Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (574. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: streetdream

Arkadaşlar merhaba. HTC Desire S telefonumun garantisinin bitmesine 1 ay kaldı. Son zamanlarda telefon ve batarya ile ilgili sorunlar yaşamaya başladım. Öncelikle bataryayı söyleyeyim. Batarya 6.5 saatte ancak şarj oluyor ve günde en az 2 defa şarj etmem gerekiyordu. Batarya yüzde 10 lara düştüğünde şarja takıp telefonu açıp kapattığımda şarj yüzde 40-50 lere çıkıyor, yüzde 70 lerde şarjda iken telefonu açıp kapattığımda şarj dolu görünüyordu. Telefonum ise son zamanlarda çok donmaya başlamıştı. Örneğin telefonu açıp, birine arama yapmak için ismine fihristten tıkladığımda 30-40 saniye telefon arama yapmıyor, sonrasında arama yapıyor, görüşme sırasında ilginçtir, aynı kişiye ikinci aramayı gerçekleştiriyordu. Bir de ekrannın orta kısmına hafifçe bastırdığımda altta sanki sıvı varmış gibi bir görüntü oluşuyordu. Bu dediklerimin hepsi nedeniyle, garantisinin de bitmesine az zaman kalması nedeniyle teleservise gönderdim. Teleservis gönderdiğimin 5. günü cihazı sisteme girdi ve internet üzerinden takip etmeye başladım. ilk gün bataryanın değişimini yaptıklarını yazdılar son kontroller yapılmış cihaz kargo aşamasına gelmiştir diye not düştüler. Bataryanın değişmesine çok sevindim ama cihazla ilgili bir bilgi yoktu. Ertesi gün servisi arayıp telefona herhangi bir işlem yapılıp yapılmadığını sordum. Müşteri temsilcisi bilgilerimi alıp beni yaklaşık 5 dakika telefonda bekletti. Sonra dönüş yaptı ve dediği cümle şu oldu:

- Beyefendi sizin telefonunuz nerde ? :)

bu sözü duyunca çok şaşırdım. - nasıl nerde tabiki sizde dedim.

- hayır beyefendi bizde değil, bize sadece bataryayı göndermişsiniz, batarya teslim alınmış dedi.

(Kargo firmasına teslimatı yaparken evrakın üzerine telefonum kırılmasın diye bunun içinde cep telefonu var not düşer misiniz demiştim.) Bunu teleserviceye söyledim ve kargoyu eksiksiz teslim almışsınız dedim. bunun üzerine öğleden sonra yeniden aramamı söylediler. Öğleden sonra aramadan önce siteye girdim, bir de ne göreyim. Tüm bilgiler silinmiş cihazınız işlem sırasındadır yazıyor. Aradım müşteri hizmetlerini. Telefonumu bulmuşlar.

Hani batarya teslim almıştınız dedim. Galiba kargo ayıklama bölümünde sorun yaşanmış dediler. Düşünün kargo evrakımın üzerinde yazı yazmasa ve bunu üstelemesem belki de şu an telefonum olmayacaktı.

neyse... telefonum nihayet bugün işleme girdi. Ekranı değiştirmişler, yeni LCD ekran takmışlar, batarya kapağını yenilemişler(neden yenilediler bilmiyorum) bununla birlikte 5-6 parçanın değişimini yapmışlar. Ayrıntılı bilgi vermediler. Güncellemeleri de yapıp genel bakımını yapmışlar. Şu an kargo için bekliyor cihazım. Nasıl bir cihaz gelecek inanın merak ediyorum.

Arkadaşlar başımdan böyle ilginç bir olay geçti, sizlerle paylaşmak istedim.

Sevgiler....

