Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mc_fosil

arkadaşlar bu yeterli depolama alanı yok sorununu nasıl çözebiliriz

iki tane uygulama yükledim mi olay bitiyor

Ayni uyariyi ben de her gun defalarca aliyorum ne yaptiysam ise yaramadi. Telefondaki butun uygulamalar da lazim yani silemiyorum da Telefondan sogudum resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheKings

quote:

Orijinalden alıntı: Want to

quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinal android 4.0.4'e geri dönmenin çaresini buldum
    Cihazı S-Off yaptım. Hboot sürümünü düşürdüm. Ruu'yu Çalıştırdım.
    Bakalım ne olacak
     HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi)

Garanti ne olacak s on yapabilionmu tekrar

Henüz s-on yapmış değilim ama locked durumunda su anda . s-offda dursun boşver s-off yapasaya 2 saat uğraştım. bootloaderi kitleyince harantide sıkıntı olmuyormus sanırım.

geri döndünmü bari ? tekrar 4.1.1 güncellemesi görünüyomu ?

Geri döndüm 4.1 güncellemesi görünüyor. Sistem akıcı ve stabil hiç guncellermiyim :D

hangi linkten faydalandınız atarmısın bağlantıyı ?

Herhangi bir linkten faydalanmadim. Hboot'un çalışma sistemiyle araştırma yaparken kesfettim
    Pc'ye geçince ayrıntılı bir şekilde anlaticam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Want to -- 17 Haziran 2014; 21:23:02 >

• Şimdi asıl konuya gelelim JB'ye güncellenmiş yada JB Olarak gelen cihazı nasıl Orjinal ICS'ye Döndüreceğiz. Burada adım adım açıklayacağım.
    Orjinal ICS'ye geri dönmek için 1.25.0002 Olan hboot sürümünü 1.24.0000'a düşürmemiz gereklidir.
    Bu işlemler için cihazın bootloader kilidini açmamız yeterli değil. Ayrıyeten cihazı s-off yapmamız gereklidir.
    İşlem sırasında cihazınıza gelecek zarardan ben meçhul değilim. Burada müdahale direk ana yongaya yapılıyor
    Resimler bu konudan alınmıştır. Hocamıza teşekkür ederim.

İndirilecekler;
    Desire x toolkit
    Rumrunner S-OFF
    https://drive.google.com/file/d/0B-6StUKsEgRwMUlOYVM5RWRRWXM/edit?usp=sharing (ctrl+s ile indiriliyor)
    http://androidruu.com/getdownload.php?file=Proto/RUU_PROTO_U_ICS_40A_HTC_Europe_1.18.401.1_Radio_10.21.40.06U_1.10.40.23_release_295191_signed.exe

1-İlk olarak cihazın bootloader kilidini açıyoruz.
    http://shiftdelete.net/htc-bootloader-kilidini-kaldirmak-35623.html
    Bu işlemi linkte anlatıldığı üzere yapabilirsiniz. Bootloader kilidini açmak Ve S-OFF Ayrı şeylerdir karıştırmayınız.
    2-Linkteki toolkit ile cihaza JB recovery kurulur.
    3-Cihaz rootlanır. Rumrunner zip içerisinde mevcuttur.
    4-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.busybox.installer&hl=trLinkteki app ile busybox kurulur.
    5-Usb hata ayıklama aktif hale getirilir.
    6-Usb ile cihaz PC'ye bağlanır. Driverler tanıtılır. Ve Soju.exe Çalıştırılır.
    Bu işlemler esnasında cihaz ekranı açık tutulmalı.

Daha sonra cihazı yeniden başlatır ve ses kısma tuşuna basarız.

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi)

S-OFF Yazısını görmeliyiz.
    fastboot oem rebootRUU komutu verilir
    fastboot flash zip firmware.zip
    fastboot reboot-bootloader

Bootloader başlayınca ruu dosyasını açıp yükleyip tamamlanmasını beklemeliyiz.
    Daha sonra telefonu tekrar bootloader modunda açıp "fastboot oem writesecureflag 3" Komutunu veriyor ve telefonu s-on konumuna getiriyoruz.
    "fastboot oem lock" verip bootloaderi kitliyoruz
    Daha sonra işlem tamam. Telefon fabrikadan geldiği gibi temiz.
    İşlemler eksiksiz yapıldığı taktirde garantide sıkıntı olmamaktadır. (Relocked yazısı sıkıntı olmuyor diye biliyorum)

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi)  HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi)

İşlem tarafımdan güncellenmiştir ve denenmiştir.

Bir teşekkürü çok Görmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Want to -- 22 Haziran 2014; 23:03:29 >

• Want to kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Alttaki resimlerde s-on yapmayı da paylaşmışsiniz sizin cihaz şu an s-off durumda mi düzeltebildiniz mi?

• Want to kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederiz paylaştığın bilgilerden dolayı.Peki sen nerde oturuyosun bilader ?İzmirdeysen görüşmek isterim seninle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19RDM

Teşekkürler. Alttaki resimlerde s-on yapmayı da paylaşmışsiniz sizin cihaz şu an s-off durumda mi düzeltebildiniz mi?

ben pek s-on yapma taraftarı degilim.

