Şimdi Ara

HTC Desire X mi Htc One V mi Sony Xperia Arc S mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müzik ve kamera yönünden sarjı iyi giden bu üç telefonu buldum.Sizce hangisi daha uygundur?

• One v'yi ele aralarından. Desire x ve Xperia Arc S arasından da , Htc kullanıcısı olmama rağmen Arc S'i tercih ederdim.Hem kamerası daha iyi hem de ekranı daha büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChiefTali

Müzik ve kamera yönünden sarjı iyi giden bu üç telefonu buldum.Sizce hangisi daha uygundur?

Müzik diyorsun:
    -Beast Audio'lu Desire X.
    Kamera Diyorsun:
    -Sakın sadece megapixele bakma Desire X.
    Sana Desire X tavsiyem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

quote:

Müzik ve kamera yönünden sarjı iyi giden bu üç telefonu buldum.Sizce hangisi daha uygundur?

Müzik diyorsun:
    Kamera Diyorsun:
    Sana Desire X tavsiyem.

sallama kardeş

htc maven player indirmeden rezil çalıyor,
    MX player indirmeden filmlerde sorun çıkarıyor,
    foto zaten tam rezil

kısaca desire x eve sokulmaz günah alma mübarek noelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35@35

quote:

quote:

Müzik diyorsun:
    Kamera Diyorsun:
    Sana Desire X tavsiyem.

sallama kardeş

foto zaten tam rezil

Müzik konusunda htc'yi hele hele BEAST AUDİO'yu eleştiren ve "berbat" diyen ilk kişisin tebrik ederim. Nasıl sorun çkııyor açıkla da öğreneleim.. Foto muhteşem arc s'ten 100000000000000000000000 kat daha iyi

• teknobah

Desire X'in kamerası Arc S'den daha mı iyi diyorsunuz?

Alacağın telefonlar 800-1000 lira civarlarında geziyor. Bunlardan birini almak pek akıl işi değil. Xperia P incele. Kamera, müzik konusunda tatmin eder. Eğer ki çok oyun oynamazsan şarjı da sorun olmaz.

Ayrıca Jelly Bean geldiği zaman (malesef martta gelecek sanırım) kamera ile ilgili güzel güncellemeler yapılacak diye okudum birkaç yerde. Fakat şuanki hali bile desire x den her türlü iyidir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Müzik diyorsun:
    Kamera Diyorsun:
    Sana Desire X tavsiyem.

sallama kardeş

foto zaten tam rezil

Müzik konusunda htc'yi hele hele BEAST AUDİO'yu eleştiren ve "berbat" diyen ilk kişisin tebrik ederim. Nasıl sorun çkııyor açıkla da öğreneleim.. Foto muhteşem arc s'ten 100000000000000000000000 kat daha iyi

yuh, ben kullanıyorum sanamı atmasyonunamı güveneyim.

maven player indirmeden rezil çalıyor ve BEAST AUDİO sizin gibi apaçiler bir şey sanıyor, hiçbir özelligi yok siz avunun var sanın.

git bir tekno magazaya experia P ile kıyasla foto kalitesini gözün varsa eğer ki yok görünüyor seninki fanatiklik almışsın dandik telefonu zügürt teselşisine takılıyorsun.

yahu cahilsin cahil

içine film at bakalım altyazıda oynatmada sorun oluyormu UTF 8 altyazıları göstermiyor sen şimdi bu ne dersin.

MX playeri her android telefonu olan bilir cehaletine veriştiriyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Müzik diyorsun:
    Kamera Diyorsun:
    Sana Desire X tavsiyem.

Her yerde tartışıyoruz gibi oldu ama kusura bakma da Desire X'in sesi anlarım daha iyi tamam ama kamera Arc S'in yanına yaklaşamaz, Sony telefonlara her konuda sallayabilirsin ama kamera konusunda değil Carl Zeiss merceği ben üretmiyorum Sony üretiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 31 Aralık 2012; 13:41:51 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Müzik diyorsun:
    Kamera Diyorsun:
    Sana Desire X tavsiyem.

sallama kardeş

foto zaten tam rezil

yuh, ben kullanıyorum sanamı atmasyonunamı güveneyim.

maven player indirmeden rezil çalıyor ve BEAST AUDİO sizin gibi apaçiler bir şey sanıyor, hiçbir özelligi yok siz avunun var sanın.

git bir tekno magazaya experia P ile kıyasla foto kalitesini gözün varsa eğer ki yok görünüyor seninki fanatiklik almışsın dandik telefonu zügürt teselşisine takılıyorsun.

yahu cahilsin cahil

içine film at bakalım altyazıda oynatmada sorun oluyormu UTF 8 altyazıları göstermiyor sen şimdi bu ne dersin.

MX playeri her android telefonu olan bilir cehaletine veriştiriyorum

Telefonum sensation xe. xperia p ekranından dolayı fotoğrafları iyi gösteriyor. eğer o fotoları pcye atıp bakarsanız farkı anlarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

quote:

quote:

Müzik diyorsun:
    Kamera Diyorsun:
    Sana Desire X tavsiyem.

