Şimdi Ara

HTC DESİRE SV KULLANANLAR ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
27.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  HTC DESİRE SV KULLANANLAR ANA KONU

All Specs

EKRAN: 480 x 800 çözünürlüklü 4,3 inç dokunmatik ekran

CPU HIZI
    Qualcomm S4 1 GHz, Çift Çekirdekli

PLATFORM
    Android™ ile HTC Sense™

SIM KART TIPI
    Çift SIM (microSIM)

BELLEK
    Toplam bellek : 4 GB, kullanıcı tarafından kullanılabilir kapasite değişkenlik gösteriri1

RAM : 768 MB

Genişleme Kart Yuvası, ek depolama kapasitesi için microTM SD hafıza kartı kullanımını destekler (kart ürünle birlikte verilmez)

GSM/GPRS/EDGE:2
    850/900/1800/1900 MHz
    HSPA/WCDMA:
    900/2100 MHz

GPS
    Dahili GPS anteni

SENSÖRLER
    G-Sensör
    Proximity sensor
    Ortam ışık sensörü

BAĞLANTI
    3,5 mm stereo ses jakı
    Bluetooth, aptX™ destekli (Bluetooth® 4.0)
    Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g/n

SES ZENGINLEŞTIRME
    Dahili Beats Audio™ özelliği ile stüdyo kalitesinde ses

HTC IMAGESENSE™ ILE KAMERA
    Otomatik odaklamalı 8 megapiksel fotoğraf makinesi, LED flaş ve BSI sensörü (düşük ışıkta daha iyi çekim için)
    F2.2 apertür ve 28mm lensler
    WVGA video kaydı
    VideoPic: Aynı anda hem video hem de fotoğraf çekin
    Smart Flash: Nesneye olan uzaklığa dayalı olarak otomatik ayarlanan beş flaş seviyesi

DESTEKLENEN MEDYA FORMATLARI
    Desteklenen ses formatları:
    Oynatma: .aac, .amr, .ogg, .m4a, .mid, ****, .wav, .wma (Windows Media Audio 9)
    Desteklenen video formatları:
    Oynatma: .3gp, .3g2, .mp4, .wmv (Windows Media Video 9), .avi (MP4 ASP and MP3)

PIL
    Pil3 : Çıkarılabilir ve yeniden şarj edilebilir Li-ion pil3

Kapasite :1620 mAh

Geniş bir ekranda canlı görüntüleme.
    HTC Desire SV'nin geniş açılı, 4,3 inç ekranında inanılmaz görüntülere hazır olun. Fotoğraflar ve videolar parlak ve canlı. Renk-güçlendirici motor yüksek kontrast ve tam renk sunarken optik laminasyon yansımaları keser, böylece harika bir izleme deneyiminin tadını çıkarırsınız.

Muhteşem kamera.
    Düşük ışık koşullarında fotoğraf çekmek için ideal olan BSI (arka taraf aydınlatma) ve otomatik odaklamalı 8 mega piksel kamera ile tüm sevdiğiniz anları yakalayın. f2.2 apertür ve 28mm geniş açılı objektif ile fotoğrafın içine daha fazlasını sığdırın. Smart Flash doğru miktarda ışık sağlar—beş farklı flaş seviyesi, fotoğrafınızın nesnesine olan uzaklığınıza göre otomatik olarak ayarlanır. HTC VideoPic özelliği ile video ve fotoğrafları aynı anda çekin.

Çift SIM ile hayatınızı basitleştirin.
    İşte iki hat kullanmanızı sağlayan Çift SIM sayesinde sizi işten eğlenceye kolayca taşıyabilen bir telefon...böylece hem iş telefonu hem de kişisel telefonunuzu taşımak yerine, iki farklı numara ve ayrı ayrı depolanmış bilgilerle sadece bir telefon taşırsınız. Ayrıca seyahat ederken de faydalıdır: İki farklı şebeke arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem3312 -- 26 Nisan 2013; 12:46:02 >

• YOKMU KİMSE
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem3312

YOKMU KİMSE
    +++++++++++++++++++++++
  • quote:

+++++++++++++++++++++++

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşım telefon nasıl memnunmusun önerir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E3DD9FE1

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben kullanıyorum gayet memnunum internetteki hızı şaşırtıcı sayfaları açmada vs beklemiyorsunuz takılma yapmıyor.Kamerası da çok iyi şahsen memnun kaldım efektler vs. fotoğraf makinemi artık kullanmıyorum tek beğenmediğim yanı zil sesinin düşük olması, ayrıca kılıf sticker desteği falan yok sadece nette bulabilirsiniz telefoncular da yok yani benim bulunduğum yerde yok en azından olması gerekir diye düşünüyorum ya da teknosanın satması gerekirdi diye düşünüyorum. Telefon hassas telefon mecbur one x in stickerını kestim yapıştırdım ekrana, silikon kılıf falan bulamadım SAMSUNG UN çekmeli kılıfını kullanıyorum yani telefonun arka kapağını koruyacak silikon kılıfta yok

Şarj konusunda şunu demek isterim ben telefondan internete fazla girmiyorum tablet ve ipodum var onlardan girmeyi tercih ediyorum telefondan internete girmem en fazla 40-45 dk. o da yanıma tabletimi vs almamışsam oluyor ancak çok fazla telefonla konuşan biriyim az buz değil baya konuşurum 1 günü rahat çıkarıyorum bu şekilde.