Geçmiş olsun güle güle kullan .gelince izlenimi yazarmisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar merhaba. HTC Desire S telefonumun garantisinin bitmesine 1 ay kaldı. Son zamanlarda telefon ve batarya ile ilgili sorunlar yaşamaya başladım. Öncelikle bataryayı söyleyeyim. Batarya 6.5 saatte ancak şarj oluyor ve günde en az 2 defa şarj etmem gerekiyordu. Batarya yüzde 10 lara düştüğünde şarja takıp telefonu açıp kapattığımda şarj yüzde 40-50 lere çıkıyor, yüzde 70 lerde şarjda iken telefonu açıp kapattığımda şarj dolu görünüyordu. Telefonum ise son zamanlarda çok donmaya başlamıştı. Örneğin telefonu açıp, birine arama yapmak için ismine fihristten tıkladığımda 30-40 saniye telefon arama yapmıyor, sonrasında arama yapıyor, görüşme sırasında ilginçtir, aynı kişiye ikinci aramayı gerçekleştiriyordu. Bir de ekrannın orta kısmına hafifçe bastırdığımda altta sanki sıvı varmış gibi bir görüntü oluşuyordu. Bu dediklerimin hepsi nedeniyle, garantisinin de bitmesine az zaman kalması nedeniyle teleservise gönderdim. Teleservis gönderdiğimin 5. günü cihazı sisteme girdi ve internet üzerinden takip etmeye başladım. ilk gün bataryanın değişimini yaptıklarını yazdılar son kontroller yapılmış cihaz kargo aşamasına gelmiştir diye not düştüler. Bataryanın değişmesine çok sevindim ama cihazla ilgili bir bilgi yoktu. Ertesi gün servisi arayıp telefona herhangi bir işlem yapılıp yapılmadığını sordum. Müşteri temsilcisi bilgilerimi alıp beni yaklaşık 5 dakika telefonda bekletti. Sonra dönüş yaptı ve dediği cümle şu oldu:

- Beyefendi sizin telefonunuz nerde ? :)

bu sözü duyunca çok şaşırdım. - nasıl nerde tabiki sizde dedim.

- hayır beyefendi bizde değil, bize sadece bataryayı göndermişsiniz, batarya teslim alınmış dedi.

(Kargo firmasına teslimatı yaparken evrakın üzerine telefonum kırılmasın diye bunun içinde cep telefonu var not düşer misiniz demiştim.) Bunu teleserviceye söyledim ve kargoyu eksiksiz teslim almışsınız dedim. bunun üzerine öğleden sonra yeniden aramamı söylediler. Öğleden sonra aramadan önce siteye girdim, bir de ne göreyim. Tüm bilgiler silinmiş cihazınız işlem sırasındadır yazıyor. Aradım müşteri hizmetlerini. Telefonumu bulmuşlar.

Hani batarya teslim almıştınız dedim. Galiba kargo ayıklama bölümünde sorun yaşanmış dediler. Düşünün kargo evrakımın üzerinde yazı yazmasa ve bunu üstelemesem belki de şu an telefonum olmayacaktı.

neyse... telefonum nihayet bugün işleme girdi. Ekranı değiştirmişler, yeni LCD ekran takmışlar, batarya kapağını yenilemişler(neden yenilediler bilmiyorum) bununla birlikte 5-6 parçanın değişimini yapmışlar. Ayrıntılı bilgi vermediler. Güncellemeleri de yapıp genel bakımını yapmışlar. Şu an kargo için bekliyor cihazım. Nasıl bir cihaz gelecek inanın merak ediyorum.

Arkadaşlar başımdan böyle ilginç bir olay geçti, sizlerle paylaşmak istedim.

Sevgiler....

Geçmiş olsun diyeceğim ama telefon elinize ulaşmadan demek istemiyorum. Orada yazanlara da güvenmeyin derim. Servisimiz çok tehlikeli bi firmadır. Çok zorunlu olmadıkça da kimse telefonunu göndermesin.

Geçen sene ben de ses tuşları iyi basmadığı için göndermiştim. Aynı seninkine benzer yazılar benim telefonum için de yazıyordu. Tüm testleri başarıyla geçti vs.. Telefonum geldiğinde ise ekranı bile çalışmıyordu! Tekrar gönderdim bu defa da 500 lira para istediler. Telefonda dakikalarda durumu anlatmaya çalışsam da fayda etmedi, tüketici mahkemesine gideceğimi söyledim kapattım telefonu. Ertesi gün hiç bir işlem yapılmadan telefonum gönderildi (sistemde yazana göre). Telefonum geldiğinde ise tüm sorunları yapıp göndermişler. Kimden ne koparabilirlerse anlayacağınız.

Son derece titiz ve dikkatli hareket edin. Telefonunuz elinize sapasağlam geçene kadar da yazanlara asla ve asla güvenmeyin.

