Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar son 1 aydır telefonun ekranın da değişik problemler yasıyorum..http://www.youtube.com/watch?v=5QbGPe0lG-E
    bu linkteki gibi, telefon dokunmatiği bazen algılıyor bazense hiç algılamıyor daha önce basına gelen var mı diye merak ettim ?

Ayrıca suan vimirom3.0-1 kullanıyorum bu romu kurduktan sonra bu problemler baş gösterdi. Sanırım romu değiştirmem gerekicek sizce hangisinie gecmeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan3407

Merhabalar son 1 aydır telefonun ekranın da değişik problemler yasıyorum..http://www.youtube.com/watch?v=5QbGPe0lG-E
    bu linkteki gibi, telefon dokunmatiği bazen algılıyor bazense hiç algılamıyor daha önce basına gelen var mı diye merak ettim ?

Ayrıca suan vimirom3.0-1 kullanıyorum bu romu kurduktan sonra bu problemler baş gösterdi. Sanırım romu değiştirmem gerekicek sizce hangisinie gecmeliyim

benim telefonumda kuma gömülmesi sonuunda böyle bi durum olmuştu. siz bir stock a dönün sonra yine bu sorun devam ederse garantiye göderin. açıklamaya sadece dokunmatik çalışmıyor deyin değiştirirler

• Vallaha beyler bu ürünü 1.5 senedir kullanıyorum tek sorun güc tuşu zamanla aşınıyor onun dışında ne bir kasma,ne bir ölü piksel olayı taş gibi telefon.Tabi ben hiç güncelleme yapmadım aldığım gibi icecream var.Telefon on numara alıcak arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.Telefona hafıza kartı almak istiyorum 20-25 tl civarı birşey her hafıza kartı telefona uyumlumudur bunu sormak istiyorum.Birde arkadaşlar sizdede thumb3 dosyası oluşup çok fazla alan kaplıyormu bende vhaatsaptan fotograf acınca oluşuyor ve 600 mb yer kaplıyor.1 gblık hafıza kartı onla doluyor haliyle hafıza kartı almak şart oldu.ALICAK OLANLARA ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...İyi akşamlar,saygılar....
  • Şimdi ben telefonumu garantiye yollayacağımda sorunlarım güç tuşu, kasada hafif bir kalkma(Alttaki dokunmatik tuşların hemen altındaki yer arka kapakla tuşların arasındaki) birde kameranın ordaki bizim telefona ait kısım elips şeklindeki spiral giden yerde çizilme var (sanırım burayı değiştirmezler) sizce bunları değiştirirler mi yoksa kullanıcı hatası mı derler (kilit tuşu garantide diğerleri için)? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheKings

quote:

Merhabalar son 1 aydır telefonun ekranın da değişik problemler yasıyorum..http://www.youtube.com/watch?v=5QbGPe0lG-E

benim telefonumda kuma gömülmesi sonuunda böyle bi durum olmuştu. siz bir stock a dönün sonra yine bu sorun devam ederse garantiye göderin. açıklamaya sadece dokunmatik çalışmıyor deyin değiştirirler

hocam bu romu kurdum umarım stocktur.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2239511

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Alpin

Şimdi ben telefonumu garantiye yollayacağımda sorunlarım güç tuşu, kasada hafif bir kalkma(Alttaki dokunmatik tuşların hemen altındaki yer arka kapakla tuşların arasındaki) birde kameranın ordaki bizim telefona ait kısım elips şeklindeki spiral giden yerde çizilme var (sanırım burayı değiştirmezler) sizce bunları değiştirirler mi yoksa kullanıcı hatası mı derler (kilit tuşu garantide diğerleri için)? Teşekkürler.

hocam öncelikle güç tuşunu düzeltirler. o metal kalkmış herhalde sizde onu değiştirmezler.o arkadaki çiziğide düzeltmezler ..

Başıma şöyle bir olay geldi. Telefonumun kulaklık girişi bozulmuştu durup dururken hiç bir kulaklıkla ses gelmiyordu.Sonra tam garantiye göndercekken telefonumu düşürdüler ve sol üst metali ekranın üstüne hafif bir kalkma oldu bende bu şekilde gönderdim garantiye. Batarya kapak pil hariç full değişip geldi telefon. Telefonun ekranı ile donanımlar bir yapılmış o yüzden benim o kalkan yer değişti sıkıntısız kullanıyorum

• quote:

quote:

quote:

hocam bu romu kurdum umarım stocktur.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2239511

evet stock

• quote:

Orijinalden alıntı: dell35

Vallaha beyler bu ürünü 1.5 senedir kullanıyorum tek sorun güc tuşu zamanla aşınıyor onun dışında ne bir kasma,ne bir ölü piksel olayı taş gibi telefon.Tabi ben hiç güncelleme yapmadım aldığım gibi icecream var.Telefon on numara alıcak arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.Telefona hafıza kartı almak istiyorum 20-25 tl civarı birşey her hafıza kartı telefona uyumlumudur bunu sormak istiyorum.Birde arkadaşlar sizdede thumb3 dosyası oluşup çok fazla alan kaplıyormu bende vhaatsaptan fotograf acınca oluşuyor ve 600 mb yer kaplıyor.1 gblık hafıza kartı onla doluyor haliyle hafıza kartı almak şart oldu.ALICAK OLANLARA ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...İyi akşamlar,saygılar....

