Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

quote:

Orijinalden alıntı: Want to

Siz ne kullanıyorsunuz şimdi ?

iPhone 5s

iPhone candır Yazın bende i5 Almıştım fakat fazla elimde kalmadı şimdi galaxy s3 var. Rootlayıp Romlayıp kullanıyoruz
  • quote:

quote:

quote:

Siz ne kullanıyorsunuz şimdi ?

iPhone 5s

iPhone candır Yazın bende i5 Almıştım fakat fazla elimde kalmadı şimdi galaxy s3 var. Rootlayıp Romlayıp kullanıyoruz

iPhone zaten ayrı ama gerçekten desire x benim için çok değerli manevi olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski fotoları karıştırken buldum
     HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi)
  • quote:

Eski fotoları karıştırken buldum

telefon nerede

• quote:

quote:

Eski fotoları karıştırken buldum

telefon nerede

Resimi Desire x ile çekmiştim zaten Ne Telefondu ya.

• Arkadaşlae biri bana yardımcı olabilir mi?
    Desire X'im S-ON, Unlocked ve TWRP Recovery yüklü.

Şuan hiçbi şekilde USB algılamıyor. Sadece Şaj oluyor. Fastboot a girip Fastboot USB yerine Fastboot AC yazıyor.

Garantiye yollamak istiyorum son 2 ayı kaldı dolmasına ancak cihaz S-ON tamam S-off yapmadım zaten ancak TWRP ve Kernel orjinal değil. USB algıulamadıgı için kernel orjinal recovery yükleyemiyorum.

Bu sekilde KVK servisi kabul eder mi cihazı? Yada TWRP den tamamen sistem dosyalarını silip açılamaycak düzeye getirip mi yollasam?
  • Want to kullanıcısına yanıt
    aynen ben biraz saklayacağım elimde ki telefon ondan iyi belki ama o telefonun yeri ayrı be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Mobile

quote:

Orijinalden alıntı: doLaRFB

facebook videolarında sorun yaşıyorum ben, önizleme bitmeden açtığımda üzgünüm bu video oynatılamıyor hatası veriyo aynı sorunu yaşayıp bi çözüme ulaşan kimse var mı?

Hocam PM.

Hocam merhabalar. 2yılı aşkın zamandır kullandığım desire x cihazımda epey zamandır bende bu sorunu yaşamaktayim. Var mıdır bi yolu yordamı,çözümü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrheadbang0 -- 8 Ocak 2015; 20:11:25 >
  • telefonun açma kapama tuşu çalışmıyordu uzun bir süredir

yanlışlıkla suya düşürdüm telefonu

resmen bir kova suyun içine bodoslama girdi ve 10 saniye falan içeride kaldı

1 gün kuruttum telefonu

telefon hala mükemmel bir şekilde çalışmaya devam ediyordu

tek bir sıkıntı olmuştu açma kapama tuşu neredeyse hiç çalışmamaya başladı resmen telefonu kıracak kuvvet uygulamak zorunda kalıyordum

neyse dedim telefonu yaptırayım bari

format çektim ne var ne yok her şeyi sildim telefondan

tamam çıkacaktım evden aldım telefonu tuş mükemmel çalışıyor

tuşun çalışmama nedeni donanımsal değil yazılımsalmıymış yani dedim bir türlü anlamadım bu nasıl bir telefon

ama şu an mükemmel çalışıyor iç dış yıkamada yaptık tertemiz oldu telefon

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Şansliymişsiniz yine ayni sorunu cikartirsa hic dusunmeden garantisi bitmemisse verin derim ben su an cok memnunum garantiye yolladiktan sonra 5.ayinda bi sorun gormedim (Kvk'idi garanti servisim). Bu arada kilit tusu kullanimini azaltmak icin Knock Lock uygulamasini kullanabilirsiniz 2-5mb ram kullaniyor ancak ayarladiginiz bolgeye çift tiklayarak telefonu kilitleyebiliyorsunuz ben kullaniyorum su an ve memnunum yararli bir uygulama bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Alpin -- 10 Ocak 2015; 14:15:15 >

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Üstteki Kırmızı ikonlu K harfi olan Damien Piwowarski üretici ismi.

