Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Want to

Hocam Bizim Rom Yine Güncellenmiş :D
    http://insertcoin-roms.org/2014/04/07/insertcoin-htc-desire-x-v2-2-0-sense-5-android-4-1-2/

Bir dünya şey kurdum :) Bunu nasıl güncelleyebiliriz içindekiler silinmeden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: internalinferno

quote:

Hocam Bizim Rom Yine Güncellenmiş :D
    http://insertcoin-roms.org/2014/04/07/insertcoin-htc-desire-x-v2-2-0-sense-5-android-4-1-2/

Bir dünya şey kurdum :) Bunu nasıl güncelleyebiliriz içindekiler silinmeden ?

Aromoda full wipe seçeneğini kaldırıp kuruyoruz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Want to -- 7 Nisan 2014; 19:45:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar xposed programını kullaniyorum 2 gündür çok güzel bi program istediğimiz gibi kişiselleştirebiliyoruz telefonu bilenler vardır bilmeyenlere de tavsiye ederim. Bir de sorum var kilit ekranına widget ekleme şansımız var mi? Alarmın saat kaça kurulu olduğunu gösteren widget arıyorum, insertcoinde kilit ekranı sitilini değiştirince kurulu alarmı gösteriyor fakat o kilit ekranında da gelen aramanın kimden olduğunu görmek için önce tuşu açmak gerekiyor kullanışlı değil, zaten stocka geri döndüm. Ayrıca go locker ları da kullandım ama onlarda da gelen aramada direk tek dokunmalik cevapla tuşu gözüküyor yani cepte çok kolay açılır. Bildiğiniz programlar var mi?

• Bu arada cihazi rootlu olupda ram sikintisi yasiyanlarin mutlaka greenify uygulamasini kurmasini oneririm. Arka planda calisan uygulamalari uyutarak ust duzey performans aliyorsunuz ve pil tuketimi ciddi bicimde azaliyor...

• İnsertcoin 2.2-0'ı Kurdum Gayet Akıcı Ve Stabil Rom Olmuş. Herkese Tavsiye Ederim. Subway Ve Most Wanted'a Kasma Donma Gibi Sıkıntılar Yok.
    Birde Bende Facebook Uygulması Bu Hale Geldi Sizdede Böyle Mi

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Want to -- 8 Nisan 2014; 21:09:17 >

• quote:

İnsertcoin 2.2-0'ı Kurdum Gayet Akıcı Ve Stabil Rom Olmuş. Herkese Tavsiye Ederim. Subway Ve Most Wanted'a Kasma Donma Gibi Sıkıntılar Yok.
    Birde Bende Facebook Uygulması Bu Hale Geldi Sizdede Böyle Mi

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi)

Evet biraz daha İos 7 tarzina dondu ama beta diyebiliyorum. Siz buyuk ihtimal gelistirici ozelligini aktif etmişsinizdir bende aktif ve su an ayni sekilde

• merhaba tangoda sorun yaşayan varmı? mesaj gönderemiyorum ,kaldırdım tekrar yükledm yine aynı...
  • beyler şimdi en performanslı rom insertcoin mi ? ve en iyi kernel hangisi ? (sarjı sömürmeyecek)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheKings

beyler şimdi en performanslı rom insertcoin mi ? ve en iyi kernel hangisi ? (sarjı sömürmeyecek)

Rom konusunda insertcoin tartışmasız en iyisi, Kernel konusu biraz tartislir. Genel olarak aynı performansa sahipler Ayrıca infinity #6 kernel neon komut setine sahiptir

• quote:

quote:

beyler şimdi en performanslı rom insertcoin mi ? ve en iyi kernel hangisi ? (sarjı sömürmeyecek)

Rom konusunda insertcoin tartışmasız en iyisi, Kernel konusu biraz tartislir. Genel olarak aynı performansa sahipler Ayrıca infinity #6 kernel neon komut setine sahiptir

İnfinity 5 kerneli stock romda kullaniyorum infinity 6 daki neon komut dediğiniz nedir, 5 ten farkı var mı?

• quote:

quote:

hocam şimdi infinity kernel son sürüm ve insertcoin 2.2.0 ı kurdum ama üstten menüyü çekip ayarlara girerken kasıyo sanki ve telefon şuan acayip ısındı ilk güncellerken sizde böyle bişey oldumu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 19RDM

quote:

quote:

İnfinity 5 kerneli stock romda kullaniyorum infinity 6 daki neon komut dediğiniz nedir, 5 ten farkı var mı?

