Şimdi Ara

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★ (445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.899
Cevap
36
Favori
301.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hangi roomu kurmali arkadaslar son surum olmasi onemli degil hizli calismasi yeterli internette gezerken donmasin tek istegim bu uygula fanlan kurmuyorum zati birde onerdiginiz room un linkini atarsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar merhabalar. koyu bir desire z kullanıcısıyım ve yozgatlının sense romunu öneriyorum sıfır sıkıntıyla çalışıyor. romun kurduktan sonra multiswap ı flashlıyorum 250 mb de swap yapınca muazzam oluyor
    ama başka bir sorunum var. 16 gb hafıza kartı aldım kart boşken sıkıntı yok ama 1-2 gb dosya atınca beklenmedik şekilde çıkarıldı diyor naptıysam düzeltemedim. kartta sıkıntı yok pc de ve tablette canavar gibi çalışıyor. daha önce de sandiskin 8 gb class 10 hafıza kartını takmıştım bir süreden sonra o kart da bozulmuştu. başka romlarla da denedim sonuç aynı. yardımlarınızı bekliyorum
  • Arkadaslar cm7 miui romlarini kurdum 2 sindende memnu sayilmam bana stabil ve hizli bir rom soglermisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlitzHan34

Arkadaslar cm7 miui romlarini kurdum 2 sindende memnu sayilmam bana stabil ve hizli bir rom soglermisiniz.

dostum ben en son cm10.1 kurdum instagramda video modunu kullanabilmek için uzun zamandır kullanıyorum
    malesef artık ram çok düşük kalıyor yakın zamanda tel i değiştireceğim
    fakat kullanırsan bu rom u da facebook uygulaması filan kullanmanı tavsiye etmem onu sildim telefon gayet akıcı ..
  • Arkadaşlar desire z sahibiyim bende. Sense rom undan randıman alamadığım için cm7 kurdum. gayet hızlı şuan ama wifi görmüyor. ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz ? rom atma konusunda yeniyim acaba eksik bişeyler mi yükledim :S
  • hocam başka bir sürümünü yüklemeyi deneyin demekten başka aklıma bir çözüm gelmiyor. ben de cm7 kullanırdım böyle bir sorun yaşamadım kurduğum sürümlerde.
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Gen.Y Vision R1.3 EXT4 yükledim düzeldi. cm7 de modem sorun çıkarmasa süper olucaktı.
  • Bir adet calisir vaziyette desire z mevcuttur. Ilgilenenler mesaj atabilir.

Disinda cizikler var elbet senelerdir kullandik yani ama neticede calisiyor problemsiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonum uzun zamandır çekmecede duruyodu kullanmıyodum.ama kkullandığım tel bozulunca geçici de olsa desire z ye dönüş yaptım.bu rotlardandan falan hiç anlamadığım için kurcalamaya korkuyodum bozulur diye.şimdi tecrübe olsun diye başladım root atmaya...taa ki 1.34 orjinal root bulmaya kadar sorunsuz geldim ama bütün linkler ölü bulamıyorumsağlam link bilen varsa paylaşabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfbybrtl

arkadaşlar telefonum uzun zamandır çekmecede duruyodu kullanmıyodum.ama kkullandığım tel bozulunca geçici de olsa desire z ye dönüş yaptım.bu rotlardandan falan hiç anlamadığım için kurcalamaya korkuyodum bozulur diye.şimdi tecrübe olsun diye başladım root atmaya...taa ki 1.34 orjinal root bulmaya kadar sorunsuz geldim ama bütün linkler ölü bulamıyorumsağlam link bilen varsa paylaşabilir mi

evet bende 1.34 rom arıyorum 2gündür hiçbir yerde bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmozturk

quote:

arkadaşlar telefonum uzun zamandır çekmecede duruyodu kullanmıyodum.ama kkullandığım tel bozulunca geçici de olsa desire z ye dönüş yaptım.bu rotlardandan falan hiç anlamadığım için kurcalamaya korkuyodum bozulur diye.şimdi tecrübe olsun diye başladım root atmaya...taa ki 1.34 orjinal root bulmaya kadar sorunsuz geldim ama bütün linkler ölü bulamıyorumsağlam link bilen varsa paylaşabilir mi

evet bende 1.34 rom arıyorum 2gündür hiçbir yerde bulamadım

Merhaba,

Aşağıdaki linki dener misiniz?

https://goo.im/devs/cmwiki/vision/stock/1.34.707.3/PC10IMG.zip/

http://wiki.cyanogenmod.org/w/HTC_Desire_Z:_Firmware_Downgrade_(Gingerbread)

• shadowtr kullanıcısına yanıt
    Hocam indirdim bi tane 1.34 rom fakat o aşamaya kadar gelemiyorum bile bi yerlerde hata yapıyorum galiba. Boot menüsü açıldığı zaman karşıma 1.34ün zip hali çıkması lazım ama nedense çıkmıyor bi türlü. 10 saattir uğraşıyorum
    [simage]
     ★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★
    [/simage]bende bu komutlarda takılıyorum: biri şu adb shell chmod 777 /data/local/tmp/misc_version .bu komutu 2-3 kez girince onaylıyor.şunda ise /data/local/tmp/misc_version -s 1.00.000.0 belirtilen yolu bulamıyor hatası veriyor.sebebi ne olabilir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfbybrtl -- 10 Mayıs 2015; 21:50:06 >

• quote:

[simage]
     ★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★
    [/simage]bende bu komutlarda takılıyorum: biri şu adb shell chmod 777 /data/local/tmp/misc_version .bu komutu 2-3 kez girince onaylıyor.şunda ise /data/local/tmp/misc_version -s 1.00.000.0 belirtilen yolu bulamıyor hatası veriyor.sebebi ne olabilir ki?

Hocam ilk dosyayı push ettikten sonra cihaz offline a düşmüş. Bilgisayar cihazı görmüyor, komutlar o yüzden çalışmıyor.

tamamdır oldu sonunda
  • sfbybrtl kullanıcısına yanıt
    sevindim
    teşekkürler bir şey daha sormak istiorum.bende şimdi cyanogenmod 9 yüklü.ama arada bir takılıyor,bataryayı çıkarıp takmam gerekebiliyor.birde facebook açılmıyor.bende internette custom romlara bakarken youtube da ''android 4.2 jelly bean (cm 10.1) on htc desire z / g2'' diye bir videoya denk geldim.hoşuma gitti ama bir türlü indiremedim.2 gündür arıyorum bulamadım.daha önce bu sürümü kullanan var mı.nereden indirebilirim.yada daha önceden indirmiş olupda elinde olan varsa bana gönderebilir mi. sfbybrtl@hotmail.com adresim.şimdiden teşekkürler
  • slm uzun zamandır kullanmadığım desire z telefonumu satıyorum. fiyat 150 tl kargo alıcıya aittir. hiç tamir görmemiş pili orjinal yeni alınmış. sahibinden üzerinden ilan numarası 255881965 inceleyebilirsiniz.
  • telefonu hala kullanan varsa hangi romu tavsiye edersiniz? eski cm kurulu fakat yeni programları uyumsuzluktan dolayı kuramıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.