Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun benim telefonda da oluyor. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar elimde sarjı hemen biten, ekranı kırılmıs, cercevesi cıkmıs bi tane var. Sizce ne kadar eder?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guforce

arkadaşlar elimde sarjı hemen biten, ekranı kırılmıs, cercevesi cıkmıs bi tane var. Sizce ne kadar eder?

Telefon pert olmuş zaten panellerin fiyatı 300-450 lira ama git yine şansını dene

• Hala kullanıcıları var mı bilmiyorum ama şöyle bir sorunum var arkadaşlar :)
    Zamanında cihazı gece şarja takıp sabah açmaya kalktığımda açılmamıştı bataryayı vs söküp taktım tepki yoktu bende cihazı çekmeceye atıp yeni bir telefon almıştım. Şimdi bir telefona ihtiyacım oldu bu desire x i çıkardım çekmeceden az uğraşayım belki çalışır diye. Cihazı bilgisayar görüyor ama şöyle görüyor aygıt yöneticisinde qualcomm qdloader 9008 olarak görüyor az çok araştırdım hard brick muhabbeti olmuş anladığım kadarıyla ve jtag falan diyolar bunu da nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
    İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LecterHannibal

Hala kullanıcıları var mı bilmiyorum ama şöyle bir sorunum var arkadaşlar :)
    Zamanında cihazı gece şarja takıp sabah açmaya kalktığımda açılmamıştı bataryayı vs söküp taktım tepki yoktu bende cihazı çekmeceye atıp yeni bir telefon almıştım. Şimdi bir telefona ihtiyacım oldu bu desire x i çıkardım çekmeceden az uğraşayım belki çalışır diye. Cihazı bilgisayar görüyor ama şöyle görüyor aygıt yöneticisinde qualcomm qdloader 9008 olarak görüyor az çok araştırdım hard brick muhabbeti olmuş anladığım kadarıyla ve jtag falan diyolar bunu da nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
    İyi forumlar.

Jtag olayını sen yapamazsın. Bir telefoncuya falan gotur.
    Ellerinde jtag yapmaya yarayan cihazdan olması lazım.

• internalinferno kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Biraz araştırdım bi kaç işlem yaptım cihaza şuan titriyor önceden o da yoktu :) Cihaza orjinal yazılım atma durumumuz var mı bu şekilde ?
    Bu arada aygıt yöneticisindeki adı Qualcomm HS-USB Diagnostics 9006 Olarak değişti. Önceden qdloader 9008 di.
  • Jtaga ihtiyaç duyulmasının sebebi zaten cihazın kendini dışarıya karşı, üzerine yazılmasına karşı kendini korumaya almış olmasından kaynaklanıyor. Jtag dediğimiz olayda cihazın anakartı çıkarılır jtag yapılır ve cihaz dışarıya açık hale getirilir

Anladım. Yani yapılabilecek birşey yok öyle mi :)
  • LecterHannibal kullanıcısına yanıt
    malesef yok.
    Teşekkürler
  • Arkadaşım bir süreliğine bu telefonu kullanacak. En son hangi android sürümüne sahip telefon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litityum -- 10 Ocak 2016; 23:05:57 >
  • 4.0a geri dönmek için bir kaynak bilen var mı mümkünse sade ve turkce anlaşılır olursa iyi olur
  • Ben 7-8 ay önce HTC desire X telefonunu sıfır olarak aldım. Zaten türkiyede 1 adet kalmıştı.
    Ama telefonun bildirim çubuğunda wifi, blutooth, gps gibi butonlar yok.
    Yani yukarıdan aşağıya indirdiğim de sadece ayarlar ve saat tarih çıkıyor.(acaba telefonumun yazılımı mı eski mi? çünkü günceleme de yok diyor.)
    Hatta Pil yüzdesini göster seçeneği olmadığı için telefonun üst kısmında yüzdelik görseli bulunmuyor.
    Bu yüzden Telefonu sevmemeye başladım.
    Hatta ben aramayı cevaplamak için home tuşuna tek basışta açmak istiyorum ama bu da yok.
    hatta s3 mini de parmağını yan tarafa atınca telefonu açabiliyorsun ama bunda taaaa arka tarafa götürmen gerekiyor.
    Hatta ben telefon açılıp kapanırken su sesi istiyorum ama o da yok.yani culk sesi istiyorum.
    Telefonum HTC desire X android 4.1.1 yazılım numarası 2.20.401.6
    bir bakar mısınız sizin android sürümü ile aynı mı?
    Htc firmasını aradım onlar da çözemedi problemi

• inexo kullanıcısına yanıt
    Masaustu gorunumde 101. Sayfa veya yakinlarinda aciklamiati arkadas sorunsuz donuluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • telefonun garantisi olduğu için ben originalliğini bozmak istemiyorum
  • dokunmatigi saglam desire x lazim. parca niyetine satmak isteyen varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfunak

dokunmatigi saglam desire x lazim. parca niyetine satmak isteyen varmi?

Soket arızasından dolayı çalıştıştıramadığım cihaz vardı ve ekranı sağlamdı. Bulabilirsem haber edeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koniasun

quote:

Orijinalden alıntı: tayfunak

dokunmatigi saglam desire x lazim. parca niyetine satmak isteyen varmi?

Soket arızasından dolayı çalıştıştıramadığım cihaz vardı ve ekranı sağlamdı. Bulabilirsem haber edeyim.

haber beklerim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa kenarı kalkmış ama çalışan emektar satılıktır.ilgilenen pm atabilir

• 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.