Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gaza geldim yapayım dedim, root aşamasında kırmızı unlemli ekran karşıladı beni. Fabrika ayarlarina döndüm mutlu mesut geciniyoruz. Telefon hızlandı onu da belirteyim. Düşünüyorum da 3. yılında ve her ihtiyacimi babalar gibi görüyor hala. Şekil sukul desen kralı zaten, daha ne olsun ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 480mrt kullanıcısına yanıt
    Cihazimiz tabiki suanda piyasadaki bircok telefondan daha iyi durumda Bende acikcasi telefona rom yuklemeyi pek dusunmuyordum sonra arayuzden sıkıldım biraz garantisi bitmisken yapayim dedim hos faydasini gordum bir cok konuda minik hatalar var fakat kullanmama engel olmuyor.
    Unlem kismina gelirsek ben root yapmadan direkt yukledim romu o yuzden o sorun hakkinda bilgim yok Telefonunuzun performansi arttiysada ne guzel . Eskisine geri donmek ister misin dersen belki ama telefonun backup unu almayi unutmus olmam cok buyuk bir sorun

• Beyler depolama alanı olduğu halde telefona google play stroden birşey inmiyor 16 gb lık hafıza kartımda var oraya taşıyorum sonuç gene aynı ne yapsam bu sorun ortadan kalkar ?
  • konuyu görünce duygulandım ne çekmiştim şu telefondan şarj olmama sorunu,arayanın görünmemesi,ses çıkışlarındaki cızırtı sorunu,güç tuşu basmama sorunu anılarım canlandı ne istekle almıştım babam İphone4 alacakken ben burdaki yorumlara kanıp htc almıştım para üstüde cebe kalsın diye vay len vay neyseki bu yaz annem telefonumu çamaşır makinesinde yıkadıda z1 e geçiş yaptım yoksa çekilmez bi telefondu ama insan duygulanıyor
  • arkadaşlar telefonun arka kapagini nerde bulabilirim veya takasa girmek isteyen varsa bendeki beyaz siyah arka kapak istiyorum. istanbuldakiler yazabilirler.

• Arkadaşlar bu telefonun müzik Performansı nasıl , Bluetooth kulaklık ile müzik dinleyen arkadaşlar bir fikir verirse çok sevinirim , Beste audio ve apt-x bulunması sebebi ile iyi ses verebileceğini düşünüyorum ama kullanan arkadaşların fikrini almak isterim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu lanet telefondan bir türlü kurtulamadım 24/10/2012 tarihinde almışım..

Ağır işte çalışıyorum, cebimde eziliyor bükülüyor, yan tarafındaki metal bile yerinden çıkıyor ama
    banamısın demiyor, kaç kere düşürdüm varya haddi hesabı yok. İşte htc'nin kalitesi burada gösteriyor kendini;
    Arkadaşlarım samsungları düşürüp 200-300 küsür bayılıyor ekranlarına.
    Htc'nin ekranını kıramadım gitti.

Arz talep meselesi burada ortaya giriyor, ihtiyacımı karşılıyor, herşeyime yetiyor..
    Yetmeyen yerde lg'nin tableti devreye giriyor (unlimited power)
  • Herkese merhaba,
    HTC desire x'i olup da makul bir fiyata satmayı düşünen varsa bana ulaşabilir mi? Hurda da olur. HTC desire x telefonum var. Tek sorunu üst açma kapama tuşu bozuldu (içerideki bant) ve yedek parça olmadığı için yapılamıyor. Ancak başka bir telefondan alınıp yapılabilecek. Eğer eski, bozuk vesaire telefonu olup da değerlendirmek isteyen olursa çok sevinirim. Cihaz sapasağlam ancak kullanamıyorum. Bir kere orayı tutturup kısa devre yaptırdılar ancak ekran açma kapama da aynı yerden olduğu için; parça olmadan o şekilde ancak 1 hafta gidiyor.
    Şİmdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cecaelia

