Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun camının değişimine ne kadar istiyo serviste bilgisi olan varmı
  • Ben bu romu kurdum stabil ve iyi çalışıyor sıkıntı yok ama bu işlerden anlamıyorsanız yapmayın.

My Sense 5
  • Allah'ını seven yardımcı olsun.

Telefonda yaklaşık 2 aydır twitter uygulamasında ki resimleri, kısa Vine videolarını görüntülemem yaklaşık 2-3 dakika sürüyor timelineda profil fotoğrafları görüntülenmiyor. Aynı şekilde galeride ki resimlerin ön yüklemesi dakikalar alıyor, bazen Whatsapp'tan fotoğraf göndereceğim esnada ekle menüsüne girdikten sonra galeride ki resimlerin hiçbirisi görüntülenmiyor siyahekranda kalıyor. Defalarca format atmama rağmen sorun bir türlü çözülmedi.

Timeline
     HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi)

Resim ön izlemesi

Vine ön izlemesi

Galeri ön izlemesi

Bu sorunu sürekli yaşıyorum çözümü nedir yardım edin lütfen telefonu duvara atıp paramparça etmek üzereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazoV3Ra -- 22 Eylül 2014; 17:08:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LazoV3Ra

Allah'ını seven yardımcı olsun.

Telefonda yaklaşık 2 aydır twitter uygulamasında ki resimleri, kısa Vine videolarını görüntülemem yaklaşık 2-3 dakika sürüyor timelineda profil fotoğrafları görüntülenmiyor. Aynı şekilde galeride ki resimlerin ön yüklemesi dakikalar alıyor, bazen Whatsapp'tan fotoğraf göndereceğim esnada ekle menüsüne girdikten sonra galeride ki resimlerin hiçbirisi görüntülenmiyor siyahekranda kalıyor. Defalarca format atmama rağmen sorun bir türlü çözülmedi.

Timeline

Resim ön izlemesi

Vine ön izlemesi

Galeri ön izlemesi

Bu sorunu sürekli yaşıyorum çözümü nedir yardım edin lütfen telefonu duvara atıp paramparça etmek üzereyim.

Yedek alip format atin buyuk.iht. duzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Format atmayı birden fazla denedim ama çözüm yok maalesef.

• quote:

Format atmayı birden fazla denedim ama çözüm yok maalesef.

hocam kullanım şeklinizden kaynaklı %100. çünkü bende twitter falan kullanıyorum bende böyle bir sorun yok
  • yeni bir güncelle gelmiş herhalde bi bakarmısınız ?
  • Ben de güncelleme gorunmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheKings

yeni bir güncelle gelmiş herhalde bi bakarmısınız ?

Twitter'ın yeni güncellemesinden bahsediyorsanız yaptım düzelme yok halen daha.

• quote:

quote:

hocam kullanım şeklinizden kaynaklı %100. çünkü bende twitter falan kullanıyorum bende böyle bir sorun yok

Kullanım şekli dediğiniz kullandığım uygulamalar, programlarsa eğer farklı yaptığım birşey yok düzgün olduğu zamanlarda aynı uygulamaları kullanıyordum.

Buna sebep olan herhangi bir uygulama olabilir mi ?

Fazla ram yeme gibi ?

• quote:

quote:

quote:

Kullanım şekli dediğiniz kullandığım uygulamalar, programlarsa eğer farklı yaptığım birşey yok düzgün olduğu zamanlarda aynı uygulamaları kullanıyordum.

Buna sebep olan herhangi bir uygulama olabilir mi ?

Fazla ram yeme gibi ?

2 senedir kullaniyorum hic boyle sorunla karsilasmadim internetinizde sorun olabilir dns falan deneyin wifi da mesela birde hafiza kartinida formatlayin ydeklerinizi alip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GonnaFlyNow -- 24 Eylül 2014; 20:42:35 >

• Arkadaşlar htc desire x'i televizyona bağlamak mümkün mü? Telefonda hdmi desteği var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: memedince

Arkadaşlar htc desire x'i televizyona bağlamak mümkün mü? Telefonda hdmi desteği var mı?

bağlanmıyor fakat ben ezcast desteği sunan aparat aldım telefon tablet i tv ye bağlıyorum. Tv akıllı değil ilk nesil lcd lerden
  • Herhangi bir fotoğrafı kırpmadan duvar kağıdı yapma şansımız yok mu?
  • Arkadaslar su viper rom desire x icin yok mu? Youtube'da bi video var yuklemis eleman desire xe naptiysam bulamadim. Var mi bilgisi olan?

• muzlupuding kullanıcısına yanıt
    Maalesef bu butun cihazlarda boyle gerek ios gerek android cunku resmi ekran boyutlarina uydurmaya calisiyor kirpma isi.

• Arkadaslar yaklasık 6 aydır bu cıhazı kullanıyorum genel olarak memnunum fakat kamera olayı bıraz sıkıntılı acık havada sorun yok bol ısıkta fakat dusuk ısıkta cok fazla kumlanma oluyor ekstra kullandıgınız yada tavsıye edebılecegınız bı uygulama varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

Arkadaslar yaklasık 6 aydır bu cıhazı kullanıyorum genel olarak memnunum fakat kamera olayı bıraz sıkıntılı acık havada sorun yok bol ısıkta fakat dusuk ısıkta cok fazla kumlanma oluyor ekstra kullandıgınız yada tavsıye edebılecegınız bı uygulama varmı?

iconu kabak resminde olan night kamerayi indir dene bi

• Tamamdır ındırıp denıcem tşk ederım.
  • quote:

Allah'ını seven yardımcı olsun.

Timeline

Resim ön izlemesi

Vine ön izlemesi

Galeri ön izlemesi

Bir -ki en fazla kaç kez yanlış yazılabilir sorusunun cevabı gibi olmuş mesajınız Problemlerinize gelince, aynılarını aylardır ben de yaşıyorum. Format falan her şeyi denedim ancak düzelmedi. Hele Twitter insanı çıldırtacak kadar yavaş ve tweet falan da atılmıyor. Son çare uygulamayı devre dışı bıraktım, kullanmıyorum.

Bunlara ek olarak bende bir de klavyenin tamamen yok olup, klavye yerinin simsiyah şekilde kalması var. Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor.

• 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.