Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: internalinferno

quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheKings

quote:

Orijinalden alıntı: internalinferno

quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheKings

beyler 4.0.4 de dönmek istiyorum dönenler bi yardımcı olsunlar xda daki gibi yapıcam ama şu rom u indirdimhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2196243 bunun içindeki update-script te öyle yazılar yok değiştiremiyorum nasıl yaptınız yardımcı olun bi zahmet

nexus prime recovery'i kur. Sonra romu normal kur

hocam 4.0.4 ü kurucam yalnız sorun olmasın ? direk kurarken birde linkini alabilirmiyim recoverynin ?

yok yok herhangi bir sorun yaşamazsın.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2075212
    Bu olması lazım deneyin bir. recoverye girdiğiniz nexus prime yazıyorsa tamamdır...

eyvallah hocam şimdilik vazgeçtim yoğunum sonra deniyecem kalsın forumda bu da

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasbaran1223

quote:

Orijinalden alıntı: 19RDM

quote:

Bugün birdaha anladımki Htc pişmanlıktır aga arıza oluştuktan sonra bende geçen hafta yolladım cihazı teleservice garanti dışı kapsamında deyip 408 lira fiyat çıkarmışlar daha 10 ay var halbuki garantinin bitimine yalnız kvk hakkında bilgim yok kardeş .

Telefonun bootloader kilidini açarsanız tabi ki garanti dışı kalır. HTC ye bu sebeple kızmak yanlış çünkü root yaptıktan sonra geri dönüşü yok unlocked olmuyor relocked oluyor, zaten bootloader kilidini htc nin sitesinden açarken orada "Kilit açılırsa telefon garanti dışı kalacak" kutucuğunu işaretlemeden bu işi yapamıyoruz. Keşke ölü piksel ve şebeke sorunu için kilidi açmadan önce gönderseydiniz, bu sorunlarla gönderen arkadaşlar oldu ekran değişti, üstteki tuş için gönderildi onu da değiştirdiler.

Forumdan LordOfTheRing arkadaşımız root layıp rom yükledikten sonrsa normale çevirip 2 kere gönderdim dedi buna ne demeli şimdi benim cihazımda root yapılmadı bile sadece kilit açılıp geri çevrildi birde bu sorunlar karşısında tavsiyeniz nedir ne yapmalıyım cihazın ikinci el piyasası ne durumda şimdiden teşekkürler .

Root yapınca kilit açılıyor zaten rom a gerek yok. Biraz şans işi daha önce de konuşuldu garantideki adamın anlık durumuna göre verdiği bit karar bu ama niye garanti dışı kaldı diye şikayette bulunamayiz. Ben de root atarken problem olmuştu garantiye gönderdim bana da garanti dışı dediler ve para olarak abartılı bir rakam çıkartıyorlar, sonra sorunu kendim çözdüm. Garanti 400 liralık masraf cikardiysa telefoncu 100 liraya çözer problemi. Cihaz çok tutulmadigi için ikinci el piyasası iyi değil, bir de son zamanlarda telefonun fiyatı çok düştüğü için ikinci elde de en fazla 350 verirler diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• note 3 alarak ne umutlarla aldıgım desıre x e ve htc grubuna temellı veda edıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzlupuding

Hem Google chrome hem de telefonun kendi tarayicisiyla google'a girmeye calistigimda bu uyariyi veriyor. Flash player sayfasına yonlendiriyor. Guncellemeyi sonra hatirlat desem de güncellemeyi indirsem de ayni uyariyi vermeye devam ediyor. Bu durumla karşılaşan var mi?
     HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi)

Telefonuma flash player virüsü bulaştı Herhangi bir web sitesine girmeye calistigimda bu uyarı cikiyor ve sahte flash player sayfasına yonlendiriyor. Play storedan hiç bir şey indiremiyorum bunun yuzunden. Kullandigim antivirus uygulamasi da hiç bir şey bulamadi. Nasıl temizleyebilirim yardimci olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: av.ak

note 3 alarak ne umutlarla aldıgım desıre x e ve htc grubuna temellı veda edıyorum

