Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar benim de bir sıkıntım var ben bir arkadaşımı arıyorum bir defa çalıyor ve meşgule düşüyor ve beni engellemediğini söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddbb

Telefonuma bir şeyler oluyor. Bildirim olarak reklam mesajı geliyor. SD kart hazırlanıor yazısı çıkıyor telefon kasıyor ve kablosuz-mobil veriyi açarken sadece hata yazısı çıkıyor.

Reklam bildirimi kullandiginiz bi uygulamadan kaynaklaniyordur digerleri icinse fabrika ayarina donmenizi tavsiye ederim ama kesin cozumu bilmiyorum yedeklemeyi unutmayin kisiler uygulamalar vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddbb

Stocktan sıkıldım. Teknogaranti + Servis Garantisi 1 yıl daha devam ediyor. Yok mu bunu root etmeden adam akıllı bir yöntem.

Root olmadan yapabileceginiz tek sey arayuzu degistirmek (launcher) Eger ki launcher yukleyecekseniz KK Launcher i onerebilirim

• gençlik htc desire x almayı düşünüyorum şu an 500 tl civarı fiyatı açıkcası tel. sırf müzk dinlemek ve günümüz şartlarına uyum sağlamak için alıyorum bir arkadaşımda kullanıyordu hoşuma gitmişti açıkcası size alayımmı

ayrıca beats audio özelliği nasıl ne gibi yenilik getiriyor özellikle desire x kullanıcıları tel. bahsederse çok yardımcı olurlar bende aranıza katılayım diyorum bu ay
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Beats audio yı anlatmak yerine teknosa da falan gidip htc nin beats li telefonları denemenizi öneririm.Özellikle beats kulaklığınız varsa sizi başka dünyalara götürebilir kalitesiyle.Telefon genel anlamıyla kulllanışlı ama 500 tl verip şu an için alınmaz.Htc nin daha yeni modellere yönelmenizi öneririm.Htc den ve kalitesinden şaşmayın :)
  • Beyler kulklik takiyorum ama muzik caliyor ses gelmiyor fabrik ayarlarin dondum olmadi ne yapbilirim

• arkadaslar telefonu garantiye yolluyicam ancak telefon custom romlu,,,bayadir da uzak kaldim bu islerden,,,bana romunu backup yapip yollayabilecek bir arkadas var midir,,,bir de klavuz gibi birseyler varsa cok sevinirim,,,
  • killerwhitewhale kullanıcısına yanıt
    Telefon S-Off oldugu icin orjinale donseniz bile garanti kabul etmez diyebiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Alpin

Telefon S-Off oldugu icin orjinale donseniz bile garanti kabul etmez diyebiliyorum

Hocam relocked yapip yollayanlar var bir sorun yasamadan sadece orjinal rom vs lazim su anda

• quote:

Orijinalden alıntı: Want to

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2764095
    Romu denemenizi öneririm

Deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliozaltun

quote:

Orijinalden alıntı: Want to

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2764095
    Romu denemenizi öneririm

Deneyen oldu mu?

Kendi telefonuma AOKP'i Kurdum gayet akıcı ve güzel çalışıyor. Yalnız bazı buglar var. Mesela hala bluetooth çalışmıyor. Kameranın panorama modu çalışmıyor. Ama güzel ins yakında kitkat çıkar

• arkadaşlar cihazım rootlu ancak sistemde bulunan ( facebook youtube vs. ) uygulamaları kaldırıyorum fakat yeniden başlatınca tekrardan yükleniyor çözümü olan var mı ???
  • Beyler xda ya yeni aokp rom dusmus destek olalimda bi yerlere gelsin

• arkadaşlar yardımm!! birisi ararken ekranda kimin aradığı o dikdörtgen bölüm görünmüyor. sadece aç reddet ksımlarını görebiliyorum yani kimin aradığını göremiyorum o anda. ve müzik dinlerken yine aynı şekilde güç düğmesine bastığımızda müzik çaların kutusu görünmüyor. Sebebi nedir nasıl halledeceğiz bu sorunu.
  • beyler sizce bu cüzdan kılıflar nasıl
    MobilCadde.com
    Universal Cüzdanlı Yan Kapaklı Siyah Deri Kılıf | Ücretsiz Kargo
    http://www.mobilcadde.com/universal-cuzdanli-yan-kapakli-siyah-deri-kilif-15082

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi)

• quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheKings

Beyler xda ya yeni aokp rom dusmus destek olalimda bi yerlere gelsin

Fozzy_Fozzy tabanli miui rom cikti tavsiye ederim gayet akici falan Fozzy tabaninin grafik performansi sikintili yakinda yeni base cikar.

• Want to kullanıcısına yanıt
    Öncelikle iyi akşamlar kusura bakmayın yeni üye oldum bi süredir takip ediyorum.Htc Desire X telefonumda yazılım güncelleme bölümünde programlı kontrol tikini kaldırarak denetlettim ve 1 adet güncelle çıktı kurdu isteyen deneyebilir bu arada hala 4.1.1
  • 2.20.401.6 sürümü çıkmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheKings

2.20.401.6 sürümü çıkmıştır

Degisen ne oldu ve kac mb :)

• 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.