Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Brnimki iyice hantallasmaya başladı. Önerisi olan? ( ön belleği temizlemek dışında)

Bir de Jailbreak /Root düşünüyorum. Yapanlar memnun mu? Başka modellere sistem yukleyenler var, telefon ucuyo diyolla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desire X için son uygulamalar tuşu çalışan sense 5 (4.1.2 JB) rom var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Alpin

Desire X için son uygulamalar tuşu çalışan sense 5 (4.1.2 JB) rom var mı?

Sense 5 romlarin hepsinde çalışıyor; supersense dx5, insert coin, mysense dx5rc4.0

• quote:

Orijinalden alıntı: 19RDM

quote:

Sense 5 romlarin hepsinde çalışıyor; supersense dx5, insert coin, mysense dx5rc4.0

Teşekkürler sormamın nedeni ev tuşuna iki kere basıp açılma olayı vardı onceden sorunsuz çalışıyorsa sağ alttaki güzel
    Peki sizce en iyi rom hangisi?
    Ek olarak telefonun Bootloader kilidini açarken waiting for devicede kalıyor ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Alpin -- 1 Mayıs 2014; 18:56:56 >
  • Arkadaşa yardım edebilirmisinizhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=91293994
  • Arkadaslar desıre x ı yenı aldım 2. el olarak suan ıcın hıcbır sorunum yok sarjı bıraz az gıbı sankı onun dısında cıhazda 4.1 yuklu acaba 4.0 a ındırsem sarj suresınde farklılık olurmu,bırde orjınal stock 4,0 ı nereden ındırıp kurabılırım bılgı verırmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

Arkadaslar desıre x ı yenı aldım 2. el olarak suan ıcın hıcbır sorunum yok sarjı bıraz az gıbı sankı onun dısında cıhazda 4.1 yuklu acaba 4.0 a ındırsem sarj suresınde farklılık olurmu,bırde orjınal stock 4,0 ı nereden ındırıp kurabılırım bılgı verırmısınız?

Sarj konusunda bir degisiklik olacagini zannetmiyorum ancak versiyon degistirmek icin telefinu unlock etmeniz gerekir buda cihazin varsa garantisini devre disi birakir ben sahsen 4.0 i onermiyorum

• Arkadaşlar hangi renk daha kullanışlı olur siyahmı? beyazmı?
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler sormamın nedeni ev tuşuna iki kere basıp açılma olayı vardı onceden sorunsuz çalışıyorsa sağ alttaki güzel
    Peki sizce en iyi rom hangisi?
    Ek olarak telefonun Bootloader kilidini açarken waiting for devicede kalıyor ne yapabilirim?

Bence en iyi rom mysense dx5 bu. İnsert coin e göre daha akıcı, sorunsuz. Ama sense 5 li romları bi süre kullandıktan sonra sıkılıp geri stock a dönersiniz diye düşünüyorum. Stock rom daha kullanışlı bence, arama menüsünün kullanışlılığı ve pratikliği bile stock kullanmak için bir neden. "Waiting for device" problemi ise bilgisayar telefonu görmediği için olur. Htc sync yüklü değilse olabilir veya telefonu kablo ile bağladığınızda hboot usb ekranında ise onu fastboot usb ye çevirmeniz gerekir (üstteki tuşa basarak).

• nevizade_suadiye N kullanıcısına yanıt
    Çekmeme sorunu telefon ile alakalı bir durum. Bende de oluyor ara sıra. Dediğiniz gibi arayanbil servisiyle halledilebiliyor.
  • Arkadaslar tek sim kartli versiyon ile cift sim kartli versiyon arasinda bir fark varmi?

Bugun Vatan'dan aldim, fatura vs. islem tamamlandiktan sonra dual cift sim oldugunu fark ettim. Acaba bir eksi yonu varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ertp

Arkadaslar tek sim kartli versiyon ile cift sim kartli versiyon arasinda bir fark varmi?

Bugun Vatan'dan aldim, fatura vs. islem tamamlandiktan sonra dual cift sim oldugunu fark ettim. Acaba bir eksi yonu varmi?

Fark yok sadece dahili depolama alanı biraz daha az diye biliyorum.

• Şarjı %5 civarına indikten sonra telefonu kullanırken prizde olsa dahi bazen kendiliğinden kapanıyor bu sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BordooMaavi

Şarjı %5 civarına indikten sonra telefonu kullanırken prizde olsa dahi bazen kendiliğinden kapanıyor bu sorunu yaşayan var mı?

Bu telefonun bataryası ile ilgili problem var galiba şarj dolum süresi bile çok uzun 3 saati geçiyor, bazen prizden gelen akımdan daha çok pil tüketiyor uyarısı veriyor ayrıca bazen telefonu yeniden başlatınca şarj seviyesi bir anda %10 civarında artıyor.

• quote:

quote:

Şarjı %5 civarına indikten sonra telefonu kullanırken prizde olsa dahi bazen kendiliğinden kapanıyor bu sorunu yaşayan var mı?

Bu telefonun bataryası ile ilgili problem var galiba şarj dolum süresi bile çok uzun 3 saati geçiyor, bazen prizden gelen akımdan daha çok pil tüketiyor uyarısı veriyor ayrıca bazen telefonu yeniden başlatınca şarj seviyesi bir anda %10 civarında artıyor.

Herkeste gerçekleşen bi durum mu yani bu?
  • quote:

quote:

quote:

Herkeste oluyor mu bilemem ama bende olmuşlugu var şarjdayken prizden gelen akımdan daha çok tüketim yapıyor bazen, şarji da %5 civarında ise kapanmasi normal. Bir de şarj aleti ve kablosu orjinal mi? Ben bir ara kablosu kısa diye 1.5 metrelik usb kablosu aldım daha yavaş şarj etmeye başlamisti.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herkeste oluyor mu bilemem ama bende olmuşlugu var şarjdayken prizden gelen akımdan daha çok tüketim yapıyor bazen, şarji da %5 civarında ise kapanmasi normal. Bir de şarj aleti ve kablosu orjinal mi? Ben bir ara kablosu kısa diye 1.5 metrelik usb kablosu aldım daha yavaş şarj etmeye başlamisti.

Alet orjinal hiç değiştirmedim.
    Bu gece yatmadan şarja koydum gecenin ortasında kapanmış prizdeyken kullanımde değilken ve sabaha kadar prizde kalmasna rağmen şimdi açıyorum ve %1 şarj kaldı diyip kapandı.

• Benım cıhazın orjınal sarj aletı yok fakat samsung ace ıle sony xperıa l ye aıt ıkı adet sarj cıhazı var samsung ıle sarj ettıgımde 3 saatte anca yuzde 60 doluyor ,sony sarj aletı ıle sarj ettıgımde ıse 3-3,30 saat arasında full doluyor ayrıca kapanıp acınca sarjdakı yukselme olayı bendede oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasvis

Çekmeme sorunu telefon ile alakalı bir durum. Bende de oluyor ara sıra. Dediğiniz gibi arayanbil servisiyle halledilebiliyor.

sağolun bilgilendirme için ben servise verdim telefonu bakalım 1 hafta oldu eğer sorun hala devam ederse iade ederim
  • Benimkinin menu tusu artik eskisi gibi hassas degil. Telefonun ustunde yer alan dugmeden bahsediyorum, artik iyice bastirmadan almiyor. Sizde de boyle mi?

Aranti bakar mi buna?

• 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.