Her yerde tartışıyoruz gibi oldu ama kusura bakma da Desire X'in sesi anlarım daha iyi tamam ama kamera Arc S'in yanına yaklaşamaz, Sony telefonlara her konuda sallayabilirsin ama kamera konusunda değil Carl Zeiss merceği ben üretmiyorum Sony üretiyor

çektiğiniz fotoları pcye atıp bakın. teldeki gibi güzel göremeyeceksiniz. SONY'nin tarışmasız olacağı konu ekrandır. bu sayede fotolar iyi gözüküyor.

• quote:

çektiğiniz fotoları pcye atıp bakın. teldeki gibi güzel göremeyeceksiniz. SONY'nin tarışmasız olacağı konu ekrandır. bu sayede fotolar iyi gözüküyor.

Hocam tamam seninle tartışmıyorum daha bildiğini oku sen. Dediğin gibi Sony yalnızca ekranından dolayı iyi gösteriyor fotoları(nasıl bir teknolojiyse o?)
  • quote:

quote:

quote:

Müzik diyorsun:
    Kamera Diyorsun:
    Sana Desire X tavsiyem.

sıkı salladın panpiş

sony ve Carl Zeiss

sadece birlikte çalışıyorlar, iyiki nokia üretiyor demedin, internet var ama cahaleti aşamadık

http://www.cem-fa.com/cemfa/makalelerimiz/zeissfirmatarihcesi.html

http://www.cem-fa.com.tr/makale.php?i=1

teknobah

desire X den bahsediyoruz sapla samanı karıştırma, pc attımda baktım bir tarafımdan uydurmadım, ne kadarda ukalasınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Müzik diyorsun:
    Kamera Diyorsun:
    Sana Desire X tavsiyem.

sıkı salladın panpiş

sony ve Carl Zeiss

sadece birlikte çalışıyorlar, iyiki nokia üretiyor demedin, internet var ama cahaleti aşamadık

http://www.cem-fa.com/cemfa/makalelerimiz/zeissfirmatarihcesi.html

http://www.cem-fa.com.tr/makale.php?i=1

teknobah

desire X den bahsediyoruz sapla samanı karıştırma, pc attımda baktım bir tarafımdan uydurmadım, ne kadarda ukalasınız

Ayrı firma olduklarını biliyorum rahat ol, benim demek istediğim Sony ve Carl Zeiss birlikte anılır,Sony olmasa Carl Zeiss bu kadar bilinebilir miydi ya da büyüye bilir miydi?

• quote:

Üslubun hoş değil o yüzden daha tartışmanın manası yok.
  • 2 telefonda güzel ama bence arc s daha şık oluğu için arc s
  • Müzik desire x
    Kamera arc s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

Müzik desire x
    Kamera arc s

htc desire x ile htc one v arasındaki fark nedir (kamera ve müzik yönünden)?
    bu arada arc s kapağında sorunlar olusuyomus kapak ayrılıyomus ve sarjı çok daha kötü (sony nin en kötü yanı).ama fiyat olarak su anda one v bana daha uygun
  • quote:

quote:

Müzik desire x
    Kamera arc s

bu arada arc s kapağında sorunlar olusuyomus kapak ayrılıyomus ve sarjı çok daha kötü (sony nin en kötü yanı).ama fiyat olarak su anda one v bana daha uygun

Müzikte pek fark yok ama arc s teki sorunlarda haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Müzik desire x
    Kamera arc s

başlıkta tartışma düzeyi yerlerde ama kimseye bulaşmadan fanatiklerle uğraşmadan fikrimi söyleyim...

sony alacaksan ericsson modellerden almanı tavsiye etmem... yeni xperia modellerinden alabilirsin, mesela sola iyi bir tercih olabilir...
    bende htc one v var ve çok memnunum telefondan, kullananlar arasında memnun olmayanlar çıkabiliyor ama bu beklentilerle ilgili birşey daha çok... ben tasarımını ve malzeme kalitesini, alüminyum kasasını düşünerek aldım... ses konusunda beats audio gerçekten farkediyor, ki ben genelde medium-tiz ağırlıklı rock müzik dinlerim ama beats yazılımı sesi gerçekten net ve berrak veriyor tavsiye ederim... desire konusunda hiç fikrim yok ancak fiyatıyla beraber düşünüldüğünde one v gerek kamerası, ekran kalitesi, sense arayüzü, gerek ses kalitesi, gerekse malzemesi ve tasarımı ile bence oldukça iyi... ama tekrar söylüyorum telefon konusunda beklentini doğru belirlemelisin... genelde piyasada aynı fiyat grubundaki telefonlarda bir yerleri iyi olanlar bir yerden kısıyorlar... ram ve işlemcisi iyi olanın malzemesi dandik oluyor, kamerası iyi olanın ekranı dandik tft olabliyor, herşeyi iyi olanın fiyatı kötü oluyor... : ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 1 Ocak 2013; 16:47:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.