Şimdi Ara

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★ (442. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.899
Cevap
36
Favori
301.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MIUI rom unu kurmak istiyorum fakat hangisi kurmam gerektiğini bulamadım

teknik destekteki linkler ölmüş yardımcı edebilecek kimse varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serimause

MIUI rom unu kurmak istiyorum fakat hangisi kurmam gerektiğini bulamadım

Miui Rom İndir - desireZ Buradan indirebilirsiniz fakat size önerim Gen.Y Vision R1.3 Romudur.

Ayrıca bu romların üzerine birkaç konu önce önerilmiş bu konudaki swap işlemini uygulamanızdır. İndirme Linki
    Çünkü bu işlem ile gerçekten telefonun ram problemi büyük ölçüde ortadan kaldırmış oluyoruz.

Bu swap işleminde size önerim 2 tür swap seçmeniz ve cache için 100mb, data için de 75mb alan belirlemenizdir. Kendi test ettiğim değerler olduğu için bunları öneriyorum.

İnşallah işinize yarar..;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hulk48

quote:

Orijinalden alıntı: serimause

MIUI rom unu kurmak istiyorum fakat hangisi kurmam gerektiğini bulamadım

Miui Rom İndir - desireZ Buradan indirebilirsiniz fakat size önerim Gen.Y Vision R1.3 Romudur.

Ayrıca bu romların üzerine birkaç konu önce önerilmiş bu konudaki swap işlemini uygulamanızdır. İndirme Linki
    Çünkü bu işlem ile gerçekten telefonun ram problemi büyük ölçüde ortadan kaldırmış oluyoruz.

Bu swap işleminde size önerim 2 tür swap seçmeniz ve cache için 100mb, data için de 75mb alan belirlemenizdir. Kendi test ettiğim değerler olduğu için bunları öneriyorum.

İnşallah işinize yarar..;)

cok tsk ederım swap olayına baktım turbo boost mod u da ındır ama kalan kısmını anlamadım ney yapmam lazım yol gosterırımı

• Hulk48 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Ben de artık yorgun Desire Z mi gençleştirmek istiyorum
    Ama Gen.Y Vision R1.3 EXT4 linki ölmüş.
    Elinizde varsa, bir dosya paylaşım sitesine yüklemeniz mümkün olur mu
    file serve, vb.
    Teşekkürler @Hulk48

• arkadaşlar rom yüklemek için tel kapalıyken ses kısma + güç tuşuna basıyorum telde hiçbir hareket olmuyor biseyleri eksik mi yaptım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhysicalEducation

arkadaşlar rom yüklemek için tel kapalıyken ses kısma + güç tuşuna basıyorum telde hiçbir hareket olmuyor biseyleri eksik mi yaptım ?

Ses kısma tuşuna basılı tutarken güç tuşuna basılı tutun. Birkaç saniye sonra Booatloader'a geçmesi lazım.
    Olmuyorsa ROM Manager ya da 4EXT recovery programları üzerinden "Recovery içerisine yeniden başlat/Reboot into recovery" seçimi yapın.
  • teşekkür ederim halloldu sorunum yeniden başlatmaya bastıktan sonra kısma ve kapama tuşuna basılı tuttum öyle de geçti..

instagram video çekme uygulamasını çalıştıran bir rom biliyor musunuz desire z için ?

@pea.
  • Arkadaşlar Merhabalar Htc Desire Z Kullanıyorum Bende.
    Fakat şöyle bir sorum olucak;

