Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsert coin rom kullanan arkadaşlar bir sorum var; İnsert coin 2 de kontrol menüsünde kilit ekran sitilini aosp lock screen kısmından değiştirebiliyoruz fakat bu kilit ekranında arama geldiği zaman önce tuş açıp sonra cevaplayabiliyoruz yani 2 aşamalı ,direkt olarak cevaplamak mümkün mü, var mıdır bi ayarı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19RDM

İnsert coin rom kullanan arkadaşlar bir sorum var; İnsert coin 2 de kontrol menüsünde kilit ekran sitilini aosp lock screen kısmından değiştirebiliyoruz fakat bu kilit ekranında arama geldiği zaman önce tuş açıp sonra cevaplayabiliyoruz yani 2 aşamalı ,direkt olarak cevaplamak mümkün mü, var mıdır bi ayarı?

Yok

• ARkadaşlar birşey sorucam size.

Google Play den bir uygulama indirmeye çalıştığımda ara sıra hata veriyor hata kodu:919 diyor ve yeterli depolama alanı surekli çekiyorum bunların bir çözümü yokmudur ?
  • internalinferno kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: internalinferno

quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LazoV3Ra

Selamlar,

Telefonu rotlamak istiyorum ancak bu konuda biraz acemiyim. Araştırdığım kadarıyla bu işlem yapıldıktan sonra garanti dışı kalıyor cihaz.

Bir kaç sorum olacak.

1- Root ile Rom arasındaki fark nedir ?
    2- Root ya da rom işlemi yaptıktan sonra garantilik bir durum olduğunda eski haline döndürmek için ne yapmam gerekiyor?
    3- Bu işlemi adım adım anlatan, yönlendiren herhangi bir site, ya da bu sitede bir bölüm var mıdır ?
    4- Yükseltmeden sonra telefonun çalışması nasıl ? Geçişler olsun, yüklenen appları sorunsuz bir şekilde çalıştırıyor mu ?

Kısacası pişman olur muyum, olmaz mıyım ?
    Bu konuda biraz kararsız kaldım ancak şu son 2 gündür kafama koydum artık çünkü cihazın bu görüntüsünden sıkıldım iyice.

1-) Root dediğiniz olay sisteme yönetici olarak erişmektir.
    Rom ise cihaz bulunan yazılımdır. Custom romlar kişiler tarafından özelleştirilmiş yazılımlardır...
    2-) Geri dönüş yapılıyor...
    3-) Yazılımın kararlılığı kullanılan yazılıma göre farklılık gösterir.

Ben cihazı aldığımın 2.ayında rootladım. Bugüne kadar kullandığım bütün cihazların hepsini rootlu şekilde kullanırım...

Birara desire x için en iyi rom orjinali demiştiniz hala bu fikriniz devam ediyor mu yoksa su rom kesinlikle daha iyi dediğiniz rom var mı

orjinal romdan kastım 4.0.4'dü ve hala aynı fikirdeyim.
    ama stok jellybean'e göre inser-coin rom daha iyi düşüncesindeyim.

Geri dönüş yapabilmem için ne yapmam gerekli ve rom nasıl atarım bunun yolu yordamı nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazoV3Ra -- 16 Nisan 2014; 13:46:21 >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

quote:

quote:

Selamlar,

Telefonu rotlamak istiyorum ancak bu konuda biraz acemiyim. Araştırdığım kadarıyla bu işlem yapıldıktan sonra garanti dışı kalıyor cihaz.

Bir kaç sorum olacak.

1- Root ile Rom arasındaki fark nedir ?
    2- Root ya da rom işlemi yaptıktan sonra garantilik bir durum olduğunda eski haline döndürmek için ne yapmam gerekiyor?
    3- Bu işlemi adım adım anlatan, yönlendiren herhangi bir site, ya da bu sitede bir bölüm var mıdır ?
    4- Yükseltmeden sonra telefonun çalışması nasıl ? Geçişler olsun, yüklenen appları sorunsuz bir şekilde çalıştırıyor mu ?

Kısacası pişman olur muyum, olmaz mıyım ?
    Bu konuda biraz kararsız kaldım ancak şu son 2 gündür kafama koydum artık çünkü cihazın bu görüntüsünden sıkıldım iyice.

