Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar performans için en iyi ikili hangisi acaba ?
  • cyberteror kullanıcısına yanıt
    rom değil kardeşim program AntTek Quick Settings adıda roota fln gerek yok =) çok uğraştım bulmak için
  • footwork5534 F kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler kardeşim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap bekliyorum arkadaşlar performans için rom ve kernel en iyi hangileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberteror

quote:

Orijinalden alıntı: footwork5534

Ben sarj yüzdesi ve bildirim paneli için bu programı kullanıyorum çok memnunm,şuana kadar bir sıkıntı çıkarmadı isterseniz deneyebilirsiniz.
    ''AntTek Quick Settings Pro '' programın adı

Telefonun da hangi rom yüklü güzel kardeşim ?

Gta 3 kasmadan oynanıyor mu

• Sistem guncellemeso gelmiş ben de yukledim ne içeriyor bilen var mi

• ddbb kullanıcısına yanıt
    internet açığı varmış o giderilmiş değişen hiçbirşey yok onun haricinde
  • ddbb kullanıcısına yanıt
    Görev Yöneticisinden bütün uygulamaları kapatınca gta 3 ü max ayarlarda kasmadan oynayabiliyorum,hafıza kartım 32 gb class 10 belki etkisi vardır
  • adam gibi güncellemeler tapmaları lazım şu lanet bildirim paneli ve menü saydam olmalı mesela
  • desire x'den lg g2 ye geçtim oh be dünya varmış o akıcılı sonunda yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

desire x'den lg g2 ye geçtim oh be dünya varmış o akıcılı sonunda yaşıyorum

Ben G3 üç bekliyorum felaket bir cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

desire x'den lg g2 ye geçtim oh be dünya varmış o akıcılı sonunda yaşıyorum

Ben G3 üç bekliyorum felaket bir cihaz

bende g3 alacaktım ama fiyatı tuzlu geldi benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: menagon61

Bende yarın 3 sebepten vericem garantiye
    *ölü piksel
    *güç tuşu
    *uzun süren şarj
    Telefonu 2013 yılının nisan ayında vatandan aldım KVK garantili
    Yeni alacak arkadaşlar bu telefonu tercih etmemeli yeni modellere yönelmeli diyerekten iphone 5 e geçiyorum.Garantiden geldikten sonra deneyimlerimi paylaşırım

EVET ARKADAŞLAR TELEFONU CUMA GÜNÜ SAAT 14:00 da verdim garantiye.saat 18:00 de yapıldı diye mesaj aldım.Öncelikle muazzam bi servis olan kvk ya çok teşekkür ederim.Telefon ilk günki gibi oldu adeta.Ön kasa dahi değiştirilmişki sanıyorum bu telefonun ekran ile kasa tümleşik ondan dolayı.Güç tuşu harbi tuş olmuş.Batarya değişmiş.Bu cihazın 10 ay kullanımdan sonra mutlaka servis görmesi gerekiyor bunu unutmayın.Telefon ilk aldığım zamanki keyif i veriyor şuanda.Servise vermeyi düşünen arkadaşlar düşünmeden verin özellikle güç tuşundan bunalmıştım artık çok iyi geldi şimdi
    -Bu arada güç tuşunun ömrünü uzatmak isteyen arkadaşlar Screen off adlı uygulamayı mutlaka kullansın.Hatta bu telefonu kullanan herkez kullanmalı.Ev tuşuna basılı tuttuğunzda ekranı kapatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: celutska

Aynen, Power tuşu bende de problem çıkarmaya başladı. Daha alalı 1 sene bile olmadan tuş yakında cortlayacak gibi. Garantiye başvurmayı düşünüyorum. Böyle olmaması gerekirdi. Siz telefonu düşürdünüz mü hiç? belki ondandır diyecem yani.

Ayrıca telefon cebimdeyken uçak moduna geçme olayı bende de oluyor. çok sinir bozucu. Neden acaba?

Benim telefon 1,5 yaşını doldurdu.
    Telefon elbet yere düşüyor ancak şimdiye kadar ciddi bir yara almadı. Daha yeni yeni sıkıntı çıkarmaya başladı.
    Telefonun hız ve stabilite açısından hiç bir sorunu yok. Şimdiye kadar servise dahi gitmedi ama bu sorunu servisin çözebileceğini düşünmüyorum. Muhtemelen "kullanıcı hatası" falan diyecekler.
    Cepte uçak moduna geçmesi de heralde power tuşunun ne hikmetse cebimdeyken normalin aksine hassaslaşması ile alakalıdır.

• aliozaltun kullanıcısına yanıt
    Servise yazdım durumu, getirin bakalım dediler. Üstad, daha garantisi dolmadan böyle olması normal değil. Servis kabul etmese dahi Tüketici Hakem Heyetine gidilir, seve seve yapmak zorunda kalırlar.

Yav, alternatif menu tuşu da yok ki kullanalım. Zaten tek tuş olunca, sürekli onu kullandık bu yüzden erkenden sorun çıkarmaya başladı.
  • Servis yapmak zorunda kesinlikle aksi düşünülemez

• Bu telefonda yine en akıcı 1.4 GHz kernel ile 4.0 rom var. Başka romda böyle bir akıcılık yok
  • Want to kullanıcısına yanıt
    Batarya nasıl gidiyor peki hocam ?
  • efsane telefonum
  • Tele guncelleme geldi ama hersey ayni

• 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.