Telefonum kendılıgınden kapandı ve ondan sonra tekrar acılmadı ve acılmadıgında sarj oluyordu Turuncu led ışıgından anladım fakat o zaman bıle o bir yeşil birde turuncu yanıyordu resmen arıza var dermişcesine ondan sonra açılmadı teknık servıse gönderdım telefonun yarı fıyatı kadar camda hasar oldugu ıcın arıza yaptılar bende gerı aldım tekkknosadan ondan sonra eve geldım sarja taktım bıraz durdu ondan sonra açtım telefonu telefon açıldı bir problem yok sapasaglam telefon.
    Fakat telefon sarjdayken yine turuncu yeşil hızlı hızlı yanıp sönmeye basladı. ve telefonun batarya oluyor kısımındakı sımsek sembolü bir kere çıkıyor 5 sn sonra tekrar yok oluyor ? NEDEN ?
    Telefonun ayarlar bölümünden pil bölümüne girdim tekrardan orada bilgileri yazdıgı ıcın bır deneme yaptım takılıyken "boşaltıyor" yazıyor çıkarınca sarjdan "şarj olmuyor" yazıyor. Sarja takınca Şarj Oluyor yazıyor fakat hemen sonra tekrar gene gidiyor ? Acaba neden olabilir ?
    "Sarj aletiyle bir ilgisi oldugunu dusunmuyorum biraderim htc win8 kullanıyor onunkinide denedim onda da aynısını yapıyor" ?????????
    Valla bir aydır telefonsuzum her an gene gidicek diye çok korkuyorum yardımcı olursanız sevınırım şimdiden tesekkur ederım...
    grafikfs@ g mail.com

• arkadaşlar android 4 versiyonlu stabil bir rom varsa linki paylaşırmısınız instagram video çekme bölümünü çalıştırması için cm7 nin versiyonu yetmiyor
  • Aklima gelen ilk sey bataryada bir problem olabilecegi ama servise vermeniz en iyisi ya da bataryayi degistirip kendiniz bir deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 10 Ekim 2013; 19:55:24 >
  • Teşekkür ederim teknik olarak bir bilgisi olan var mı diye merak ettiğim için sordum telefon açılıyor normalde sarjdan dolayı açılmamış.. servise verdim camı kırık dıye bızı ılgılendırmez yaptırırsanız 210 tl dedı hadi canım dedım bende :)) geri aldım öyle yapıcam sıfır bir akü alıcam artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatsen

Teşekkür ederim teknik olarak bir bilgisi olan var mı diye merak ettiğim için sordum telefon açılıyor normalde sarjdan dolayı açılmamış.. servise verdim camı kırık dıye bızı ılgılendırmez yaptırırsanız 210 tl dedı hadi canım dedım bende :)) geri aldım öyle yapıcam sıfır bir akü alıcam artık.

Hocam ben camı yaptırmak istemiyorum sadece batarya kontrolü yapın deseniz olmuyor mu öyle acaba ?
  • sroad bu arada note 3 almışsın (galiba) öncelikle hayırlısı olsun. Bu arada türkiyeye gelen modelinde ne yazık ki snapdragon 800 yok onun yerine ecinox denilen bir işlemci var galiba üzerinde. Sen oyunlarda real racing 3 gibi zorlayan bir oyun oynarken her hangi bir sıkıntı yaşadın mı telefondan yana ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shot_gun -- 14 Ekim 2013; 17:37:44 >
  • shot_gun S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam daha iyileri size nasip olsun. Öncelikle maalesef real Racing, most wanted gibi ağır bir oyun yükleyemedim malum sd dosyaları 1 gb ve üstü oluyor hep ama epsxe adlı psx emulatorunu kurdum ve Tekken ile crash team Racing oyunlarını test ettim fps ye üst limiti 60 ayarladığımda sabit 60 ile oynayabildim fps limitini kaldırdığımda ise fps 120 ve üstünü gördü oyun oynanmayacak kadar hızlandı. Tüm bunları yaparken ise 30 dk dan fazla süre telefon işlem yaptı ve ısınma seviyesi gayet normaldi elbette belli bir seviye ısınıyor cihaz ama eli rahatsız etmiyor.

not: bu arada exynos sd800 den aşağı kalır değil performans olarak sentetik testlerde en fazla 1-2k gibi az değerler alırken genelde başa baş performans gösteriyor GPU olarak da adreno 330 ile rahatça kapışıyor şarj olarak ise exynosun daha iyi olduğu söyleniyor yabancı kaynaklarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 15 Ekim 2013; 16:32:30 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hayırlı bayramlar herkesin bayramı mübarek olsun ..
  • Teşekkürler hocam sizin de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzgün stabil bir rom isteyenler için :

ROM : Gen.Y VisionX R3 (ICS 4.0.3 | Sense 4.0A Download

Full Wipe (bu çok önemli) + Kurulum. Kurduktan sonra yapacağınız işlemler telefonun kurulumunu yapın. recovery ye geri gelin ve aşağıdaki kernel i flashlayın.