Hayırlı olsun bende lg g3 un çıkmasını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

quote:

Orijinalden alıntı: av.ak

note 3 alarak ne umutlarla aldıgım desıre x e ve htc grubuna temellı veda edıyorum

Hayırlı olsun bende lg g3 un çıkmasını bekliyorum.

bende beklemeyı dusunuyordum fakat z2 g3 olsun ozellık olarak note3ten cokta ıyı olmayacaklardı bende alayım aradan cıksın dedım. hem ısım geregı kalemı cok ısıme yaracagını dusunuyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bugün birdaha anladımki Htc pişmanlıktır aga arıza oluştuktan sonra bende geçen hafta yolladım cihazı teleservice garanti dışı kapsamında deyip 408 lira fiyat çıkarmışlar daha 10 ay var halbuki garantinin bitimine yalnız kvk hakkında bilgim yok kardeş .

Telefonun bootloader kilidini açarsanız tabi ki garanti dışı kalır. HTC ye bu sebeple kızmak yanlış çünkü root yaptıktan sonra geri dönüşü yok unlocked olmuyor relocked oluyor, zaten bootloader kilidini htc nin sitesinden açarken orada "Kilit açılırsa telefon garanti dışı kalacak" kutucuğunu işaretlemeden bu işi yapamıyoruz. Keşke ölü piksel ve şebeke sorunu için kilidi açmadan önce gönderseydiniz, bu sorunlarla gönderen arkadaşlar oldu ekran değişti, üstteki tuş için gönderildi onu da değiştirdiler.

Forumdan LordOfTheRing arkadaşımız root layıp rom yükledikten sonrsa normale çevirip 2 kere gönderdim dedi buna ne demeli şimdi benim cihazımda root yapılmadı bile sadece kilit açılıp geri çevrildi birde bu sorunlar karşısında tavsiyeniz nedir ne yapmalıyım cihazın ikinci el piyasası ne durumda şimdiden teşekkürler .

Root yapınca kilit açılıyor zaten rom a gerek yok. Biraz şans işi daha önce de konuşuldu garantideki adamın anlık durumuna göre verdiği bit karar bu ama niye garanti dışı kaldı diye şikayette bulunamayiz. Ben de root atarken problem olmuştu garantiye gönderdim bana da garanti dışı dediler ve para olarak abartılı bir rakam çıkartıyorlar, sonra sorunu kendim çözdüm. Garanti 400 liralık masraf cikardiysa telefoncu 100 liraya çözer problemi. Cihaz çok tutulmadigi için ikinci el piyasası iyi değil, bir de son zamanlarda telefonun fiyatı çok düştüğü için ikinci elde de en fazla 350 verirler diye düşünüyorum.

Eyv hocam sağolasın benim başlıca sorunum şarj mevzusu onu bir çözsem gerisi hikaye aslında memnunum cihazdan önerileriniz varmı bu konuda max 10 saat gidiyor o da hafıza kartsız kart takınca 5-6 saat max ?

• Şarj sorunu, 300 liradan 3000 liraya kadar olan akıllı telefonların ortak sorunu. Normal telefon gibi konuşmak için kullanınca arada bir internete bakınca şarj süresi gayet tatminkar.

Şarj konusunda yapılacaklar belli.

-Ekran ne kadar açık kalırsa o kadar pil tüketir.
    -Ekran ışığı otomatikte olmalı.
    -Face twitter gibi uygulamalar yerine internet tarayıcısıyla face-twittera girmek lazım. Çünkü uygulamalar sürekli veri alışverişi yapıyor.
    - gps, google play gibi uygulamalar devre dışı bırakılmalı. Gerektiğinde açılmalı.
    -Oyun oynamak şarj canavarı.
    - Sürekli Sms yazmak ta şarjı bitiri. Çünkü ekran açık.

