Şimdi Ara

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.899
Cevap
36
Favori
301.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayarlar > Telefon hakkında > Yazılım güncellemeleri > Şimdi kontrol et deyince bulması lazım.
    Kablosuz'un kopmuştur belki?
  • Telefon günceldir, güncelleme bulunamadı diyor. Acaba güncellenmesi zaman mı alıyor diye düşündüm. Cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouz11

Telefon günceldir, güncelleme bulunamadı diyor. Acaba güncellenmesi zaman mı alıyor diye düşündüm. Cevap için teşekkürler.

Ben telefonumu dün aldım.Biraz şarj ettim bu arada telefonun ilk ayarlarını şaptım. Wirelessa baglandım direk güncellestirmelere geçtim 2 tane yaptı hiç bir sorun çıkmadı. Belki sistemde sorun varsa yarına düzelir heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Bu arada mp3 müziği çalma sesi yapma ve sonra bunun görünmez olması problemi devam ediyor. maalesef çalma sesi biraz önce yine değişti HTC nin orjinal sesine dödü. Çözemiyeceğiz bunu sanırım ya.

Hadi ya bende hallettim saniyodum nasi is bu boyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan383

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dady123

root yapmak istemiyorum ben cihaza. paketten çıkan z'de market yüklü değil mi? Aresmar acayip ilgilisin, teşekkür ederim valla. Sayende alıcam gibi desire z'yi.

Valla ben ikinci el arkadaşımdan aldım. Bu market yüklü olmama durumunu bilmiyorum sıfır alan arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur. Benim bildiğim market zaten yüklü olması lazım.

market yüklü gelmiyor cihaz. telefon ayarlarından güncelleme yaparak getiriliyor.

birde şarj konusunda bende bi aydır günde iki batarya harcıyordum. meğer ekran parlaklığı çok etkiliyormuş. ekran parlaklığını girdiğiniz ortamda hemen ayarlarsanız ve interneti kullanmadığınız sürece kapalı tutarsanız iki gün gidebilir. ben birgüne çıkardım sayılır.

Juice Defender kullanarak ve Erkan parlaklığını azaltarak ortalama kullanım en az 30-35 saat. Az kullanımda 48 saat gibi bende şu anda.

2 günden fazla gitmez zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoLDeM

quote:

Telefon günceldir, güncelleme bulunamadı diyor. Acaba güncellenmesi zaman mı alıyor diye düşündüm. Cevap için teşekkürler.

Ben telefonumu dün aldım.Biraz şarj ettim bu arada telefonun ilk ayarlarını şaptım. Wirelessa baglandım direk güncellestirmelere geçtim 2 tane yaptı hiç bir sorun çıkmadı. Belki sistemde sorun varsa yarına düzelir heralde

sizinde telefonunuzun kutusunda brighstar/vodafone stickeri var mıydı? güncelleme hala olmuyor.. siz neredne almıştınız telefonunuzu?
  • @ pea
    telefondan kamerayı acınca menu tusuna bas , orada ayarlarda 5m , 3m vs. vs. secebılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrumMachine -- 21 Ağustos 2011; 12:00:01 >
  • Güncelleme yapamayanların yazılım sürümü kaç acaba?

Ayarlar - telefon hakkında - yazılım bilgisi :
    yazılım numarası ve android sürümünü yazar mısınız?

Farklı bir rom sürümünüz olduğundan şüpheleniyorum güncelleme çıkmıyorsa. Yukarıdaki ni güncelleme yapamayanlar bir zahmet yazsın karşılaştıralım.

Örneğin benim telefon güncelleme gelmeden önce şöyleydi:

Android sürümü 2.2.1 .
    Kernel 2.6.32.21 (28 aralık 2010)
    build 1.83.468.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 21 Ağustos 2011; 12:06:13 >
  • quote:

Güncelleme yapamayanların yazılım sürümü kaç acaba?

Farklı bir rom sürümünüz olduğundan şüpheleniyorum güncelleme çıkmıyorsa. Yukarıdaki ni güncelleme yapamayanlar bir zahmet yazsın karşılaştıralım.

Android sürümü 2.2.1 .
    build 1.83.468.2

sadece build numarasi farklı gozukuyor. bu guncellememe neden oluyor olabilir nereden aldınız siz telefonunuzu? bimeksden alıp güncelleme yapabilen var mı mesala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrumMachine

@ pea
    telefondan kamerayı acınca menu tusuna bas , orada ayarlarda 5m , 3m vs. vs. secebılırsın

Olay 5Mp seçili olmasına rağmen 2151*1288 çözünürlükte çekmiş olması.Belki de site kırpmıştır biraz.
    Ama shadowtr'nin çektikleri de 4Mp.Garip işler.
  • quote:

quote:

quote:

sizinde telefonunuzun kutusunda brighstar/vodafone stickeri var mıydı? güncelleme hala olmuyor.. siz neredne almıştınız telefonunuzu?

Ben teknosa'dan aldım aynı stickerlar var bendede.

• Buarada mp3 u zıl sesı yaptıgınızda degısmemesı ıcın , zil sesleri ayarlarına gıdın en yukarıda yenı zıl sesı var ona tıkladıgınızda dırek olarak sd kartakı mp3lere gıdıyor ordan ıstedıgınızı secın ok dedıgınızde telefonun kendı zıl seslerı arasında sectıgınız mp3 u goreceksınız. Onu secın ok deyıp cıkın. Restart vs. den sonra da degısmedı benım zıl sesı hala sectıgım mp3 u kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

quote:

@ pea

Olay 5Mp seçili olmasına rağmen 2151*1288 çözünürlükte çekmiş olması.Belki de site kırpmıştır biraz.
    Ama shadowtr'nin çektikleri de 4Mp.Garip işler.

