Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Navigasyon uygulaması yükleyebilen bir arkadaş bana pm olarak nasıl yapılacağını anlatabilir mi?
  • bir seneye yakın desire x kullandım iki defa ekran tamamen değişti ve kullandığım dönem oyun namına sadece candy crush saga oynadım geçen hafta dokunmatik ekran yine bozuldu garanti bitmemişti ama artık bıkmıştım elden çıkarıp lumia 820 aldım çok memnunum rom kasma reset hiç sorun yok.. Windows market biraz sorunlu olabilir ama desire x lumiaya göre çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cultus

bir seneye yakın desire x kullandım iki defa ekran tamamen değişti ve kullandığım dönem oyun namına sadece candy crush saga oynadım geçen hafta dokunmatik ekran yine bozuldu garanti bitmemişti ama artık bıkmıştım elden çıkarıp lumia 820 aldım çok memnunum rom kasma reset hiç sorun yok.. Windows market biraz sorunlu olabilir ama desire x lumiaya göre çöp

Siz Şansızmışsınız ben hiçbir sorunla karşılaşmadım ve direkt çöp demek bi telefonla olcak bişi değil bence elektronik işler olabiliyor bazen benim telefonda sadece kasada çok az kalkma var başka bir şey yok

• quote:

bir seneye yakın desire x kullandım iki defa ekran tamamen değişti ve kullandığım dönem oyun namına sadece candy crush saga oynadım geçen hafta dokunmatik ekran yine bozuldu garanti bitmemişti ama artık bıkmıştım elden çıkarıp lumia 820 aldım çok memnunum rom kasma reset hiç sorun yok.. Windows market biraz sorunlu olabilir ama desire x lumiaya göre çöp

Ben lumia 620'den geçmiştim keşke geçmeseydim
  • Ben memnunum telden :) hic reset kasma sorunum yok. Daha birkere servise vermedim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Alpin

quote:

Siz Şansızmışsınız ben hiçbir sorunla karşılaşmadım ve direkt çöp demek bi telefonla olcak bişi değil bence elektronik işler olabiliyor bazen benim telefonda sadece kasada çok az kalkma var başka bir şey yok

Ben de bir buçuk senedir Desire X kullanıyorum. Telefonu yormama rağmen hiç sorunla karşılaşmadım. Ufak tefek sorunlar var tabi ki. Mesela ekran kilit tuşu zor basıyor, nadiren uygulamadan çıkıp ana menüye dönerken bekletiyor biraz. Onun dışında telefonu kaç kere yere düşürmeme rağmen hiçbir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALEXİST -- 27 Haziran 2014; 17:23:22 >

• Telefonu kötülemek neyin kafası anlamıyorum. Orta giriş segmentinde üretilmiş bir telefona bir dünya uygulama dayayıp sonra da berbat bi telefon yok kasıyor yok ısınıyor demek çok saçma.. O telefonu tasarlayan tasarımcılar kadar biliyorsanız siz yapında görelim. Ekim 2012den beri sorunsuzca kullanıyorum. ufak tefek bazı sorunlar dışında hiç bir sorunla karlılaşmadım. gayet düzgün kullanışlı verdiği paranın hakkını veren bir telefon. üstelik root ve farklı yazılımlar yapılma konusunda da gayet kullanışlı.. hatta ve hatta benzer segmentte xperia u xperia p samsung s3 mini kullanan arkadaşlarım htcyi daha fazla beğendiler. kamerası 5 mp lakin gayet güzel fotolar çekiyorum. hatta instagramdan takip eden arkadaşlarım bazen şaşırıyor 5mplik kamera ile çektiğime.

Bence telefonu hunharca eleştirmek yerine beklentinizi telefonun ederi kadar yapın. beğenmiosanız üst segment cihaz tercih edin...

şimdide ufak bir sorum olucak,
    xperia serilerinde bulunan albüm uygulamasını kullanıyorum ama bana widget olarakta lazım. çıkmıyor widgetlarda. onu zip olarak cwmden yükleyebileceğim bir link var mıdır bildiğiniz? cevaplarsanız çok sevinirm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orodruin

Telefonu kötülemek neyin kafası anlamıyorum. Orta giriş segmentinde üretilmiş bir telefona bir dünya uygulama dayayıp sonra da berbat bi telefon yok kasıyor yok ısınıyor demek çok saçma.. O telefonu tasarlayan tasarımcılar kadar biliyorsanız siz yapında görelim. Ekim 2012den beri sorunsuzca kullanıyorum. ufak tefek bazı sorunlar dışında hiç bir sorunla karlılaşmadım. gayet düzgün kullanışlı verdiği paranın hakkını veren bir telefon. üstelik root ve farklı yazılımlar yapılma konusunda da gayet kullanışlı.. hatta ve hatta benzer segmentte xperia u xperia p samsung s3 mini kullanan arkadaşlarım htcyi daha fazla beğendiler. kamerası 5 mp lakin gayet güzel fotolar çekiyorum. hatta instagramdan takip eden arkadaşlarım bazen şaşırıyor 5mplik kamera ile çektiğime.

