Şimdi Ara

HTC DESİRE SV KULLANANLAR ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
27.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de yeni aldım telefonu. Şarjı 1 günden fazla gidiyor çok kurcalamadığım için. Mesaj gönderememe problemi "otomatik düzeltme" yi kaldırınca düzeliyor problem çıkmyor.

Benim problemim ise flash açıkken fotoğraf çekince flashın etkisi fotoğrafta çıkıyor , fotoğrafın sol kısmında sanki el varmış gibi da yansımış gibi. Bunun önüne geçemedim bir türlü. Genel bir problem mi yoksa sadece benim telefonuma mı ait anlamadım, düzeltmesini bilen var ve yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter_AMD

Ben de yeni aldım telefonu. Şarjı 1 günden fazla gidiyor çok kurcalamadığım için. Mesaj gönderememe problemi "otomatik düzeltme" yi kaldırınca düzeliyor problem çıkmyor.

Benim problemim ise flash açıkken fotoğraf çekince flashın etkisi fotoğrafta çıkıyor , fotoğrafın sol kısmında sanki el varmış gibi da yansımış gibi. Bunun önüne geçemedim bir türlü. Genel bir problem mi yoksa sadece benim telefonuma mı ait anlamadım, düzeltmesini bilen var ve yardımcı olursa sevinirim.

Bu sorunun önüne ben de geçemedim akşam çekimini hiç sevmedim kameranın.
  • Arkadaşlar benim de telfonum bu. Vine çekerken donuk donuk çekiyor. Güncelleme de yaptım gitmedi. Sorun nedir?
  • "cilic" arama yapamama problemini çözdünmü ? geçen gün teknosadan 700 tl ye arkadaşa aldık ve sanırım aynı sorun ondada var yardımcı olursan seviniriz,
  • Telefonun hafızası otomatik doluyor bir de. Otomatik şekilde DCIM, dcım ve LOST.DIR klasörleri oluşturuyor. Sildikçe tekrar çıkıyor. Abi nolur yardım edin ağbeey :(
  • general mobile discovery number one bunu alcana onu al başın arımasın :)
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar.

Bir problemim var da umarım aranızdan birileri yardımcı olabilir.

Real racing 3, modern combat gibi oyunları yüklerken, yeterli alan yok hatası alıyorum. Ama eski kullandığım sony'nin kendi hafızası 300mb'dı ona bile yükleniyordu. Bu telefon oyunların dosyalarını hafıza kartına yüklemede problem mi çekiyor?
  • Bir kişiyle mesajlaşırken 4600 civarı olunca sohbete giremiyorum :( Şöyle yani misal Mehmet (4653) şu anda sohbete giremiyorum. Mesajları silmek zorunda kalıyorum hep.
  • Almayı planlıyorum sorunlar ne oldu çözüldü mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeDiyemMahmutMuDiyem

Almayı planlıyorum sorunlar ne oldu çözüldü mü ?
    ben mayıs ayında yada mayısa doğru aldım hiçbir sorunum yok mesaj sorunumda olmadı 850 ye almıştım teknosadan
  • Telefon kendi kendine kapanmaya başladı. Son 1 aydır falan oluyordu ama 3-4 gün de bir falan oluyordu ama 2 gündür günde 3-4 kere kendi kendine kapanıyor. Sebebi ne olabilir?
  • desire sv de fotoğraf çekimine tarih ve saat nasıl atabiliriz bilen varmı lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilic

Telefon kendi kendine kapanmaya başladı. Son 1 aydır falan oluyordu ama 3-4 gün de bir falan oluyordu ama 2 gündür günde 3-4 kere kendi kendine kapanıyor. Sebebi ne olabilir?

Sizin telefonunuz arızalanmış olabilir garantiye gönderin
  • Arkadaşlar telefonumu garantiye yolladım. Lanet olsun öyle garantiye adam gibi ilgilenme, müşteriyle nasıl konuşulması gerektiği, soruna çözüm odaklı olma hiçbiri yok. Arka kapak oturmuyordu yapmamışlar. Telefona bi format atıp yollamışlar ve bunun için 12 gün beklettiler. Telefon 10 gündür bende yine kapanmalar telefona ulaşamamalar başladı. Geçen gittim yeniden yollamanız gerekiyo falan filan söylediler. Şikayetçi olcam bunlardan. Telefon alıyoruz bir ton para verip sonra kullanamayıp mağdur kalıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilic

quote:

Orijinalden alıntı: hunter_AMD

Ben de yeni aldım telefonu. Şarjı 1 günden fazla gidiyor çok kurcalamadığım için. Mesaj gönderememe problemi "otomatik düzeltme" yi kaldırınca düzeliyor problem çıkmyor.

Bu sorunun önüne ben de geçemedim akşam çekimini hiç sevmedim kameranın.

bu mevzu baya sorun telefon ya normal ışıkta yada çok karanlıkta çekim yapabiliyor. maşallah flaş öyle kuvvetliki az orta arası ışıkta güzel çekimler yapılmıyor. ama daha oldukça karanlık ortamlarda cillop gibi çekimler yapabiliyoruz.

• winger37 W kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum da akşam karanlıkta flashla fotoğraf çekip yollayabilir misiniz merak ettim ? teşekkürer
  • Arkadaslar kutunun icinden kulaklik cikiyor mu ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler..
  • Yeni güncelleme yok mu hala android 4.0.4 kullanıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilic -- 28 Ocak 2014; 9:55:53 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.