Hangi tarayiciyi kullanıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

quote:

Vallaha beyler bu ürünü 1.5 senedir kullanıyorum tek sorun güc tuşu zamanla aşınıyor onun dışında ne bir kasma,ne bir ölü piksel olayı taş gibi telefon.Tabi ben hiç güncelleme yapmadım aldığım gibi icecream var.Telefon on numara alıcak arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.Telefona hafıza kartı almak istiyorum 20-25 tl civarı birşey her hafıza kartı telefona uyumlumudur bunu sormak istiyorum.Birde arkadaşlar sizdede thumb3 dosyası oluşup çok fazla alan kaplıyormu bende vhaatsaptan fotograf acınca oluşuyor ve 600 mb yer kaplıyor.1 gblık hafıza kartı onla doluyor haliyle hafıza kartı almak şart oldu.ALICAK OLANLARA ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...İyi akşamlar,saygılar....

Hangi tarayiciyi kullanıyorsun

Chrome,opera,yandex hepsi var en çok chrome kullanıyorum

• Tamam teşekkür ederim.
  • Beyler bu facebookta bildirim 10 yazan yeri hangi programla yapıcaz iphonelerdeki gibi yoksa rom'la falan mı olur
  • quote:

Beyler bu facebookta bildirim 10 yazan yeri hangi programla yapıcaz iphonelerdeki gibi yoksa rom'la falan mı olur

hocam nova launcherin full sürümünde bu özellik bulunuyor.. Full sürüm 8tl
  • quote:

quote:

Beyler bu facebookta bildirim 10 yazan yeri hangi programla yapıcaz iphonelerdeki gibi yoksa rom'la falan mı olur

Eyvallah hocam iş görücekse bu uygulama alınır güzel birşeye benziyor

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah hocam iş görücekse bu uygulama alınır güzel birşeye benziyor

full sürümünün bi eklentisi var o şekilde yapılıyor ama önce bi araştır istersen

• jelly beandan icsye dönen varmı nasıl performansı eskisi gibi oluyomu bu telefon çıldırtcak beni ya ısınıyo donuyo bi programdan ana menüye dönüp tekrar açtığımda program gitmiş oluyo en baştan açılıyo oyun felan oynanmıyo sürekli yükleniyor yazısı cıkıyo bunlar düzeliyomu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykutdmr28

jelly beandan icsye dönen varmı nasıl performansı eskisi gibi oluyomu bu telefon çıldırtcak beni ya ısınıyo donuyo bi programdan ana menüye dönüp tekrar açtığımda program gitmiş oluyo en baştan açılıyo oyun felan oynanmıyo sürekli yükleniyor yazısı cıkıyo bunlar düzeliyomu.

ics ye döndüm biraz daha iyi gibi ama animasyonlar olsun yazı boyutu olsun bildirim paneli olsun kaydırma hızı olsun jb den çok farklı ve ben ics yi bu farklılıklar yüzünden kullanamayıp jb ye güncelledim tekrar
  • Telefonu hızlandırmak için tavsiyesi olan varmı mesaj yazarken bile kasıyo ateş gibi oluyo telefon sürekli fabrika ayarlarınamı dönücez bune ya.
  • quote:

jelly beandan icsye dönen varmı nasıl performansı eskisi gibi oluyomu bu telefon çıldırtcak beni ya ısınıyo donuyo bi programdan ana menüye dönüp tekrar açtığımda program gitmiş oluyo en baştan açılıyo oyun felan oynanmıyo sürekli yükleniyor yazısı cıkıyo bunlar düzeliyomu.

sayfa 103 teki anlatımla 3.kez ics ye dönüyorum.. :D inş bu sefer dayanırım da ics de kalırım :D
  • quote:

quote:

sayfa 103 teki anlatımla 3.kez ics ye dönüyorum.. :D inş bu sefer dayanırım da ics de kalırım :D

Onları yaparken sıkıntı olmaz dimi hiç denemedim yapabilirmiyim bide hızı iyi oluyomu o yükleniyor yazısı çıkmıyo dimi hiç?
  • quote:

quote:

quote:

Onları yaparken sıkıntı olmaz dimi hiç denemedim yapabilirmiyim bide hızı iyi oluyomu o yükleniyor yazısı çıkmıyo dimi hiç?

cihazda bu işlemi yapınca 7kez titreme alıyor açılırken ve kapanırken bunun haricinde bir sorun yok garantidede uygun bişeyler yazılırsa sorun olmaz sanırsam

• 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.