Umarım sorunsuz bir şekilde elinize geçer telefonunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2181679 -- 7 Mayıs 2013; 0:40:32 >

• Arkadaşlar merhaba. Teleservice'den Telefonum bugün geldi. Kargoda paketi kendilerinin açmasını istedim telefonun sağında solunda çizik vs olur diye. Ama kargo paketi açılıp içinde HTC'nin orjinal kutusu çıkınca çok şaşırdım. Açıkçası görüntüsü beni cezbetti. (Yelkenler fora oldu diyebilirim :) paketi alır almaz daha telefonu açmadan resimlerini çektim. Servisin söylediği gibi Tellefonumun arka kapağı değişmiş. (kapakta koruma jelatinim vardı) LCD ekran değişmiş gibi görünüyor. Hatta ilk telefonu açtığımda renkler bana soluk gibi geldi. Gün boyu ona taktım kafayı. Mesela ekrandaki beyaz renk tam beyaz değil de, biraz daha krem rengi gibi duruyordu. Ama akşam saatlerinde tekrar bakınca içime sindi. Acaba diyorum HTC'mden 10 gün ayrı kaldığım için mi öyle oldu :) Telefonu gönderirken bataryanın seri numarasını almamıştım. Değiştirdik dediler ama değişip değişmediğini bilmiyorum. Bunu özellikle şarj ederken daha iyi anlayacağım. Çünkü benim batarya 6.5 saaatte şarj oluyordu. Servisten geldikten sonraki resimleri sizlerle paylaşmak istedim. Eğer farklı bir durum söz konusu olursa sizlerle paylaşacağım.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streetdream -- 8 Mayıs 2013; 23:46:00 >

• Resimleri yeniden yükledim, kusura bakmayın.

• quote:

Arkadaşlar merhaba. Teleservice'den Telefonum bugün geldi. Kargoda paketi kendilerinin açmasını istedim telefonun sağında solunda çizik vs olur diye. Ama kargo paketi açılıp içinde HTC'nin orjinal kutusu çıkınca çok şaşırdım. Açıkçası görüntüsü beni cezbetti. (Yelkenler fora oldu diyebilirim :) paketi alır almaz daha telefonu açmadan resimlerini çektim. Servisin söylediği gibi Tellefonumun arka kapağı değişmiş. (kapakta koruma jelatinim vardı) LCD ekran değişmiş gibi görünüyor. Hatta ilk telefonu açtığımda renkler bana soluk gibi geldi. Gün boyu ona taktım kafayı. Mesela ekrandaki beyaz renk tam beyaz değil de, biraz daha krem rengi gibi duruyordu. Ama akşam saatlerinde tekrar bakınca içime sindi. Acaba diyorum HTC'mden 10 gün ayrı kaldığım için mi öyle oldu :) Telefonu gönderirken bataryanın seri numarasını almamıştım. Değiştirdik dediler ama değişip değişmediğini bilmiyorum. Bunu özellikle şarj ederken daha iyi anlayacağım. Çünkü benim batarya 6.5 saaatte şarj oluyordu. Servisten geldikten sonraki resimleri sizlerle paylaşmak istedim. Eğer farklı bir durum söz konusu olursa sizlerle paylaşacağım.

Selamlar.

Iyi günlerde kullan.

• Yeni ve çok iyi bir rom varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: mga93

Yeni ve çok iyi bir rom varmı

JellyFireBean v2 var bayağı iyi. PacMan inde son sürümü çıktı onu da deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

quote:

JellyFireBean v2 var bayağı iyi. PacMan inde son sürümü çıktı onu da deneyebilirsin.

Bu romları kullanırken farklı bi launcher la mı kullanıyosun? Farklı bi launcher kullanıyosan hangisi söyler misin? Bi de bu romların kamera performansı nasıl, eski sürümleri pek iyi değildi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayemhepi
    Bu romları kullanırken farklı bi launcher la mı kullanıyosun? Farklı bi launcher kullanıyosan hangisi söyler misin? Bi de bu romların kamera performansı nasıl, eski sürümleri pek iyi değildi..

Nova Launcher kullanıyorum ben. Gayet hızlı ve hafif bir launcher. Ayarları da yeterli derecede iyi bence. Camera uygulaması olara Camera360 kullanıyorum ve gayet güzel. Aşağıda ki bağlantıdan flaşsız çektiğim resin orjinal boyutlu haline bakabilirsin fikir vermesi için. Güneş ışığı altında daha iyi tabi ki.

Resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Croesus -- 13 Mayıs 2013; 13:32:53 >

• quote:

quote:

Nova Launcher kullanıyorum ben. Gayet hızlı ve hafif bir rom. Ayarları da yeterli derecede iyi bence. Camera uygulaması olara Camera360 kullanıyorum ve gayet güzel. Aşağıda ki bağlantıdan flaşsız çektiğim resin orjinal boyutlu haline bakabilirsin fikir vermesi için. Güneş ışığı altında daha iyi tabi ki.