• quote:

quote:

neden s on yapmayı düşünmüyosunuz ?
  • quote:

quote:

quote:

s-on yaparsak telefonun hardbrick olmasi gibi durumlarda telefona tekrar hboot radio system img'lerini flashlamamiz mümkün olmayacaktır. bu arada döndünüz mu ics'ye kodlqrda yanlışlık olabilir. Kendi telefonunda bu yöntemi kullanmadım. hata varsa hemen düzeltelim :b

• quote:

Durum ne hocam denediniz mi işlemi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Want to -- 18 Haziran 2014; 14:30:28 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

s-on yaparsak telefonun hardbrick olmasi gibi durumlarda telefona tekrar hboot radio system img'lerini flashlamamiz mümkün olmayacaktır. bu arada döndünüz mu ics'ye kodlqrda yanlışlık olabilir. Kendi telefonunda bu yöntemi kullanmadım. hata varsa hemen düzeltelim :b

hocam telefon garantide :D birilerinin işine yarar dönmek isteyen vardır baya dursun konuda

• Arkadaşımın desire x telefonunundaki en büyük sorun zil sesi. Zil sesini ne yaparsak yapalım yaptığımız zil sesi çalmıyor. Her yolu denedik. Yardımcı olabilecek varmı acaba
  • quote:

quote:

Durum ne hocam denediniz mi işlemi :)

Daha denemedim garantilik bir durum var mi diye telefona son kez bakıyorum :) gerçi 5 ay sonra garantisi de bitecek. Yapamadigim bir şey olursa sizinle tekrar iletişime geçerim zaten.

• Uzun süredir konuya girmiyordum bi gireyim dedim bu ne.. :) Herkes şikayet ediyor telefonu :) ben alalı 1.5 sene oldu ne kılıf kullanıyorum nede ekrana jelatin çektirdim aldığım gibi kullanıyorum. Hala ilk günkü gibi çalışıyor en ufak bi sorunu yok :) ufak tefek yere düşmelerin haricinde 10 kere sertçe yere düştmüştür hatta bi keresinde çamura bile girdi ama hala sorunsuz çalışıyor. Ben temiz kullanmaya çalışıyorum açıkçası(yere düşürmelerin haricinde :D), fazla program yüklemiyorum mesela yeteri kadar yüklüyorum, root vs. hiç bişey yapmadım tamamen orjinal, yeni telefon alsam yine HTC alırım çok sağlamlar abi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PReSCoLD

Uzun süredir konuya girmiyordum bi gireyim dedim bu ne.. :) Herkes şikayet ediyor telefonu :) ben alalı 1.5 sene oldu ne kılıf kullanıyorum nede ekrana jelatin çektirdim aldığım gibi kullanıyorum. Hala ilk günkü gibi çalışıyor en ufak bi sorunu yok :) ufak tefek yere düşmelerin haricinde 10 kere sertçe yere düştmüştür hatta bi keresinde çamura bile girdi ama hala sorunsuz çalışıyor. Ben temiz kullanmaya çalışıyorum açıkçası(yere düşürmelerin haricinde :D), fazla program yüklemiyorum mesela yeteri kadar yüklüyorum, root vs. hiç bişey yapmadım tamamen orjinal, yeni telefon alsam yine HTC alırım çok sağlamlar abi :)

Aynen, bendede kilit tusu biraz sorunlu onun haricinde telefondan memnunum baktim biraz kasiyosa gorev yoneticisi yoksa yeniden baslat ooh mis gibi

• Yeterli depolama alanı yok diyor. Uygulamaları bile güncelleyemiyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzlupuding

Yeterli depolama alanı yok diyor. Uygulamaları bile güncelleyemiyorum artık.

Uygulamalardan bazilarini SD Karta tasimayi denediniz mi?
    Birde Hangi uygulamalari kullaniyorsunuz da bu kadar doluyor merak ettim

• quote:

hcam format at gereken uyg. yükle olsun bitsin elindeki telefon belli yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Alpin

quote:

Uygulamalardan bazilarini SD Karta tasimayi denediniz mi?
    Birde Hangi uygulamalari kullaniyorsunuz da bu kadar doluyor merak ettim

Telefon rootlu değilken uygulamaları hafıza kartına taşıyabiliyo muyuz? Olmuyor diye biliyorum ben..Ya da ben beceremedim bilmiyorum tam
    Pek bir şey yok aslında Whatsapp, Viber, Instagram, Translate, Vscocam, Not defteri, Battery Doctor, Swarm ve Enpara

• Yeni S-ON Yapma yöntemi;
    fastboot oem writesecureflag 3
    Bu Komut ile s-off olan teli tekrar s-on yapabiliyoruz
  • Bugün gelen güncelleme ne güncellemesi. Sabah gördüğümde Android güncellemesi sandım ama değilmiş.

Yükledikten sonra 2.20.401.6 başarıyla yüklendi dedi.

Neler içeriyor, bilgisi olan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.