1-) Root dediğiniz olay sisteme yönetici olarak erişmektir.
    Rom ise cihaz bulunan yazılımdır. Custom romlar kişiler tarafından özelleştirilmiş yazılımlardır...
    2-) Geri dönüş yapılıyor...
    3-) Yazılımın kararlılığı kullanılan yazılıma göre farklılık gösterir.

Ben cihazı aldığımın 2.ayında rootladım. Bugüne kadar kullandığım bütün cihazların hepsini rootlu şekilde kullanırım...

Birara desire x için en iyi rom orjinali demiştiniz hala bu fikriniz devam ediyor mu yoksa su rom kesinlikle daha iyi dediğiniz rom var mı

orjinal romdan kastım 4.0.4'dü ve hala aynı fikirdeyim.
    ama stok jellybean'e göre inser-coin rom daha iyi düşüncesindeyim.

Geri dönüş yapabilmem için ne yapmam gerekli ve rom nasıl atarım bunun yolu yordamı nedir ?

Geri dönüş tam olarak yapılamıyor bootloader kilidi normalde locked olması gerekirken root yetkisi aldıktan sonra tekrar bootloader kilidini kapattığımızda relocked oluyor, yani garanti firmaları sorun çıkarabilir.

• Merhaba dostlar

Son zamanlarda cihazım kasmaya başladı. Ağırlaştı iyice. Telefonu hiç rootlamadım orjinal yani..

4.1.1 Android

4+ HTC Sense

kullanıyorum. Acaba yeni bir güncelleme gelecek mi ? Veya uygun sorunsuz çalışan bir root var mıdır ?
  • Yeni güncelleme geleceğini sanmıyorum.
    Rom olarakda konunun geçmiş sayfalarına göz atabilirsiniz.
  • arkadaşlar merhaba 1 haftadır telefonum kendiliğinden kapanıp açılmaya başladı telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm ama düzelmedi. daha önce bu durum başına gelip de bir çözüm bulabilen var mı yoksa tek çare telefonu teknik servise göndermek mi
  • Beyler telefonu geçen hafta servise yolladım (teleservice) şarj sorunu yüzünden başka sorunlarda var gerçi ekranda ölü piksel ve arayanların ulaşamaması gibi yani şebeke olarak kapalı gözükmesi gibi kayıt oluşturulmuş ancak garanti kapsamı dışında diyor 408 lira fiyat çıkarmışlar ulan dedim telefonun 0 500 lira siz neyin kafasını yaşıyorsunuz daha 14 aylık telefon geçen aylarda root yaptırmaya karar vermiştim adam becerememişti ama kilidi açmıştı ve sonradan kapamıştı acaba bumu garanti kapsamı dışına çıkmış olmasının nedeni zaten çağrımerkezide ayar etti beni cins cins konuşuyor hatun bir cacıktan anladığı yok ses kesiliyor falan nerden başımıza bela oldu bu teleservice yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar ?

• pesimist525 P kullanıcısına yanıt
    Bugün birdaha anladımki Htc pişmanlıktır aga arıza oluştuktan sonra bende geçen hafta yolladım cihazı teleservice garanti dışı kapsamında deyip 408 lira fiyat çıkarmışlar daha 10 ay var halbuki garantinin bitimine yalnız kvk hakkında bilgim yok kardeş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasbaran1223

Bugün birdaha anladımki Htc pişmanlıktır aga arıza oluştuktan sonra bende geçen hafta yolladım cihazı teleservice garanti dışı kapsamında deyip 408 lira fiyat çıkarmışlar daha 10 ay var halbuki garantinin bitimine yalnız kvk hakkında bilgim yok kardeş .

Telefonun bootloader kilidini açarsanız tabi ki garanti dışı kalır. HTC ye bu sebeple kızmak yanlış çünkü root yaptıktan sonra geri dönüşü yok unlocked olmuyor relocked oluyor, zaten bootloader kilidini htc nin sitesinden açarken orada "Kilit açılırsa telefon garanti dışı kalacak" kutucuğunu işaretlemeden bu işi yapamıyoruz. Keşke ölü piksel ve şebeke sorunu için kilidi açmadan önce gönderseydiniz, bu sorunlarla gönderen arkadaşlar oldu ekran değişti, üstteki tuş için gönderildi onu da değiştirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdmsy -- 21 Nisan 2014; 14:22:22 >

• beyler 4.0.4 de dönmek istiyorum dönenler bi yardımcı olsunlar xda daki gibi yapıcam ama şu rom u indirdimhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2196243 bunun içindeki update-script te öyle yazılar yok değiştiremiyorum nasıl yaptınız yardımcı olun bi zahmet
  • Ben de yaklaşık 7 aydır bu telefondan kullanıyorum. Gerçekten çok başarılı bir telefon.