Hushi Kernel : Download

gayet stabil çalışıyor rom.

istemediğiniz uygulamalar ve widgetleri titanium backup ile kaldırabilirsiniz. launcher olarak holo launcer kurdum. sense in rosie launcherı kaldırdım daha az ram yiyor bu holo.

android için pc ile kullanacağınız program MobileGo diye bi uygulama internette biraz araştırma ile bulabilirsiniz.

Şu an telefonda boş ram olarak 150 mb ram var. swap olayına girmek isterseniz.
    aşağıdaki @aresmar ın makalesini okuyabilirsiniz. gerekli olan class 10 bir microSD kart almak şu anda sandisk 8 gb class 10 kartın fiyatı vatan bilgisayarda 25 tl

http://forum.donanimhaber.com/m_52810970/tm.htm#msglink_52811103
    ...................................

alternatif olarak ben 2.3.3 android kullanıcısı olmak istiyorum diyenler için Yozgatlının "Gen.Y Vision R1.3 (GB 2.3.3 | Sense 2.1 | 2.42.405.4)" versiyon romu var. Aynı şekilde laucher kurup sense laucheri kaldırabilirsiniz.

Dikkat : bu roma yukarıdaki kerneli kurmayın.

Download

Umarım yardımcı olabildim. :) İyi Bayramlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avxsfx -- 18 Ekim 2013; 19:05:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: avxsfx

düzgün stabil bir rom isteyenler için :

ROM : Gen.Y VisionX R3 (ICS 4.0.3 | Sense 4.0A Download

Full Wipe (bu çok önemli) + Kurulum. Kurduktan sonra yapacağınız işlemler telefonun kurulumunu yapın. recovery ye geri gelin ve aşağıdaki kernel i flashlayın.

Hushi Kernel : Download

gayet stabil çalışıyor rom.

istemediğiniz uygulamalar ve widgetleri titanium backup ile kaldırabilirsiniz. launcher olarak holo launcer kurdum. sense in rosie launcherı kaldırdım daha az ram yiyor bu holo.

android için pc ile kullanacağınız program MobileGo diye bi uygulama internette biraz araştırma ile bulabilirsiniz.

Şu an telefonda boş ram olarak 150 mb ram var. swap olayına girmek isterseniz.
    aşağıdaki @aresmar ın makalesini okuyabilirsiniz. gerekli olan class 10 bir microSD kart almak şu anda sandisk 8 gb class 10 kartın fiyatı vatan bilgisayarda 25 tl

http://forum.donanimhaber.com/m_52810970/tm.htm#msglink_52811103
    ...................................

alternatif olarak ben 2.3.3 android kullanıcısı olmak istiyorum diyenler için Yozgatlının "Gen.Y Vision R1.3 (GB 2.3.3 | Sense 2.1 | 2.42.405.4)" versiyon romu var. Aynı şekilde laucher kurup sense laucheri kaldırabilirsiniz.

Dikkat : bu roma yukarıdaki kerneli kurmayın.

Download

Umarım yardımcı olabildim. :) İyi Bayramlar

dostum teşekkürler öncelikle indiriyorum birazdan girişcem yükleme olayna fakat bu mobilegoo programı ne işe yarıyor o kısmı anlayamadım pc ile kullanmak için filan yazmışssın açıklarsan sevinirim

birde holo launcher kurdum fakat diğerini silemedim titanium backup ile onu nasıl yapıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysicalEducation -- 23 Ekim 2013; 20:42:09 >

• PhysicalEducation kullanıcısına yanıt
    MobileGO itunes gibi bi program çok işe yarıyor. wifiden bile kontrol sağlayabiliyorsun sms atabiliyorsun. vsvs.

Titanium Backup ile ilgili bir makale var : TIK
    MobileGO makalesi : TIK

Not : system dosyası silerken dikkatli ol :)

• 
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.