Bence telefonu hunharca eleştirmek yerine beklentinizi telefonun ederi kadar yapın. beğenmiosanız üst segment cihaz tercih edin...

xperia serilerinde bulunan albüm uygulamasını kullanıyorum ama bana widget olarakta lazım. çıkmıyor widgetlarda. onu zip olarak cwmden yükleyebileceğim bir link var mıdır bildiğiniz? cevaplarsanız çok sevinirm.

google a " xda sony album" gibi bişeyler yaz mutlaka bi apk bi zip falan bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Orodruin

Telefonu kötülemek neyin kafası anlamıyorum. Orta giriş segmentinde üretilmiş bir telefona bir dünya uygulama dayayıp sonra da berbat bi telefon yok kasıyor yok ısınıyor demek çok saçma.. O telefonu tasarlayan tasarımcılar kadar biliyorsanız siz yapında görelim. Ekim 2012den beri sorunsuzca kullanıyorum. ufak tefek bazı sorunlar dışında hiç bir sorunla karlılaşmadım. gayet düzgün kullanışlı verdiği paranın hakkını veren bir telefon. üstelik root ve farklı yazılımlar yapılma konusunda da gayet kullanışlı.. hatta ve hatta benzer segmentte xperia u xperia p samsung s3 mini kullanan arkadaşlarım htcyi daha fazla beğendiler. kamerası 5 mp lakin gayet güzel fotolar çekiyorum. hatta instagramdan takip eden arkadaşlarım bazen şaşırıyor 5mplik kamera ile çektiğime.

Evet dediğiniz doğru beatsaudio olsun kamerası olsun çok süper. Lakin bir xperia p olsun s advance olsun s3 mini olsun çoktan 4.4.3 romları almışken biz hala stabil çalışan bir cm10.1 bekliyoruz

• ViMiRo isimli bir rom çıkmış arkadaşlar. Hemen indirip denedim diğer 4.1.2 romlarda ki tüm bug ve takılmalar giderilmiş. Gayet hızlı ve stabil denemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliozaltun

ViMiRo isimli bir rom çıkmış arkadaşlar. Hemen indirip denedim diğer 4.1.2 romlarda ki tüm bug ve takılmalar giderilmiş. Gayet hızlı ve stabil denemenizi tavsiye ederim.

rom bnce diğer romlardan + dan çok - var. örneğin bnce hiç hızlı ve stabil değil. ayarlar menüsünü hızlıca baştan aşağı kaydırırken takılarak gidiyor mesela ama teması çok hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheKings

quote:

ViMiRo isimli bir rom çıkmış arkadaşlar. Hemen indirip denedim diğer 4.1.2 romlarda ki tüm bug ve takılmalar giderilmiş. Gayet hızlı ve stabil denemenizi tavsiye ederim.

rom bnce diğer romlardan + dan çok - var. örneğin bnce hiç hızlı ve stabil değil. ayarlar menüsünü hızlıca baştan aşağı kaydırırken takılarak gidiyor mesela ama teması çok hoşuma gitti

Valla dostum ben tüm custom romları denedim. En son insertcoin kullanıyordum ve çok memnundum ama bunu da bir deneyeyim dedim. Benim telefonda diğer tüm romlara nazaran daha hızlı çalışıyor ve stabilite açısından bir problem yaşamadım.
    Ama tabiki ilk sürüm ufak tefek hatalar var. İlk yüklediğimde internet çalışmıyordu onu da farklı bir kernel (infinity kernel) yükleyerek çözdüm zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliozaltun -- 29 Haziran 2014; 3:25:22 >

• quote:

quote:

quote:

Valla dostum ben tüm custom romları denedim. En son insertcoin kullanıyordum ve çok memnundum ama bunu da bir deneyeyim dedim. Benim telefonda diğer tüm romlara nazaran daha hızlı çalışıyor ve stabilite açısından bir problem yaşamadım.
    Ama tabiki ilk sürüm ufak tefek hatalar var. İlk yüklediğimde internet çalışmıyordu onu da farklı bir kernel (infinity kernel) yükleyerek çözdüm zaten.

Neden infinity kernel ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden infinity kernel ?

Ben hiç custom kernellerle uğraşmadım. İnsertcoinle stock kerneli kullanmıştım hep
    Stock kernel quadrantta 3400'ü vuruyordu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden infinity kernel ?

Aslında bi sebebi yok Nexus kernelle de çözülüyor bu problem. Ben infinity kernel yükledim.

• Real Racing 3'ü sorunsuz oynayabilmem için ne yapmam gerekiyor? RR3 graphics programı ile grafikleri low'a düşürsem bile açamadım oyunu bi türlü.
  • Ben oynamıştım zamanında, üstelik hiçbir ayar yapmadan grafikleri kendisi ayarlamıştı.

• Arkadaşlar bu telefonu yaklaşık 6 7 ay önce almıştım ilk başlarda süper ve cok hizli çalışiyodu ama son zamanlarda üst tuşu basmamaya başladı ve tel cok isisnmaya başladı bunun dışında cok iyi bir telefon sadece su iki sorun var bunun için çözüm Varmi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett11772 -- 30 Haziran 2014; 16:00:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmett11772

Arkadaşlar bu telefonu yaklaşık 6 7 ay önce almıştım ilk başlarda süper ve cok hizli çalışiyodu ama son zamanlarda üst tuşu basmamaya başladı ve tel cok isisnmaya başladı bunun dışında cok iyi bir telefon sadece su iki sorun var bunun için çözüm Varmi ??

Yaz aylarinda isinma normaldir

• 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.