Herkese merhaba,
    HTC desire x'i olup da makul bir fiyata satmayı düşünen varsa bana ulaşabilir mi? Hurda da olur. HTC desire x telefonum var. Tek sorunu üst açma kapama tuşu bozuldu (içerideki bant) ve yedek parça olmadığı için yapılamıyor. Ancak başka bir telefondan alınıp yapılabilecek. Eğer eski, bozuk vesaire telefonu olup da değerlendirmek isteyen olursa çok sevinirim. Cihaz sapasağlam ancak kullanamıyorum. Bir kere orayı tutturup kısa devre yaptırdılar ancak ekran açma kapama da aynı yerden olduğu için; parça olmadan o şekilde ancak 1 hafta gidiyor.
    Şİmdiden teşekkürler

Merhabalar ekran kilidini ses kısma ya da açma tuşuyla da yapabilirsiniz diye biliyorum bunun için gerekli programlar var sanırım. Yanlissam beni duzeltsinler bunu araştırıp böyle bir şey de deneyebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ddbb kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Telefon açılmadıktan sonra ekran kilidini ne yapayım :)) Teşekkürler yanıtınız için ama sorun ekran kilidi değil telefonu kullanamıyor olmam. Üstteki tuş içerden gitmiş vaziyette. O nedenle başka bir cihaz arıyorum. Garantili servisi parça olmadığı için yapamadı. Ben de başka tamirciye götürdüm. Orada geçici bir çözüm uyguladılar dediğim gibi. Ellerinde hurda cihaz olsaydı yapacaklardı, o nedenle arıyorum.
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Facebookta Telefonları Seviyoruz diye bir grup kurduk. Daha çok yeni. İsteyen varsa;

https://www.facebook.com/groups/713194208826266/

Bu linkten gelsin gruba arkadaşlarınız varsa onlarıda ekleyin orda da tartışırız sorunlarınız varsa çözeriz. Teşekkürler iyi forumlar..
  • boşta duran cihazıma rom atmak istiyorum, nasıl yapılacağını hakkında yardımcı olacak var mı acaba ?
  • cecaelia kullanıcısına yanıt
    http://www.akilliphone.com/incele/htc-t328e-desire-x-pm66100-orjinal-sim-hafiza-kart-okuyucu-film-16498#

bu parçayı al ve kendin tak :)
    ben aldım ve kolayca kendin DİKKATLİ bi şekilde takabilirsin ;) youtube da telefonun nasıl açılacağı var. "Desire x disassembly" yaz
  • Arkadaşlar benim telefonumda alttaki 3 dokunmatik tuş(geri tuşu-home ve son uygulamalar ı açan tuş) bozuldu ve hiçbir şekilde algılamıyor. 1-2 ay önce de olmuştu aynısı tam garantıye gönderecekken ilginç bir şekilde kendi kendine düzelmişti. Şimdi de düzelir diye 3 gündür bekliyorum ama tık yok. Var mıdır bir çözümü? Şimdilik sanal tuş programı yükledim playden onunla idare ediyorum.
  • qaucho Q kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde banada oldu bozuldu düzeldi bozuldu ama dahada düzelmedi garantiye yollamıstım düzelmişti bir daha aynı sorun olmadı ekran değişmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkutk84

aynı şekilde banada oldu bozuldu düzeldi bozuldu ama dahada düzelmedi garantiye yollamıstım düzelmişti bir daha aynı sorun olmadı ekran değişmişti

Ekranı çevreleyen gri plastik çıkık duruyor bende bayağı bir hasarlı duruyor yani telefon garanti buna sorun çıkarır mı sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaucho

quote:

Ekranı çevreleyen gri plastik çıkık duruyor bende bayağı bir hasarlı duruyor yani telefon garanti buna sorun çıkarır mı sizce

düşmeden kaynaklı kullanıcı hatası diyebilirler ama şansını dene
  • Ekranı çerçeveleyen kısım benim telefonda da çıktı, dişleri kırılmış. Garantisi de doldu benim telefonun. Acaba telefoncular ne kadar fiyat ister kasa değişimine? Parçayı yurt dışından getirtsem falan? Telefonu değiştirdim fakat Desire X' i de babama vermek istiyorum, şu an tek sıkıntısı o çerçeve ve güç tuşunun yerinden çıkması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALEXİST -- 2 Temmuz 2015; 15:52:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaucho

quote:

garanti kapsamında değil o kısım benimkide öyle değiştirmediler

• 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.