çözünürlük olayı widescreen ayarlarından olsa gerek.
  • Ben telefonun kendi internet browser'ını kullanıyorum. Sizce başka mı kullanıyım siz neler kullanıyorsunuz ? Birde örneğin bi sayfa açtım telefonda mesela donanım haber sayfayı tamamen kapatıp ana ekrana nasıl dönerim ? Home tuşuyla yada geri tuşuyla dönünce sayfa kapanmıyor. Ne zaman internet'e tıklasam son açık olan sayfa açılıyor. Bunun çözümü ne yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

quote:

Güncelleme yapamayanların yazılım sürümü kaç acaba?

Android sürümü 2.2.1 .
    build 1.83.468.2

sadece build numarasi farklı gozukuyor. bu guncellememe neden oluyor olabilir nereden aldınız siz telefonunuzu? bimeksden alıp güncelleme yapabilen var mı mesala?

Guncelleme yapamamanin sebebi bimeks olabilir.Emin degilim dogrulugundan ama bimeksin paralel ihracatla getirdigi telefonlari sattigini ve bu cihazlarin turkiye icin verilen hizmetlerin bazilarindan yararlanamadigini okumustum bir yerde.soyledigim gibi dogrulugundan emin degilim bunun ama ben guncelleme konusunda bir sikinti yasamadim teknosadan almistim cihazimi...

• @emrali0715

Katılıyorum darty daha ucuza bulana o fiyat farkını veriyordu dedim bimekste 10 tl daha ucuz.
    Onlar spot dağıtım yapıyorlar dedi orasını saymadılar. Burdaki dağıtıcı vodafone demişti.
    Bende sorun çıkmasın diye dartyden almıştım. Açar açmaz güncelleme çıktı.

@RoLDeM

Web tarayıcıdan çıkacağın zaman sayfayı tamamen küçült ve sekmelere gelene kadar parmağınla daralt çıkan sekmeleri tek tek x işaretinden kapatırsan sorun olmaz.
    Ya da çıkarken çerezleri silmesine ayarlayabilirsin.
  • Google Plus 1.0.5 apk

http://goo.gl/kC472

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quemoy -- 21 Ağustos 2011; 17:08:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilla-mert

@emrali0715

Katılıyorum darty daha ucuza bulana o fiyat farkını veriyordu dedim bimekste 10 tl daha ucuz.
    Onlar spot dağıtım yapıyorlar dedi orasını saymadılar. Burdaki dağıtıcı vodafone demişti.
    Bende sorun çıkmasın diye dartyden almıştım. Açar açmaz güncelleme çıktı.

@RoLDeM

Web tarayıcıdan çıkacağın zaman sayfayı tamamen küçült ve sekmelere gelene kadar parmağınla daralt çıkan sekmeleri tek tek x işaretinden kapatırsan sorun olmaz.
    Ya da çıkarken çerezleri silmesine ayarlayabilirsin.

cevap için teşekkürler ama bimeksin spot dağıtım yaptığını zannetmiyorum kutunun üzerinde vodafone stickeri vardı zaten.. telefonunu bimeksden alan varsa yardımcı olabilir mi?

• quote:

Buarada mp3 u zıl sesı yaptıgınızda degısmemesı ıcın , zil sesleri ayarlarına gıdın en yukarıda yenı zıl sesı var ona tıkladıgınızda dırek olarak sd kartakı mp3lere gıdıyor ordan ıstedıgınızı secın ok dedıgınızde telefonun kendı zıl seslerı arasında sectıgınız mp3 u goreceksınız. Onu secın ok deyıp cıkın. Restart vs. den sonra da degısmedı benım zıl sesı hala sectıgım mp3 u kullanıyor.

Farketmez zil sesi görünmez olduğu anda bi anlamı kalmıyor. eski haline dönüyor. Sende olmamaış olması senin şansın gerçekten eskiden bende de olmuyordu artık durmadan kayboluyor mp3ler.

Ciddi olarak rootlayıp custom rom kurmayı düşünüyorum artık.
  • quote:

Ben telefonun kendi internet browser'ını kullanıyorum. Sizce başka mı kullanıyım siz neler kullanıyorsunuz ? Birde örneğin bi sayfa açtım telefonda mesela donanım haber sayfayı tamamen kapatıp ana ekrana nasıl dönerim ? Home tuşuyla yada geri tuşuyla dönünce sayfa kapanmıyor. Ne zaman internet'e tıklasam son açık olan sayfa açılıyor. Bunun çözümü ne yardımcı olabilir misiniz ?

Bende kendi browser i kullanyrdum. Sonra dolphin i deniim dedim. Bence cok basarili. Basta acilirken birkac saniye daha gec aciliyor ama. Yeni sekme olsun. Sk kullanln siteler olsun cok pratik. Mesela facebook a ben masaustu sitesyle grmeye calstgmda cogunlukla mobile donduruyordu. Dolphin in eklentileri sayesinde tek tusla masaustu modu-mobil mod arasi gecis yapilabiliyor. Cogu yonden daha pratik tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.