Şimdi Ara

Htc Desire x veya Galaxy s3 mini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. bir öğrenci olarak oradan buradan kenara koyduklarım ile 800 lira biriktirdim. Ve bu parayı dikkatli bir şekilde telefona harcamak istiyorum. Sonradan pişman olmak istemediğim için sizlerden yardım istiyorum. Başlarda htc desire x almayı düşünüyordum sonradan galaxy s3 mini hakkındaki yorumları okuyunca aklım galaxy s3 miniye yattı. Ailemden 100-150 lira isteyebilirim. Sizce galaxy s3 mini alacak olsam değer mi verdiğim paraya ? Veya bu fiyat civarlarında başka öneriniz var mı ? Maksimum 950 lira çikarabilirim fazla ucmayalim lütfen.

• İkisi arasında kesinlikle s3 mini.
  • s3 mini'nin daha iyi olduğunun farkındayım benim sorum vereceğim paraya alacağım performansa değecek mi ?
  • Ben o paraya telefon alacak olsaydım s3 mini alırdım bikere guncelleme konusunda digerlerinden iyi olacağı kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisininde fiyatlarını yazabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meren41

Merhaba arkadaşlar. bir öğrenci olarak oradan buradan kenara koyduklarım ile 800 lira biriktirdim. Ve bu parayı dikkatli bir şekilde telefona harcamak istiyorum. Sonradan pişman olmak istemediğim için sizlerden yardım istiyorum. Başlarda htc desire x almayı düşünüyordum sonradan galaxy s3 mini hakkındaki yorumları okuyunca aklım galaxy s3 miniye yattı. Ailemden 100-150 lira isteyebilirim. Sizce galaxy s3 mini alacak olsam değer mi verdiğim paraya ? Veya bu fiyat civarlarında başka öneriniz var mı ? Maksimum 950 lira çikarabilirim fazla ucmayalim lütfen.

bak o kadar biriktirmek için beklemişsin. biraz daha bekle 1100 fiyat aralığında Nexus 4 gelecek onu al. Ben de onu beklyiroum. Ve kesinlikle pişman olmazsın. O fiyata başka cihaz yok çünkü. Biraz daha sabır. İnşallah en geç on beş tatilde telefonunu alırsın...
    İyi Günler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.