Tek eksiği hoparlör sesinin az çıkması. Ona da zamanla alışıyorsunuz. Titreşim+zil olunca işi görüyor.

Ben gereksiz uygulamaların hepsini devre dışı bıraktım. İnternet işerimi de dolphin ile sağlıyorum. Gayet memnunum.
  • quote:

quote:

Telefonun bootloader kilidini açarsanız tabi ki garanti dışı kalır. HTC ye bu sebeple kızmak yanlış çünkü root yaptıktan sonra geri dönüşü yok unlocked olmuyor relocked oluyor, zaten bootloader kilidini htc nin sitesinden açarken orada "Kilit açılırsa telefon garanti dışı kalacak" kutucuğunu işaretlemeden bu işi yapamıyoruz. Keşke ölü piksel ve şebeke sorunu için kilidi açmadan önce gönderseydiniz, bu sorunlarla gönderen arkadaşlar oldu ekran değişti, üstteki tuş için gönderildi onu da değiştirdiler.

Forumdan LordOfTheRing arkadaşımız root layıp rom yükledikten sonrsa normale çevirip 2 kere gönderdim dedi buna ne demeli şimdi benim cihazımda root yapılmadı bile sadece kilit açılıp geri çevrildi birde bu sorunlar karşısında tavsiyeniz nedir ne yapmalıyım cihazın ikinci el piyasası ne durumda şimdiden teşekkürler .

• Hem Google chrome hem de telefonun kendi tarayicisiyla google'a girmeye calistigimda bu uyariyi veriyor. Flash player sayfasına yonlendiriyor. Guncellemeyi sonra hatirlat desem de güncellemeyi indirsem de ayni uyariyi vermeye devam ediyor. Bu durumla karşılaşan var mi?
     HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi)

• quote:

quote:

quote:

Forumdan LordOfTheRing arkadaşımız root layıp rom yükledikten sonrsa normale çevirip 2 kere gönderdim dedi buna ne demeli şimdi benim cihazımda root yapılmadı bile sadece kilit açılıp geri çevrildi birde bu sorunlar karşısında tavsiyeniz nedir ne yapmalıyım cihazın ikinci el piyasası ne durumda şimdiden teşekkürler .

hocam senin iş şansına olmuş.. git bi telefoncuya yaptır madem garanti dışı kaldıysa ekran falan getirttir 50 tl falan yaparlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheKings

quote:

quote:

quote:

hocam senin iş şansına olmuş.. git bi telefoncuya yaptır madem garanti dışı kaldıysa ekran falan getirttir 50 tl falan yaparlar..

root falan hikaye... biz desire s anakartı yaktık birkere kernelle uğraşırken, verdik garantiye anakartı değiştirip verdiler tekrar :D

• quote:

beyler 4.0.4 de dönmek istiyorum dönenler bi yardımcı olsunlar xda daki gibi yapıcam ama şu rom u indirdimhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2196243 bunun içindeki update-script te öyle yazılar yok değiştiremiyorum nasıl yaptınız yardımcı olun bi zahmet

nexus prime recovery'i kur. Sonra romu normal kur
  • quote:

quote:

beyler 4.0.4 de dönmek istiyorum dönenler bi yardımcı olsunlar xda daki gibi yapıcam ama şu rom u indirdimhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2196243 bunun içindeki update-script te öyle yazılar yok değiştiremiyorum nasıl yaptınız yardımcı olun bi zahmet

hocam 4.0.4 ü kurucam yalnız sorun olmasın ? direk kurarken birde linkini alabilirmiyim recoverynin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GonnaFlyNow -- 21 Nisan 2014; 21:40:45 >

• quote:

quote:

quote:

hocam 4.0.4 ü kurucam yalnız sorun olmasın ? direk kurarken birde linkini alabilirmiyim recoverynin ?

yok yok herhangi bir sorun yaşamazsın.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2075212
    Bu olması lazım deneyin bir. recoverye girdiğiniz nexus prime yazıyorsa tamamdır...

• 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.