Şimdi Ara

HTC DESİRE X ROOT YAPMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC DESİRE X Model android telefonum var root atmak ıstıyorum bana yardımcı olurmusunuz ?

HTC DESİRE X ROOT YAPMA

• bu yöntemi kullanıp da başarılı olan var mı acaba ? veya herhangi bir sorun ile karsılasan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan3407

bu yöntemi kullanıp da başarılı olan var mı acaba ? veya herhangi bir sorun ile karsılasan ?

android telefonda root işine girmeyi çok mantıklı bulmuyorum heleki yeni çıkmış güncelleme alan bir telefona root kesinlekle yapmayın derim
  • fakat telefon sürekli hata alıyor ram yetmediği çin donuyor üstelik .S
  • quote:

fakat telefon sürekli hata alıyor ram yetmediği çin donuyor üstelik .S

bende hiç böyle br sorun yok ama yinede siz bilirsiniz fakat telefona güncelleme gelince geri stock roma döünüp güncellemeyi mutlaka yapmak isteyeceksinizdir bu biraz sıkıntı olabilir..
  • Hocam siz hala güncelleme alacağını mi düşünüyorsunuz? Bence artık güncelleme almicak cunku telefonun bos ram durumuna bakın 150 lerde dolaşıyor eğer biliyorsanız rom atmayı yrdimci olurmusunz

En iyi tım hangisi mesela stabil olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam siz hala güncelleme alacağını mi düşünüyorsunuz? Bence artık güncelleme almicak cunku telefonun bos ram durumuna bakın 150 lerde dolaşıyor eğer biliyorsanız rom atmayı yrdimci olurmusunz

En iyi tım hangisi mesela stabil olan

rom atmayı bilmioyorum
  • hortlatmış gibi oluyorum farkındayım ama en son root atanlar nasıl yaptılar bir paylaşabilirler mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.