Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 tane usb kablo var bende 3ünde de sorun yok bi tanesi orjinal xperia sony usb.
    tablet ve farklı android telefonlar adb fln herseyi algılıyor hatta dayımın Desire X 'i bile.
    Gel gelelim benim desire X algılamıyor.
    sistem dosyalarında /SYS klasörü var onun içinde usb driver kalıbları var büyük ihtimalle o kalıplardan dosya silindi yada bişi oldu. ROM yüklesende SYS klasörü hiçbi şekilde ellenmiyor ve değiştirilemiyor. custom rom ların içindede zaten sys klasörü yok.

Fastboot AC sorununu hiçbi şekilde çözemedim. Telefon sadece usb şarj oluyor onun dışında hata ayıklama yada sd kartı usb ile göremiyorum.
    PM66IMG.zip ile recovery ve kernel değiştirmeyi başardım ancak UNLOCKER i LOCKED edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazmuhendis61

Ben vimiro rom kullanıyordum yaklaşık 4 ay kullandım sonra sıkıldım. Şimdi aokp diye bir rom kurdum onu kullanıyorum gayet güzel.

Aokp romda wifi hotstop çalışıyor mu, denediniz mi?
  • İnsert coin e geçmiştim. Sonra tekrar aokp ye döneyim dedim klavye bluetooth falan hata vermeye başladı. Kapalı bir şekilde bıraktım telefonu sorunu araştırıyorum şimdi. Bulursam çözümü bakıcam hotstopa haber veririm.
  • Ekranda herhangi bir çatlak, kırık vs olmadığı halde ekranın bozulması mümkün mü? Telefon birkaç saattir ekranı açtığım an kendi kendine bir yerlere giriyor, farklı farklı rakamlar tuşluyor, farklı menülere giriyor. Yazılımsal bir sorun mu acaba? Değilse garantiye göndermeyi düşünüyorum. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
  • Çekmecemi karıştırırken desire x mat jelatini abartıp almışım zamanında talip olan varsa özelden yazabilir.
  • bu telefona kitkat rom yapıldı mi hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

bu telefona kitkat rom yapıldı mi hiç

hayır yapılmadı. Android 4.3 yapıldı o da tam verimli ve calısmayan özellikler var.

benim anlamadığım ilk Desire telefon android 2.2 ile çıktı. 576 RAM, 150 mb tel hafızasıyla.. şuan Android 5.0 lollipop çıkmış XDA da.
    Buda Desire X 'in dünya çapında tutmadığını gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

bu telefona kitkat rom yapıldı mi hiç

hayır yapılmadı. Android 4.3 yapıldı o da tam verimli ve calısmayan özellikler var.

benim anlamadığım ilk Desire telefon android 2.2 ile çıktı. 576 RAM, 150 mb tel hafızasıyla.. şuan Android 5.0 lollipop çıkmış XDA da.
    Buda Desire X 'in dünya çapında tutmadığını gösteriyor.

Tutulmadigindan degil quallcomm'un msm8225'in suruculerinin yayinlanmamasindan kaynaklaniyor

• Telefonun bootloader kilidini açamadım. Bootloader menüsüne gelip fastboot seçeneğini seçtikten sonra usb ile bağladıgımda usb aygıtı tanınmadı diyor.Neden yapıyor anlamadım.Yardımcı olabilecek var mı?
  • bu yeterli depolama alanı yok muhabbet rom root falan ne yapabiliriz.

böyle uygun bir şekilde anlatan var mı bıktım artık

jelly bean ice cream sandwich ne olursa olsun güncelleme yaparken yeterli depolama alanı yok demesin yeter

lanet dropbox uygulaması ve saçma sapan htc uygulamalarını kaldırmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Artık benim de telefonun güç tuşu iptal çok zor algılıyor buna çözümü olan var mı arkadaşlar...

Garantisi devam ediyorsa garantiye verin ben eylulde kvk ya verdim 10 gune yaptilar çok memnunum su an

• Merhaba dostlar... Sizde de oluyor mu bilmiyorum, bende bazen klavye kararıyor ve harfler görünmüyor. Uygulama ayarlarını sifirlayip telefonu yeniden baslatinca düzeliyor ama artık sık sık olmaya başladı. Nedenini bilen var mı?

• satsak kaçtan gidiyor.

• quote:

satsak kaçtan gidiyor.

Bu yaz 250'ye satmıştim

• Hala kulaklık sorununu çözen yokmu müzik degistirme kulalikla olmuyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: mali87

Telefonun bootloader kilidini açamadım. Bootloader menüsüne gelip fastboot seçeneğini seçtikten sonra usb ile bağladıgımda usb aygıtı tanınmadı diyor.Neden yapıyor anlamadım.Yardımcı olabilecek var mı?

waiting for device hatası alıyorum bende. cihaz açıkken htc sync manager cihazı görüyor ama kapalıyken tanımıyor. Bu konuda çözümü olan varsa takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opium-

quote:

Orijinalden alıntı: mali87

Telefonun bootloader kilidini açamadım. Bootloader menüsüne gelip fastboot seçeneğini seçtikten sonra usb ile bağladıgımda usb aygıtı tanınmadı diyor.Neden yapıyor anlamadım.Yardımcı olabilecek var mı?

waiting for device hatası alıyorum bende. cihaz açıkken htc sync manager cihazı görüyor ama kapalıyken tanımıyor. Bu konuda çözümü olan varsa takipteyim

Ben o sorunu mac os isletim sistemli bir bilgisayarla halledebildim hic sorun cikarmadi driver falanda kurmaya gerek yok sadece 1-2 komut bilmeniz gerekiyor. Kisacasi boyle bir cihaza ulasma imkaniniz varsa islem basit yoksa windowsta sıkıntı var bende beceremedim ordan usb taninmadi vs diyip geciştiriyor.

• O sorun duzelmez cunku htc dialer hatasi geldi guncelledikten sonra onuda duzeltmenin bi yolu yok diye biliyorum google playden uygulamalarda denedim iki sarki degistirdikten sonra hata veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Alpin

O sorun duzelmez cunku htc dialer hatasi geldi guncelledikten sonra onuda duzeltmenin bi yolu yok diye biliyorum google playden uygulamalarda denedim iki sarki degistirdikten sonra hata veriyor.

telefonum romlu en eski versiyonları yüklesem sorun çözülürmü acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakukenstain

quote:

Orijinalden alıntı: B.Alpin

O sorun duzelmez cunku htc dialer hatasi geldi guncelledikten sonra onuda duzeltmenin bi yolu yok diye biliyorum google playden uygulamalarda denedim iki sarki degistirdikten sonra hata veriyor.

telefonum romlu en eski versiyonları yüklesem sorun çözülürmü acaba.

Sizi yanlış yönlendirmiş olmayım da bilemiyorum tam olarak garanti veremem. Ancak ben Vimiro Revolution 5.0 kullanıyorum ses kısma tuşuna basılı tutarak şarkıyı durdurup başlatma işlemini, ses açma tuşuna basılı tutarak bir sonraki şarkıya geçme işlemini yapabiliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.