yaapan arkadasların yorumları okuduğumda herkezin ayrı bir şikayeti vardı. ama artık telefonda değişklik istiyorum gerek bataryanın 1 gün bile gitmemesi gerek telefonun hızı bana sıkıntı yapmaya başladı. soruma gelince HTC nin sitesindeki güncellemeyi yüklersem herhangi sorunla karşılaşırmıyım veya bu güncellemenin eksiklikleri nelerdir. ?

size tavsiyem Güncelleme yapabilirsiniz. güncelleme bittikten sonra kapatıp açın . Sonra SD kartınızıda formatlayınız ve fabrika ayarlarına dönün .

Şimdi ayarlarınızı ya da ekran widgetlerinizi düzenleyin. Çok faydası oluyor.

Burada artı ve eksikliklerini yazmıştım ama 4.0.4 pil performansı daha iyidir.Kamera sanki biraz daha net.

Adobe flash güncellemesi aldıktan sonrada web browserında sorun kalmadı. Dolphin borwserla çok hızlandı diye bilirim.

Not : geri dönmek ömre bedeldir :) yani 2.3.5 GB çok zor dönülür haberiniz olsun.

Ben çıkar çıkmaz yükseltmiştim sonrada bir sürü rom denedim baktım ki hepsinde sorun var en iyisi 2.3.5 GB geri döneyim dedim. Sonra sıkıldım ve 4.0.4 ICS yükselttim.

Şimdi gayet memnunum.

Artık programlarda GB desteğini kesmeye başladılar.

• [ROM][4 APR 13] RTS 1.2.5 |ICS 4.04|Sense 3.6 [Amidabuddha's kernel][Multi HBOOT] RTS 1.2.5 deneyen oldumu. PACMAN 22.0.1 e göre nasıl dersiniz.
  • Teşekkürler..sizden ricam eksileri artıları tekrar söyleyebilrimisnz. baktım mesajlarınıza ama göremedim.
  • File/Folder Name Modification Time Download Count
    saga_PAC_JB_4.2.2-v21.0.1_20130316-075204.zip 2013-03-16 10:09:05 PDT 63
    saga_PAC_JB_4.2.2-v21.0.1_20130317-013850.zip 2013-03-17 3:40:19 PDT 126
    saga_PAC_JB_4.2.2-v22.0.0_20130324-091441.zip 2013-03-24 11:10:48 PDT 310

bunlarda 22.0.1 versiyonu yok bilen var mı farkını. Hangisi iyidir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutt06

Teşekkürler..sizden ricam eksileri artıları tekrar söyleyebilrimisnz. baktım mesajlarınıza ama göremedim.

Desire S orjinal ROM ları için artı eksi yönleri özetlemeye çalışacağım. 2.3.5 GB ve ICS 4.0.4

GB ise ;

artıları ;
    foto çekimi başarılı -
    ekrandaki sense 3D animasyonları başarılı -
    web browser hızlı olması -
    ses kalitesi daha iyi iç ve dış ayrıca konuşmada video çekimindeki ses kalitesi ICS göre çok iyi

eksileri ;
    web browserda ki hd 720p videoları oynatamıyor olması -
    pili biraz daha çabuk bitmesi ( nedeni ise push özelliği online olması- Ram kullanımı fazla )

ICS ise ;
    artıları ;
    stabil -
    pili tasarruflu kullanıyor -
    hd 720p videoları oynatabiliyor.pili daha fazla gitmesi ( nedeni ise Ram kullanımı az )
    Animasyon klasör gruplama yapılıyor ( kilit ekranı dahil )

eksileri ;
    web browserda ki görüntüler önce fulu sonra netleşiyor -
    fotograf çekiminde çok fazla bozulma noise oluşuyor. yan video mavi ekran hatası alıyor.
    Fotografta flash çok fazla patlıyor( odaklanılan insan yüzü bembeyaz oluyor ). Çalışan uygulamalarda ram daha az. video çekimindeki ses kalitesi GB göre çok kötü olması
    çalışan uygulamalar biraz daha fazla mb görünüyor :)

ICS bence daha başarılı. Neden mi . Evde wifi den bağlantı kurup webte çok zaman geçiriyorum. Yüklü sitelerde bile kapanma yaşamıyorum. GB te browser kapanıyordu.

