Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç kullanmadan siz de bu rekora sahip olabilirsiniz :)
     HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)
     HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi)

• Selam arkadaslar benim bir sorum olucak google play storeden indirdigimiz uygulamalari direk hafiza kartina yuklememiz mumnkun degil mi

• telefon kendi kendine kapanmaya başladı :/
  • arkadaşlar merhaba.
    bende aranıza katıldm. 250 TL ye 2.el aldım.
  • Arkadaşlar xda daki ROM lara bakyorum. En iyisi hangisi? Sense olması şart değil.
    Birde Desire X protou, Desire X T328e var sanırım. Protou desire x in kod adı mı çözemedim. Tam bilmiyorum ama çift hatlı modeli nin adı mı yoksa?

Benim cihaz T328e.
    Yani protou ROM u kursam bi sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 1 Kasım 2014; 23:38:25 >
  • tekrar merhaba arkadaşlar. Bootloader klidini açtım ve S-OFF yapmadan S-ON modunda custom ROM yükledim.
    S-OFF yapmanın ne gibi faydaları var ki?

şuan aşağıdaki ROM'u kullanıyorum.
    [ROM][30.09.14] ViMiRo ROM v4.0-3
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797110
     HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi)

• Arkadaşlar 1 aydır telefon her açıldığında wifi kendiliğinden açılıyor problem nedir sizce? Hiç wifi kullanmıyorum uyku sırasında wifi asla açma kısmını işaretledim, wifi bağlandığında otomatik oturum aç kısmını kapattım ama hala aynı sorun devam ediyor yok mu bunun çözümü?
    Bu arada garantinin bitmesine 1 ay kala telefonu kvk ya gönderdim batarya ve kilit tuşunu yenilediler tavsiye ederim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdmsy -- 4 Kasım 2014; 14:57:59 >
  • çalışmayan özelliği var mı peki cihazın bu room dan sonra ?

konuya canlılık getirdiniz. teşekkür ederim kendi adıma
  • çalışmayan özelliğine rastlamadım. Tavsiye ederim.

Benim anlamadığım şu ben ilk desire 'dan desire x e geçiş yaptm. 4 yıllık model şuan bile geliştiriliyor en son 4.4.4 kitkat rom kurmuştum. 5.0 lollipop bile çıkar.
    Ancak Desire X daha gelişmiş olmasına rağmen neden 4.3 romdan ileri gidemiyorlar anlayamıyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 5 Kasım 2014; 8:50:25 >
  • Br haftalık yada biraz kullanım süresinin ardından deneyimlerinizi paylaşırsanız benim için daha iyi olur. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desikator

Br haftalık yada biraz kullanım süresinin ardından deneyimlerinizi paylaşırsanız benim için daha iyi olur. Teşekkürler.

Vimi Rom u kullanabilirsiniz rahatlıkla uzun bir süre kullandım bir sıkıntı yasamadım kendi adıma. ki problem olsa bile kullanıcılar dile getiriyorlar
  • Rom işlerinden anlamam ama hızlı stabil Türkçe bir rom var mı mümkünse jellybean olmasın. Yerli kaynak

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan3407

quote:

Orijinalden alıntı: Desikator

Br haftalık yada biraz kullanım süresinin ardından deneyimlerinizi paylaşırsanız benim için daha iyi olur. Teşekkürler.

Vimi Rom u kullanabilirsiniz rahatlıkla uzun bir süre kullandım bir sıkıntı yasamadım kendi adıma. ki problem olsa bile kullanıcılar dile getiriyorlar

Hatalarini okumustumda ben 5mp de fotograf cekince flaş patliyormuş her seferinde o sorun var mı yoksa düzeltmişler mi?

• 2 küsür senede desire x kullaaniyorum.orjinal sürüm yüklü yani hiç değişiklik yapmadım.
    Su son 2 gündür mesaj bolumunde aşırı derecede kasma var. Arada bor htc hata raporu uyarısı çıkıyor ayrıca hiçbir uygulamayi guncelleyemiyorum bu sorunları nasil çözerim ?

• 2 senedir kullanıyorum telefonu ve artık farklı bir Arayuz istiyorum.Kontrol paneli şarj yüzdesinden çok çektim.Haftasonu rom aticam fakat merak ettiğim birşey var.Şarj a etkisi oluyormu bu romların ?

• Arkadaşlar benim tel ekranı kırıldı değiştirmek istiyorum ..piyasada ekranlar satılıyor orjinal falan diyorlar ama ekran kalitesi nasıl pek güvenemiyorum bu ekranları alıp tel taktıran varmı..bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: menagon61

2 senedir kullanıyorum telefonu ve artık farklı bir Arayuz istiyorum.Kontrol paneli şarj yüzdesinden çok çektim.Haftasonu rom aticam fakat merak ettiğim birşey var.Şarj a etkisi oluyormu bu romların ?

Bana gore sarji somuruyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

tekrar merhaba arkadaşlar. Bootloader klidini açtım ve S-OFF yapmadan S-ON modunda custom ROM yükledim.
    S-OFF yapmanın ne gibi faydaları var ki?

şuan aşağıdaki ROM'u kullanıyorum.
    [ROM][30.09.14] ViMiRo ROM v4.0-3
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797110
     HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi)

bu romda wifi çalışmıyor benım tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum onun dışında çok hoşuma gitti

• menagon61 kullanıcısına yanıt
    ilk yüklediğimde benimde çalışmadı. Kernel değiştirmek lazım.

ROM'u rarla açıp boot.img i adb ile kur :) yada s2w kernelini
  • 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.