• Arkadaşlar ortalama kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?

• F/p diye almayı düşünen varsa yazıyorum, almasın. Kamera güzel, şarj iyi gidiyor. Video vs. izlersiniz misler gibi. Gel gelelim sesi çıkmıyor. Kalabalık ortamlarda biri aradığında titresimden farkederseniz açarsınız, yoksa mümkün değil duyulmuyor. Hele teli çantaya atacaksaniz direk kaçın. 450 tl ye guzel gibi duruyor ama telefon en önemli işlevini doğru düzgün yerine getiremiyor.

• B.Alpin B kullanıcısına yanıt
    uygulama açarkende aynı şekilde açsa harika olurmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

F/p diye almayı düşünen varsa yazıyorum, almasın. Kamera güzel, şarj iyi gidiyor. Video vs. izlersiniz misler gibi. Gel gelelim sesi çıkmıyor. Kalabalık ortamlarda biri aradığında titresimden farkederseniz açarsınız, yoksa mümkün değil duyulmuyor. Hele teli çantaya atacaksaniz direk kaçın. 450 tl ye guzel gibi duruyor ama telefon en önemli işlevini doğru düzgün yerine getiremiyor.

JellyBean güncellemesinde böyle.
    Ancak custom ROM larda sorun yok seste

2.el piyasası suan 200-300 TL arası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

F/p diye almayı düşünen varsa yazıyorum, almasın. Kamera güzel, şarj iyi gidiyor. Video vs. izlersiniz misler gibi. Gel gelelim sesi çıkmıyor. Kalabalık ortamlarda biri aradığında titresimden farkederseniz açarsınız, yoksa mümkün değil duyulmuyor. Hele teli çantaya atacaksaniz direk kaçın. 450 tl ye guzel gibi duruyor ama telefon en önemli işlevini doğru düzgün yerine getiremiyor.

JellyBean güncellemesinde böyle.
    Ancak custom ROM larda sorun yok seste

2.el piyasası suan 200-300 TL arası.

siz hangi romu kullanıyorsunuz ?Ben daha rom atmadım.Bu telefon için en iyi sense 5 li rom arıyorum.Herşeyi eksiksiz olarak barındıran hızlı bir sense 5 rom var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur80

uygulama açarkende aynı şekilde açsa harika olurmuş

Aslında aynı geliştiriciden yapılmış beta bir uygulama var ancak ben denedim bir iki tane sensör eksikmiş o yüzden kullanılamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Arkadaşlae biri bana yardımcı olabilir mi?
    Desire X'im S-ON, Unlocked ve TWRP Recovery yüklü.

Şuan hiçbi şekilde USB algılamıyor. Sadece Şaj oluyor. Fastboot a girip Fastboot USB yerine Fastboot AC yazıyor.

Garantiye yollamak istiyorum son 2 ayı kaldı dolmasına ancak cihaz S-ON tamam S-off yapmadım zaten ancak TWRP ve Kernel orjinal değil. USB algıulamadıgı için kernel orjinal recovery yükleyemiyorum.

Bu sekilde KVK servisi kabul eder mi cihazı? Yada TWRP den tamamen sistem dosyalarını silip açılamaycak düzeye getirip mi yollasam?

Aynı sorun bende de oldu. Yapmaya çalıştığım bilgisayar win 8 di. Başka bilgisayardada aynı sorun oldu ama denediğim şeylerden sonra düzeldi.
    1. Driverları sil. İnternetten adb driver ı indir aygıt yöneticisinden manuel olarak kur.
    2. Telefonu full wipe yap. Hboot modda bağla usb görüyor mu görmüyor mu bak algılamasını bekle bilgisayarın sonra fastboota geç.
    3. Recovery moduna gir. Mount ile usb yi bağla. Yüklü driverı sil. Tekrar kur.
    Farklı kablo veya usb giriş yerini denemişsindir zaten. İlk aklıma gelen fastboot ac yazması kabloyla alakalı olduğu.

• cyberteror kullanıcısına yanıt
    Ben vimiro rom kullanıyordum yaklaşık 4 ay kullandım sonra sıkıldım. Şimdi aokp diye bir rom kurdum onu kullanıyorum gayet güzel.
  • 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.