Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LordOfTheKings

quote:

Orijinalden alıntı: Want to

quote:

beyler telefonumu garantiye gönderdim iç mekanik parçalar komple değişti yani kapak batarya hariç full değişti ve garantideyken avea dab turkcell e geçtim telefonum gelince ilk 1 hafta ya yakın sorunsuz kullandım sonra telefon full çekerken arayanlar bana ulaşamamaya başladı ama 2.kez arayınca telefonum çalıyor. Sizce bu sorun turkcell den midir yoksa telefondan mıdır ?

Bende teli bu yüzden satmıştım ya :D garantiye gondermek gerekebilir. Şebekeye sıkıntı yok ise Anakart değişimi ile çözülür :)

yav şimdi gönderince nokia asha 302 ile de olmuyo :D 10gün telsiz kalıyo adam. Whatsapp falan sıkıntı nokia da pek bi sıkıntı yok şuan

Benim Nokia 6060'da da sıkıntı yok. Yalnız desire x de yazılımsal olduğunu düşündüm ne kadar boot radio flashlayıp farklı romlar denesemde düzelmedi. İşin gene Kvk'ya kalmış

• Arkadaşlar Desire X için biraz fazla güzel İOS 7 romu yapıcam . Aslına bitti ama ufak tefek sorun düzeltmeleri yapıyorum . Arkadaşlar gerçek İOS 7 sanmayın gerçe biliyosunuz fakat sadece görüntü gibi.
    Vimiro Rom üzerine yapıyorum . Fotoğrafı atıcam beğenen olursa anlatırım .

• tcfb kullanıcısına yanıt
    Sakıncası yoksa rom olarak değilde uygulama olarak hangi uygulamaları kullanmayı planlıyorsunuz söyleyebilir misiniz ? arayüzde, kilit ekranı, bildirim çubuğu vs. ?
    Rom kurma vs pek hoşuma gitmiyor benim o bakımdan merak ettim.
  • Aslında sorun olmaz ama programların adını verdiğimde aynı sonucu alamazsın üzerinde çok fazla düzenleme yaptım. ve performans iyileştirmeleri yapıp çıkartıcam
  • Arkadaşlar iki adet sorunum var. Birincisi zil sesi harici hoparlörden gelen sesin çok kısık çıkması ve kulaklık taktığımda da aynı sorunun olması. Diğer bir sorun ise, kimi numaralardan arama geldiğinde direkt olarak telefonun aramayı meşgule atması. Böyle hatalarla karşılaşan ve nasıl çözüm bulacağımı bilen varsa yardımcı olmasını rica edeceğim zira çekilmez bir hal aldıa
  • Beyler Bayanlar telefonun güncelleme alması için qualcommun kernel kaynak kodlarını güncellemesi lazımmış. Güncelleme için oy topluyolar. Bide siz el atın. farklı farklı maillerle imza atabilirsiniz..

https://www.change.org/tr/kampanyalar/qualcomm-actualizar-serie-de-chips-qualcomm-snapdragon-s4-play-para-android-4-3-x-4-4-x-y-versiones-futuras-update-number-of-chips-qualcomm-snapdragon-s4-play-for-android-4-3-x-4-4-x-and-future-versions?lang=tr#description

• oguzzb O kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle yanlışlıkla arama engellemeyi kullanmışsın düzeltmek için Arama tuşu>Ayarlar(Sol üstteki 3 nokta)>Engelli kişiler buradan düzeltebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcfb

Arkadaşlar Desire X için biraz fazla güzel İOS 7 romu yapıcam . Aslına bitti ama ufak tefek sorun düzeltmeleri yapıyorum . Arkadaşlar gerçek İOS 7 sanmayın gerçe biliyosunuz fakat sadece görüntü gibi.
    Vimiro Rom üzerine yapıyorum . Fotoğrafı atıcam beğenen olursa anlatırım .

hocam stock rom üerine yap kurbanın olam şu romları sevmiyorum bide :D görev yöneticisi ne öyle :D son olarak sadece temamı böyle olcak mesela müzik çaları açtığımızda kendi müzik çalara açılcak demi

