Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler telefona mesaj ya da arama geldiğinde dokunmatik kendi kendine çalışıyor. Bazen gelen aramayı meşgule alıyor bazen cevap veriyor. Tuş kilidinde rakamlar girmeye başlıyor. Konuyla ilgili bilgisi olan biri varsa yardımını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey You!

Beyler telefona mesaj ya da arama geldiğinde dokunmatik kendi kendine çalışıyor. Bazen gelen aramayı meşgule alıyor bazen cevap veriyor. Tuş kilidinde rakamlar girmeye başlıyor. Konuyla ilgili bilgisi olan biri varsa yardımını bekliyorum.

Reklam grlmesi yukledigin uyg. Kaynakli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheKings

quote:

Orijinalden alıntı: Hey You!

Beyler telefona mesaj ya da arama geldiğinde dokunmatik kendi kendine çalışıyor. Bazen gelen aramayı meşgule alıyor bazen cevap veriyor. Tuş kilidinde rakamlar girmeye başlıyor. Konuyla ilgili bilgisi olan biri varsa yardımını bekliyorum.

Reklam grlmesi yukledigin uyg. Kaynakli

Yok dostum reklam değil rakamlara basıyor kendi kendine. Tuş kilidini açmaya çalışıyor şifreyi girmeye çalışıyor yani. Zaten telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğümde de aynı sorun oldu. Sanırım donanım kaynaklı.
  • Desire X in kronik sorunlarından bir tanesi kasanın ön çerçevesi. Belli bi zaman sonra kendiliğinden açılıyor ve ne kadar yapıştırsanda nafile...
    Sorunun arkadaşımın desire x inde de vardı. Benimkinde de ara sır oluyor.
    Dokunmatik kaynaklı sorun. kasanın Ön cercevesi ekrana baskı uyguladıgı için

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi)

• facebook videolarında sorun yaşıyorum ben, önizleme bitmeden açtığımda üzgünüm bu video oynatılamıyor hatası veriyo aynı sorunu yaşayıp bi çözüme ulaşan kimse var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Desire X in kronik sorunlarından bir tanesi kasanın ön çerçevesi. Belli bi zaman sonra kendiliğinden açılıyor ve ne kadar yapıştırsanda nafile...
    Sorunun arkadaşımın desire x inde de vardı. Benimkinde de ara sır oluyor.
    Dokunmatik kaynaklı sorun. kasanın Ön cercevesi ekrana baskı uyguladıgı için

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi)

Dostum sorun sadece arama ve mesaj gibi hatla ilgili işlemlerde oluyor. Mesela hattı çıkarsam aylarca kullanırım sorunsuz. Sorunu yaşadıkça kaynağını daha iyi anlamaya başladım. İlk başlarda sanki her durumda yapıyor gibiydi fakat şimdi eminim sadece hatla ilgili işlemlerde(çağrı,sms) bu sorun oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: doLaRFB

facebook videolarında sorun yaşıyorum ben, önizleme bitmeden açtığımda üzgünüm bu video oynatılamıyor hatası veriyo aynı sorunu yaşayıp bi çözüme ulaşan kimse var mı?

Video oynatilamiyor hatasi cozunurluk destegi yuzunden cikiyor cogu zaman eger videoda 480p destegi yoksa(ekranimizin destekledigi son kalite bu oldugu icin) bu hatayi verebilir. onizlemede ise daha cok kucuk resim vari oynatildigi icin kalitesiz oluyor o yuzden oynatilabiliyor diye biliyorum.
  • arkadaşta var cihaz ona rom atacam bu kurduğunuz romda başka hiçbir problem var mı.. kamera, flaş, video çekimi, wi fi, mobil ağ, gps falan.. hafıza sıkıntısı yaşayıp uygulamaları güncelleyemiyor ve telefon kasmaya başlamış.. bu rom ile sd karta uygulamaları kurup normal hafızayı olduğu gibi bırakabilir miyim yada fazla doldurmadan sorunsuz kullanabilirmiyim...

sitede alttaki problemler var ama siz kullanan birisi olarak söylerseniz daha iyi olur..
    Bugs:
    -Camera takes shots in 5 mgp only with flash (problem of all 5 sense for DX)
    -highlights video doesn't save (problem of all 5 sense for DX)
    -Link2SD doesn't work