Resim

Teşekkür ederim ilgin için. İndiriyorum şimdi

• quote:

quote:

Nova Launcher kullanıyorum ben. Gayet hızlı ve hafif bir rom. Ayarları da yeterli derecede iyi bence. Camera uygulaması olara Camera360 kullanıyorum ve gayet güzel. Aşağıda ki bağlantıdan flaşsız çektiğim resin orjinal boyutlu haline bakabilirsin fikir vermesi için. Güneş ışığı altında daha iyi tabi ki.

Resim

link verirmisin. peki eksik gördüğün bir yanı var mı. Linkte ekran görüntüleri var mı yoksa senin ekran görüntülerini paylaşırmısın. Teşekkürler.

• JellyFireBean v2
    PacMan 22.1.1

İkisinde de eksik bir taraf görmedim ben. İnternet kablosuz paylaşımı,bluetooth, kameralar filan her şey güzel çalışıyor. Ekran görüntüsü olarak nova launcher'a play store dan bakabilirsiniz resimlerine. Saat ve hava durumu için Fancy Widget kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Croesus -- 13 Mayıs 2013; 14:01:28 >

• quote:

JellyFireBean v2
    PacMan 22.1.1

İkisinde de eksik bir taraf görmedim ben. İnternet kablosuz paylaşımı,bluetooth, kameralar filan her şey güzel çalışıyor. Ekran görüntüsü olarak nova launcher'a play store dan bakabilirsiniz resimlerine. Saat ve hava durumu için Fancy Widget kullanıyorum.

camera360 apk mı yoksa ROM u kurarken mi kuruyorsunuz. menü içeriğinde ekran görüntüsü istesem fazla mı olurum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 13 Mayıs 2013; 15:28:21 >

• quote:

camera360 apk mı yoksa ROM u kurarken mi kuruyorsunuz. menü içeriğinde ekran görüntüsü istesem fazla mı olurum :)

Camera360

Camera360 marketten ücretsiz indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Croesus -- 13 Mayıs 2013; 15:54:45 >

• Teşekkürler

• quote:

quote:

Performans olarak nasıl peki kasma donma vb şeyler söz konusu mu? ayrıca şuan hangisini kullanıyorsunuz,video ile önizleme koymanız mümkün mü teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnsin

Performans olarak nasıl peki kasma donma vb şeyler söz konusu mu? ayrıca şuan hangisini kullanıyorsunuz,video ile önizleme koymanız mümkün mü teşekkürler...

Hayli uzun bir süre JellyFireBean v2 kullandım ve performans konusunda da oldukça memnundum. Kasma donma yaşamadım öyle çok.
    PacMan in yeni sürümü çıkınca ona geçtim. JFB ye göre çok az bir miktar fark hissetsem de yine de özellikleri için o kadarcığa katlanmaya razıyım ben.
    Her iki rom da da işlemcimi 1.4 ghz olarak kullanıyorum. Bir de ek olarak yeni keşfettiğim Turbo Boost u yükledim. Onunda faydası oldu biraz. İnce ayar çeken bir mod gibi düşüneblirsiniz bunu, recovery den yüklemeniz yeterli.

• [ROM][02 May][Android 4.0.4][Sense 4.1 Full][OTA] SVHD v1.6.1

BU ROMU DENEYEN OLDUMU. nASILDIR ACEP.
  • quote:

[ROM][02 May][Android 4.0.4][Sense 4.1 Full][OTA] SVHD v1.6.1

Hata yoktu diye hatırlıyorum sense 4 romlar içinde en favorim viber romdan daha akıcı ingilizce manası ile smoother than viber :p svhd hub ile daha hoş olmuş...

Lakin şuan MIUI 3.5.10 kullanıyorum temel fonksiyonlarda bile bug var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cncsenol -- 17 Mayıs 2013; 18:49:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

quote:

[ROM][02 May][Android 4.0.4][Sense 4.1 Full][OTA] SVHD v1.6.1

Hata yoktu diye hatırlıyorum sense 4 romlar içinde en favorim viber romdan daha akıcı ingilizce manası ile smoother than viber :p svhd hub ile daha hoş olmuş...

Lakin şuan MIUI 3.5.10 kullanıyorum temel fonksiyonlarda bile bug var :)

Dostum kısaca kur gitsin diyorsun :) sanırım bluetoot ta sorun ve kilit ekranın da hata yada kilitlenme olabiliyor

• 
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.