• Tekrar teşekkür ettim. sanırım ben 2.3.5 de kalmaya devam ve idare edeceğim, çünkü ICS nin eksi leri benm için göz ardı edilebilecek birsey değil
  • Arkadaşlar bekleyin birkaç güne hatta bu akşamada olabilir Nik Project X Rebirth çıkıyor.. Bugüne kadar çıkan en hızlı rom. Sense 4.1 ve Android 4.0.4.. Romu ilk ben kulandım. Adamı facebooktan sürekli takip ediyordum test için birilerini arıyordu atladım hemen. Benden sonra 1-2 kişiye daha verdi linki. Daha bir sorun bulamadım.. Yağ gibi akıyor rom.. Aslında çıkacaktıda karnel eskiydi güncel karnel linkini verdim (3.0.67) onu ekliyorum falan derken aksadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Arkadaşlar bekleyin birkaç güne hatta bu akşamada olabilir Nik Project X Rebirth çıkıyor.. Bugüne kadar çıkan en hızlı rom. Sense 4.1 ve Android 4.0.4.. Romu ilk ben kulandım. Adamı facebooktan sürekli takip ediyordum test için birilerini arıyordu atladım hemen. Benden sonra 1-2 kişiye daha verdi linki. Daha bir sorun bulamadım.. Yağ gibi akıyor rom.. Aslında çıkacaktıda karnel eskiydi güncel karnel linkini verdim (3.0.67) onu ekliyorum falan derken aksadı.

Iyi ama pacman dan da iyi mi... Boş ram falan bilgileri ve ekran görüntülerini paylasirmisin

• quote:

Arkadaşlar bekleyin birkaç güne hatta bu akşamada olabilir Nik Project X Rebirth çıkıyor.. Bugüne kadar çıkan en hızlı rom. Sense 4.1 ve Android 4.0.4.. Romu ilk ben kulandım. Adamı facebooktan sürekli takip ediyordum test için birilerini arıyordu atladım hemen. Benden sonra 1-2 kişiye daha verdi linki. Daha bir sorun bulamadım.. Yağ gibi akıyor rom.. Aslında çıkacaktıda karnel eskiydi güncel karnel linkini verdim (3.0.67) onu ekliyorum falan derken aksadı.

Android 4.2.x den daha hızlı olamaz 4.0.4 Tüm sürümleri kullanan biri olarak şahsi denemelerimle gözlemlediğim kadarı ile şuan en hızlı sürüm 4.2 lerdir. Ama 4.0.4 ler arasında en hızlısı dersen o olabilir bak. Pacman, Jellyfirebean veya AOKPRedefined kullanmadan hızın ne olduğunu anlayamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: cvtplz

quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

quote:

Orijinalden alıntı: focus
    essential kur tele. çalıştır satellites de. sonra biraz uzun beklemen lazım ilk bağlantıda fixlenmesi için. telefonun kabı varsa çıkar, anteni kapatmasın. açık havada bekle 15 dk civarı. birsürü uydu bulup fixlendiğini görüceksin. bundan sonraki birkaç bağlantı gene uzun sürüyor, giderek zamanı azaltıyor.

Hocam ben hiçbir zaman 10-15 dakika beklemiyorum gps için. En fazla 1 dk. Açık havalarda 20 sn filan sürüyor. Marketten Fasterfix uygulamasını indirin. Telefonun root olması lazım. Listeden "custom" seçip tr.pool.ntp.org yazıp tamama tıklayın. Telefonu baştan başlatın. İlk bağlantıdan sonrası hep çok hızlı olacaktır.

essentıali kurdum ama nereden ve nasıl baslatırız.satellites bolumundede zaten no fıx yazıyor.yardımcı olursan sevınırım.bırde telefonum rootlu degil.

sen GPS sini aç. programda da satellites de ve bekle açık havada. dediğim gibi ilk fix olma 15 dk bekle. birçok uydu bulduğunu görüceksin.
    benim telefonumda rootlu değil. root yapmayıda düşünmüyorum.
    Croesus kardeş, o yüzden senin dediğin programı kullanamayız. bu arada ilk bağlantı o kadar sürüyor, daha sonrakiler kısalıyor.

• Hocam senseli romlar arasında en iyi olmasından bahsediyorum... Sensesiz romlarla kıyaslamak saçma olur sense malum kasan bir arayüz..
    Boş ram 350 MB gördüğüm oldu tüm uygulamaları kapattığımda görev yöneticisinden..
  • quote:

Bir gelişme varmı

• quote:

quote:

Bir gelişme varmı

Daha çıkmadı 4-5 gün içinde bir aksilik olmazsa çıkması lazım mailde söylediğine göre.

• quote:

Hocam senseli romlar arasında en iyi olmasından bahsediyorum... Sensesiz romlarla kıyaslamak saçma olur sense malum kasan bir arayüz..
    Boş ram 350 MB gördüğüm oldu tüm uygulamaları kapattığımda görev yöneticisinden..

zaten sence candır. Sencesiz yapamam :)

Pacman deneyeceğim en kısa zamanda :)
  • 
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.