Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonumu yaklaşık 2.5 saat önce şarja takmıştım. Az önce baktım, sadece %44'ü dolmuş. Eskiden 2 saatte tamamen dolmuş olurdu. Dün sadece usb ile şarj etmeyi denedim, o da yaklaşık 3 saat falan sürdü. Bataryanın değişmesi mi gerek?
  • Merhaba,kullanicilar genel olarak memnun gibi, almayi dusunenler icin 600 tl uygun mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonun üstündeki tuş için garantiye göndermek isteyenler kvk ya gönderebilirler, ben gönderdim parça değişimi yapıp 4 güne gönderdiler.
  • beyler ses konusunda, telefon sesli halde iken mesela mesaj atıyorum ve kalan mesajı gösteren bildirimde falan ses+titreşim geliyor, bunu istemiyorum nasıl halledebilirim? yani sadece biri aradığında ses çıksın başka hiçbir şeyde ne ses ne titreşim olsun. bi türlü bulamadım?
  • 1) Telefon boşta dahi çok ısınıyor.
    2) Telefon kendiliğinden bi süre sonra kapanıyor. açmak için bataryayı çıkarıp takmam gerekiyor. (şarjdayken kapanmıyor)
    3) Kulaklığın solu (ya da sağı) çalışmıyor [telefondan kaynaklı çünki 2 kulaklıkda denedim ve o kulaklıklar başka cihazlarda çalışıyor)
    birde açılış hızı düştü

bu sorunlar neden kaynaklanıyo olabilir karşılaşan ve çözebilen oldumu
  • 5harfli 5 kullanıcısına yanıt
    Operatorden kaynakli turkcellseniz gelio

• Dün gece yine prizdeyken kapanmış.
    Karşılaşan var mı bu problemle?
  • One alıp kurtuldum şu lanet cihazdan, rom değiştiriyorum kafayı yiyor hızlanacağı yerde yavaşlıyor, yükleniyor yazısı saniyelik geçiyordu her uygulamada..
    Stabil bi sürüm bulup tüm uygulamalara el atmışdım jet gibi olmuştu, ama 6-7 saatte şarjı bitiyordu + gsm çekmemeye'de başlayınca, kuzene hibe ettim kurtuldum.
    Zamanla ortaya çıkan ölü pikselleri, gevşeyen arka kapağı, ısınma sorununu katmıyorum.
    Kısacası ne yaptıysam bir sorun oldu, köşede üç-beş kuruş vardı 2.el temiz bi one alıp işi çözdüm, stabil, gram kusursuz cihaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19RDM

Arkadaşlar telefonun üstündeki tuş için garantiye göndermek isteyenler kvk ya gönderebilirler, ben gönderdim parça değişimi yapıp 4 güne gönderdiler.

Tek basışta alıyor mu kilidi ? Benimde Kvk garantim ust tus arada bir basmiyor ve kasada kalkma oldu cok az garanti kapsaminda olup degistirirler mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Alpin

quote:

Orijinalden alıntı: 19RDM

Arkadaşlar telefonun üstündeki tuş için garantiye göndermek isteyenler kvk ya gönderebilirler, ben gönderdim parça değişimi yapıp 4 güne gönderdiler.

Tek basışta alıyor mu kilidi ? Benimde Kvk garantim ust tus arada bir basmiyor ve kasada kalkma oldu cok az garanti kapsaminda olup degistirirler mi ?

Evet gayet güzel olmuş, benim telefonun üst köşesinde de baya zedelenme vardı, sorun cikarmazlar kronik bi problem olduğunu biliyorlardir zaten.

• Arkadaşlar cihaz prizde şarj olurken kendiliğinden kapanma sorunu yaşayan başka kimse yok mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BordooMaavi

Arkadaşlar cihaz prizde şarj olurken kendiliğinden kapanma sorunu yaşayan başka kimse yok mu acaba?

Bende öyle bir sorun yok sahip oldugum hiç bir telefondada boyle bir soruna rastalamadim .

• Rom root olaylarından hiçbir şey anlamıyorum ve telefonun da garantiden çıkmasını istemiyorum. Bunlar haricinde Sense 5'e geçebilme şansımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzlupuding

Rom root olaylarından hiçbir şey anlamıyorum ve telefonun da garantiden çıkmasını istemiyorum. Bunlar haricinde Sense 5'e geçebilme şansımız var mı?

Şu an için yok.

• Merhaba arkadaşlar bende desire x almaya karar verdim lakin kamera hep kafamı karıştırıyor,video çekmeye önem veririm bu yüzden 480p çekiyor ama 1080p destek varmış bırak 1080'ni 720p yede razıyım nasıl arttırabiliriz ona göre alacağım ben bu telefonu ace 2 bile 720p çekerken hiç yakışmamış.
  • Stocktan sıkıldım. Teknogaranti + Servis Garantisi 1 yıl daha devam ediyor. Yok mu bunu root etmeden adam akıllı bir yöntem.
  • arkadaşlar kulaklık kontrolleri ile başım belada. kulaklıkta tek tuş var çift basınca şarkı değiştirmek yerine en son aradığım kişiyi arıyor telefon.

4.0.4 versiyonda sorun yoktu.

bu sorunu yaşayan illaki vardır. çözebilen varsa çok memnun kalıcam.
    iki ay önce anakart yandı garantiye vermiştim. farklı rom kurup garanti dışı bırakmak istemiyorum.
  • Arkadaşlar espier tarzında yani sadece uygulama kısayolları olan ve az ram yiyen launncher var mıdır?
  • Telefonuma bir şeyler oluyor. Bildirim olarak reklam mesajı geliyor. SD kart hazırlanıor yazısı çıkıyor telefon kasıyor ve kablosuz-mobil veriyi açarken sadece hata yazısı çıkıyor.
  • Arkadaslar benim telefonumunda
    -ölü piksel sorunu
    -ekran catlamasi
    -kameram bir bozuluyor bir duzeliyor
    -ekran cercevesi kalkti
    Bu sorunlar var kvkya gondericem simdi ne kadar surede gelir ve ne kadar isterler bir fikriniz var mi?Bu sorunlardan hangilerini kvk karsilar ?

• 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.