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madprospar -- 1 Aralık 2014; 23:55:57 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B.Alpin

quote:

cm 10.1 (4.2.2) bluetooth wifi çalışan rom çıktı şuan kullanıyorum sıkıntı yok ama biraz grafiklerde sıkıntı var antutuda 6700 aldı fakat kullanılabilir durumda

https://docs.google.com/file/d/0B2xUDHdk_M6HckI3c2RTLXVnekk/edit

.zip ten çıkan boot.img ile kullanılıyor sadece

Müsait oldugunuzda ekran fotografi veya site url si verebilir misiniz ben bulamadimda .

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=54814899

şuan pil süresinden dolayı stock romdayım

Bu romda wifi hotstopu çalıştıramadım var mıdır bunun bir çözümü?

• quote:

Orijinalden alıntı: 19RDM

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B.Alpin

quote:

cm 10.1 (4.2.2) bluetooth wifi çalışan rom çıktı şuan kullanıyorum sıkıntı yok ama biraz grafiklerde sıkıntı var antutuda 6700 aldı fakat kullanılabilir durumda

https://docs.google.com/file/d/0B2xUDHdk_M6HckI3c2RTLXVnekk/edit

.zip ten çıkan boot.img ile kullanılıyor sadece

Müsait oldugunuzda ekran fotografi veya site url si verebilir misiniz ben bulamadimda .

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=54814899

şuan pil süresinden dolayı stock romdayım

Bu romda wifi hotstopu çalıştıramadım var mıdır bunun bir çözümü?

Calismiyor. Bende calistiramadim

• Arkadaşlar merhaba,
    telefona format attım ancak bir sorunum var. sim kartımdaki numaralar gitti. geri nasıl getireceğim bulamadım. ayrıca uygulamalarım da otomatik olarak geri yüklenmedi. geri yüklemeyi nasıl yapabilirim? normalde format atınca google hesabına bağlanıp tüm bilgileri geri yüklüyordu ama bu sefer olmadı. yüzlerce numara gitti, acilen cevap alabilisem çok sevinirim. teşekkürler herkese
  • oguzzb O kullanıcısına yanıt
    Numaraları google hesabiniza kaydetmişseniz gelir ayarlara da gelecek olursak Ayarlar>Yedekle ve Sıfırla'dan otomatik geri yuklenin açık olup olmadığına bakın açıksa ve hala gelmiyorsa kusura bakmayın onu yapabilmek için bir bilgim yok.

• arkadaşlr benim cihazdada bi sorun oldu.
    USB yi bilgisayara bağlayınca hiçbi tepki vermiyor. Sadece şarj oluyor.

Bi önceki telefonum ilk Desire dı. Onda da bi ara böyle olmuştu ve recovery menüsünden Usb Brick Fix yapmıştım. Ancak TWRP recovery de bu menü yok.

Ne yapmam gerekiyor.
  • quote:

facebook videolarında sorun yaşıyorum ben, önizleme bitmeden açtığımda üzgünüm bu video oynatılamıyor hatası veriyo aynı sorunu yaşayıp bi çözüme ulaşan kimse var mı?

Hocam.pm e bakar mısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam PM.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be bu telefon bana çok uğurlu gelmişti bu konuyu açtığım zaman dün gibi aklımda taş gibi telefondur kamerasını çok beğeniyorum hala duruyor yazın yaptırarak yedek telefon olarak kullanmayı düşünüyorum yakışıklı telefonum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

vay be bu telefon bana çok uğurlu gelmişti bu konuyu açtığım zaman dün gibi aklımda taş gibi telefondur kamerasını çok beğeniyorum hala duruyor yazın yaptırarak yedek telefon olarak kullanmayı düşünüyorum yakışıklı telefonum ya

Gerçekten güzel telefondu kamerası cam gibiydi

• Want to kullanıcısına yanıt
    bence hala kamerası çok iyi yaptırmayı düşünüyorum ciddi ciddi kullanılır.
  • Siz ne kullanıyorsunuz şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Want to

Siz ne kullanıyorsunuz şimdi ?

iPhone 5s

• 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.