Şimdi Ara

HTC DESIRE X Bluetooth [ Pc ile Telefon ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaş yardımcı olabilir mi ? Ben cihazı yeni aldım. Evdede kablolu modem kullanıyorum. Dün gidip bir bluetooth aldım. hem dosya aktarımlarını onla yaparım hemde internete bağlanabilirim diye umut ederek. Yalnız iki işlevide gerçekleştiremedim.

" Cyber Blue V3.0 Fastest Bluetooth ". takıyorum kasaya donanımı buluyor yüklüyor filan. Arıyorum telefondan bilgisayarı görüyorum yada bilgisayardan telefonu görüyorum ama daha fazlasına gideiyorum. Pcde aygıt ekle diyip eklediğimde telefonu Cihazlarda Hep çevrımdışı görüyor onu ve birşey göndermeyi deneyemiyorum SAğ tıkladıgında Gönder :Menüsünde herşey kayboldu bitek CD/DVD Sürücüsü kaldı. Telefondan pcye birşey gönderebildim o arada onu kabul etti. Bir ayar daha yapmayı denedim bluetooth simgesine sağ tıklayıp ayarları seçden giden bağlantı gibi brişey oradan cihazı eklemek istediğimde ( Seri b ağlantı noktası ) seçtiğiniz cihazın seri bağlantı noktası(COM) hizmeti yok gibiisnden bir hata alıyorum. BEn amacıma nasıl ulaşırım acaba
    Windows 8 64Bit kullanıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.