Bildirim
HTC DESİRE X ROOT YAPMA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
bu yöntemi kullanıp da başarılı olan var mı acaba ? veya herhangi bir sorun ile karsılasan ? -
quote:
Orijinalden alıntı: gurkan3407
bu yöntemi kullanıp da başarılı olan var mı acaba ? veya herhangi bir sorun ile karsılasan ?
android telefonda root işine girmeyi çok mantıklı bulmuyorum heleki yeni çıkmış güncelleme alan bir telefona root kesinlekle yapmayın derim -
fakat telefon sürekli hata alıyor ram yetmediği çin donuyor üstelik .S -
quote:
fakat telefon sürekli hata alıyor ram yetmediği çin donuyor üstelik .S
bende hiç böyle br sorun yok ama yinede siz bilirsiniz fakat telefona güncelleme gelince geri stock roma döünüp güncellemeyi mutlaka yapmak isteyeceksinizdir bu biraz sıkıntı olabilir.. -
Hocam siz hala güncelleme alacağını mi düşünüyorsunuz? Bence artık güncelleme almicak cunku telefonun bos ram durumuna bakın 150 lerde dolaşıyor eğer biliyorsanız rom atmayı yrdimci olurmusunz
En iyi tım hangisi mesela stabil olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Hocam siz hala güncelleme alacağını mi düşünüyorsunuz? Bence artık güncelleme almicak cunku telefonun bos ram durumuna bakın 150 lerde dolaşıyor eğer biliyorsanız rom atmayı yrdimci olurmusunz
En iyi tım hangisi mesela stabil olan
rom atmayı bilmioyorum -
hortlatmış gibi oluyorum farkındayım ama en son root atanlar nasıl yaptılar bir paylaşabilirler mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X