Telefonu normal telefon gibi değil de akıllı telefon olarak kullanınca şarj ister istemez dayanmayacak.
    Şarj konusunu kafaya takmak yerine telefonu istediğiniz gibi kullanın.Çok şükür elektrik diye bişey var. Şarjı biterse pc yada prizden şarja takın :)

Benim isteklerimi karşıladığı için bu telefondan memnunum.

• arkadaşlar htc desirex kullanıyorum bende 2 tane problemim var yardımcı olursanız sevinirim.
    1.problem resimde attım navigasyon butonu artık menüde gözükmüyor kayboldu.
    2.problem ise cebim açık olduğu halde beni arayanlar aradığında aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor hemen mesaj geliyor zaten şu kişi sizi aradı diye hatla alakalı değil çünkü aveada da yapıyor turkcelldede yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: nevizade_suadiye

arkadaşlar htc desirex kullanıyorum bende 2 tane problemim var yardımcı olursanız sevinirim.
    2.problem ise cebim açık olduğu halde beni arayanlar aradığında aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor hemen mesaj geliyor zaten şu kişi sizi aradı diye hatla alakalı değil çünkü aveada da yapıyor turkcelldede yardımcı olursanız sevinirim

Cihazı Format atmayı denediniz mi

• quote:

arkadaşlar htc desirex kullanıyorum bende 2 tane problemim var yardımcı olursanız sevinirim.

Bir şey merak ettim siz launcher falan mi kullaniyorsunuz? Çünkü benim telefonumun arayuzu böyle değil ...

• hayır sadece resimde belli olsun die navigasyon ikonu ondan o resmi koydum o resim benim telefona ait değil internetten bulduğum bir resim
  • quote:

hayır sadece resimde belli olsun die navigasyon ikonu ondan o resmi koydum o resim benim telefona ait değil internetten bulduğum bir resim

Tamam o zaman . Bendede yok navigasyon son zamanlarda Google Haritaları guncellediyseniz gidiyor sahsen ben guncelledim zaten gereksiz cunku turkiyede kullanilmiyor diyip duruyor

• quote:

quote:

Hem Google chrome hem de telefonun kendi tarayicisiyla google'a girmeye calistigimda bu uyariyi veriyor. Flash player sayfasına yonlendiriyor. Guncellemeyi sonra hatirlat desem de güncellemeyi indirsem de ayni uyariyi vermeye devam ediyor. Bu durumla karşılaşan var mi?

Telefonuma flash player virüsü bulaştı Herhangi bir web sitesine girmeye calistigimda bu uyarı cikiyor ve sahte flash player sayfasına yonlendiriyor. Play storedan hiç bir şey indiremiyorum bunun yuzunden. Kullandigim antivirus uygulamasi da hiç bir şey bulamadi. Nasıl temizleyebilirim yardimci olabilir misiniz?

Aptoide uygulamasini yukleyip flash playeri guncelleyebilirsiniz guncel olmadigi icin bu hatayi veriyodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Alpin -- 27 Nisan 2014; 19:46:28 >

• B.Alpin B kullanıcısına yanıt
    Flash playerla ilgisi yokmuş. Modemle alakalıymış. Resetleyince düzeldi..
    teşekkürler.birde yerel butonu vardı bilirsiniz oda artık kayboldu odamı güncellemelerle alakalı?

2.sorum ise problem ise cebim açık olduğu halde beni arayanlar aradığında aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor hemen mesaj geliyor zaten şu kişi sizi aradı diye hatla alakalı değil çünkü aveada da yapıyor turkcelldede yardımcı olursanız sevinirim.. @B.Alpin
  • nevizade_suadiye N kullanıcısına yanıt
    Yerelde o yuzden gitmistir arama sorununa gelince herhangi bir fikrim yok uzgunum

sağolun bilgilendirmeniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Want to

quote:

Cihazı Format atmayı denediniz mi

hayır format atmayı denemedim bugun aldığım yere vatan bilgisayara götürmeyi düşünüyorum garantisi devam ediyor daha

• lanet kvk 10 gündür yapamadı cihazı

• 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.