Arkadaşlar öncelikle herkese sevdikleriyle ve ailesiyle birlikte nice mutlu bayramlar dilerim. Şimdi yardımınıza ihtiyacım olan bir konu var sizden aciliyetle yardım istiyorum çünkü artık bir karar vermem gerekiyor. Forumumuzda buna benzer topicler açıldı okudum araştırdım aslında forumda kirlilik olmaması için hiç açmak istemiyordum ama genelde beni tatmin edecek pek bilgi bulamadım. Geleyim sorularıma yardımcı olursanız çok sevinirim. Arkadaşlar daha önce HTC nin ChaCha modelini kullandım. Sağlamlık açısından çok memnun olduğumu söyleyebilirim fakat herşey de sağlamlık demek değildi. Telefon hafızası çok az olduğu için 3-4 uygulamada yer kalmaması bana sıkıntı yaratıyordu çünkü müzikçalar'a,fotograf galerisine bile giremiyordum dahili hafıza yeterli değil sorunları canımı sıkmaya başlamıştı ve satmıştım. Şimdi yine şansımı HTC den yana kullanmak istiyorum. Neden bilmiyorum fakat hoşuma gidiyor bi sempatim var. Aklımda şu sıralar HTC desire X modeliye HTC WP 8S modeli var. İkisinin birbirinden tamamen farklı olduğu aşikar. Neticede biri WP8 biri Android. Ama ben hiçbir canımı sıkan sorunla karşılaşmadığım takdirde telefonu canı yettiği yere kadar kullanmak istiyorum bu yüzden kötü bir tercih yapmak istemiyorum. Sizden ricam lütfen tartışma ortamı yaratmadan birbirimizle verimli bilgi alışverişinde bulunabilmek. 1)Arkadaşlarım şimdi HTC nin bu bahsetmiş olduğum modellerinde ChaCha da olduğu gibi sıkıntılarla karşılaşır mıyım ? 2)Android telefon daha önce kullandım ve tek sıkıntım yukarıda bahsettiğim hafıza olayıydı bana başka sıkıntı çıkarmadı. O da telefonun eksikliğindendi. Yoksa işletim sistemine lafım yok androide bir nefretim de yok. 3)Hali hazırda android tabletim mevcut. Bir android telefon alarak acaba boşuna gereksiz para vermiş olur muyum ? 4)Teknolojiyle aram çok çok iyi değildir ama bazı düşüncelerim var. Şu anda android işletim sisteminin ve uygulamalarının ne kadar popüler olduğu bir gerçek. Ama Google Play'de de yaklaşık 800.000 uygulama olmasına rağmen çoğunun çok da işe yaramayan yarayanlarının da ücretli olduğunu da biliyoruz. Yine android alarak kendimi tekrar etmiş olur muyum ? 5)Android uygulamarı da ilk çıktığı zaman tabiki 800.000 olarak çıkmadı zamanla gelişerek bu seviyelere geldi ve ben daha da ilerleyeceği kanısında değilim. Ama WP in 2 a önceki marketiyle şimdiki arasındaki fark gerçekten gönlümü rahatlattı wp8 alarak ilerisi için bir şansım var mı yani bu kadar yatırımı Windows geri çevirip desteğini çekip kullanıcılarıyla papaz olabilmeyi göze alır mı ? Sizce hangisi almaya değer ?
Bana yardımcı olabilir misiniz ?
Bölüm moderatörüne. Konumdaki yardım istediğim sorularıma hiçbir yanıt alamadığımdan konunun forum kirliliği yaratmaması açısından silinmesini arz ederim. Teşekkür ederim.