• quote:

Beyler Bayanlar telefonun güncelleme alması için qualcommun kernel kaynak kodlarını güncellemesi lazımmış. Güncelleme için oy topluyolar. Bide siz el atın. farklı farklı maillerle imza atabilirsiniz..

https://www.change.org/tr/kampanyalar/qualcomm-actualizar-serie-de-chips-qualcomm-snapdragon-s4-play-para-android-4-3-x-4-4-x-y-versiones-futuras-update-number-of-chips-qualcomm-snapdragon-s4-play-for-android-4-3-x-4-4-x-and-future-versions?lang=tr#description

Bilgilendirdiğiniz icin tesekkurler yolladim bakalim artik qualcoom un insafina kalmis insallah gelir ama telefona fazla yuklenmeyecek bir arayuz ayarlamasi lazim htc nin cunku ekran kartinin yetersiz old. Yazmislar gerci devaminda romlardan falan bahsetmisler oluyo falan diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Alpin

quote:

Beyler Bayanlar telefonun güncelleme alması için qualcommun kernel kaynak kodlarını güncellemesi lazımmış. Güncelleme için oy topluyolar. Bide siz el atın. farklı farklı maillerle imza atabilirsiniz..

Bilgilendirdiğiniz icin tesekkurler yolladim bakalim artik qualcoom un insafina kalmis insallah gelir ama telefona fazla yuklenmeyecek bir arayuz ayarlamasi lazim htc nin cunku ekran kartinin yetersiz old. Yazmislar gerci devaminda romlardan falan bahsetmisler oluyo falan diye

7 ay kullandim stabil cm rom bile cikmadi S3 aldim artik bu telefona destek daha fazla

• quote:

quote:

quote:

7 ay kullandim stabil cm rom bile cikmadi S3 aldim artik bu telefona destek daha fazla

Rom olayı telefon fazla tutmadığı için gelişmedi bana göre çünkü kıytırık huawei u8110 (turkcell t10) a bile bisürü rom vardı kullandığım için biliyorum rom zaten gerek yok bu düzeyde bi telefona bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rom olayı telefon fazla tutmadığı için gelişmedi bana göre çünkü kıytırık huawei u8110 (turkcell t10) a bile bisürü rom vardı kullandığım için biliyorum rom zaten gerek yok bu düzeyde bi telefona bence

Htcnin yazilimlari hakikatten iyi s3de 1gb ram var 200 mb bos kaliyor :D Kaynak kodlari guncellenince cm11 almaniz muhtemel :)

• insan bir selfielik vga kamera bari koyar

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

insan bir selfielik vga kamera bari koyar

hocam ön kamera ihtiyacım yok gibi ama olsa fena olmazdı arada bi skype görüşmesi aradab bi selfie falan fena olmazdı
  • bozuk mu acaba diye düşünürken jeton düştü 40 yılda bir lazım oluyor
    ön kamera sonra arka kamera flaşı vs bunlar çok masraf olmasa gerek bu firmalara.
    kırpmak için özellikle çıkarılıyor

• Beyler telefonda mobil internet açıkken, telefon görüşmesi yaptığım sırada karşı tarafa sesim gitmiyor. 1.5 senedir kullanıyorum hep böyle miydi bir fikrim yok, yeni farkettim. Yaşayan var mı bu sorunu?

• Arkadaşlar geçmiş sayfalarda vardı sanırım fakat bulamadım,

Açma Kapama Tuşunu Kullanmadan El ile sönsöre dokunarak telefonu açma kapama yapıyorduk, Hangi programdı bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknbjk

Arkadaşlar geçmiş sayfalarda vardı sanırım fakat bulamadım,

Açma Kapama Tuşunu Kullanmadan El ile sönsöre dokunarak telefonu açma kapama yapıyorduk, Hangi programdı bilen var mı?

Auto Screen On diye biliyorum ben

• Ok.tşk.ler
  • merhabalar,bu telefona 2.el telefon alan yerler ne kadar veriyor ortalama?teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.