Şimdi Ara

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★ (444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.899
Cevap
36
Favori
301.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://goo.im/devs/ibotpeaches/miuiandroid/releases/gapps/miuiandroid_gapps-4.1.2-small_signed.zip room 'u yükledikten sonra birde bunu yüklemen gerekecek google market felan var yoksa market yüklenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulunfethi

http://goo.im//devs/ibotpeaches/miuiandroid/releases/3.12.6m/miuiandroid_multi_vision_3.12.6_jb-4.2.zip

bunu yükleyebilirsin bende yeni yükledim stabil çalışıyo gibi gözüküyor hemde tamamen türkçe ;)

4.2 kasmasin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlitzHan34 kullanıcısına yanıt
    suan kullanımda pek bir kasma görenedim ben sosyal media kullanıyorum sürekli biraz facebook ağır çalısıyor sadece diğer programalar akıcı bir sekilde calısıyor boşta ram ortalama 100mb ağaşı yukarı oynuyor
  • Kurdum rom güzel türkçe ama biraz yavaş çalışıyo gibi geldi . Klasöre program taşıyorum klasör yavaş yavaş gelio . Tatlı bi görünümü var ama . 2.3.7 yi geri yüklicem galba ingilizce felan ama idare edicez.

@istanbulunfethi
  • arkadaşlar merhaba
    Forumun hızı kesildi, herkes benim gibi yeni telefon bakıyor herhalde :)
    Yenisine karar verene kadar kullanmaya devam..
    Şu an hangi romları kullanıyorsunuz? Miui kullanıyorum hızlı ama sıkıldım biraz.
    Hızlı çalışan, kasmayan bir rom arıyorum, Öneriniz ne olur?
  • arkadaşlar benim htc desize z son 2 aydır kafayı yedi. en basit mesela rehbere giriyorum bir türlü istediğim kişiyi arayamıyorum.ben f harfine gitceksem o başka harflere götürüyo.diğer alttaki menü anasayfa geri tuşlarıda çalışmıyo.tuş kilidini kitleyip tekrar açınca bir süreliğine düzeliyor.sonra yine aynı şey oluyo.yanlış anlaşılmasın sadece rehberde değil her yerde bu hatayı yapıyor.fabrika ayarlarına çevirdim olmadı.reset attım bu yan tuşlara basarak falan yine olmadı.sorun nedir.nasıl düzeltilir.çok sinir bozucu bişey
  • alizuhal A kullanıcısına yanıt
    tekrardan merhaba .) telefon halen bende aylardır ILWT kullanıyorum ama artık gerek kalmadığını düşünüyorum.
    ve gerekirse orjinal sense rom stabilitesine dönmeye hazırım. zira attığım romlarda hep bir kendinden geçme bayılma durumu söz konusu ve ben artık stabil bir şey istiyorum zira telefonu kız kardeşime hediye edeceğim :) halen geny yi kullanıyor musun? ve memnun musun?
    quote:

Orijinalden alıntı: ingeniously

tekrardan merhabalar benim telefon daha önceden de yazdığım gibi root'lu son zamanlarda azalan program isteklerim doğrultusunda telefon face twit ve whatsapp kullanan 3310'a döndü o yüzden de sense romlar bakmaya başladım şu an sense light 1.2 kullanıyorum ama kamera programı ve bazı sahnesel seçinlerin kaldırılmış olması beni olumsuz etkiliyor yozgatlının geny romunu indirdim onu kurup deneyeceğim ama o da olmazsa artık orjinal rom'a dönmeyi planlıyorum.
    ve bu konu hakkında sormak istediğimhttp://www.persianhtc.net/index.php?dir=Desire%20Z(Vision)/rom/original/EXE/&sort=filename&sort_mode=d adresindeki ruu yani htc offical rom'larından birini Uygun olanı yüklesem (şu an eng hboot ve s-off ) telefonumda herhangi bir brick yada boot loop durumu olur mu? yani anlamak istediğim bunu yükleyince telefon direk fabrikadan çıktığı gibi mi oluyor yoksa benim romun üzerine/yanında bu romu yükleyip beni bootloop a mı sevk ediyor ? yüklenince hboot'un ve s-offun gitmesi hiç sorun değil.vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum
    aresmar hocam senin görüşünü de almak isterim.teşekkürler.
    bu arada RUU_Vision_HTC_TUR_1.83.468.2_Radio_12.28e.60.140f_26.04.02.17_M2_SF_release_174322_signed.exe yı indirdim.
    htc_Tur yazıyor olması sanıyorum türkiye demek olmadı wwe rom indiririz sorun değil.
    ayrıca bu radio olayı nedir teknik bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum:)

• Ilk brick ettigim Android telefon

• nasıl başardınız merak ettim bu konudaki neredeyse herkes rootlayıp rom kurmuş insanlar brick eden 1-2 kişi var herhalde bir de siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

Şöyle alalım sizi:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2328900
    Ben denedim, klavye büyük oranda düzeldi. Yeni gibi oldu diyemem ama basmama sorunu yok.

hocam bunu nasıl yapıcaz ya ben korkarım bunu yaparken ufak bi sorun olsa garanti yok bir şey yok ayvayı yeriz vallahi
  • Sakin bir şekilde fotoğrafları takip edin. Bir sorun olmuyor.
  • pea. kullanıcısına yanıt
    hocam mesela ilk fotoğraflardaki o bıçağı sokup klavyeyi kaldırma olayı rahat oluyor mu? orada kırarım diye korkuyorum. bir de son fotoğraflarda ne yapıyor onu anlamadım.
  • Sökülen bölümler hep esnek şerit. Kırılacak bir şey yok. Çok sivri bir şey kullanıp yırtmadığınız sürece problem yok. Ben de anlatıldığı gibi çakı kullanmıştım.

Son 3 fotoğraf kazara metal bölümleri koparırsanız diye. Dikkatli olduğunuz sürece burayla işiniz yok yani.
  • pea. kullanıcısına yanıt
    peki teşekkür ederim yapacak olursam size tekrar danışmamda bir sakınca yoktur umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

nasıl başardınız merak ettim bu konudaki neredeyse herkes rootlayıp rom kurmuş insanlar brick eden 1-2 kişi var herhalde bir de siz

Telefon dustu ve bir daha acilmadi. dahili hafizasi yanmis.

• hmm anladım sizinki fiziksel hasara bağlı olarak gerçekleşmiş
  • quote:

hmm anladım sizinki fiziksel hasara bağlı olarak gerçekleşmiş

Bu telefonun fiziksel hasarla bu hale gelmesi pek mumkun degil gibi. Cok dayanikli idi. Ama olaylar bu sirada gerceklesti bence yazilimsal bi hata yaptim. Eskiden flashlamak baya zordu

• maalesef hiçbir fikrim yok birçok rom denedim ama başıma neyse ki böyle bir şey gelmedi. size de çok geçmiş olsun.
  • quote:

maalesef hiçbir fikrim yok birçok rom denedim ama başıma neyse ki böyle bir şey gelmedi. size de çok geçmiş olsun.

Tesekkurler zaten iki yil gecti aradan simdi s3 mini kullaniyorum

• Bu aralar ILWT ve SENSEI romlar arasında gidip geliyorum. Sensei rom sense 4 lite kullanıyor ve yeterince hızlı ayrıca aktif olarak şu haln geliştiriliyor.
  • 
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.