Mutlaka Performans Katkısı Olacaktır.
    http://www.arm.com/products/processors/technologies/neon.php

• quote:

quote:

quote:

hocam şimdi infinity kernel son sürüm ve insertcoin 2.2.0 ı kurdum ama üstten menüyü çekip ayarlara girerken kasıyo sanki ve telefon şuan acayip ısındı ilk güncellerken sizde böyle bişey oldumu ?

Hocam Öncelikle Temiz Kurulum Yapmanızı Öneririm, Görev Yöneticisinden Rami Temizlemenizin Performansa Katkısı Olacaktır. Ram 768 Mb. Olduğu İçin Bu Kasmalar Yaşanabiliniyor. Birde Yeni Kurunca İlk Başta Kasılmalarda Oluyor

• Arkadaşlar yurtdışından hediye HTC desire telefon geldi. Ben bu telefonu pasaport ile kaydettirmedim cüzi bi miktar karşılığında telefoncu buna imei attı. Fakat bu imei atma olayı olmadan önce telefonda android market, google play gibi uygulamalar vardı. İmei atıldıktan sonra ise google play yüklü değildi siteden indirmeyi denedim ama bu sitenin sertifika adı eşleşmiyor diye bi hata ile karşılaştım. Sadece bu da değil sd kart görmeme sorunu var ve whatsapp dan başka hiçbir uygulama yüklüyemiyorum. Android güncellemesi yaparsan sıkıntı kalmaz diyenler oldu ama telefoncu arkadaşlar da güncelleme yaptıktan sonra yine eski haline döner ve türkiyedeki hat'ları görmez dediler. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bi bilgisi olan varsa ilgilenirse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Öncelikle Temiz Kurulum Yapmanızı Öneririm, Görev Yöneticisinden Rami Temizlemenizin Performansa Katkısı Olacaktır. Ram 768 Mb. Olduğu İçin Bu Kasmalar Yaşanabiliniyor. Birde Yeni Kurunca İlk Başta Kasılmalarda Oluyor

Isinma sounu varmi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Isinma sounu varmi ?

Bende sıkıntı yok.

• Arkadaşlar stock romda kullandığımız orjinal kerneli nasıl bulabilirim? Xda'da 2 stcok rom linki var ikisinde de boot dosyası farklı:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2249760
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2239511

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdmsy -- 10 Nisan 2014; 11:44:34 >
  • beyler sarj en az tüketen kernel hangisi acil lazım
  • Arkadaş merhaba. Bu telefon hakkında birşey danışmak istiyorum. Konuda bilgili arkadaşlar cevaplarsa gerçekten çok sevinirim..

Desire X kullanıyorum. Telefonu ROOT ve BOOTLOADER yaptım.
    İçine de XDA forumda bulunan;

[ROM] SuperSENSE-dx5 1.02 (04-01-2014) JB 4.1.2 | Sense 5
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2555350

ROM'unu kurdum.
    ROM'u kurmak için hafıza kartına atıp kurulumu ZIP olarak hafıza kartından yaptım.

Şimdi buraya kadar hiç bir sorun yok. Lakin, başka bir rom atmak istediğimde hafıza kartına atıp yüklüyorum.
    Kurulum bittikten sonra telefon açılırken HTC ekranında takılıyor.

Özellikle XDA forumda bulunan ckpv5 üyesinin koyduğu

[rom] [25.11.13] myONEdx RC4.0 FX+ (ICS | Sense 4.1 Lite)
    [rom] [28.08.13] myONEdx+ RC3.0 (JB | Sense 4+ Lite)
    [rom] [17.07.13] mySENSEdx+ RC3.0 (JB | Sense 4+)
    [rom] [19.11.13] mySENSE-dx RC3.5 (ICS | Sense 4.1) - reloaded
    [rom] [01.01.14] mySENSEdx5 RC4.0 (JB | Sense 5.0)

ROM'larını yükleyemedim. Aynı şekilde hafıza kartına atıp kurunca hepsi HTC ekranında takıldılar.
    Orda koymuş oldukları HBOOT.IMG dosyasını yüklemediğim için midir bu problem ?