İnternette çok dolaşıyor desire sv nin msj sorunu var diye ilk aldığımda bende de çıktı çıldıracaktım 1 gün msj atamadım.Android marketten GO SMS PRO ile çözdüm sorunumu zaten daha sonra güncelleme geldi ve telefonun mesaj göndermeme gibi bir problemi yok artık almayı düşünenler buna takılmasınlar cihaz sorunsuz.

Ben memnunum şahsen tavsiye de ederim estetik olarak da çok şık bana göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~kasva~ -- 8 Mayıs 2013; 14:45:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E3DD9FE1

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    telefon fena değil ben aldım kullanyom :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tief

telefon fena değil ben aldım kullanyom :D

Alıntıları Göster
    android 4.1 sürümü ne zaman gelcek acaba ? hala 4.0.4 varda bende :(
  • quote:

android 4.1 sürümü ne zaman gelcek acaba ? hala 4.0.4 varda bende :(

Alıntıları Göster
    teknosada 799 tl sizce nasoıl bi fiyat yoksa daha ucuzu varmıdır piyasada ????
    bide aynı anda iki hatda aktif midir çift işlemcilimidir.. ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinozaybi

teknosada 799 tl sizce nasoıl bi fiyat yoksa daha ucuzu varmıdır piyasada ????
    bide aynı anda iki hatda aktif midir çift işlemcilimidir.. ??

Alıntıları Göster
    http://www.kliksa.com/urun/htc-desire-sv-black-cift-sim-akilli-telefon/901761134 burada 699TL

• quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_2233

http://www.kliksa.com/urun/htc-desire-sv-black-cift-sim-akilli-telefon/901761134 burada 699TL

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim kullanıcılara bir sorum var. ben tabela işiyle uğraşıyorum onun için akşamları ışıklı tabela fotoğ. çekmem gerekiyor ama istediğim görüntüyü
    alamıyorum. ışık patlaması oluyor. ancak bir arkadaşım samsung da havai fişek modunda çekti ve gördüğümüz gibi çıktı.
    işte bu özel. bu telefonda da var mıdır ?

• Arkadaşlar 4.1 sürümü ne zaman gelir yaa :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsantrasyon.

Arkadaşlar 4.1 sürümü ne zaman gelir yaa :(
    Arkadaşlar bu telefon Kliksa ve Teknosa da var sadece Kliksada ucuz ama güvenilir mi bilemiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur7884

Arkadaşlar bu telefon Kliksa ve Teknosa da var sadece Kliksada ucuz ama güvenilir mi bilemiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Alıntıları Göster
    kliksa teknosaya ait bir sitedir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umurtarcan

kliksa teknosaya ait bir sitedir..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar telefonu dün sipariş etmiştim bugün elime ulaştı sim kart yuvaları küçük bu konuda ne yapılabilir.
  • quote:

Arkadaşlar telefonu dün sipariş etmiştim bugün elime ulaştı sim kart yuvaları küçük bu konuda ne yapılabilir.

Alıntıları Göster
    teknosa da 699 lira şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

teknosa da 699 lira şu an

Alıntıları Göster
    Bi kaç yeri aradım telelfonun ekran koruyucusu ve kap için ama yok dediler acaba one sv'nin ekran koruyucusu ve kabı olur mu?
  • quote:

ya micro sim kart al yada bir türkcell bayi ne gidip micro sim şeklinde kestir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_2233

quote:

ya micro sim kart al yada bir türkcell bayi ne gidip micro sim şeklinde kestir.

Alıntıları Göster
    ya varya 1 ay önce 899 tl ye almıştım 699 tl ye düşmüş 200 tl girdi :D geçmiş olsun bana :D

• quote:

ya varya 1 ay önce 899 tl ye almıştım 699 tl ye düşmüş 200 tl girdi :D geçmiş olsun bana :D

Alıntıları Göster
    Telefonu bugün baya kurcaladım telefon güzel şarjı da baya gidiyo mesaj yollamada falan hiç bi sıkıntı yok hatları kendim ayarladım ekran koruyucusu bulmakta zorlandım ama sonunda buldum şimdi arkasına bi kapak alcam büyük ihtimal internetten olcak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.