Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 mb lir güncelleme herhangibir degisiklik gozlemlemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: t-bag3

arkadaşlar yardımm!! birisi ararken ekranda kimin aradığı o dikdörtgen bölüm görünmüyor. sadece aç reddet ksımlarını görebiliyorum yani kimin aradığını göremiyorum o anda. ve müzik dinlerken yine aynı şekilde güç düğmesine bastığımızda müzik çaların kutusu görünmüyor. Sebebi nedir nasıl halledeceğiz bu sorunu.

Arkadaslar bilgisi olan yok mu?

• Yeterli depolama alani yok uyarisi aldim, depolama kisminda hafiza kartina tasimabilecekleri tasidim, posta icerigini sildim fakat yer acilmasi 2-3 mb sagladi. Diger kisimda 1.8 gb yer kapliyor. Bu digerde yazanlar sistem dosyalarimi ? Depolama sorununu nasil cozebilirim? Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EDYGL -- 5 Haziran 2014; 14:50:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

arkadaşlar yardımm!! birisi ararken ekranda kimin aradığı o dikdörtgen bölüm görünmüyor. sadece aç reddet ksımlarını görebiliyorum yani kimin aradığını göremiyorum o anda. ve müzik dinlerken yine aynı şekilde güç düğmesine bastığımızda müzik çaların kutusu görünmüyor. Sebebi nedir nasıl halledeceğiz bu sorunu.

Arkadaslar bilgisi olan yok mu?

telefonu yeniden başlatınca düzeliyor aynı sorunu yaşadığımda
  • Heartbleed bug için fix atmışlar .Güvenlik amaçlı yani.
  • Bende yarın 3 sebepten vericem garantiye
    *ölü piksel
    *güç tuşu
    *uzun süren şarj
    Telefonu 2013 yılının nisan ayında vatandan aldım KVK garantili
    Yeni alacak arkadaşlar bu telefonu tercih etmemeli yeni modellere yönelmeli diyerekten iphone 5 e geçiyorum.Garantiden geldikten sonra deneyimlerimi paylaşırım

• arkadaşlar sizce telefona 4.4.2 güncellemsi gelir mi ?
  • footwork5534 F kullanıcısına yanıt
    Hayır zaten gelseydi once 4.1.2 sonra 4.2.2 gelmesi gerekirdi ki htc artik bu telefona destek vermiyor.

• ARkadaşlar benim menü tuşu çok kötü hale geldi. Hassas değil, iyice bastırmak gerekiyor. Sizde de öyle mi?
  • celutska kullanıcısına yanıt
    Evet bende de öyle.

• ALEXİST kullanıcısına yanıt
    Napcaz yav, bu gidişle yakında bozulur.

• Telefonumun bildirim çubuğunu değiştirmek yani yeni bir bildirim çubuğu programı arıyorum.

Ve bildirim geldiğinde Discovery modelindeki gibi alttaki üç lambanın yanmasını istiyorum.

Bunun için programlar var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Want to

quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheKings

2.20.401.6 sürümü çıkmıştır

Degisen ne oldu ve kac mb :)

1-2 ay önce androidde bir tarayıcı açığı çıkmıştı onu fixlemişler hepsi bu
  • Ben sarj yüzdesi ve bildirim paneli için bu programı kullanıyorum çok memnunm,şuana kadar bir sıkıntı çıkarmadı isterseniz deneyebilirsiniz.
    ''AntTek Quick Settings Pro '' programın adı

• Telefonda sıkıntılar yaşamaya başladım. Power tuşu problem çıkarmaya başladı. Dokunmatik haddinden fazla hassas, cebimde kendi kendine uçak moduna geçiyor, rehbere girip arama yapıyor v.s
    Galiba satıp Huawei Ascend P6 alacağım.
  • aliozaltun kullanıcısına yanıt
    Aynen, Power tuşu bende de problem çıkarmaya başladı. Daha alalı 1 sene bile olmadan tuş yakında cortlayacak gibi. Garantiye başvurmayı düşünüyorum. Böyle olmaması gerekirdi. Siz telefonu düşürdünüz mü hiç? belki ondandır diyecem yani.

Ayrıca telefon cebimdeyken uçak moduna geçme olayı bende de oluyor. çok sinir bozucu. Neden acaba?
  • Beyler telefonu garantiye gonderiyorum bugun kulaklik girisi bozuldu bakalim ne dicekler

• arkadaşlar cihazım rootlu ancak sistemde bulunan ( facebook youtube vs. ) uygulamaları kaldırıyorum fakat yeniden başlatınca tekrardan yükleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: footwork5534

Ben sarj yüzdesi ve bildirim paneli için bu programı kullanıyorum çok memnunm,şuana kadar bir sıkıntı çıkarmadı isterseniz deneyebilirsiniz.
    ''AntTek Quick Settings Pro '' programın adı

Telefonun da hangi rom yüklü güzel kardeşim ?

• 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.