Ve o dosya ROM'a özel mi oluyor ?

Bu ROM'ları yüklemek için yükleme sırası nasıl izleniyor ?

Yani önce HBOOT dosyası yükleniyor arkasından mı ROM atılıyor cihaza ?
    Neden soruyorum çünkü yüklediğim SuperSENSE-dx5 1.02 (04-01-2014) JB 4.1.2 | Sense 5 ROM'unda hiç bişeyle uğraşmadan hafıza kartına atıp direk kurdum sorunsuz çalıştı.

Son olarak INSERT COIN'in çıkardığı ROM'u da hafıza kartına atıp standart kurulum yapmama karşın telefon yeniden başladıktan sonra
    bir takım adını hatırlamıyorum "UI.Dosyası çalışmıyor" diyerek hata verdi. Bu hatayı da alma sebebim kernelle ilgili midir ?
    Yani bu ROM'a da özel HBOOT.IMG mi yüklemek gerekiyor ?

Biraz uzun yazmak zorunda kaldım bilgisiz olduğum için mazur görün. Cevaplarsanız çok ama çok sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Orodruin

Arkadaş merhaba. Bu telefon hakkında birşey danışmak istiyorum. Konuda bilgili arkadaşlar cevaplarsa gerçekten çok sevinirim..

Desire X kullanıyorum. Telefonu ROOT ve BOOTLOADER yaptım.
    İçine de XDA forumda bulunan;

[ROM] SuperSENSE-dx5 1.02 (04-01-2014) JB 4.1.2 | Sense 5
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2555350

ROM'unu kurdum.
    ROM'u kurmak için hafıza kartına atıp kurulumu ZIP olarak hafıza kartından yaptım.

Şimdi buraya kadar hiç bir sorun yok. Lakin, başka bir rom atmak istediğimde hafıza kartına atıp yüklüyorum.
    Kurulum bittikten sonra telefon açılırken HTC ekranında takılıyor.

Özellikle XDA forumda bulunan ckpv5 üyesinin koyduğu

[rom] [25.11.13] myONEdx RC4.0 FX+ (ICS | Sense 4.1 Lite)
    [rom] [28.08.13] myONEdx+ RC3.0 (JB | Sense 4+ Lite)
    [rom] [17.07.13] mySENSEdx+ RC3.0 (JB | Sense 4+)
    [rom] [19.11.13] mySENSE-dx RC3.5 (ICS | Sense 4.1) - reloaded
    [rom] [01.01.14] mySENSEdx5 RC4.0 (JB | Sense 5.0)

ROM'larını yükleyemedim. Aynı şekilde hafıza kartına atıp kurunca hepsi HTC ekranında takıldılar.
    Orda koymuş oldukları HBOOT.IMG dosyasını yüklemediğim için midir bu problem ?

Ve o dosya ROM'a özel mi oluyor ?

Bu ROM'ları yüklemek için yükleme sırası nasıl izleniyor ?

Yani önce HBOOT dosyası yükleniyor arkasından mı ROM atılıyor cihaza ?
    Neden soruyorum çünkü yüklediğim SuperSENSE-dx5 1.02 (04-01-2014) JB 4.1.2 | Sense 5 ROM'unda hiç bişeyle uğraşmadan hafıza kartına atıp direk kurdum sorunsuz çalıştı.

Son olarak INSERT COIN'in çıkardığı ROM'u da hafıza kartına atıp standart kurulum yapmama karşın telefon yeniden başladıktan sonra
    bir takım adını hatırlamıyorum "UI.Dosyası çalışmıyor" diyerek hata verdi. Bu hatayı da alma sebebim kernelle ilgili midir ?
    Yani bu ROM'a da özel HBOOT.IMG mi yüklemek gerekiyor ?

Biraz uzun yazmak zorunda kaldım bilgisiz olduğum için mazur görün. Cevaplarsanız çok ama çok sevinirim..

Hboot.img ile boot.img arasında fark vardır. Sizin sorununuz boot.img dosyasını flaslamadığınızdan kaynaklanıyor. Cihazda wipe işlemlerini yaparak temiz kurulum yapmanızı öneririm. Rom kurulumu bittiğinde, boot.img dosyasını flashlayacaksınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internalinferno -- 11 Nisan 2014; 14:08:10 >

• 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.